Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

tiez suhlasim. ak som to spravne pochopil tak "po starom" by sa zohladnovalo aj "skore" t.j. bol by velky rozdiel ci zapas prehras tesne alebo na celej ciare. to sa mi paci a zda sa mi to byt viac fair

co sa tyka pridavania statistik, strely by sa podla mna kludne mohli, ale viac asi nie
:hroza: ja som si zobral omylom z waiver Dereka Stepana :scare: :scare: :scare:
kanter píše::hroza: ja som si zobral omylom z waiver Dereka Stepana :scare: :scare: :scare:
Hneď mi to ráno udrelo do očí, ale myslel som si, že vieš niečo čo mi nie. :D
Takze nikto nechce ziadne zmeny a suhlasite s terajsimi nastaveniami??
Vrátil som späť overený Head to head systém. A pridal som aj strely na bránu do štatistík.
OK, dajte si tam co chcete, aj tak to vyhram :-P :biglol: :clap: :fan: :povzbudzovanie:
Steven píše:Antonor: Tebe som poslal ponuku :lol: :roll:
no takto som nepochopil co si tymto myslel
:hroza: Na Yahoo Hockey som ti poslal ponuku, na vymenu hracov :scare:
Inak ak by vas to zaujimalo dnes som si dal dalsie 2 drafty naostro a uz teda sutazim v troch ligach :scare: . Tiez si vravim, ze uz je zomna maniak :hufi: :hroza:
Lukas a Nabby: poslal som vam ponuky :)
muzu se jeste pripojit do nejake ligy? nebo nenajde se tu nekdo kdo by chtel zalozit se mnou novou?
megaton píše:muzu se jeste pripojit do nejake ligy? nebo nenajde se tu nekdo kdo by chtel zalozit se mnou novou?
Skoda, ze si sa neozval vcera. Ja som sa pridal do dalsich dvoch lig. Takze Ano mozes sa pridat do nejakej inej ligy, kontretne do verejnej. Draft sa kona kazdy den takze si mozes vybrat datum aky ti vyhovuje. Keby nieco ozvi sa na PM, rad pomozem :thumbsup:
kanter píše:Lukas a Nabby: poslal som vam ponuky :)
Odpoviem ti asi až vo štvrtok. Musím to trochu premyslieť a teraz nemám čas a zajtra sa k PC vôbec nedostanem. Aby si si nemyslel, že ťa ignorujem. :)
kua rangers ma nasrali :x
kennedy aj white na waiveri a ja ich mam obidvoch v teame :P s kennedym som viac-menej aj pocital, ale white ma trochu prekvapil, myslel som ze sa do zostavy dostane, aj v priprave sa mu celkom darilo :P
no nic, budem sa musiet poobzerat po nejakych este volnych skrytych klenotoch :D
petrik píše:kua rangers ma nasrali :x
kennedy aj white na waiveri a ja ich mam obidvoch v teame :P s kennedym som viac-menej aj pocital, ale white ma trochu prekvapil, myslel som ze sa do zostavy dostane, aj v priprave sa mu celkom darilo :P
no nic, budem sa musiet poobzerat po nejakych este volnych skrytych klenotoch :D
Mal si zobrat Dereka Stepana :D
Kanter, poslal som ti protinávrh.
Lukas33 píše:Kanter, poslal som ti protinávrh.
:shock: :shock: :shock: Reject Trade
tak som vykopol kennedyho a zalovil v znamych coloradskych vodach - zobral som daniela winnika ktory by mal zacat sezonu v 3. utoku avs
akurat sa mi uz zacina zdat ze mam hracov colorada akosi privela... :D
kanter píše:
Lukas33 píše:Kanter, poslal som ti protinávrh.
:shock: :shock: :shock: Reject Trade
Čakal som to. :lol: Takže, teraz som ti poslal o niečo serióznejšiu.
pred par dnami ste tu riesili ci mame alebo nemame 1 flek na IR - na co je to dobre a ako to funguje?

este taka primitivna otazka :D
hracov mozem v zostave lubovolne menit (dat mimo zostavu a naspat) a body co dovtedy nahrali mi zostavaju? inymi slovami treba upravovat kazdy den zostavu tak aby "sedeli" hraci ktori v ten den nehraju?
1. IR mas na to, ze ked mas zraneneho lepsieho hraca (trebars minuly rok mal niekto Markova skoro pol roka na IR) a nechces onho prist, das ho jednoducho na IR spot a zoberies si z waiver-u nejaku nahradu, pokial sa zraneny hrac nevrati. Takto keby nebolo IR, prichadzach vlastne o jedneho hraca (teda v pripade, ze zraneneho nedas na waiver)
2. Ano, upravovat to treba. Ale ked sa s tym nechces babrat kazdy den, mozes si upravit zostavu aj trebars dva tyzdne dopredu.
na IR odlozis dlhodobo zraneneho hraca (nepocita sa ti do supisky) a mozes si za neho zobrat ineho.

- hracov mozes stavat ako chces
- hracovi sa nepocitaju body za dni, kedy sedel na BN
- ti hraci, ktori nehraju, nemusia ist na BN, pokial si nepotrebujes / nechces uvolnit miesto v zostave
Couture - Gagner najnovší trejd :box:
Takze nam to zacalo :clap: :clap: :clap: :clap: :wawe: :wawe: :wawe: :wawe: :oslava:
kuvaaaaaaaaaa
to co je za hovado ten boborovsky? a preco neostal robit u fizlov? :P :D
som myslel ze boucher bude pri zraneni leightona jasna jednotka vo file a oni takto... :P
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS