Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Miroslav Šatan dostál svému slovu a po závěrečném představení Slovenska na minském světovém šampionátu uzavřel svou přepestrou kariéru. Devětatřicetiletá legenda v Bělorusku zaznamenala v sedmi duelech tři kanadské body. Reprezentační vrchol pro Šatana přišel o dvanáct let dříve, kdy dovedl národní tým k mistrovskému titulu. Ve sbírce má také dvě stříbrné medaile, tou druhou si zajistil takřka nesmrtelnost u svých krajanů. K cennému kovu totiž pomohl na domácím MS v Bratislavě a Košicích.
:yes: HTCZ
No tak sa po tyzdni a ukonceni zakladnych skupin pozrime ci by som sa uzivil ako vestica Teodora :giggle:
petrik píše:Takto skoncia MS:

Nasu skupinu vyhraju svedi, ktori v priamom suboji o prve miesto porazia kanadu. Cesi budu bezpecne treti a stvrtym postupujucim budu francuzi na ukor norov. My skoncime na siestom mieste, posledni budu taliani.
Druhu skupinu vyhraju suverenne rusi, druhi skoncia amici napriek tomu ze prehraju s finmi, ktori skoncia treti lebo este stratia body so svajciarmi. Ti budu bodovat vo vsetkych zostavajucich zapasoch, ale na postup to stacit nebude, stvrti skoncia bielorusi. Posledny zostane napriek sympatickym vykonom a tesnym vysledkom kazachstan.

Vo stvrtfinale francuzi nebudu vaznejsim problemom pre rozbehnutych rusov, kanada aj usa skoncia na finoch resp. cechoch a svedi si pripomenu salt lake city a choknu s bielorusmi. To otvori cestu do finale cechom, ktori domaci tim vyradia v semifinale. Druhym finalistom budu fini, ktori ukoncia rusku spanilu jazdu a nakoniec ziskaju aj zlato. Bronz ziskaju rusi, bielorusi skoncia stvrti.
Uhadol som vsetkych postupujucich a dokonca aj zlozenie stvrtfinalovych dvojic. Kolko uhadnem postupujucich do SF sa uvidi zajtra. Trafil som aj oboch vypadavajucich, ale to zas nebola ziadna rocket science ze :giggle:
Trafil som aj to ze svajciari zabodovali vo vsetkych zvysnych zapasoch vratane zapasu s finmi a na postup im to nestacilo :petrik:

Netrafil som poradie postupujucich, v nasej skupine prvych dvoch a v ruskej finov s bielorusmi. Netrafil som ani nase sieste miesto, norov som vzhladom na to aky mali tazky zaver trosku precenil :) netrafil som ani prehru USA s finskom a vyhru svedska nad kanadou. No a cesi treti tiez neboli az tak “bezpecne” ako som si myslel.

Vzhladom na ine poradie timov v skupinach mi uz nevyjde ani predpoved na semifinale a boje o medaily, tak to skusim skorektovat:
Rusi zaziju jeden z najjednoduchsich postupov do finale v novodobej ere, ked po francuzoch v semifinale porazia bielorusov. Titul im ale uchmatnu fini, ktorych QF vyhra nad kanadou nastartuje k zlepsenym vykonom. Bronz urvu cesi.
Bodaj by si mal pravdu, takýto vývoj by mi naozaj vyhovoval. Lenže Fínom bohužiaľ tentoraz neverím, len prajem.

:-/

sidenote: Nagy podpísal dvojročný kontrakt so Slovanom.
Skoooda tych bielorusov, nemali k prekvapeniu az tak daleko… mohol som sekat tazkeho frajera :giggle:
Bývalý hokejový reprezentant Miroslav Hlinka spáchal samovraždu :-O
what the fuck... :-(
Niekolko hodín po smrti Mira Hlinku,ukončil svôj život aj další hokejista Miroslav Kováčik. :-(

http://sportky.topky.sk/c/129358/samovr ... a-pod-vlak" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty vole to je uplne The Happening ....
http://www.hokejportal.net/?q=clanok%2F ... ii%2F55726" onclick="window.open(this.href);return false;

Podla mna alibisticke vyhovorky prvej cenovej....v prvom rade, pokial ide o hraca, ktory ma reprezentovat nejaky stat, musi znasat istu sprsku kritiky na svoju osobu, bohuzial to je udel takychto popularnych osob, navyse, vzdy to boli divne vyhovorky, preco nemoze hrat, pricom za klub si veselo hraval...ano platili mu prachy, ale ved reprezentovat ma byt cest...:doh: ale valstne dnes je to za trest a nie za odmenu a cest. Najivac ma rozosmialo, ze on si zasluszi ten extra pristup.. "
V minulosti som sa zúčastňoval na prípravných zápasoch, podával som výborné výsledky, ale aj napriek tomu som sa nezmestil do reprezentačnej zostavy.
...keby bol ako Marian Hossa alebo Stumpel za svojich ciast...ze ho skusat v repre netreba tak prosim, ale on nie je v tej pozicii aby si diktoval podmienky....

Je to hrozne akym sposobom sme klesli aj v reprezentacnej cti, mala by to byt pre nich cest a chut repezentovat, ze patria medzi tych vyvolenych s dvojkrizom na hrudi ale dnes ich ten dvojkriz velmi tazi a maju problem hrat pod nim....
:yahoo: :yahoo: podarilo sa mi po strastiplnej ceste zabukovat balicek na zapas proti matrioskam :hop:
tu vrazednu zlost co sa valila na sazku, resp. organizacny vybor, si viem predstavit, som sa regol v case zaciatku predaja o 8:00 a k listkom som sa dostal okolo 12:00.... :scare: a to uz boli fleky kvalitne rozobrate, nas zapas proti rusom a usa je uz vypredany
cize kto caka na februarovy predaj samostatnych listkov nasej repre proti kvalitnejsim timom, nehrozi
cena za balicek bola aka bola, ale co ideme 6 sme nevahali ani sekundu, chystali sme sa na to, hned ked sme sa dozvedeli kde sampionat bude, do CEZky sa vraciam po 10 rokoch, teraz to bude o inom som starsi vyzretejsi :lol2:
den pred zapasom s matrioskami riesime vecerny zapas proti finom, takze zazijeme zapasovu atmosferu bud vo fanzone, al,. v nejakej ceskej hospudke :pivo: :fan:
mozno sa s niekym z hfka stretnem aj tam a pozve ma na nejaky slofik a :prines_pivo:
ja by som mal ist na cely vikend, zapasy s FIN a RUS, takze si budeme moct rucne strucne vyjasnit to faux pas z minulorocneho playoff :bac:
:nervozny:
Ja mam balicek na den proti finom :oops: ja som sa regla rano o stvrtej, prihlasili sme sa o osmeja o desiatej sme bookovali listky :oops: a myslimze celkom aj dobre miesta :)
im totalne skolaboval system, uz vcera vecer neslo najst registraicu, ale rano sa mi to vdaka nespavosti, podarilo najst :D ale ten system....maaticko skakava....
tak pekne sa to tu zbiera :-D
proti finom boli nejake listky volne este okolo 18, proti zbornej bolo vymalovane uz dopoludnia
ani proti finom to nebude zle, ale zhodli sme sa na tom, ze rusi su rusi a ak by dokotulal aj Ovechkin :tada:
matriosky nas proste lakali viac, aj hokejovo, aj tak viac vyhecovanejsie si myslim, no na tom nesejde a vodka sa bude pit ci s finmi ci s rusmi :cool: a chceme si uzit aj zapasovu atmosferu ci uz vo fanzone, ci v hospode takze parada, ze to klaplo
kde mate fleky? ja B6 a 4row
Ja A3 a rad c. 16 ....pozerala som ze je to stred, horna tribuna a niekde v polke, clekom fajn...som vdacna aj za toto
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/sl ... 2019/57073

:hmm:
cize vahostav podpise pred najblizsimi volbami nevypovedatelnu zmluvu na rekonstrukciu nepelu za dalsich 100 mil? :dudo:
Ja zasa idem na zápasy SVK - USA , RUS - FIN
No, teraz teda nasi zaviedli a testovali tie kamery v satniach a mikrofon rozhodcov. Pri zebrach sa mi to paci ale zostal som sokovany z tej kamery v satni.

Teda neviem jak vy, ja som mal bud iluzie alebo nas treneju uplni ko*oti. Ja som teda ocakaval nejake takticke pokyny, ze po tej tretine trener vidi sposob hry supera a rozoberie to a povie jak proti tomu hrat. Ze sa bude snazit nejak vylepsit co dobre nebolo, proste aspon trocha nejakej odbornosti.

A realita? Tam povie nejake 4 vety ktore maju hodnotu jak niekde od sedlaka z komentarov na topkach alebo uroven amaterskych komentarov starych chlapov ( alebo rovno zien co sleduju hokej raz za 3 roky ) niekde v hospode. Vety typu tam ta presilovka bola na pi*u, viacej sa musite snazit, toto bolo fajn, po 15 minute to bolo slabsie a podobne sra*ky. Tak ako k tomuto mame trenera?

Ja teda chapem ze je to zapas, je tam kratka pauza medzi tretinami a ze sa tam nebude robit nejaky hlboky rozbor hry. Ale tak do pi*e......
Finch, ale zas si zober, ze tu kameru tam nesnimali celu prestavku, co ty mozes vediet co sa dialo mimo toho ziveho vstupu...myslis si ze oni len tak sa predvedu svojimi pokynmi na verejnosti? Skor si myslim, ze to uz boli pro forma vety. Tak ako mas napr. bankove tajomstvo, tak mas aj taketo trenerske recicky....a proste musi tu byt isty odstup, inac by to nemalo zmysel a ronvo mozme zrusit trenerov ;) takze klud
Finchi prrrrr :-D pohoda, ako pise Cathy
Gaspara môzem uz ako komentatora a tymto mikrof.+kamerovym ozivenim palec hore
vykon Slovenska na tomto turnaji, fu, dlho predlho som nasich nevidel takto zahrat
teraz neviem, ci my sme zahrali tak fasa, alebo Nemci a Svajciari boli total mimo
Svajciarov som takto tragicky este nevidel zahrat, maju tam teraz novy vyber, dost novych hracov, mladikov, ale ked budu mat na lavicke Smajlona neviem neviem
velmi by ma zaujimal pocet striel na Hudacka (kto zisti dik), no v polke zapasu 4!!! strely v ich podani lol
Tak sry ale ja si nemyslim ze tam maju nacvicene signaly, kedy mozu ukazovat zabery a kedy nie.

Inak kader nemcov som nepozeral ale co sa tyka svajcov tak to bol snad ich D vyber takze nas vykon sa tazko posudzuje....
cepi píše:elmi by ma zaujimal pocet striel na Hudacka (kto zisti dik), no v polke zapasu 4!!!
na branku 10
Finch182 píše:No, teraz teda nasi zaviedli a testovali tie kamery v satniach a mikrofon rozhodcov. Pri zebrach sa mi to paci ale zostal som sokovany z tej kamery v satni.

Teda neviem jak vy, ja som mal bud iluzie alebo nas treneju uplni ko*oti. Ja som teda ocakaval nejake takticke pokyny, ze po tej tretine trener vidi sposob hry supera a rozoberie to a povie jak proti tomu hrat. Ze sa bude snazit nejak vylepsit co dobre nebolo, proste aspon trocha nejakej odbornosti.

A realita? Tam povie nejake 4 vety ktore maju hodnotu jak niekde od sedlaka z komentarov na topkach alebo uroven amaterskych komentarov starych chlapov ( alebo rovno zien co sleduju hokej raz za 3 roky ) niekde v hospode. Vety typu tam ta presilovka bola na pi*u, viacej sa musite snazit, toto bolo fajn, po 15 minute to bolo slabsie a podobne sra*ky. Tak ako k tomuto mame trenera?

Ja teda chapem ze je to zapas, je tam kratka pauza medzi tretinami a ze sa tam nebude robit nejaky hlboky rozbor hry. Ale tak do pi*e......
Ty si nikdy nehral hokej, že? Ani si sa okolo neho nepohyboval, inak by si toto nevypustil.

Ale poviem ti jedno "tajomstvo". Tréneri cez prestávku bývajú bežne v kabíne možno tak päť minút.
nova hymna slovenskej hokejovej reprezentacie? :-)
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS