Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sakra dostali jsme gol... z sesty strely v polovine 1. tretiny. Dluzno dodat ze to tentokrat nebyla Eli$ova chyba...

EDIT: Youp ! Srovnano ... Nate Thompson !

Konec prvni tretiny 1:1 ... jdu spat (5:14) . Na strely 15:7 , docela je valcujem ... takze doufam ze me rano budou cekat dva body jako prijemne prekvapeni... :thumbsup:
Tak jsem se vratil z koupelny a vedem 2:1 . Sakra ... ted prece nemuzu jit spat ... jedeeem !

EDIT: .... youp, dalsi! Lundin rana od modry, Srammer tec pred branou ! 3:1

Sakra, Malhotra snizuje v presilovce (Hall vyodil za hrazeni). Zase za to Eli$ veskrze nemoh navic par vterin predtim predved neskutecnej zakrok.

Kraaasna akce Stammer, prihravka zpoza brany a Purcel zakoncil bezvadne mezi nohy golmana: 4:2

Tak 4:4 v puli treti. Dokelu... bohuzel tentokrat jasne Elisova chyba ;-(
safa píše:Tak jsem se vratil z koupelny a vedem 2:1 . Sakra ... ted prece nemuzu jit spat ... jedeeem !

EDIT: .... youp, dalsi! Lundin rana od modry, Srammer tec pred branou ! 3:1

Sakra, Malhotra snizuje v presilovce (Hall vyodil za hrazeni). Zase za to Eli$ veskrze nemoh navic par vterin predtim predved neskutecnej zakrok.

Kraaasna akce Stammer, prihravka zpoza brany a Purcel zakoncil bezvadne mezi nohy golmana: 4:2
Nj Ellis dnes chytá dobre, (alebo to len my dokážeme spraviť hviezdu aj z podpriemerného brankára.. :hmm: ) ale tie betony ma vsade, zobral nam už 2-3 goly. Za ten prvý ozaj nemohol, ten mu tam dal Jones, ale bola to velmi dobrá akcia nášho top útoku. Stamkos pekná práca pri tom 4. gole, pekne prečítal Bieksu :hroza: a spoza brány prihral Purcellovi... Na konci prvej tretiny dostal Torres diskutabilny trest a z tej presilovky sme dostali aj gol :x . Inak dnes hrajú Canucks fyzicky celkom dobre, Alberts,Edler aj Torres krásne hity a bez odozvy hostí. Dúfam že s výsledkom ešte niečo spravíme v tretej.
Go Canucks Go ! :wave:
Ohlund píše: Inak dnes hrajú Canucks fyzicky celkom dobre, Alberts,Edler aj Torres krásne hity a bez odozvy hostí.
... uprimne receno tohle je vec kterou nechapu. VAN hitujou jak vstekly, branej zalozeni utoku uz od cerveny, nasi hosi sotva stinujou a branej az u hrazeni ve vlastni obranny. No ... nerozumim tomu.

Sakra, vasi jsou po tom vyrovnani nejak nadrzeny ...

EDIT: JE TO TAM ! Youp ! Stammer the hammer ! 5:4 TB v OT ! A to bylo reci... :fucker: :yahoo:
leo píše:No ja bych se nedivil kdyby to byl debakl :D Podle me vas zasypeme takovym kvantem strel ze v brane Blesku rano uvidime oba vase brankare :yes:
... ho*no ho*no slavnej soude ! :fucker: :fucker: :fucker: :wave: :yahoo: :clap: :box: :cool: Myslim, ze dneska muzou bejt Canucks radi za bod, nebejt Elisovo nepozornosti v zaveru mohlo to bejt pro vas bez bodu. Kazdopadne dva pro TBL !
No nakoniec sme to dotiahli aspon na ten bod, ten vyrovnávajúci gol bol dobrý, jak si Ballard v pohodičke nakorčuloval do útočného pásma, vystrelí a gol :D , to určite mal mať Ellis a pustiť takýto gol 5 minút pred koncom... a mrzieť vás môže aj to potrestané vylúčenie za privela hráčov na lade. V predlžení ste mali presilovku a ked sa hrá 4 na 3 tak sa to bráni velmi ťažko, Stamkos ranou od modrej zápas ukončil (dnes 2+1). CG do Tampy. Náš najproduktívnejší hráč bol dnes Cory Schneider s 2 asistenciami :cool: .
Je to presne jak rikas Ohlunde. Tak ... a ted hura do postele dospat co se da... brou!
Ohlund píše:... a mrzieť vás môže aj to potrestané vylúčenie za privela hráčov na lade.
To bylo nesmyslné vyloučení, dokonce i vaši komentátoři nesouhlasili. Ale takových chyb tam ze strany rozhodčích bylo víc.
Ellis zase nezklamal. Sice chytil 2-3 golovky, ale opět si to musel posrat takovou čučkou... ten chlap je neuvěřitelnej, není zápas aby nepustil alespon 1 branku, která jde 100% na jeho bedro.
safa píše: Myslim, ze dneska muzou bejt Canucks radi za bod, nebejt Elisovo nepozornosti v zaveru mohlo to bejt pro vas bez bodu. Kazdopadne dva pro TBL !
My dokážeme přehrát kohokoliv, výjimky zápasy v Bostonu či Washingtonu, ale jinak máme většinou víc střel, šancí, jen tak někdo nás nepřehraje. Mít kvalitního golmana, máme minimálně o 10% lepší úspěšnost a minimálně o 20 branek méně v naší síti... branek dáváme dost i přes absenci Vinnyho s Downiem.
Opět musím vyzdvihnout Malonea, který patřil k nejlepším hráčům. Nevím, co se s ním stalo, ale poslední dobou je vážně dobrý. Purcell taky jede a Stammer evidentně překonal slabší období. Nyní máme dostatek času na odpočinek a připravu na Atlantu, doma, to musíme dát.

Norfolk v odvetě opět porazil farmu Pens, tentokrát na jejich ledě poměrem 7:4. Dvě výhry v řadě proti nejlepšímu celku AHL a navíc bez dvou nejlepších útočníků. Dobrá práce. Barberio s Gudasem vstřelili své první pro branky...
Wow, s výhrou jsem teda nečekal, po ránu to je milý překvapení :) Ale tak vyhráli sme zase a jen pouze po vstřelení pěti branek, a hlavně díky tomu, že se probudil Stammer. Ellis dnes 23/27 - což Kisin to odhadl dobře, že Nucks bude stačit cca 25 střel a v naší síti budou 4 branky :D Tak či tak sem s výhrou spokojený.

Malone se vážně rozjel, ted sbírá pravidelně bod v každém zápase asi poslední 4-5 utkání :hmm: Je otázkou jak dlouho mu to vydrží, každopádně skvěle nahradil Downieho. Simon je po skvělém návratu zase trošku v útlumu, ale to se určitě co nevidět změní :)
Mno, víceméně všecko už bylo řečeno. 5 gólů podpory od útoku dokáže udělat vítězného brankáře z hodně lidí....
Malone mě těší, to už jsem psal, ale naopak vůbec mě netěší Moore. Ani trochu. Mu ten post centra druhé lajny absolutně nesvědčí - věčně v minusu, neviditelný, bohužel na to nemá. V té třetí to bylo přesně pro něho. Od té doby, co se zranil Vinny a on hraje ve druhé lajně (tj. 15 zápasů), tak má -18 bodů a 0+4. Katastrofické. Tímhle nechci shazovat Moora (aby nedošlo k nějakému nedorozumění), on nemůže za to, že tam musí hrát. Vinny prostě chybí a to znatelně. Nemá tam kdo hrát. Třeba Purcell ukázal, že v top6 hrát může (minimálně na záskok určitě). O Moorovi jsem si to zkraje myslel taky, ale bohužel se to nenaplnilo. Doufám, že bude Vinny brzo zpátky. Downie sice taky chybí, ale když už máme Gagneho, Purcella a přechodně (nevěřím tomu, že mu to vydrží celou sezonu) schopného Malona, tak to tak nehoří, ale ten post druhého centra docela jo.
Pierre LeBrun: Lightning among four teams Brad Richards interested in
No teda... za rozumnou cenu bych se vubec nebránil :)
mountain píše:Mno, víceméně všecko už bylo řečeno. 5 gólů podpory od útoku dokáže udělat vítězného brankáře z hodně lidí....
Malone mě těší, to už jsem psal, ale naopak vůbec mě netěší Moore. Ani trochu. Mu ten post centra druhé lajny absolutně nesvědčí - věčně v minusu, neviditelný, bohužel na to nemá. V té třetí to bylo přesně pro něho. Od té doby, co se zranil Vinny a on hraje ve druhé lajně (tj. 15 zápasů), tak má -18 bodů a 0+4. Katastrofické. Tímhle nechci shazovat Moora (aby nedošlo k nějakému nedorozumění), on nemůže za to, že tam musí hrát. Vinny prostě chybí a to znatelně. Nemá tam kdo hrát. Třeba Purcell ukázal, že v top6 hrát může (minimálně na záskok určitě). O Moorovi jsem si to zkraje myslel taky, ale bohužel se to nenaplnilo. Doufám, že bude Vinny brzo zpátky. Downie sice taky chybí, ale když už máme Gagneho, Purcella a přechodně (nevěřím tomu, že mu to vydrží celou sezonu) schopného Malona, tak to tak nehoří, ale ten post druhého centra docela jo.
Tak pod tohle se můžu podepsat. Nicméně bych neřekl, že Moore při absenci Lecavaliera převzal post centra 2.lajny - sice většinou nastupuje po boku Malonea a Purcella, ale ice-time má plusminus stejný jako Thompson. To je dle výkonů náš momentální 2.centr, skvěle brání a dostatečně přispívá ofenzivně. Moore v posledních týdnech v útočné fázi katastrofální, ale určitě nehraje tak špatně defenzivně, aby byl za 15 zápasů -18! Celkově pohled na naší stats +/- je den ode dne horší a horší, všichni víme, kdo na tom má největší podíl...
Mishkin opět nezklamal: http://twaud.io/q60N Stamkosův OT goal stál za to :sluchadla:

Bradovi moc nedávám. Podle mého názoru na 90% zůstane u Stars, sbírá dost bodů, letos jsou silnější, má super spoluhráče v útoku... zkomplikovat by to mohl setrvávající problém s vlastníkem. Kdyby ovšem teoreticky odešel... komu by podepsal radši, NYR nebo nám? :lol2:
PainKiller píše:Pierre LeBrun: Lightning among four teams Brad Richards interested in
No teda... za rozumnou cenu bych se vubec nebránil :)
To se asi nestane, SFY by se měl hlavně soustředit na branku a možná i obranu. V útoku jsme na tom docela dobře (pokud jsou všichni zdraví). Sice je nemožné to takhle nacpat pod strop, ale přesto:

Marty-Stammer-Downie
Vinny-Brad-Gagne
Purcell-Moore-Malone/Harju

....to vypadá až nefér :D
Evgeni Nabokov rozvázal smluvní dohodu s ruským klubem SKA St. Petersburg, čímž se stává volným hráčem.
Podle několika spekulací, by Tampa Bay mohla být jedním ze zájemců o služby ruského veterána.
:hmm:
PainKiller píše:Evgeni Nabokov rozvázal smluvní dohodu s ruským klubem SKA St. Petersburg, čímž se stává volným hráčem.
Podle několika spekulací, by Tampa Bay mohla být jedním ze zájemců o služby ruského veterána.
Tak tomuto Steveho kroku by som len zatlieskal. :yes: Nabbyho som mal vždy rád a stále mi v lige chýba. Zázraky v PO by som možno nečakal, ale to je PÁN BRANKÁR, čo sa o tých vašich dierach veru ani zďaleka povedať nedá.

Approved.
Getzo5 píše:
PainKiller píše:Evgeni Nabokov rozvázal smluvní dohodu s ruským klubem SKA St. Petersburg, čímž se stává volným hráčem.
Tak tomuto Steveho kroku by som len zatlieskal. :yes: Nabbyho som mal vždy rád a stále mi v lige chýba. Zázraky v PO by som možno nečakal, ale to je PÁN BRANKÁR, čo sa o tých vašich dierach veru ani zďaleka povedať nedá.

Approved.
ale co je pro tampu na ho*no, ze i kdyz by ho podepsali tak to neznamena, ze bude chytat za bolts. treba by ho nekdo stahl z waivru
megaton píše:ale co je pro tampu na ho*no, ze i kdyz by ho podepsali tak to neznamena, ze bude chytat za bolts. treba by ho nekdo stahl z waivru
Zas na druhú stranu...kto iný ho potrebuje? :hmm:
4Megaton: :yes:
4Getzo: Třeba Isles, Sens, Oilers...

Když by se SFY rozhodl pro jeho podpis, tak by ho musel přeplatit, aby ho nikdo nevyfoukl. Protože se dá očekávat, že si ho někdo stáhne z waiveru a bude za jeho výměnu požadovat třeba pick nebo prospect.

Každopádně musim říct, že bych ho bral. V KHL sice nic moc, ale u nás by dle mě chytal mnohem líp, jak kdyby se postavili Smith s Ellisem do branky na jednou :D V základní části přitom většinou podával slušný výkony a jako řešení do konce sezony... proč ne? :)
Islanders nějak nevěřím, že by chtěli Nabokova, Roloson chytá docela slušně a DiPietrovi zřejmě asi stále věří?!? Edmonton má v bráně Chabibulina, Dubnyka, na farmě Gerbera a Deslaurierse, co by dělali s dalším gólmanem? Možná tak ta Ottawa připadá v úvahu... Každopádně Nabokov v Tampě a Ellis nebo Smith v cirkusu by mi fakt nevadili :)
PainKiller píše:4Getzo: Třeba Isles, Sens, Oilers...
Isles gólmana brať nebudú. Vedia, že Roloson pôjde s kožou na trh, ale majú DiPietra (aj keď chytá ako chytá) a nemyslím, že na tomto niečo meniť budú. Personálne a ekonomické hľadisko. Navyše sezóna je done. Sens by boli reálnejší (inak tí majú po vás asi najslabšiu dvojicu v lige), ale taktiež si nemyslím, že budú investovať balík do gólmana. Elliot nestačí, ale Leclaire podľa mňa ešte akú takú dôveru u GM má. Oilers? :shock: B-Wall a done season, prečo by to robili? Oni sa v prvom rade musia sústrediť na čo najskoršie vyskladanie tímu a budúcnosť. Na prítomnosť tam sere pes...

Mne z toho akokoľvek sa na to pozerám proste vychádzate len vy.
Getzo5 píše:Mne z toho akokoľvek sa na to pozerám proste vychádzate len vy.
SFY měl o Nabokova zájem už v létě, takže ted by to třeba klapnout mohlo. Každopádně jak sem psal výše. Z waiveru si ho může vzít kdokoliv, jen aby z toho něco získal (pick/prospect). Ale bylo by to ideální, podepsat Nabokova do konce letošní sezony, Ellise ponechat jako dvojku a Smitha poslat lacino kamkoliv.
Megis píše:...Ellis nebo Smith v cirkusu by mi fakt nevadili :)
Co by tam delali?Zonglovali? :D To by ten cirkus moc neprosperoval :lol:
Agent Don Meehan told us on Hockeycentral @ noon, he's spoken to #Lightning regarding Nabokov. He would need to clear waivers first.
Sean_Leahy RT @darenmillard: Agent for E Nabokov Don Meehan just told @realkyper and @dougmaclean he has spoken to 3 teams & @lightning were 1 of them
Jen at to vyjde... bude rozhodně lepší jak ti dva dohromady :thumbsup:
V KHL nic moc no, ale tak za zkoušku by to stálo. Horší to být nemůže. Ještě záleží, kolik by chtěl peněz, třeba za 3M si může jít zpátky do KHL.
Musel by přes waiver a schválně, jestli by byl některý GM sv*ně a stál si ho (i když by ho vůbec nechtěl) jenom díky tomu, aby z nás vydojil nějaký pick nebo tak něco.
Yop, to mě taky napadlo. Aby se do toho nevložil někdo, kdo by chtěl získat pick/prospect. I když se mu KHL moc nedařilo, myslim si, že u nás by mohl chytat docela dobře. Podepsat smlouvu do konce sezony a Smitha okamzite poslat pryc :D
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA