Uf tak PO v prvej sezone je doma

pri tych zraneniach a zaverecnom rozpise som mal malu dusicku, ale vysokymi vyhrami nad antym a henym som nazbieral rozhodujuce body. remiza s konkurentom fantomasom v predposlednom kole mi uz takmer davala istotu, lebo bodovy rozdiel medzi nami bol dostatocny.. do zapasu s petrikom v poslednom kole som nedal uplne vsetko (sukromne a hlavne zdravotne veci-blby soplik) a odohral som ho vlastne len cez appku v mobile. na zaciatku tyzdna som mal vsetko este pekne rozplanovane, ale skrt cez rozpocet mi spravilo zranenie najdolezitejsieho hraca bergerona.. no a cez blbu appku sa mi nechcelo vyhladavat nahradu rychlo zanho. takto mi nenapadol moj nugent

a siel som na istotu po pamati na zajaca, lebo som vedel ze hra este 3x- no len uz som si neoveril ostatnych kto kedy hra a bum, z tych troch zapasov som musel 2x nejakeho centra posadit a to mi nehral ani bergeron

strasna chyba, ktora sa mi nestala za celu sezonu. do toho mal getzlaf tiez soplik a nehral, ale v zostave som ho mal a sedel hischier.. sam som sa ukratil o 3-4 starty centra

k tomu si josi ,,potreboval,, oddychnut na 2 zapasy a bolo vybavene.. myslim ze by som dal mozno sogy a hity( prehra o 11 a hity- prehra o 4). no a teraz v nedelu som nasadil varlamova proti Petrikovmu rinnemu s tym ze ak varlamov nebude vyzerat ze prehra, mozem si dovolit nasadit aj schneidera a vyhrat sv, ktore som prehral o 7.. lenze soplik, siel som si lahnut skoro a na budik pred startom zapasu devils, kedy som sa chcel rozhodnut som odignoroval

skoda, nemusela to byt prehra 6-9..no na druhe miesto by som to aj tak neuhral..
K zakladnej casti: som spokojny.. pred sezonou som mal 3 ciele.. pozicne sa drzat niekde do 8. miesta a bojovat o PO.. celu sezonu som sa drzal niekde okolo 3-5. pozicie, takze super... hracsky sa omladit na centri, co sa prichodom hischiera na keep podarilo..a herne byt silny v kategoriach ktore viem ovplyvnit pocas zapasu: hity, bloky, sogy a fw aby som si urcite vedel uhrat nejake kategorie, pravidelne zbieral body a nedostaval nejake naklepy co by mi zlomili vaz.. to sa mi podarilo.. naklep som dostal jediny od tomasinha 4-12, inak som prehraval najviac o 2 kategorie( az do posledneho kola, co sa nemuselo a nemalo stat).. bilanciu nemam sice oslnivu: 11-8-1, ale prave vdaka vyrovnanosti vykonov a pravidelnom zbierani kategorii som v PO..
Tam ma caka Bemidji Beavers: tím so sialenou ofenzivou, ktory sa dlho drzal na druhej priecke.. su vyraznym favoritom..v produktivite nemozem konkurovat(navrat zranenych palata, troubu a bergerona nemozem ocakavat), ale do boja o medaily sa skusim prebojovat cez branu a secondary stats