Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
napodobneDean píše:my máme o 1 bod viac.Gratulujem k velmi dobrým výkonom počas sezony chalani,ste veľmi silný tím a o to cennejšie je skončiť pred vami v celkovom hodnotení základnej časti KTL.
Prajem vám nech sa vám v play off darí a teším sa na náš prípadný súboj v play off. :wawe:
![]()
mame vam z minulej sezony co vracat...
vy nám nie , my sme vám nič zatial neurobili.petrik píše:napodobneDean píše:my máme o 1 bod viac.Gratulujem k velmi dobrým výkonom počas sezony chalani,ste veľmi silný tím a o to cennejšie je skončiť pred vami v celkovom hodnotení základnej časti KTL.
Prajem vám nech sa vám v play off darí a teším sa na náš prípadný súboj v play off. :wawe:
![]()
mame vam z minulej sezony co vracat...![]()
tak hej v podstate,aj takto sa na to dá pozerať petrik.Len ja si nemám v pláne prisvojovať úspechy kolegov, na ktorých som nemal ja ani moji kolegovia žiadny podiel.Tí Drexel v podstate zanikli v lete.My sme samostatná sropetrik píše:![]()
minulu sezonu sme nevypadli s DD![]()
co uz senilniem ?
jj, pipovi to dnes "sadlo"
celkovo ako velmi zodpovedny vykon toto kolo, boli sme pod tlakom nekvalifikovania sa do PO ale zvladli sme to s prehladom
vdaka vsetkym clenom teamu za to
ak sa nemylim tak by sme v celkovej tabulke mali predbehnut aj BF a skoncit na 3. mieste
este neviem proti komu nastupime v PO, ale uz teraz sa na to tesim
pocas prestavky este mozete porozmyslat koho by ste chceli do nasho teamu pribrat z PO draftu, som otvoreny vsetkym navrhom a diskusii
edit: tak som to narychlo zratal a dvojice pre 1. kolo PO by v nasej konferencii mali vyzerat takto:
HK vs. BB
FA vs. ST
BF vs. RD
takze nas s najvacsou pravdepodobnostou caka tazky (ako su v PO uz vsetci) super z vychodu - STEELERS
celkovo ako velmi zodpovedny vykon toto kolo, boli sme pod tlakom nekvalifikovania sa do PO ale zvladli sme to s prehladom
ak sa nemylim tak by sme v celkovej tabulke mali predbehnut aj BF a skoncit na 3. mieste
este neviem proti komu nastupime v PO, ale uz teraz sa na to tesim
pocas prestavky este mozete porozmyslat koho by ste chceli do nasho teamu pribrat z PO draftu, som otvoreny vsetkym navrhom a diskusii
edit: tak som to narychlo zratal a dvojice pre 1. kolo PO by v nasej konferencii mali vyzerat takto:
HK vs. BB
FA vs. ST
BF vs. RD
takze nas s najvacsou pravdepodobnostou caka tazky (ako su v PO uz vsetci) super z vychodu - STEELERS
tak dvojice pre PO sa nakoniec zmenili, vdaka vitazstvu v divizii sme sa posunuli na 2. miesto v konferencii a v 1. kole "skrizime hokejky" s The Best Bibbers.super to urcite nebude o nic lahsi ako povodne planovani Steelers, uspech nam zaruci jedine kvalitny teamovy vykon.
dnes sa uzatvara prihlasovanie do PO draftu, vyberat budeme nakoniec zo 4. miesta a ak mate nejake navrhy kto z prihlasenych tiperov by bol pre nas team vhodna posila, sem s nimi (alebo radsej do pm
)
alebo to nechate len na mna?
dnes sa uzatvara prihlasovanie do PO draftu, vyberat budeme nakoniec zo 4. miesta a ak mate nejake navrhy kto z prihlasenych tiperov by bol pre nas team vhodna posila, sem s nimi (alebo radsej do pm
alebo to nechate len na mna?
tak nakoniec sa nam v drafte podarilo ziskat velmi kvalitneho tipera Jozziho z teamu Spiders
vitaj Jozzi
:pivo3:
nepochybujem o tom ze budes pre PO naozaj posilou, takze nech sa dari
tebe aj vsetkym ostatnym clenom teamu
ak by si mal zaujem "obliect" sa na PO do nasich klubovych farieb, nech sa paci bannerik (ak nechces nic sa nedeje
)

http://img62.imageshack.us/img62/7516/falconsjozzi.jpg
vitaj Jozzi
nepochybujem o tom ze budes pre PO naozaj posilou, takze nech sa dari
ak by si mal zaujem "obliect" sa na PO do nasich klubovych farieb, nech sa paci bannerik (ak nechces nic sa nedeje

http://img62.imageshack.us/img62/7516/falconsjozzi.jpg
vdaka za privitaniepetrik píše:tak nakoniec sa nam v drafte podarilo ziskat velmi kvalitneho tipera Jozziho z teamu Spiders![]()
vitaj Jozzi:pivo3:
nepochybujem o tom ze budes pre PO naozaj posilou, takze nech sa daritebe aj vsetkym ostatnym clenom teamu
ak by si mal zaujem "obliect" sa na PO do nasich klubovych farieb, nech sa paci bannerik (ak nechces nic sa nedeje)
som rad, ze si ma vybral tak kvalitny tim akym je Falcons, dufam ze nesklamem a ze pomozem k
Ohklund uz spojazdnil tipovacie temy na PO, tak vam zelam "stastnu ruku" 
http://hokejforum.com/viewforum.php?f=170
No ja som s tým nič nemal bol to asi arek kto to spojazdnil, ale zrejme si sa práve bavil na dalšej Eklundovej prestupovej špekulácii, ked si mi nick napísal ohKLUND.petrik píše:Ohklund uz spojazdnil tipovacie temy na PO, tak vam zelam "stastnu ruku"
Ale inak s draftom som velmi spokojný
Tak vitaj v tíme Jozzi a tiež verím že nám pomôžeš vrátit sa tam kam patríme, teda na vrchol KTL.
tak mensia rekapitulacia 1. kola: (v abecednom poradi)
Jozzi: 66 bodov, 4x sa jeho body ratali do vysledku teamu
Minnesota1: 50 bodov, 2x
Ohlund: 63 bodov, 6x
petrik: 40, 1x
phillipo_canya: 51 bodov, 4x :frajer2:
jasne vidiet kto sa setril na 2. kolo...
tak pome od zajtra do nich (nech uz to bude ktokolvek)
Jozzi: 66 bodov, 4x sa jeho body ratali do vysledku teamu
Minnesota1: 50 bodov, 2x
Ohlund: 63 bodov, 6x
petrik: 40, 1x
phillipo_canya: 51 bodov, 4x :frajer2:
jasne vidiet kto sa setril na 2. kolo...
tak pome od zajtra do nich (nech uz to bude ktokolvek)
tak mame za sebou v poradi uz 3. sezonu - opat sme skoncili cca o tyzden skor ako minuly rok (rovnako ako vlani), ale rovnako ako vlani som napriek tomu so sezonou velmi spokojny. mozno sa to niekomu zda divne, ja mam ale na hodnotenie "miery spokojnosti" so sezonou ine, mozno trochu menej standardne kriteria:
1) KTL je pre mna v prvom rade zabava. a to ked sa dari ale aj ked sa nedari (aj ked uznavam ze v prvom pripade mozno trosicku viac) v tejto sezone som sa opat v KTL "nenudil", keby to pre mna prestala byt zabava tak s tym asi skoncim, takze v tomto ohlade som so sezonou opat spokojny
2) v teame ktoremu sefujem neboli pocas sezony ziadne problemy co sa medziludskych vztahov tyka. ako ani v minulosti, nemusel som riesit ziadne incidenty, hadky, skandaly, nedisciplinovast atd. fungovali sme uplne bez problemov a dufam ze ste sa tu vsetci (vratane Jozziho tych par dni v PO) citili v pohode a nemate na mna alebo ineho clena teamu za nieco tazke srdce
3) moj team si neurobil hanbu. skoncit medzi najlepsimi 8 teamami sa mozno niekomu moze malit, ale su aj tiperi a teamy ktore by to povazovali za velky uspech. ja to beriem pragmaticky - v konecnom dosledku moze vyhrat iba jeden team, ostatni musia skor ci neskor vypadnut. nam sa uz okrem toho vyhrat pred 2 sezonami podarilo, nemam problem dopriat vychutnavanie opojneho pocitu vitazstva aj dalsim tiperom a teamom. mrzelo by ma jedine keby sme skoncili na poslednych miestach vsetkym na smiech, nic take sa ale nestalo
4) ani ja ako tiper som si podla mna neurobil hanbu (aj ked playoff mi vobec nevyslo), vzhladom na styl akym tipujem som s tymi 2 vydarenymi kolami v ZC velmi spokojny
takze celkovo v podstate nemam byt preco so sezonou nespokojny
dakujem clenom teamu vratane Jozziho za to ze nas team reprezentovali podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia - stacilo to tentokrat na 2. kolo PO, nemame sa za co hanbit. dolezitejsi ako samotne vitazstvo je pre mna pocit ze sme pre vitazstvo urobili maximum - a o tom ani najmenej nepochybujem a dakujem vam za to
dovidenia o cca pol roka kedy sa dufam opat v rovnakej zostave stretneme na nasu 4. sezonu v KTL .keby ste nahodou pocitili potrebu zmeny a rozhodli sa nepokracovat dalej v nasom teame dajte mi co najskor vediet aby som mohol zhanat pripadnu nahradu, inak s vami vsetkymi pocitam aj do dalsej sezony
1) KTL je pre mna v prvom rade zabava. a to ked sa dari ale aj ked sa nedari (aj ked uznavam ze v prvom pripade mozno trosicku viac) v tejto sezone som sa opat v KTL "nenudil", keby to pre mna prestala byt zabava tak s tym asi skoncim, takze v tomto ohlade som so sezonou opat spokojny
2) v teame ktoremu sefujem neboli pocas sezony ziadne problemy co sa medziludskych vztahov tyka. ako ani v minulosti, nemusel som riesit ziadne incidenty, hadky, skandaly, nedisciplinovast atd. fungovali sme uplne bez problemov a dufam ze ste sa tu vsetci (vratane Jozziho tych par dni v PO) citili v pohode a nemate na mna alebo ineho clena teamu za nieco tazke srdce
3) moj team si neurobil hanbu. skoncit medzi najlepsimi 8 teamami sa mozno niekomu moze malit, ale su aj tiperi a teamy ktore by to povazovali za velky uspech. ja to beriem pragmaticky - v konecnom dosledku moze vyhrat iba jeden team, ostatni musia skor ci neskor vypadnut. nam sa uz okrem toho vyhrat pred 2 sezonami podarilo, nemam problem dopriat vychutnavanie opojneho pocitu vitazstva aj dalsim tiperom a teamom. mrzelo by ma jedine keby sme skoncili na poslednych miestach vsetkym na smiech, nic take sa ale nestalo
4) ani ja ako tiper som si podla mna neurobil hanbu (aj ked playoff mi vobec nevyslo), vzhladom na styl akym tipujem som s tymi 2 vydarenymi kolami v ZC velmi spokojny
takze celkovo v podstate nemam byt preco so sezonou nespokojny
dakujem clenom teamu vratane Jozziho za to ze nas team reprezentovali podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia - stacilo to tentokrat na 2. kolo PO, nemame sa za co hanbit. dolezitejsi ako samotne vitazstvo je pre mna pocit ze sme pre vitazstvo urobili maximum - a o tom ani najmenej nepochybujem a dakujem vam za to
dovidenia o cca pol roka kedy sa dufam opat v rovnakej zostave stretneme na nasu 4. sezonu v KTL .keby ste nahodou pocitili potrebu zmeny a rozhodli sa nepokracovat dalej v nasom teame dajte mi co najskor vediet aby som mohol zhanat pripadnu nahradu, inak s vami vsetkymi pocitam aj do dalsej sezony
No este by som skusil dalsiu sezonu i ked v tomto rocniku som velmi nepomohol tímu ci v zakladnej casti alebo v Play off.Ale aspon tímu sa darilo a do tretice sme postupili do play off len skoda ze kazdy rocnik vypadneme o nieco skôr ako ten minulý
ale tentokrat si to HK zasluzili a dufam ze to nakoniec vyhrá niekto z konf.Eagles
No po buducej sezone este uvidim ci by som chcel pokracovat aj nadalej,pretoze tento rocnik to z mojho pohladu nebolo nic moc a tak kludne môze Petrik porozmyslat o kvalitnejsom tiperovi....
No po buducej sezone este uvidim ci by som chcel pokracovat aj nadalej,pretoze tento rocnik to z mojho pohladu nebolo nic moc a tak kludne môze Petrik porozmyslat o kvalitnejsom tiperovi....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé