Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dakujem švolco
no uvidíme ako sa nám v tom play off zadarí.Sme dosť skúsený borci,aby sme šli do toho s veľkými očami a hrali sa na frajírkov ktorý budú mať silné kecy,pôjdeme postupne krok za krokom a uvidíme kam to dotiahneme.
Nech to dopadne akokolvek,chcem aby sme sa hlavne v tom play off dobre zabavili a užili si túto jazdu horskou dráhou ´play off KTL. :smile03:
no uvidíme ako sa nám v tom play off zadarí.Sme dosť skúsený borci,aby sme šli do toho s veľkými očami a hrali sa na frajírkov ktorý budú mať silné kecy,pôjdeme postupne krok za krokom a uvidíme kam to dotiahneme.
No tak naša spoločná púť touto sezónou skončila.Tesne a smolne ale na to sa nikto nepýta nikdy.
Takže sa vám chcem podakovať za peknú sezónu, ktorú sme spoločne prežili,ste fajn chalani s ktorými som rád pôsobil v jednom teame a poriadne som si ju s vami užil.
Chcem vám podakovať za to ako ste k tipovačke pristupovali,poctivo a pravidelne tipovali, skrátka dávali do tipovačky srdce
a len ja som vám to kazil,či už výsledkovo či občasnými absenciami v dôležitých momentoch :thumbsdown2: .Preto som sa rozhodol k nasledujúcemu kroku,ako vyvodeniu zodpovednosti za toto,čo beriem ako osobné zlyhanie,len som to nechcel písať predom,aby som nenarušil našu prípravu na dôležité zápasy play off. 
Týmto skladám funkciu GM tohto teamu,bude na vašej dohode kto sa stane novým GM v tomto teame,nech to bude ktokoľvek z vás, povedie si o 1000% lepšie ako som to robil ja,dúfam,že ostanete pokope,ste silný team s veľmi dobrou perspektívou do dalších sezón a bola by škoda,aby ste sa rozutekali do iných teamov,myslím,že sme si všetci sadli ako po tipérskej tak ludskej stránke a tak by ma potešilo,keby ste ostali pokope,ale to už bude na vašom rozhodnutí a dohode.
Neviem,či budem tu ešte pokračovať v KTL, o tom som sa už s Ivanom a Baffym bavil ,momentálne je to 30:70 ukáže sa cez leto aké zmeny sa tu udejú v KTL i ako sa dohodneme v Košiciach s chalanmi a Baffykom cez net ,každopádne ak bude nový GM riešiť zmeny,ja to pochopím a budem vám držať palce aby ste si aj dalšiu sezonu užili a dobre sa zabavili tipovačkou či mimo nej.
Týmto skladám funkciu GM tohto teamu,bude na vašej dohode kto sa stane novým GM v tomto teame,nech to bude ktokoľvek z vás, povedie si o 1000% lepšie ako som to robil ja,dúfam,že ostanete pokope,ste silný team s veľmi dobrou perspektívou do dalších sezón a bola by škoda,aby ste sa rozutekali do iných teamov,myslím,že sme si všetci sadli ako po tipérskej tak ludskej stránke a tak by ma potešilo,keby ste ostali pokope,ale to už bude na vašom rozhodnutí a dohode.
Neviem,či budem tu ešte pokračovať v KTL, o tom som sa už s Ivanom a Baffym bavil ,momentálne je to 30:70 ukáže sa cez leto aké zmeny sa tu udejú v KTL i ako sa dohodneme v Košiciach s chalanmi a Baffykom cez net ,každopádne ak bude nový GM riešiť zmeny,ja to pochopím a budem vám držať palce aby ste si aj dalšiu sezonu užili a dobre sa zabavili tipovačkou či mimo nej.
no,miloš snad ještě své rozhodnutí přehodnotí .....nemám k jeho fungování v roli GM žádné výhrady 
ale jinak co se mě týče,tak hluboká poklona a dík chlapi
,jsem moc spokojený a byl bych rád,kdybychom
zůstali v nezměnené sestavě i další sezonu,to ale záleží na vás,teď přeji super dovolenou a "tipovací volno"
a před další sezonou se snad sejdem v plné síle
ale jinak co se mě týče,tak hluboká poklona a dík chlapi
zůstali v nezměnené sestavě i další sezonu,to ale záleží na vás,teď přeji super dovolenou a "tipovací volno"
a před další sezonou se snad sejdem v plné síle
Arek dobre si to pomenoval,chalani tvorili supr kolektív s ktorými bola zábava byť v jednom teame,velmi som si to užíval,ale začínam cítiť,že som tu asi len do počtu a kazím chalanom šance na lepšie výsledky ,v podstate ani 1 den mi v play off nevyšiel,na tom,kam sa chalani dostali nielenže nemám zásluhu,navyše som mal sem tam aj absencie v tipovaní v pár dnoch a to dokonca aj v play off
čo ich mohlo stáť aj vypadnutie zo súťaže a toho by sa skrátka GM nemal dopustiť,to je neospraveditelné a preto som sa rozhodol ako som sa rozhodol.Každý GM v niektorý den teamu poriadne pomohol svojimi bodmi,len ja som tu bol do počtu a nedarilo sa mi vôbec.
Navyše si myslím,že nový chalan do teamu by mohol tak ako aj v komisii priniesť nové myšlienky,nápady,posunúť team tam,kam sa to nepodarilo mne v tejto sezóne. :frajer2:
Ani neviem vyčísliť ako dlho som každý den v play off špekuloval nad tými tipmi,kukal vzájomné zápasy,zranenia ...a výsledok bol vždy .....a ked nás Steven porazil dnes "obyčajnými" X po tom,čo som špekuloval ako blázen nad tipmi dlhé hodiny ,navyše som sledoval skore zápasov LA-ANA a EDM-COL čo stačilo aby aspon 1 zápas neskončil remízou,ale ako na ... obidve padli ráno to bola posledná kvapka. :ja_neviem: :ja_neviem: Skrátka moja "éra" asi sa dostala na koniec a je na čase dať šancu mladým chalanom plných elánu energie a ambícii v KTL niečo velké dokázať. :frajer2:
Ani neviem vyčísliť ako dlho som každý den v play off špekuloval nad tými tipmi,kukal vzájomné zápasy,zranenia ...a výsledok bol vždy .....a ked nás Steven porazil dnes "obyčajnými" X po tom,čo som špekuloval ako blázen nad tipmi dlhé hodiny ,navyše som sledoval skore zápasov LA-ANA a EDM-COL čo stačilo aby aspon 1 zápas neskončil remízou,ale ako na ... obidve padli ráno to bola posledná kvapka. :ja_neviem: :ja_neviem: Skrátka moja "éra" asi sa dostala na koniec a je na čase dať šancu mladým chalanom plných elánu energie a ambícii v KTL niečo velké dokázať. :frajer2:
no kajčo díky,no niečo symboliky v tom asi ozaj bude,ked práve my dvaja,čo sme toho spolu v KTL preskákali tolko v rôznych teamoch KTL, praštíme tým v jeden čas. :32:kajo píše:Milos
Ale rozhodnutie je na tebe, ja ti nic vyhovarat nebudem, nakoniec by to bolo symbolicke, keby sme s KTL prastili obaja naraz
ja si myslím, že to bude v pohode chalani, troška s ním tu v KE hodím reč
(ako posledne) a dúfam, že svoj postoj prehodnotí. Takých tu už bolo, že Miloš..?
Koniec koncov, my sme v tejto sezóne dopadli celkom fajn. Vyhrať nemôžu všetci...
Mám za to, že by sme mali zostať tak, ako sme, teda bez zmien. Ak bude Miloš trvať na tom, že miesto GM už nechce, ale zostane, tiež sa nič nedeje. Sadneme si k tomu všetci štyria a nájdeme rozumné riešenie
Ak mám ja napísať svoje dojmy a pocity, tak som nesmierne s touto sezónou spokojný, všetko bolo fajn, že to mohlo dopadnúť aj lepšie..? Samozrejme, ale myslím si, že hanbu sme si rozhodne neurobili. Odviedli sme skvelé výkony, dokonca aj dnes to bolo veľmi dobré, žiaľ mali sme kúsok menej šťastia a to rozhodlo. Ale pevne verím, že o rok si to zopakujeme a pôjdeme o nejaký kúsok vyššie. No a samozrejme dúfam, že v nezmenenom zložení. Takže sa máš Miloško na čo tešiť, budem ti to tu v Košiciach vytlkať z hlavy a som presvedčený, že úspešne...
:frajer2:
Mám za to, že by sme mali zostať tak, ako sme, teda bez zmien. Ak bude Miloš trvať na tom, že miesto GM už nechce, ale zostane, tiež sa nič nedeje. Sadneme si k tomu všetci štyria a nájdeme rozumné riešenie
Ak mám ja napísať svoje dojmy a pocity, tak som nesmierne s touto sezónou spokojný, všetko bolo fajn, že to mohlo dopadnúť aj lepšie..? Samozrejme, ale myslím si, že hanbu sme si rozhodne neurobili. Odviedli sme skvelé výkony, dokonca aj dnes to bolo veľmi dobré, žiaľ mali sme kúsok menej šťastia a to rozhodlo. Ale pevne verím, že o rok si to zopakujeme a pôjdeme o nejaký kúsok vyššie. No a samozrejme dúfam, že v nezmenenom zložení. Takže sa máš Miloško na čo tešiť, budem ti to tu v Košiciach vytlkať z hlavy a som presvedčený, že úspešne...
Takže pomaly nám začína nová sezona,ako som spomínal už na konci tej minulej,ja v teame končím,dám si od teamového tipovania na nejakú dobu pauzu, máme problémy vážne aj v rodine s babičkou,nemôžem sa vám chalani momentálne zaviazať,že budem tipovať pravidelne a po celú sezónu,takže som sa rozhodol,že post GM a tým spojené všetky právomoci prenechám Waltovi,ktorý ho povedie velmi dobre som o tom presvedčený,verím,že sa vám bude dariť a pobijete sa o úspešný výsledok aj v play off.
a bistu, som si nechcel ani pripustit ze si to este nerozmyslis, ale samozrejme KTL urcite nie je najdolezitejsia na svete, najma v porovnani s rodinou. takze good luck, a nech sa s riesenim problemov co najlepsie dariDean píše:Takže pomaly nám začína nová sezona,ako som spomínal už na konci tej minulej,ja v teame končím,dám si od teamového tipovania na nejakú dobu pauzu, máme problémy vážne aj v rodine s babičkou,nemôžem sa vám chalani momentálne zaviazať,že budem tipovať pravidelne a po celú sezónu,takže som sa rozhodol,že post GM a tým spojené všetky právomoci prenechám Waltovi,ktorý ho povedie velmi dobre som o tom presvedčený,verím,že sa vám bude dariť a pobijete sa o úspešný výsledok aj v play off.
zdravím všetkých, na úvod len v krátkosti, Miloš má ešte dosť času na premyslenie a možno sa medzičasom ukľudní aj situácia pre ktorú sa tak rozhodol. Čo sa týka zmien - žiadne, zostáva logo, banner a pod.
Dúfam, že aj zoznam členov tímu by mal zostať, no to už nechám na vás, ak niekto má chuť presedlať a skúsiť iný team dajte vedieť čo najskôr, nech sa viem zariadiť. Čakám na reakcie.
Dúfam, že aj zoznam členov tímu by mal zostať, no to už nechám na vás, ak niekto má chuť presedlať a skúsiť iný team dajte vedieť čo najskôr, nech sa viem zariadiť. Čakám na reakcie.
fajn, tak zatiaľ môžem potvrdiť, že do ďalšej sezóny už potvrdili svoju účasť Fortune aj Baffy, s mojou maličkosťou je teda kostra tímu jasná a pokiaľ si to Miloš nerozmyslí, tak bude na nás vyhliadnuť si niekoho 4-tého do partie. Ak by ste chalani mali niekoho konkrétneho, tak pokojne mi našepkajte cez pm, dík...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé