Proti Canucks očekávám výsledek tak 1:5... nebo možná 0:4.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ou majn got... my už nedokážem porazit ani Oilers
Khabibulin 38/41 vs. Ellis 20/23
Modlim se, at SFY povolá Cédrica, na to se vážně nedá dívat. V nájezdech sme se za poslední dva roky nikam neposunuli, pořád stejná bída. Alespon že si Stammer vylepšil stats a snad ho to zase nakopne.
Zde je ještě nějaké info o Nelsonovi:
Nelson is a talented and feisty playmaking center who demonstrates excellent puck control and good skating ability. His dedication to the game and tremendous work ethic make him an invaluable teammate.
Při nejmenším se jedná o dobrou posilu pro PO (Norfolku) - kde by byl Simek úplně ztracený imho.
Na BP postnuli kompletní článek: http://bruins2010draftwatch.blogspot.co ... -levi.html
Nelson is a talented and feisty playmaking center who demonstrates excellent puck control and good skating ability. His dedication to the game and tremendous work ethic make him an invaluable teammate.
Při nejmenším se jedná o dobrou posilu pro PO (Norfolku) - kde by byl Simek úplně ztracený imho.
Na BP postnuli kompletní článek: http://bruins2010draftwatch.blogspot.co ... -levi.html
Ačkoliv to pravděpodobně nebude mít žádnou souvislost, tak Janus dnes nebyl při zápase Floridy ani na lavičce. Že by byl v jednání posun do Norfolku? Desjardins poslední dobou chytal víc než obvykle...PainKiller píše: Modlim se, at SFY povolá Cédrica, na to se vážně nedá dívat.
Canucks neporazíme, vyvěšujou dres Naslunda a za žádnou cenu nebudou chtít prohrát. A to je jenom jeden z faktorů, hlavně třeba Luongo vs. Cednick, tam není o čem.
Ale jsem rád, že aspoň Malone začíná trochu něco hrát. Sice si o něm myslím furt to samé, ale i ty občasné příspěvky se hodí.
Ale jsem rád, že aspoň Malone začíná trochu něco hrát. Sice si o něm myslím furt to samé, ale i ty občasné příspěvky se hodí.
Parádní nájezd od Omarka.
Ohlund to okomentoval slovy: „Kdyby to udělal někdo z našich mladíků, my starší bychom mu řekli, aby to příště neopakoval. Bylo to nezdvořilé.“
Z nudy jsem se mrknul na naše golmany za poslední roky a jsem trochu v šoku, co jsem zjistil za hrůzy. Někde jsem bral čísla, jenom když dělal ten golman jedničku (Grahame), někde průměr (Khabi), Kolziga jsem třeba vůbec neuvažoval (málo zápasů). Smith a Ellis jsou za letošek.
Denis: 87.1%
Smith: 87.2%
Ellis: 87.7%
McKenna: 88.7%
Grahame: 88.9%
Holmqvist: 89.1%
Burke: 89.5%
Ramo: 89.6%
Niitty: 90.9%
Khabi: 91.4%
Od sezóny 2001/2002 (takže za skoro 10 let) jsme tu měli pouze DVA opravdu gólmany a to ještě Niity tu byl jenom jednu sezonu. To je fakt naprostou zoufalá statistika. V současné době jsme na tom podle těch čísel téměř nejhůř v historii - i dvojka Burke+Grahame byla lepší, McKenna+Ramo byli lepší, Holmer byl lepší a ten Denis skoro taky....ono už samo o sobě používat slova jako "lepší" a jména těchto podprůměrných gólmanů v jedné větě je na pováženou. Nestačím se divit, že já sem se v tom začal vrtat....
Facepalm prostě
Denis: 87.1%
Smith: 87.2%
Ellis: 87.7%
McKenna: 88.7%
Grahame: 88.9%
Holmqvist: 89.1%
Burke: 89.5%
Ramo: 89.6%
Niitty: 90.9%
Khabi: 91.4%
Od sezóny 2001/2002 (takže za skoro 10 let) jsme tu měli pouze DVA opravdu gólmany a to ještě Niity tu byl jenom jednu sezonu. To je fakt naprostou zoufalá statistika. V současné době jsme na tom podle těch čísel téměř nejhůř v historii - i dvojka Burke+Grahame byla lepší, McKenna+Ramo byli lepší, Holmer byl lepší a ten Denis skoro taky....ono už samo o sobě používat slova jako "lepší" a jména těchto podprůměrných gólmanů v jedné větě je na pováženou. Nestačím se divit, že já sem se v tom začal vrtat....
Facepalm prostě
Tady možná snad nikdo nečekal, že Ellis bude tak tragický, k tomu Smith mi přijde ještě horší jak loni. Já osobně sem Ellise jako extra posilu nebral, ale tak nějak jsem doufal, že by se ty jeho čísla mohli pohybovat lehce nad 90% a průměr okolo 2.7 branky na zápas... bohužel pro nás, všechno se vyvýjí úplně opačným směrem.
Podle mě si měl SFY ponechat Niittyho, za ten jeden rok u nás jsem si ho neskutečně oblíbil. Loni jsme propouštěli hromadu střel, ale Antero dokázal zachytat slušně a vydřít vítězství... za letošní obranou by na tom byl určitě ještě líp. Takže to se dá počítat jako Yzermanův krok vedle, na druhou stranu a ruku na srdce... nikdo asi nečekal takovou tragédii.
Bud to můžem do TDL přečkat s prázdnou brankou a pak se pokusit o nějakou krátkodobou posilu např. Roloson. S tím, že by se po sezoně intenzivně hledala golmanská jednička. Nebo druhá možnost, zkusit už cokoliv... tzn. horší už to být nemůže. Recall Desjardinse nebo Tokarskiho popřípadě obou. Kdyby "chytali" stejně jak ti dva neschopové, tak zkusit získat Leightona z Philly nebo Niemiho ze San Jose - ten je na tom stejně jak ti naši dva nazdárkové. Takže už je to vlastně bud a nebo. Každopádně nevěřim, že by se Smith nebo Ellis časem zlepšili, je třeba jednat...
EDIT: Taky mě napadlo, abysme při TDL vubec byli stále ve hře o Play-Off
Podle mě si měl SFY ponechat Niittyho, za ten jeden rok u nás jsem si ho neskutečně oblíbil. Loni jsme propouštěli hromadu střel, ale Antero dokázal zachytat slušně a vydřít vítězství... za letošní obranou by na tom byl určitě ještě líp. Takže to se dá počítat jako Yzermanův krok vedle, na druhou stranu a ruku na srdce... nikdo asi nečekal takovou tragédii.
Bud to můžem do TDL přečkat s prázdnou brankou a pak se pokusit o nějakou krátkodobou posilu např. Roloson. S tím, že by se po sezoně intenzivně hledala golmanská jednička. Nebo druhá možnost, zkusit už cokoliv... tzn. horší už to být nemůže. Recall Desjardinse nebo Tokarskiho popřípadě obou. Kdyby "chytali" stejně jak ti dva neschopové, tak zkusit získat Leightona z Philly nebo Niemiho ze San Jose - ten je na tom stejně jak ti naši dva nazdárkové. Takže už je to vlastně bud a nebo. Každopádně nevěřim, že by se Smith nebo Ellis časem zlepšili, je třeba jednat...
EDIT: Taky mě napadlo, abysme při TDL vubec byli stále ve hře o Play-Off
Chytat bude asi Schneids je napsany v LINE UP pred zapasem ale to vam moc nepomuzemountain píše:Canucks neporazíme, vyvěšujou dres Naslunda a za žádnou cenu nebudou chtít prohrát. A to je jenom jeden z faktorů, hlavně třeba Luongo vs. Cednick, tam není o čem.
Hmm... to neni dobrá zpráva. Letos sme si vymlátili zuby asi už na třech dvojkách
Ale to je víceméně jedno, protože i když dá Stammer hattrick, tak to na výhru stačit nebude
Jen pro zajímavost, dnes chytá Mike Smith, takže doufejme, že mu stará dala a dobře se vyspal... pak může zachytat i velice dobře 
EDIT: Bohužel se spíš přikláním k té mnohem častější verzi, a to, že Smith přenechá štafetu Ellisovi už v polovině zápasu
EDIT: Bohužel se spíš přikláním k té mnohem častější verzi, a to, že Smith přenechá štafetu Ellisovi už v polovině zápasu
Dnes ve Vancouveru. Z reálného pohledu nemáme nárok, Canucks stačí, když 25x vystřelí na bránu a minimálně 4 branky v naší síti jsou zaručeny. Já se pouze modlím, at nedostaneme podobný kotel jako např. nedávno v Bostonu.
... jezisi vy jste teda fanousci svyho tymu, to je radost pohledet.Canucks neporazíme,
... mmno nevim jestli jsi videl jejich statistiky ale ze by zarili se taky zrovna rict neda. Naprosto souhlasim s nasledujicicm :Začal bych z vlastních zdrojů, tedy recall Desjardinse a popř. Tokarskiho, kdyby se nechytil ani Cédric. / Modlim se, at SFY povolá Cédrica,
Kód: Vybrat vše
We're going to be stuck with Smith/Ellis for the foreseeable future. Just have to deal with it, people. While Tokarski and Desjardins give hope for the future, they aren't doing anything special in the minors right now. Desjardins has a so-so .898 save percentage and 2.64 GAA. Tokarski isn't any better. Unless Stevie Y decides to risk bringing up Desjardins early (doubted) or one of our goalies gets hurt, we won't see Desjardins anytime soon. It's Ellis/Smitty until the trading deadline at least. Even then, I don't think Stevie Y will pull the trigger on a trade unless the deal is too sweet to pass up.23 Cedrick Desjardins 2.64 / 0.898
32 Dustin Tokarski 2.89 / 0.899
Ja vidim jedinou moznost jenze to by nam u Severstalu neproslo (na druhou stranu Rasto Stana tam chyta vytecne tak by ho treba mohli pustit):
20 Vasily Koshechkin 2.72/ 0.9167
Nebo nedalo by se nejak zlanarit Proskurjakova z Metallurgu ? No nic, asi ne
MOUNT)... hezka historicko-naucna statistika. Taky nechapu proc jsme misto ELI$E radsi nepodepsali Nittyho ale co nadelas, strop je sv*ne. Znova opakuju: snad to do PO s dirama nejak doklepem a pred trade-deadline se podari nejakej steal z nepostupovejch tymu. No a kdyz ne .... tak holt napresrok...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim