Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Copak, Vám se Reddox nelíbí? Já ho párkrát viděl v akci a docela mě zaujal, hodně po ledě lítal, takový gritty third liner. Není sice moc urostlej, ale agresivitu na ledě má. V poslední době se docela daří i Gagsovi že? Já ho má v jedné hře ve svém týmu, takže se o něj stejně jako o Reddoxe zajímám.
tiež si to myslím... EDM získa ešte dva body v domácom zápase s COL a to bude asi tak všetko, dvojzápas s CGY už bude nad vaše sily a rovnako tak, ten dnešný s kosatkami. Jedine že pri enormnej snahe a zvýšenej efektivite, by ste dnes dokázali uhrať remízu, no uvidíme, ako to dopadne :smile03:Come on ENGLAND píše:Bohužel pro Edm s Tebou souhlasím, do letošního PO se Oilers nedostanou. Pro naší reprezentaci tak alespoň budou k dispozici Hemský, Kotalík a Šmíd...... !!!!arek píše:super, dalsia prehra. Mozeme sa chystat na buducu sezonu. 4 body uz tak lahko nedobehneme pri takychto vysledkoch.
Lenže Reddoxov potenciál je maximum 3 útok (a aj to s privretými očami), pritom je preferovaný pred lepšími hráčmi. Potulny je od neho lepši a hrá na farme, Brulé tiež a mal nižší ice time ako on (keď bol hore), pritom hral výborne a akonáhle dostal priestor (len 12 minút), mal z dvoch zápasov vo 4 útoku 3 body za dva góly a 1 asistenciu. Dokonca sa to stalo Coglianovi. Tu niet čo riešiť. Reddox je príliš preferovaný.MartinFC píše:Copak, Vám se Reddox nelíbí? Já ho párkrát viděl v akci a docela mě zaujal, hodně po ledě lítal, takový gritty third liner. Není sice moc urostlej, ale agresivitu na ledě má. V poslední době se docela daří i Gagsovi že? Já ho má v jedné hře ve svém týmu, takže se o něj stejně jako o Reddoxe zajímám.
no Renney urcite nebude mat na starosti brankarov
presne to sa mi paci, ze v Toronte to Quinnovi celkom slo. 6 ucasti v playoff, z toho 5x sa dostal dalej ako len do prveho kola, 2x az do konferencneho finale. Samozrejme je to aj o hracoch nie len o trenerovi. Ale myslim ze dvojica Quinn-Renney je dobra volba
a este k nim Buchberger. Inak Quinn trenoval aj po lockoute ale len chvilu. 2x ziskal Jack Adams Trophy ale este v davnych dobach...ale SC este nema, snad ho uz ziska
presne to sa mi paci, ze v Toronte to Quinnovi celkom slo. 6 ucasti v playoff, z toho 5x sa dostal dalej ako len do prveho kola, 2x az do konferencneho finale. Samozrejme je to aj o hracoch nie len o trenerovi. Ale myslim ze dvojica Quinn-Renney je dobra volba
Milan Kytnar (Topolcany, 20, Saskatoon Blades - WHL) podpisal novacikovsky dvojcestny kontrakt s Edmontonom. Po minulej prvej sezone v WHL, kedy zaznamenal nic moc dvacat bodov, tuto sezonu zahral velmi dobre a ma bod na zapas. Bol tak druhy najproduktivnejsi hrac Blades. Ked k tomu pridame Milanovu vcelku velku postavu a schopnost hrat nielen vpredu aj vzadu, myslim ze Milan ma na to dostat sa do NHL. To vsak bude musiet na sebe este makat. Buducu sezonu neviem ci este moze hrat WHL ale vidim to na AHL farmu edmontonu.
http://oilers.nhl.com/team/app/?service ... eid=424424
http://oilers.nhl.com/team/app/?service ... eid=424424
Edmonton udajne jem ochotny vytrejdovat niekoho z dvojky najdrahsich obrancov timu Souray/Visnovsky za posilnenie ofenzivy. Ide asi o Dannyho, ktory zas udajne je ochotny uvolnit ntc do edmontonu. Na moje vcelku prekvapenie fanuskovia edmontonu si z tejto dvojky chcu vecsinou ponechat Visnovskeho. Je to prenho dobra vizitka.
A vymenit Heatleyho za Souraya ja hovorim ze edmonton by mal do toho ist.
nechal bych si souraye ten je podle me lepsi jak visnadebil píše:Edmonton udajne jem ochotny vytrejdovat niekoho z dvojky najdrahsich obrancov timu Souray/Visnovsky za posilnenie ofenzivy. Ide asi o Dannyho, ktory zas udajne je ochotny uvolnit ntc do edmontonu. Na moje vcelku prekvapenie fanuskovia edmontonu si z tejto dvojky chcu vecsinou ponechat Visnovskeho. Je to prenho dobra vizitka.
aby sme v teme Colorada neboli OT tak to poslem sem

a som spokojny s vyberom, lepsi sved ako rus a celkom sa mi paci ta orientacia na svedov (aj druhy vyber oilers bol sved - Anton Lander, mimochodom taktiez z timry a obaja si spolu dobre rozumeju, na turnajoch narodneho timu su spolu na izbe)
inak paajarvi ma aj vlastny web - www.paajarvi.com
no na drafte mu na dres dali iba tu prvu castleo píše:tj bude zajimave co bude mit na dresearek píše:nasou jednotkou (oilers) sa stal Magnus Pääjärvi-Svensson, s vyslovnostou by nemal byt problem ale to priezvisko je teda zaujimave![]()
![]()
asi si byl stejne prekvapeny jako ja kdyz si videl koho nase tymy draftovali co
u oilers se tipoval spise kulikov ale kings a stars to pekne zamotali

a som spokojny s vyberom, lepsi sved ako rus a celkom sa mi paci ta orientacia na svedov (aj druhy vyber oilers bol sved - Anton Lander, mimochodom taktiez z timry a obaja si spolu dobre rozumeju, na turnajoch narodneho timu su spolu na izbe)
inak paajarvi ma aj vlastny web - www.paajarvi.com
no snad tam bude mit jen to PAAJARVI....tak to ja jsem taky velmi spokojeny ani jsem nepocital ze na nas zbude nejlepsi amik na drafte a ze je to talent....a co se tyce vas tak jsem taky jen rad ze mate paajarviho a treba avs duchena me konkurence vubec nevadi naopak ja mam severozapadni hodne radarek píše:no na drafte mu na dres dali iba tu prvu cast
a som spokojny s vyberom, lepsi sved ako rus a celkom sa mi paci ta orientacia na svedov (aj druhy vyber oilers bol sved - Anton Lander)
stř 01. črc 2009 08:15
Uvidíme, skúšajú sa zbaviť Souray-a aby mohlo dostať Heatlyho.
Imo tiež si myslím, že Souray je lepší ako Višňa.
Imo tiež si myslím, že Souray je lepší ako Višňa.
stř 01. črc 2009 08:55
No Jagr povedal, ze ak sa vrati tak jedine tam :smile03:
Skusali Jagra, Hossu, s Heatlym im to snad vyjde.
Skusali Jagra, Hossu, s Heatlym im to snad vyjde.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF