Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnes Tampa, zítra Rags.
Soupeři proti nimž se nám v poslední době moc nedařilo... Ale tak Bishop je zraněnej a chytat má Lindbäck, což je naše šance a koneckonců doma jsme teď neporazitelní...
Každopádně bodovat bychom měli, když Rags i Capitals opět vyhráli.
Jen jsem zvědavej, jestli bude Emery chytat dnes nebo zítra..
Každopádně bodovat bychom měli, když Rags i Capitals opět vyhráli.
Jen jsem zvědavej, jestli bude Emery chytat dnes nebo zítra..
http://video.flyers.nhl.com/videocenter ... 10&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
"Who do you think on a team had the worst school picture?"
Mason: "I'd imagine Jake Voracek would probably be high on that list just judging by the way he looks right now"
Gill: "Probably Luke Schenn, because he could't fit his head into the frame"
Lappy: "We have couple of ugly guys on the team"
Mason: "I'd imagine Jake Voracek would probably be high on that list just judging by the way he looks right now"
Gill: "Probably Luke Schenn, because he could't fit his head into the frame"
Lappy: "We have couple of ugly guys on the team"
No zapasov s Tampou sa bojim viac ako s hocijakym inym timom
Lindback, nelindback, proste to na nas vedia. Tampe zas chybaju dvaja najdolezitejsi hraci (imo), doma sme vyhrali 10 zapasov v rade v riadnej hracej dobe, ak sa nemylim...no tie obavy su tu stale.
Pri poslednej forme timov ako Rags, Isles, Canes ci Jackets maju kazde dva body cenu zlata. Tak do nich
Pri poslednej forme timov ako Rags, Isles, Canes ci Jackets maju kazde dva body cenu zlata. Tak do nich
Rozporuplne pocity a zapas velkych kontrastov.
Hokej silno pozeratelny, v utocnom pasme to bolo uplne
Lenze dozadu taky rybnik
Pritom tampa hrala proti nam klasicky velke nic ale padne im tam vsetko. Ked sme tlacili v prvej tretine tak vtedy to tam malo popadat.
Meszaros....
Dopredu nas najlepsi bek, dozadu najhorsi
Hokej silno pozeratelny, v utocnom pasme to bolo uplne
Lenze dozadu taky rybnik
Pritom tampa hrala proti nam klasicky velke nic ale padne im tam vsetko. Ked sme tlacili v prvej tretine tak vtedy to tam malo popadat.
Meszaros....
Dopredu nas najlepsi bek, dozadu najhorsi
Zajimave se to vyviji... Ja jsem si postupne Talbota velmi oblibil, uz nekdy od zacatku prosince hraje skvele a je velmi platnym hracem 3.utoku, obcas dokonce zaskocil i v TOP6. Na tech zlepsenych oslabenich, o kterych jsem dnes psal v nasem topicu, ma velky podil prave on.
Asi jsem se v listopadu po vymene trochu ukvapil.
Neverím, že Downie bude stagnovať nejakú dlhú dobu. Ale v tomto smere sa ukvapili snáď všetci. Určitý progres Talbota v dobre fungujúcom systéme St. Patricka sa dal očakávať. Problém bol ale niekde inde. Downieho hodnota bola, myslím, vyššia ako Talbotova. Skôr ako o hru daných hráčov išlo teda o to, že Avs mohli z toho trejdu vytrieskať zrejme viac.Redy píše:Zajimave se to vyviji... Ja jsem si postupne Talbota velmi oblibil, uz nekdy od zacatku prosince hraje skvele a je velmi platnym hracem 3.utoku, obcas dokonce zaskocil i v TOP6. Na tech zlepsenych oslabenich, o kterych jsem dnes psal v nasem topicu, ma velky podil prave on.
Davam true Flyerovi finchovi zapas, maximalne dva nez zase odpiska sezonu. 
K Talbot<->Downie : Jasne, ze ten trade byl z nasi strany spatny, ale tesi me, ze je nakonec Talbot pro tym prinosem. Ja i z kritiky mistnich fans cekal spis prumerneho hrace do 4.utoku, proto je pro me jeho hra prijemnym prekvapenim.
K Talbot<->Downie : Jasne, ze ten trade byl z nasi strany spatny, ale tesi me, ze je nakonec Talbot pro tym prinosem. Ja i z kritiky mistnich fans cekal spis prumerneho hrace do 4.utoku, proto je pro me jeho hra prijemnym prekvapenim.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé