Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

no mali ste dnes kus smoly, v inych zapasoch by 10 bodov v pohode na vyhru stacilo... :thumbsup:

shit happens :-P :razzi:
Myslel som si, že, keď Cibula získal 8b tak, že máme v pohode víťazstvo, ale, keď som videl, že phillipo_canya získal toľko bodov, ako Cibula a ty 4 tak už to bolo v rici. Škoda no, ale boli sme dôstojným súperov proti vám a samozrejme gratulujem k výhre s nami.

Chlapi škoda, že sme dnes nedokázali vyhrať, keď Cibula v noci tak bodoval. To už ozaj sme nemohli mať 1 z nás tie 4b aspoň na tú remízu no asi nie. Kríza SC stále pokračuje a stupňuje sa. Cibuľa to dnes v noci zobral vážne a bojoval o 106, keď videl tú fanenku s jeho nikom. Keď néjde tak néjde. Dnes použijem petrikov slogan: :D Vo štvorici po opici nakopeme SB do rici. :D Musíme aspoň ten bod s nimi uhrať. :!:
Cibula dnes zabodoval. :good: Já jsem opět podal svůj standartní výkon. :thumbsdown: Tak pojdme kluci, musíme zamávat s tou krizí a odrazit se od dna! Už dost bylo porážek! :beee:

:hanba:
Dnes sme si pripísali na svoje konto 3 výhru v tomto kole. Akože žiadna sláva, ale predsa niečo a aspoň sme ukončili sériu prehier a teraz by mohla už prísť séria výhier. Po 4 odohratých zápasov to vypadalo jasne, že nás porazia aj SA, ale Leonarda a Paľo ukázali svoju bojovnosť a strhli výhru na našu stranu najtesnejším vedením. Inač dnes sme získali spomedzi všetkých tímov čo hrali najviac bodov, takže to je také +, ale samozrejme to nič neznamená, ale snaď nám to pomôže a už sa zobudíme. Večer hráme s BF u nás doma. Doma sme zatiaľ, ako múka samé prehry, takže dnes by sme to už mohli zmeniť konečne a vyhrať. Leonardo a Paľo dnes to bolo super, len tak ďalej. Krododýli pome do toho. :povzbudzovanie:
Tak som sa sekol už máme výhru aj doma a to sme ju získali dnes výhrou nad SA. Večer teda neriešime zápas s BF nie u nás, ale u nich. Tak snaď sa nám podarí vyhrať aj 2-krát po sebe, lebo zatiaľ sa tak ešte nestalo. Do nich SC GO GO GO. :box: :box: :box:
Ixo,tusim sme dnes vyhrali.Ak som dobre pozeral.Malo by to byt 13 bodov pre nas,oni asi 11.Je 9:30,vysledky nie su.Ak sme vyhrali,prezvon ma,ked si toto precitas.Dnes bodovali Cibula a Leonardo.Hovorim,ak som dobre pozeral ich tipy.Nemaju ani 12 bodov.To by bolo super
palkovk píše:Ixo,tusim sme dnes vyhrali.Ak som dobre pozeral.Malo by to byt 13 bodov pre nas,oni asi 11.Je 9:30,vysledky nie su.Ak sme vyhrali,prezvon ma,ked si toto precitas.Dnes bodovali Cibula a Leonardo.Hovorim,ak som dobre pozeral ich tipy.Nemaju ani 12 bodov.To by bolo super
Počítal jsi dobře,máme jen 12 a tak jsme to projeli-gratuluji. :?
Áno vyhrali sme palkovk. :good: Neprezvonil som ťa, ale napísal sms. :wink: Je to super, že sme vyhrali a už 2-krát po sebe čo sa nám toto kolo ešte nepodarilo. Vyhrali sme, ale zase tesne, ale máme 3b a to je hlavné. Zase záver tohto súboja patril nám. Nebiť Leonardovej remízi na Colorado tak sme prehrali a tiež Cibuľa zachránil s tým, že nad na Floridu super chlapi. :thumbsup: Dnes večer pre nás čaká veľká výzva poraziť doposiaľ najlepší tím 2. kola celej KTL. Pred týmto súperov treba mať veľký respect, ale samozrejme sa ho netreba obávať, lebo je poraziteľný tak isto, ako aj ostatné tímy. Ak mám pravdu povedať teším sa na tento súboj mám také tušenie, že by sme mohli vyhrať. Dnes sa mi nejako zápasi pozdávali ľahko na natipovanie tak neviem snaď to dnešnej noci dopadne pre náš dobre. Do nich SC máme na nich GO GO GO. :box: :box: :box:
Cibula alias Stanko všetko najlepšie k tvojim dnešným meninám. :oslava: Skoro som už na teba zabudol. :oops: Dnes by ste ti chceli, ako tím dať taký darček k meninám, že vyhráme nad KH, ale musíš nám aj ty s tým kus pomôcť čo ty na to? :roll: Dakedy to potom ak vydá oslávime riadne a nie, len tvoje meniny, ale aj všetko. :wink: :D
Dnes to nevyslo.Nevadi.Ixo,sobotu vecer prid ku mne,natipujeme na sobotu.A nedelu zas ja k tebe.Dame aj na pondelok.Okej?Dnes som uz podal svoje tipy.Drzte sa
Tým SC oznamuje, že z 10 súbojov čo ich ešte čaká vyhrajú min. 7. :buchac:
Nazdar hoši tak dnes náš souboj jistě zvedne diváky za sedadel. :clap:
Přijedeme k vám ve třech,ale s kámošem který vám jistě nažene Hrůzu :arrow: Obrázek :yahoo: :yahoo: :yahoo:
excelent: A to je, kto na tom obrázku? Vôbec netuším, kto by to mohol byť :?:
ixo píše:excelent: A to je, kto na tom obrázku? Vôbec netuším, kto by to mohol byť :?:
Až teraz som zistil, keď som si prečítal vašu tému, ako sa volá ten chlapík na tom obrázku, že vraj Dundee. No aj tak, keď viem, že je to Dundee mi to aj tak nič nehovorí, ale to nevadí. :)
ty si cooo spadol z hrusky abo co nevies kto e krokodyl dundeeee??? :shock:
medik911 píše:ty si cooo spadol z hrusky abo co nevies kto e krokodyl dundeeee??? :shock:
Nie nie neviem ozaj, ale teraz sa mi niečo už marí asi. Vravím veď to je jedno...
Jo tak tobě je to jedno ixo :lol2: :lol2:
Tak tady vidíš naše fanoušky v akci :arrow: :arrow: Obrázek
SC 24 - 16 DD :good:
Zo súperom DD sa nám podarilo vyhrať čo je dobre, lebo ešte môžme zamiešať karty. Dnešnou výhrou sme sa priblížili už tesne k 6. miestu. Dnes náš u seba privítajú TBB. :D Keď tam k ním chlapi prídeme proste netraba podľahnúť pokušeniu si vypiť, lebo pivkári nás tam budú vynukovať, aby sme si vypili a nakoniec sa ožereme a a na ľade nebudem hrať nič a darujeme im 3b. Možno, že nám pivkári sami uľahčia výhru ak sa sami opijú a potom budú na ľade nežkodný. :D Dnes by sa zišlo vyhrať aj nad týmto súperov a ak vydá posunúť sa horšie vyšie v tabuľkách. Do toho SCtreba v noci vyhrať. :povzbudzovanie: :groupwave: Inač dnes sme podali zas najlepší výkon žo všetkých tímov, takže to je také plus. :)
TBB 9 - 12 SC
Super chlapi ďalšia výhra a už sme poškočili v tabuľke na 6. miesto. Do konca tohto kola to bude ešte dosť husté. Na 5 bodové miesto strácame 5b. Treba brať do úvahy, že budeme hrať aj s týmom čo je teraz na 5. mieste FB, takže tam to môže byť klúčoví zápas, ale celkovo máme čo vracať súperov z DR, takže ideme sa pokúsiť vyhrávať. Zhrniem toto kolo kus. Viac sa nám darilo so súpermi z konferencii E, ako z DR. Dnes už do konca tohto kola nás čakajú teda súperi z konferencii DR. Večer náš čaká zápas s Spiders, tiež by sa nám mohlo podariť vyhrať bolo by to super chlapi, takže to ideme skúsiť. Tak zdar chlapi do toho. :povzbudzovanie: :groupwave:

Ešte k zápasu TBB vs. SC
Dobre chalani sme spravili, že sme u TBB nepodľahli pokušenie alkoholu aj po tom čo nás tak dlho pivkári vynukovali. :D To vie čo by bolo s nami, keby sa poriadne natneme. :D Dopadlo to tak, že my sme nechceli piť, ale pivkári si dali aj za náš. :D Fú, keď som to videl, že pivkári vykorčulovali na ľad na zápas pod parou najme GM Joe a PURDA tak som sa musiel smiať. :D Joe prakticky nič na ľade nehral, lebo nevládal stáť na nohách a podobne bol na tom nejako aj PURDA. :D Obaja týto ožrankovia :D si z ľadu odniesli čisté konto zisk 0b. Problémy nám však robil na ľade kajo, ale o to sa postaral náš borec Cibula. :fight: Celkovo to bol dobrý zápas diváci sa pobavili my sme sa pobavili proste kopec srandy. :D Po tom po zápase aj my sme si dali :pivo2: , ale aj niečo tvrdšie a už potom ani neviem, ako som sa dostal do nášho rodného domova SC. :D
Škoda proti Spiders nám to nevyšlo ani na 2-krát. Večer proti EI. :twisted: Dnes sa treba posnažiť, aby sme zas vyhrali. Dnešné zápasy sa mi veľmi nepozdávajú tak neviem. Budem sa chlapi teda spoliehať na vás, ale budem sa samozrejme aj ja snažiť. Palkovk ty by si mohol niečo uhrať. :-P Som písal, že z posledných 10 zápasov ideme vyhrať 7 min. 3 zápasy sme odohrali s toho 2 vyhrali 1 prehrali, takže zaťiaľ je to v pohode. Dnes teda pome na tých EI. :twisted: :box: LET´S GO SC. :povzbudzovanie:
Pozrite si toto a hlavne ty palkovk. :) :arrow: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=33&t=3342 :clap:
Takze sme prehrali?Kolko bodov ziskali ?To muselo byt opat tesné.Nevadi.Pozrel som si to.To je uz davno prec,ked mi to teraz nejde.A viem ze by nas tim velmi potreboval dobre tipy.Mame este sancu skoncit piaty v konferencii.Tak to skusme.Drzte sa.
16:13 sme prehrali bodoval za nás Cibula a ja. Cibula získal 7b a ja 6. Presne tak, ako si napísal máme šancu skončiť ešte 5 v konferencii tak ešte zaberme. :cinka:
Tak dnes vás budu pozorně sledovat pač budu sedět ve vip sekci tak snad vám dodám sílu :cinka: :cinka: a porazíte je!!! :bitka3:

GO STRONG CROCODILES GO!!! :povzbudzovanie:

:bavme: :wawe:
.:Mike:. píše:Tak dnes vás budu pozorně sledovat pač budu sedět ve vip sekci tak snad vám dodám sílu :cinka: :cinka: a porazíte je!!! :bitka3:

GO STRONG CROCODILES GO!!! :povzbudzovanie:

:bavme: :wawe:
:wink: :smile03: :frajer2:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES