Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Aspon je nauci par sluvek rusky :giggle:
Selly8 píše:Aspon je nauci par sluvek rusky :giggle:
Aby niektori prisli do KHL uz pripraveni... :sarcasm:
Inak, myslela som, ze sa po spackanej sezone chyti, kedze, ako som pisala, u neho je vzdy prva seona v novom time biedna... zda sa ale, ze roky nezastavis, je to obdobne ako u Coffeyho, aj ten v zavere suckoval jedna radost (neporovnavam kvality).
najdrahsie plateny ucitel rustiny na svete? :verysad: :lol: keby nebolo treba zaplnit cap floor, tak by uz davno odisiel za 7. pick, aj ked pockat, on ma NTC :roll:
dnes proti Washingtonu ocavakam minimalne 2 body :bee: (nie 2 body Gonchara :giggle: )
Nightwolf píše:najdrahsie plateny ucitel rustiny na svete? :verysad: :lol: keby nebolo treba zaplnit cap floor, tak by uz davno odisiel za 7. pick, aj ked pockat, on ma NTC :roll:
dnes proti Washingtonu ocavakam minimalne 2 body :bee: (nie 2 body Gonchara :giggle: )
Hmm, ja 4 body, 2 su malo :sarcasm:
po poslednych zapasoch musim povedat ze Gonchar sa ovela zlepsil, hlavne presilovky nam idu skvele, 3. gol vcera bol lahôdka a Gonchar na nom mal velky podiel a Greeningova praca pred branou v presilovkach, ale aj 5 na 5 je vynikajuca :klobuk_dole: , a Spezza presne hra, co sa od neho caka, dnes tazky zapas proti Leafs, len tak dalej :wave: no a btw som zvedavy co bude s Wolskim, lebo ten laket na Alfredssona si mohol odpustit... aj ked neviem ci je to dnes v mode sa pozerat kdekade (hlavne na puk) a nie pred seba a potom dostavat taketo hity
Nightwolf, daj mi kontakt na MacLeana...neviem,co dal Filatovovi do jedla, ale chcem tiez... ,vsak on dokonca hituje, ide pred branku...som v soku!!! A hra vyborne, len viac stastia, a gol pride...uz dnes mohol 2x a to hral po zavratoch.
3rd Period Sens :fan:
par zaujimavosti:
  • Foligno 4th consecutive game with a point (na centri mu to ide skvele), 17 bodov doteraz = presne polovica jeho osobneho maxima
    Zack Smith ako center 3. utoku uz 8+7 +6
    Cowen mal proti Washingtonu celkovo 28:22 TOI (druhy najvyssi Karlsson 26:39)
    Gonchar je uz v pluse (konkretne +2)
    este 2 goly (na 18) a Michalek ma rovnako golov ako v minulej sezone za 66 zapasov (doteraz sme odohrali 27)
    obrancov mame pravakov rovnake mnozstvo ako lavakov
    z road tripu (9Z) sme si odniesli 10 bodov :klobuk_dole: z dalsich 12 zapasov bude 8 doma
    vdaka 41 golom v 3. tretine sa vzdy oplati pozerat zapas do konca (ak neratam debakle)
Jedna jedina otazka... co este robi Butler v zostave a kde je Greening? Aha... Bobby musi dostavat sancu, pritom hra tragicky. Toto je uz druhy nanic zapas, takze dufam,ze reci tipu... "Bobby tvrdo pracuje, preto si zasluzi miesto po tomto nebudu." Greening aspon cloni, takze sup s nim do stvrtej lajny kde patri a jeho miesto s Butlerovym nech obsadia Foligno s Michalkom.

Inak, Rundblad... respect... bude lepsi ako Karlsson. Vasa obrana bol majstrovsky kusok Murraya, za ktory si zasluzi, aby jeho meno bolo vytesane zlatymi pismenami vsieni slavy Sens. :yes:
The #Senators Nikita Filatov experiment is officially over this season. He's boarding a flight to join HC CSKA Moscow in the #KHL.

Snad příští rok :sarcasm:
kisin píše:The #Senators Nikita Filatov experiment is officially over this season. He's boarding a flight to join HC CSKA Moscow in the #KHL.

Snad příští rok :sarcasm:
v CSKA sa to hromadí vyhorenými hráčmi z NHL, po Yashinovi aj sám veľký Nikita :jn:
Joe S. píše: v CSKA sa to hromadí vyhorenými hráčmi z NHL, po Yashinovi aj sám veľký Nikita :jn:
V případě Nikity nemůžeme mluvit o vyhořelém hráči NHL. V první sezoně byl problémem Hitch, ve druhé zranění a ve třetí bylo Nikitovi smutno po mamince. Znáš to :jn:
Ja som si istý, že je to len nespravodlivosť a favorizácia obľúbencov zo strany MacLeana. Who the **** is Colin Greening?

Oh wait. :hmm: :panika:
Az na to, ze nikto nehovori o Greeningovi, ale o Butlerovi, ktory nema co v zostave hladat. Za 5 zapasov vystrelil 3x, z toho vsetko strely od modrej a symbolicke, nevytvoril si ani jednu sancu, kym Nikita mal za dva zapasy po povolani tri ciste sance, patril medzi najlepsich hracov (z toho v prvom hral 4 zapas za 4dni po hite Bortuzza v plnej rychlosti do hlavy, kym druhy po zasahu Fehra korculou do tvare a postotrasovych symptomoch)... a musel sediet. Uz fanusikovia Sens sa pytali, co to ma sakra znamenat. Ak by malo byt meritko vykonnost, Butler je niekde v haji a nie v zostave Sens.

A co ma najviac zarazilo bolo, ked Greening strelil gol v utoku so Spezzom a Michalkom, nasledne bol preradeny do stvrteho utoku a ktoze ho nahradil v prvom? Bobby "protekcny chlapcek" Butler, pritom tak Greening, ako aj Daugavins hrali v tom utoku neporovnatelne lepsie. Alebo ked Butler chodil na PP, pritom tam bol nulovy a Daugavins nie, co bolo pre mna sokom. O tom, ze aj po zraneni hrajuci Regin hral v prvej lajne lepsie ako ten troll a napriek tomu bol odsunuty k Folignovi ani nevraviac. Vsak pred Butlera by som preferovala aj Lessarda!

No nic, trenerom mu bude Supler a aj ked si mozeme o ujovi Julovi :sarcasm: mysliet co chceme, pre vyvoj mladych hracov je idealny,to je nepopieratelny fakt :) A ja sa pojdem nanho kuknut do Popradu a mozno ho o nieco poziadam, netyka sa to hokeja, 4 tunajsi vedia co myslim, zvysku to pisat nemusim.

A este, co o nom povedal Kurt Kleinendorst,
"If that's really where he wants to be, then I'm behind it because he's a good kid."
, taktiez sa o jeho pracovnej moralke vyjadroval vzdy pozitivne, podobne Murray a MacLean.

Ottawa si na neho ponecha, podla Murraya, prava, kedze mu chce ponuknut kvalifikacny kontrakt, a v buducej sezone sa uvidi.

Viem, ze ho tu neznasate a po tomto prispevku sa na mna znesie vlna kritiky, vysmechu a podobne. Budem obvinena zo zaujatosti a inych veci, ktore tu ani pisat nebudem.

Inak, pisem len preto, lebo sa posunul termin odvzdania mojho kompu do opravy :( Tak snad zajtra. Mam na obrazovke kusok poskirabane, treba opravit, aby sa nesirilo.
Ale k inej veci, pamatate si, ako sa tu nemenovany fanusik Bolts vysmieval zo Sens a oznacoval ich ako AHL tim? Po zapase s Tampou sapytam, kto je AHL tim? Skor, podla hry, Tampa. Taktiez, kde su Sens, ktori maju mlady tim, a kde Tampa, ktora neprestavuje tim? A to este Sens pridu v lete dalsi mladici.
no tak skoda. ziaden vypredaj sa nebude konat.
mt-svk píše:Ale k inej veci, pamatate si, ako sa tu nemenovany fanusik Bolts vysmieval zo Sens a oznacoval ich ako AHL tim? Po zapase s Tampou sapytam, kto je AHL tim? Skor, podla hry, Tampa. Taktiez, kde su Sens, ktori maju mlady tim, a kde Tampa, ktora neprestavuje tim? A to este Sens pridu v lete dalsi mladici.
Říkám ti to podruhé a naposled. Ten příspěvek nebyl napsán vážně, měl pobavit, což se snad do jisté míry povedlo (tři lidé dali palec nahoru), pakliže nejseš schopna akceptovat srandu na adresu svého oblíbeného teamu, nemám ti co říct. Není můj problém, že vše bereš smrtelně vážně a osobně.
O pár postů níž pod 'AHL teamem' jsem napsal, že pro Ottawu by bylo 12.místo úspěchem. Kde se nachází nyní? Ottawa je 11., ale Devils ztrácí jen bod a mají 2 zápasy k dobru. Takže zatím se svou prognozou nejsem příliš daleko od pravdy.
Nechápu, proč zde táháš Tampu. I když vlastně chápu, když ti dochází argumenty, zatáhneš za záchranou brzu v podobě Tampy nebo Filatova. Když neznáš poměry v klubu, nevynášej závěry. Děkuji :yes:
Len som proste musela na tvoj "zartik" reagovat. Ja nikde netvrdim, ze Sens budu hore, dokonca si myslim, ze do PO nielenze nepostupia, ale budu mat do neho daleko, mnohe zapasy boli fluke zapasy, ale nemam rada podobne zarty, ani ich nepraktizujem voci inym timom, nikdy som sanevysmievala z vasej krizy, ani krizy inych timov. Taktiez som hovorila o hre Tampy a nie time, kedze teoreticky patri k TOP 10 v lige IMO, preco tak nehra je druha vec a ja to nechcem komentovat, kedze nie som fanusik a nevidim dobre situaciu.

Som fanusik Columbusu, Sens mam rada, tot vsjo, fanusik nie som :)
http://sports.yahoo.com/nhl/blog/puck_d ... hl-wp19772

Puck Daddyho rozhovor s Filatovom. :thumbsup:
Chudak chalan, v Rusku na forumoch ho prilis neoblubuju... :)

Momentalne zmluvu este nepodpisal, bohvie preco, ci su otazkou financie, alebo chce CSKA dlhodobejsiu zmluvu, nielen do konca tejto sezony, ale ma cas, liga zacina 20. decembra, snad dovtedy v CSKA podpise :yes:
Waiting to get official confirmation but I believe Turris is headed to Ottawa.
Takže to tedy znamená, že Konopka ztratil místo ve čtrvtý lajně? :cry:

EDIT: A máme to deal of the year :D Turris for Rundblad a 2nd rounder :rofl: Coyotes :poklona:
Podľa momentálnej situácie trade win pre Coyotes, uvidíme neskôr, časom, ale nemyslím, že sa niečo zmení, Rundblad má 20 a obrovitánsky potenciál a pred sebou skvelú kariéru, naopak Turris, obávam sa, že svojho vrcholu nikdy nedosiahne, žiaľ.
Maloney :poklona:
Tak pre phoenix je to momentalne win, ale my si to mozeme 'dovolit', pre niekoho je ten 2nd privela, ale '12 draft je bohaty na obrancov a (okrem toho uz jedneho mladeho pmd mame, uvidime ci sa turris chyti, predpoklady a podmienky na to ma), mladi centri nie su lacni, (odhliadnuc od tej situacie pred nedavnom)
Takže Filatova napokon v KHL uvidíme.

dchesnokov Dmitry Chesnokov
The hold up with Filatov's KHL deal stems from CSKA having a new sponsor, a lot, of uncertainty that may delay things further for Filatov.
11 hours ago

CSKA President Slava Fetisov tells RIAN "Filatov's career could be in danger" due to uncertainties with the club sponsor, Rosneft. #sens
11 hours ago

Latest on Filatov from @plysenkov: CSKA sponsor & the club are at odds over financing. The KHL agreed to guarantee Filatov's contract #sens
32 minutes ago

The Senators will receive a copy of Filatov's contract in the coming days. Filatov is set to play his first game in the KHL on the 20th
31 minutes ago

Čo sa týka trejdu Rundblada, za svojim si stojím. Ale chcem povedať, že ja Turrisovi (narozdiel od väčšiny fanúšikov) aj po tomto všetkom fandím a dúfam, že sa u Senators chytí. Má na to!

kyleturris Kyle Turris
Thank you everyone for the support, I'm excited to be an Ottawa Senator!
17 hours ago
Napisala som to na forume Sens, pisem aj tu. Tento trejd znamena jednu, alebo viac z tychto moznosti:

1. Sens budu draftovat obrancu
2. Regin, Butler, budu vymeneno
3. Greening pojde v buducej sezone do tretej, alebo stvrtej lajny a v prvej ho nahradi Foligno
4. Zibanejad a Silfverberg budu hrat bud este rok vo Svedsku (Mika), alebo AHL, podobne Petersson
5. Ak sa Filatov v kempe chyti, a predtym bude hrat dobre v Rusku, bude hrat v nasledujucej sezone s Turrisom v utoku
K samotnemu trejdu, neodpisujem Turrisa, ale sens to s protihodnotou prehnali... akby iba rundblada, budiz, ale este aj druhe miesto? vsak david je extremne perspektivny obranca, ma vacsi potencial ako turris, minimalne rovnaky.
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS