Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:klobuk:
IMO to chce v červnu na Vorase zapůsobit.. :petrik:
Jako az se s nim budem fotit u :cup: ??
:yes:
Našiel som nového avatara Andymu :andy:

Obrázek
Dnes Tampa, zítra Rags. :neutral: Soupeři proti nimž se nám v poslední době moc nedařilo... Ale tak Bishop je zraněnej a chytat má Lindbäck, což je naše šance a koneckonců doma jsme teď neporazitelní...

Každopádně bodovat bychom měli, když Rags i Capitals opět vyhráli. :doh:

Jen jsem zvědavej, jestli bude Emery chytat dnes nebo zítra.. :hmm:
http://video.flyers.nhl.com/videocenter ... 10&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
"Who do you think on a team had the worst school picture?"

Mason: "I'd imagine Jake Voracek would probably be high on that list just judging by the way he looks right now"

Gill: "Probably Luke Schenn, because he could't fit his head into the frame"

Lappy: "We have couple of ugly guys on the team"
:rofl:
Steve Mason gets the start tonight against Tampa Bay.
Anders Linbäck gets the start today.
Tak pojďme je rozbít! :box:
No zapasov s Tampou sa bojim viac ako s hocijakym inym timom :nervozny: Lindback, nelindback, proste to na nas vedia. Tampe zas chybaju dvaja najdolezitejsi hraci (imo), doma sme vyhrali 10 zapasov v rade v riadnej hracej dobe, ak sa nemylim...no tie obavy su tu stale.

Pri poslednej forme timov ako Rags, Isles, Canes ci Jackets maju kazde dva body cenu zlata. Tak do nich :!:
Jojo. Ale doma to s níma ještě nějak dáváme, venku to s nima máme daleko horší...

Last 3GPs at home: 2-1-0
Last 5GPs at away: 1-4-0
Lindbäck sezónní zápas.
K tomu ho hned třikrát podržela branková konstrukce.
Věčně kritizovaný Malone dva góly.
Carle +6.
Naše obrana na párku.

That's all.

Rangers musíme porazit! :dup:
Nieco podobne som cakal, az na deraveho Masona nie :|
Rozporuplne pocity a zapas velkych kontrastov.
Hokej silno pozeratelny, v utocnom pasme to bolo uplne :slintac:
Lenze dozadu taky rybnik :hroza:

Pritom tampa hrala proti nam klasicky velke nic ale padne im tam vsetko. Ked sme tlacili v prvej tretine tak vtedy to tam malo popadat.

Meszaros....
Dopredu nas najlepsi bek, dozadu najhorsi :hmm:
Streit byl dneska/včera vzadu daleko horší...
Uz pozeram ze ma -3, ale ja som nejak kusok po 4 gole zaspal :lol2:
Ale třeba první mínusko mu zařídil Grossmann, na toto se až tak nedívám jako prostě na hru, Streit hrál včera fakt špatně (i dopředu), nápodobně i Gross no..
kajo píše:Ale momentalne je lepsi ako Downie, ktory je od zranenia tragicky.
Berube says Downie will be a healthy scratch.
Berube on Downie: "His intensity level is not where it needs to be, shift to shift."

:king:
A kdo jako bude hrát?

EDIT: Tak Rosehill. :neutral: No každopádně dnes se koukat nebudu, takže ať ráno vidím naši výhru, to mi bude stačit. :dup:
Rosehill asi. Co znamena ze VV alebo McGinn do tretieho utoku.
Zajimave se to vyviji... Ja jsem si postupne Talbota velmi oblibil, uz nekdy od zacatku prosince hraje skvele a je velmi platnym hracem 3.utoku, obcas dokonce zaskocil i v TOP6. Na tech zlepsenych oslabenich, o kterych jsem dnes psal v nasem topicu, ma velky podil prave on.

Asi jsem se v listopadu po vymene trochu ukvapil. :oops:
Downie hraje hůř až po zranění, do tý doby byl zraněnej... Ale brzo určitě zase hrát bude... IMO taková chvilková krize.. :ninja:
Redy píše:Zajimave se to vyviji... Ja jsem si postupne Talbota velmi oblibil, uz nekdy od zacatku prosince hraje skvele a je velmi platnym hracem 3.utoku, obcas dokonce zaskocil i v TOP6. Na tech zlepsenych oslabenich, o kterych jsem dnes psal v nasem topicu, ma velky podil prave on.

Asi jsem se v listopadu po vymene trochu ukvapil. :oops:
Neverím, že Downie bude stagnovať nejakú dlhú dobu. Ale v tomto smere sa ukvapili snáď všetci. Určitý progres Talbota v dobre fungujúcom systéme St. Patricka sa dal očakávať. Problém bol ale niekde inde. Downieho hodnota bola, myslím, vyššia ako Talbotova. Skôr ako o hru daných hráčov išlo teda o to, že Avs mohli z toho trejdu vytrieskať zrejme viac.
Happy 26th Birthday CLAUDE GIROUX! :serus: :wub:

Tak dneska snad kluci už jenom pro něj ty dva body urvou.. :jn:
Obrázek
Stačil mi highlight. :hroza: Dva turnovery Coburna, tři góly celkově po krásnejch (ne)přihrávkách. :cookies:
No, víkend nevyšel vůbec... :-/

Next games: Sabres, Predators, Islanders, Islanders, Hurricanes
IMO musíme uhrát min. 7, 8 bodů! Rags maj teď těžší rozpis tak snad zase něco ztratijou. :pray:
Davam true Flyerovi finchovi zapas, maximalne dva nez zase odpiska sezonu. :lol2:

K Talbot<->Downie : Jasne, ze ten trade byl z nasi strany spatny, ale tesi me, ze je nakonec Talbot pro tym prinosem. Ja i z kritiky mistnich fans cekal spis prumerneho hrace do 4.utoku, proto je pro me jeho hra prijemnym prekvapenim.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS