Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Po debaklu s Redym 4-12 neni opravdo koho chvalit. Brankari mi nahrali 3 body diky Rinneho SO, ktery ale zbyle zapasy podaval hrozne vykony. Z hracu meli nejvic bodu (4) Cullen a Josi, Neil nezklamal v hitech (20).
jeste se drzim v postupove osmicce, ale uz jen o fous, tento tyden me ceka souper ze spodni poloviny tabulky Minesota, doufam ze se mi podari zvitezit a odrazit napor tymu za mnou.
jeste se drzim v postupove osmicce, ale uz jen o fous, tento tyden me ceka souper ze spodni poloviny tabulky Minesota, doufam ze se mi podari zvitezit a odrazit napor tymu za mnou.
k prehre 4-12 tazko nieco dodavat... co bolo viac menej jasne uz po dlhodobom zraneni warda sa podla ocakavania stalo aj realitou - tento rok bude PO bez orlov. v time podava podpriemerne vykony viacero hracov ktori podla povodnych planov mali byt oporami (brad richards, I am looking at you) a tych zopar prijemnejsich prekvapeni to vykonpenzovat nedokaze. v poslednych tyzdnoch tak uz budeme hrat podla vsetkeho len o cest
do Arizony se nejezdí jen tak snadno pro body
... to že nedokážeme vyhrávat vyrovnané zápasy neznamená, že jsme v lize nějakým otloukánkem alá letos in real Flordia... deklasovat nás se povedlo zatím jen Alberta Oilers výsledkem 12:4... jinak všechny zápasy rozhodovali víceméně dvě až tři stats... tudíž né rozdíl přesahující 4 body... i když už jsou naděje na play off mizivé... doufám, že aspoň na konci sezóny ukážem zlepšenou formu, ať máme na co navazovat do příštích let... Aspoň to všem soupeřům pořádně znepřijemníme a zrovna s váma očekávam výhru
pon 18. bře 2013 23:44
Tesne pred POs..Lukas33 píše:Je možnosť nastaviť nový trejd deadline. Buď na 28.3., 4. 4. alebo 11. 4.
TDL je mi to jedno, toho 4.4. by to mohlo byt, 3.4. sa riesi skutocny TDL, tak by to mohlo takto zapadnut ; ale je mi to v podstate jedno, kedze ja osobne sa trejdovat nechystam, s tym Elliiotom to nevyslo, nevadi, s tamagocim to bolo naopak
coskoro budem musiet riesit väcsiu dilemu, koho budem musiet kvôli full supiske pustit k vode, kedze Marty by sa mal objavit v kleci uz proti Caroline
tym padom odstavi Redyho Hedberga no a ked sa mi vrati aj Prust, potom to pride 
v kratkosti, suboj proti Lukasovi som zvladol na vybornu, nakolko som pocital s prehrou o 2 body, teda tak, ako to pred poslednym hracim dnom vyzeralo, nakoniec to skoncilo pre mna necakane cennym triumfom 8:6
v ten posledny hraci den mi to tam trhol Silfverberg 2+0 (otocil som na goly) presilovkovy (vyrovnal ppp stats) + GWG gol (naklonil gwg na moju stranu)
v dalsom kuva tazkom matchi s Redym velke oci veru nemam, doterajsi priebeh to len potvrdzuje, budem vdacny za akykolvek ziskany bod a pevne verim, ze 2 priecku udrzim zubami nechtami.....v poslednych 2 tyzdnoch na mna cakaju podstatne prijatelnejsi Anchorage Eagles - Minnesota NorthStars
potesi navrat Martyho, pred PO jeden z klucovych navratov, no a dnes rano, ked som omrkol Doanov nocny stats
som musel skontrolovat dalsie 2-3 stranky ci nedoslo k preklepu
o 2+0 neslo - 11 SOG + 13 HIT
coskoro budem musiet riesit väcsiu dilemu, koho budem musiet kvôli full supiske pustit k vode, kedze Marty by sa mal objavit v kleci uz proti Caroline
v kratkosti, suboj proti Lukasovi som zvladol na vybornu, nakolko som pocital s prehrou o 2 body, teda tak, ako to pred poslednym hracim dnom vyzeralo, nakoniec to skoncilo pre mna necakane cennym triumfom 8:6
v dalsom kuva tazkom matchi s Redym velke oci veru nemam, doterajsi priebeh to len potvrdzuje, budem vdacny za akykolvek ziskany bod a pevne verim, ze 2 priecku udrzim zubami nechtami.....v poslednych 2 tyzdnoch na mna cakaju podstatne prijatelnejsi Anchorage Eagles - Minnesota NorthStars
potesi navrat Martyho, pred PO jeden z klucovych navratov, no a dnes rano, ked som omrkol Doanov nocny stats
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé