takze ja ta tu vitam ako prvy dufam ze sa ti tu bude darit a pacit su tu super chalani takze ti bude v tomto time super, no a myslim si ze od 6 kola budes urcite clenom tohto timu lebo ja svoj nazor uz nezmenim a na 100% koncim tak nech sa ti tu darikanter píše:Caw spoluhráčiDúfam, že sa mi s vami bude dariť
.
P.S. Dúfam, že som váš spoluhráč od 6.KOLA
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Mne sa darí aj teraz a v novom drese to bude ešte lepšieZigy píše:takze ja ta tu vitam ako prvy dufam ze sa ti tu bude darit a pacit su tu super chalani takze ti bude v tomto time super, no a myslim si ze od 6 kola budes urcite clenom tohto timu lebo ja svoj nazor uz nezmenim a na 100% koncim tak nech sa ti tu darikanter píše:Caw spoluhráčiDúfam, že sa mi s vami bude dariť
.
P.S. Dúfam, že som váš spoluhráč od 6.KOLA
nuz prisiel uz moj cas vydrzal som tu cely jeden rok a v jednom time, ale nie je to len koli vysledkom nechcem proste uz prekazat v tomto time ktory ma este realnu sancu na postup do play off, no a uz ma to tu nebavi iba by som skodil timu, sak ale niektory maju aj radost ze koncim ze krokodilyWildCelt píše:je skoda, ze koncis Zigyak je to ''len'' koli vysledkom
tak tu začnite písaťZigy píše:no sak bolo by dobre keby sa to zmenilo ale pochybujem ale mozno si prave ty ktory pomoze tomuto timu ci pri tipovani ale komunikacii, a sem nepiseme aj preto lebo sa vacsinou dohadujeme osobne kedze sa vsetci pozname a sme s prievidze a jej blizskeho okolia
P.S. Aj v tomto topicu budem pokračovať v sumároch zápasov
Taak zajtra mame prestavku, a od stredy sa zacina sieste kolo...
K 5.kolu: Bol to prepadak, koniec koncov takisto ako aj predosle kola, absolutne sa nam nedarilo, nepodarilo sa nam ani tentokrat umiestnit sa na bodovanej priecke.
So Svolcom sa v mene timu lucil, odviedol fajn pracu, niekolkokrat vyrazne potiahol nas tim a ziskal pre nas body
Dufam, ze sa este stretneme spolu v 1 time, ak sa opat uskutocni buducu sezonu nejake hostovanie, a prajem ti aby sa ti v Hockey kente darilo, a zabojujte este toto kolo zo vsetkych sil
Vitam naspat v time Ivana, ktory stravil 1 kolo v exotickom prostredi u Evil Insiders
Dufam ze sam nam aspon toto 6.kolo vydari, a ze si nabral nove skusenosti, ktore budes moct vyuzit
Taktiez vitam v nasom time novu posilu - Kantera, ktory ku nam prichadza z Mighty Bulls, pevne verim ze k nam velmi rychlo zapadnes a pomozes nam dosahovat lepsie vysledky ako tuto sezonu, tiez nie sme zvyknuti na taketo prepadaky
V minulej sezone sme tipovali paradne, a teraz, s tvojou pomocou, na to mozno nadviazeme.
A to najdolezitejsie nakoniec
Lucim sa so Zigym, ktory stal pri zalozeni tohto timu, a dakujem mu za vsetko co pre tim urobil, bol nasim najlepsim tiperom, v individualnej tipovacke sa takmer pravidelne umiestnoval na najvyssich prieckach. :frajer2: Dufam ze skor ci neskor sa k nam vratis, ked si das nejaku tu pauzicku od tipovania... Ale samozrejme viem ze HF budes navstevovat a sledovat aj nase vykony, takze sem tam prispej aj do nasej temy
GO PRIEVIDZA TURTLES GO
GO PRIEVIDZA TURTLES GO
Vdaka svolci, napodobne, dufam ze nebudes na Prievidzu spominat v zlomšvolco píše:diki barrki, chalani aj vam diki za spolupracu, drzim vam do buducna palce, drzte sa pokope
A o pol hodinku g.e.o.r.g.e oslavuje osemnastku takze ti zelaam vsetko dobreho ty stary neger, uz si konecne chlap, teda aspon podla obcianskeho
barrki píše:V Prievidzi, vedľa stadiona MSHK Prievidza je nova polyfunkcna Turtles arena, ktoru prenajimame aj na rozne koncerty a velke podujatia, kedze ma kapacitu 26 tis. navstevnikov... A po zapasoch sa tu pravidelne kona aj striptizyzy19 píše:to kde sa nachadza ta arena?
s prievidzanmi velmi rad niekde v time estebarrki píše: Vdaka svolci, napodobne, dufam ze nebudes na Prievidzu spominat v zlomA snad sa nam podari este sa stretnut v jednom time, takze zatial good luck
![]()
vsetko naj george , je presne 00 00barrki píše:A o pol hodinku g.e.o.r.g.e oslavuje osemnastku takze ti zelaam vsetko dobreho ty stary neger, uz si konecne chlap, teda aspon podla obcianskeho
no taak diki s tym dresom si ma dostal barrki
a dik aj kanterovi ze si ho dal do podpisu- bolo mi ctou posobit v tomto superskom time boli ste fakt supeer chalani, nech sa vam aj nadalej dari a budem vam aj nadalej fandit, no a georgovi teda vsetko najlepsie k jeho 18 je to velka vec, a neozer sa moc ok??
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé