Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Caw spoluhráči :D Dúfam, že sa mi s vami bude dariť :D.

P.S. Dúfam, že som váš spoluhráč od 6.KOLA :D
kanter píše:Caw spoluhráči :D Dúfam, že sa mi s vami bude dariť :D.

takze ja ta tu vitam ako prvy dufam ze sa ti tu bude darit a pacit su tu super chalani takze ti bude v tomto time super, no a myslim si ze od 6 kola budes urcite clenom tohto timu lebo ja svoj nazor uz nezmenim a na 100% koncim tak nech sa ti tu dari :good:
Vitaj kanter :yes:
Zigy píše:
kanter píše:Caw spoluhráči :D Dúfam, že sa mi s vami bude dariť :D.

takze ja ta tu vitam ako prvy dufam ze sa ti tu bude darit a pacit su tu super chalani takze ti bude v tomto time super, no a myslim si ze od 6 kola budes urcite clenom tohto timu lebo ja svoj nazor uz nezmenim a na 100% koncim tak nech sa ti tu dari :good:
Mne sa darí aj teraz a v novom drese to bude ešte lepšie :D
je skoda, ze koncis Zigy :( ak je to ''len'' koli vysledkom
WildCelt píše:je skoda, ze koncis Zigy :( ak je to ''len'' koli vysledkom
nuz prisiel uz moj cas vydrzal som tu cely jeden rok a v jednom time, ale nie je to len koli vysledkom nechcem proste uz prekazat v tomto time ktory ma este realnu sancu na postup do play off, no a uz ma to tu nebavi iba by som skodil timu, sak ale niektory maju aj radost ze koncim ze krokodily :D a inac wilde si fakt super ked vlastne setko robis sam aj tie ankety a vyhodnotenia fakt klobuk dolu :poklona2:
dufam, ze sa v buducej sezone vratis, skoda, aj keby ste nesli do playoff, urcite by o teba mal niekto zaujem ako o posilu na playoff...
nemyslim si ze by som sa vobec niekedy vratil tak ale setko je mozne, ale pochybujem no stale budem sledovat ako si pocina PT
ale ste nam dnes nalozili :?
arek píše:ale ste nam dnes nalozili :?
no bolo to vdaka skvelym vykonom georgea a šmolka :)
barrki gratulujem k výhre nad Evil, ktorú ste dosiahli, aj ked ste tipovali len 2.Ale stačilo to :good:
Je tu nejako prázdno. Dúfam, že sa to mojím príchodom zmení :)

GO TURTLES GO !!!
no sak bolo by dobre keby sa to zmenilo ale pochybujem ale mozno si prave ty ktory pomoze tomuto timu ci pri tipovani ale komunikacii, a sem nepiseme aj preto lebo sa vacsinou dohadujeme osobne kedze sa vsetci pozname a sme s prievidze a jej blizskeho okolia
Zigy píše:no sak bolo by dobre keby sa to zmenilo ale pochybujem ale mozno si prave ty ktory pomoze tomuto timu ci pri tipovani ale komunikacii, a sem nepiseme aj preto lebo sa vacsinou dohadujeme osobne kedze sa vsetci pozname a sme s prievidze a jej blizskeho okolia
tak tu začnite písať :!:

P.S. Aj v tomto topicu budem pokračovať v sumároch zápasov :oslava:
Taak zajtra mame prestavku, a od stredy sa zacina sieste kolo...

:arrow: K 5.kolu: Bol to prepadak, koniec koncov takisto ako aj predosle kola, absolutne sa nam nedarilo, nepodarilo sa nam ani tentokrat umiestnit sa na bodovanej priecke.
:arrow: So Svolcom sa v mene timu lucil, odviedol fajn pracu, niekolkokrat vyrazne potiahol nas tim a ziskal pre nas body :thumbsup: Dufam, ze sa este stretneme spolu v 1 time, ak sa opat uskutocni buducu sezonu nejake hostovanie, a prajem ti aby sa ti v Hockey kente darilo, a zabojujte este toto kolo zo vsetkych sil :good:
:arrow: Vitam naspat v time Ivana, ktory stravil 1 kolo v exotickom prostredi u Evil Insiders :D Dufam ze sam nam aspon toto 6.kolo vydari, a ze si nabral nove skusenosti, ktore budes moct vyuzit :thumbsup:
:arrow: Taktiez vitam v nasom time novu posilu - Kantera, ktory ku nam prichadza z Mighty Bulls, pevne verim ze k nam velmi rychlo zapadnes a pomozes nam dosahovat lepsie vysledky ako tuto sezonu, tiez nie sme zvyknuti na taketo prepadaky :ee: V minulej sezone sme tipovali paradne, a teraz, s tvojou pomocou, na to mozno nadviazeme.
:!: A to najdolezitejsie nakoniec :arrow: Lucim sa so Zigym, ktory stal pri zalozeni tohto timu, a dakujem mu za vsetko co pre tim urobil, bol nasim najlepsim tiperom, v individualnej tipovacke sa takmer pravidelne umiestnoval na najvyssich prieckach. :frajer2: Dufam ze skor ci neskor sa k nam vratis, ked si das nejaku tu pauzicku od tipovania... Ale samozrejme viem ze HF budes navstevovat a sledovat aj nase vykony, takze sem tam prispej aj do nasej temy :good:
GO PRIEVIDZA TURTLES GO
a do podpisu mi na Zigyho pamiatku pribudol Zigyho dres, ktory bude vyveseny zajtra o 20,00 pod strop Turtle areny v Prievidzi :poklona2:

:clap: Obrázek :clap:
barrki píše:a do podpisu mi na Zigyho pamiatku pribudol Zigyho dres, ktory bude vyveseny zajtra o 20,00 pod strop Turtle areny v Prievidzi :poklona2:

:clap: Obrázek :clap:
to kde sa nachadza ta arena?
diki barrki, chalani aj vam diki za spolupracu, drzim vam do buducna palce, drzte sa pokope :thumbsup:
švolco píše:diki barrki, chalani aj vam diki za spolupracu, drzim vam do buducna palce, drzte sa pokope :thumbsup:
Vdaka svolci, napodobne, dufam ze nebudes na Prievidzu spominat v zlom :D A snad sa nam podari este sa stretnut v jednom time, takze zatial good luck :D

A o pol hodinku g.e.o.r.g.e oslavuje osemnastku takze ti zelaam vsetko dobreho ty stary neger, uz si konecne chlap, teda aspon podla obcianskeho :lol3:
yzy19 píše:to kde sa nachadza ta arena?
V Prievidzi, vedľa stadiona MSHK Prievidza je nova polyfunkcna Turtles arena, ktoru prenajimame aj na rozne koncerty a velke podujatia, kedze ma kapacitu 26 tis. navstevnikov... A po zapasoch sa tu pravidelne kona aj striptiz :D
barrki píše:
yzy19 píše:to kde sa nachadza ta arena?
V Prievidzi, vedľa stadiona MSHK Prievidza je nova polyfunkcna Turtles arena, ktoru prenajimame aj na rozne koncerty a velke podujatia, kedze ma kapacitu 26 tis. navstevnikov... A po zapasoch sa tu pravidelne kona aj striptiz :D

:hmm: , tak to vypada, velmi zaujimavo :yes:
barrki píše: Vdaka svolci, napodobne, dufam ze nebudes na Prievidzu spominat v zlom :D A snad sa nam podari este sa stretnut v jednom time, takze zatial good luck :D
s prievidzanmi velmi rad niekde v time este :good:
barrki píše:A o pol hodinku g.e.o.r.g.e oslavuje osemnastku takze ti zelaam vsetko dobreho ty stary neger, uz si konecne chlap, teda aspon podla obcianskeho :lol3:
vsetko naj george , je presne 00 00 :clap:
g.e.o.r.g.e. všetko najlepšie k narodeninám :oslava:

P.S. Aj ja si dám Zigyho dres do podpisu. Inač ahoj spoluhráči :D
Vitam ta kanter :yes:
Dufam ze sa nam toto kolo co najlepsie vydari, bude to velmi tazke, lebo konkurencia je silna, aale musime sa snazit kazdy den podavat co najlepsie vykony, a snad to pojde :good: Takze od zajtra do toho korytnacky!
no taak diki s tym dresom si ma dostal barrki :lol: a dik aj kanterovi ze si ho dal do podpisu- bolo mi ctou posobit v tomto superskom time boli ste fakt supeer chalani, nech sa vam aj nadalej dari a budem vam aj nadalej fandit, no a georgovi teda vsetko najlepsie k jeho 18 je to velka vec, a neozer sa moc ok?? :lol2:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG