Az na to, ze nikto nehovori o Greeningovi, ale o Butlerovi, ktory nema co v zostave hladat. Za 5 zapasov vystrelil 3x, z toho vsetko strely od modrej a symbolicke, nevytvoril si ani jednu sancu, kym Nikita mal za dva zapasy po povolani tri ciste sance, patril medzi najlepsich hracov (z toho v prvom hral 4 zapas za 4dni po hite Bortuzza v plnej rychlosti do hlavy, kym druhy po zasahu Fehra korculou do tvare a postotrasovych symptomoch)... a musel sediet. Uz fanusikovia Sens sa pytali, co to ma sakra znamenat. Ak by malo byt meritko vykonnost, Butler je niekde v haji a nie v zostave Sens.
A co ma najviac zarazilo bolo, ked Greening strelil gol v utoku so Spezzom a Michalkom, nasledne bol preradeny do stvrteho utoku a ktoze ho nahradil v prvom? Bobby "protekcny chlapcek" Butler, pritom tak Greening, ako aj Daugavins hrali v tom utoku neporovnatelne lepsie. Alebo ked Butler chodil na PP, pritom tam bol nulovy a Daugavins nie, co bolo pre mna sokom. O tom, ze aj po zraneni hrajuci Regin hral v prvej lajne lepsie ako ten troll a napriek tomu bol odsunuty k Folignovi ani nevraviac. Vsak pred Butlera by som preferovala aj Lessarda!
No nic, trenerom mu bude Supler a aj ked si mozeme o ujovi Julovi

mysliet co chceme, pre vyvoj mladych hracov je idealny,to je nepopieratelny fakt

A ja sa pojdem nanho kuknut do Popradu a mozno ho o nieco poziadam, netyka sa to hokeja, 4 tunajsi vedia co myslim, zvysku to pisat nemusim.
A este, co o nom povedal Kurt Kleinendorst,
"If that's really where he wants to be, then I'm behind it because he's a good kid."
, taktiez sa o jeho pracovnej moralke vyjadroval vzdy pozitivne, podobne Murray a MacLean.
Ottawa si na neho ponecha, podla Murraya, prava, kedze mu chce ponuknut kvalifikacny kontrakt, a v buducej sezone sa uvidi.
Viem, ze ho tu neznasate a po tomto prispevku sa na mna znesie vlna kritiky, vysmechu a podobne. Budem obvinena zo zaujatosti a inych veci, ktore tu ani pisat nebudem.
Inak, pisem len preto, lebo sa posunul termin odvzdania mojho kompu do opravy

Tak snad zajtra. Mam na obrazovke kusok poskirabane, treba opravit, aby sa nesirilo.