Cakal som lepsie FW, po tom, co som v prvych 10 kolach draftoval snad 8 centrov
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Po dvoch tyzdnoch som posledny co sa tyka G a SOG, predposledny v P, PPP, GWG a BLK. No ked sa pozriem na branu, tak prvy vo W a SO (delene miesta), GAA a SV%. Zaostavam len v SV.
Ale zasa Cammaller, Lecavalier, Pyatt su/boli viac-menej na IR a Handzus si dal trochu healthy scratch. Tak verim, ze sa to zlepsi. Zatial celkom podla ocakavania.
Tak ja som po 2 zapasoch maximalne spokojny, 2 vyhry za 20 bodov su snad aj lepsie ako som cakal 
Zatial sa mi oplaca investicia do brankarov, v prvych 2 zapasoch mi priniesli 17 z 20 moznych bodov (bilancia 8-1-1)
V ofenzive sa v poslednych dnoch rozohrali predpokladani tahuni – getzlaf (1g+4a posledny tyzden) a benn (0g+5a posledny tyzden) de facto zariadili na poslednu chvilu obrat proti kajovi
sympaticky im sekunduju aj unsung heroes r. johansen ci s. monahan. Aj vacsina zvysnych utocnikov ma priebezne na konte minimalne 4-5 kanadskych bodov, takze ofenziva je zatial vcelku rovnomerne rozlozena medzi vsetkych hracov.
a zatial sa mi dari zbierat body aj v sekundarnych stats, aj ked mi je jasne ze v lige je viacero timov ktore mi v nich casom pekne nakopu prdel
Tento tyzden by sme proti Novej Bani nemuseli byt bez sance na tretiu vyhru, uvidime ako to nakoniec dopadne…
Zatial sa mi oplaca investicia do brankarov, v prvych 2 zapasoch mi priniesli 17 z 20 moznych bodov (bilancia 8-1-1)
V ofenzive sa v poslednych dnoch rozohrali predpokladani tahuni – getzlaf (1g+4a posledny tyzden) a benn (0g+5a posledny tyzden) de facto zariadili na poslednu chvilu obrat proti kajovi
Tento tyzden by sme proti Novej Bani nemuseli byt bez sance na tretiu vyhru, uvidime ako to nakoniec dopadne…
no nepomozes kamaratovi v nudzi? Mas tam ponukukajo píše:Uz to je. dik
Cim zistujem, ze po zaradeni Briera na IR+ mam len dve zdrave RWsNaozaj nikto, kto ma pretlak RWs a nedostatok LWs by neurobil vymenu?
mcginna nechcem, ani nikoho dalsieho z avs, dvaja su tak akurat
chcel som napisat k vymenam(noba witchers). sorry ze odmietam ponuky zatial.ano su vyrovnane, niektore aj stedrejsie.ale vacsinou nic neriesia pre mna. nepotrebujem buly,ani obrancov, v tom mam jasno. v oboch zapasoch som ale na goalie stats prehral 0:5.tam je moj problem. takze ak by sa niekto s 3 golmanmi rozhodol, ze by potreboval posilnit utok(viem, moje kridla hlavne teraz neboduju, ale vsetko su to stabilni 40-50 bodovi hraci hrajuci top 6,pp a hitujuci), tak by sa mi zisla jednotka stabilna do branky(kludne aj priemer typu dubnyk). tak ak nahodou niekto...
zmenili grafiku, konecne je poriadne vidiet, ktori hraci v noci hraju 
s kajom po 2 dnoch velice vyrovnany zapas, hlavne co sa bodov tyka - obaja mame po 1 asistencii
. Z tohto pohladu sa ukazuje ako kriticka chyba nechat Cammalleriho v pondelok na BN (vlastne bol stale vedeny ako IR
), pretoze mal 1+1, ci by som sa dostal do trhaku
s kajom po 2 dnoch velice vyrovnany zapas, hlavne co sa bodov tyka - obaja mame po 1 asistencii
tvoju ponuku som odmietol kedze FW nepotrebujem a centrov mam dostatok a nic tym neziskam inac len stratimRono píše:Tak autodraft se (bohužel) projevuje už ve třetím kole... Je nejvyšší čas zasáhnout, rozeslal jsem pár nabídek, tak snad se reakcí dočkám co nejdříve.
Příp. můžete klidně posílat nabídky i vy mě, nedotknutelný je Rinne.
Tak som sa po dlhom premyslani odhodlal poslat jeden blockbuster proposal – som zvedavy co na to dotycny GM povie… 
Sam si nie som isty nakolko a ci vobec by som z tej vymeny profitoval, je to z mojej strany take pustanie vrabca z hrsti kvoli holubovi na streche…
no ved uvidime, mozno z toho nic nebude a mozno by to tak bolo aj lepsie
Sam si nie som isty nakolko a ci vobec by som z tej vymeny profitoval, je to z mojej strany take pustanie vrabca z hrsti kvoli holubovi na streche…
Moj jediny bod zaznamenal z waiveru stiahnuty obranca minuly tyzdenSkorpion píše:3 goly bostonskych obrancov prispeli k tomu, ze nemilosrdne drtim kaja v bodoch 6:1![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

A předpokládám, že Hellberg, jenž teďka bude dvojka Preds, mě fakt nezachrání.