Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Jaroslav Halak
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
:)ANO Jarda chytal dobře.Ten druhý gól bych mu odpustil.Tři naši bránící hráči od Ovečkina couvali a Jarda Sašovi stál z očí do očí.Postavený byl dobře.S tím moc dělat nemohl,zvláště když ,,Ove"trefil tu pověstnou skulinku.
Osobně se mi zdál víc chytatelný ten třetí gól.Ale Jardu nevinim.Snad třikrát tam někdo přejel a Jarda zřejmě vůbec nic neviděl.Jardova smůla.Steckel to dobře od modré trefil.
Jinak nás Halák celý zápas držel nad vodou,vychytal i přečíslení a za prohru odpovědnost nemá.To by si do svědomí měli sáhnou jiní.Zvláště obrana a Bouillon.
Podle mě - Halák nejlepší muž Canadiens večera!!!!
Osobně se mi zdál víc chytatelný ten třetí gól.Ale Jardu nevinim.Snad třikrát tam někdo přejel a Jarda zřejmě vůbec nic neviděl.Jardova smůla.Steckel to dobře od modré trefil.
Jinak nás Halák celý zápas držel nad vodou,vychytal i přečíslení a za prohru odpovědnost nemá.To by si do svědomí měli sáhnou jiní.Zvláště obrana a Bouillon.
Podle mě - Halák nejlepší muž Canadiens večera!!!!
No ten treti gol by bol samozrejme chytatelny,keby mal brankar odkryty vyhlad.To,ze mal zakryty dokazuje aj jeho reakcia,ktora prisla,az po tom co puk bol za Jarom.Kto niekedy stal vbrane vie,ze najhorsie je,ked hrci pred nim prekorculuju,to z pohladu brankara meni jednoduchu situacia na doslova neriesitelnu.Jedina sanca je,ked ten puk brankara trafi.....
Matt111 píše:Halak je podla mna nic moc, ale mohol by dostat viac priestoru.
Ovšem těch klubů,kde by si v NHL Halák zachytal víc je velice málo.
Jarda není špatný golman,ale má smůslu,že konkurence z řad golmanů je obrovská a prosadit se v ní je složité!!!
Už jsem to tady několikrát rozepisoval,tak jen krátce.
Prakticky ve většině týmů mají na postu prvního brankáře špičkového golmana.Nebudu-li počítat zraněné jedničky a tudíž situaci,že klub flikuje post jedničky do jejich požehnanému návratu/viz př. NJ Brodeur,NIR DiPietro/ a nebo tým,kde kvalitu určitě na postu jedničky mají,ale zrovna krátkodobě odešla forma a v současnosti se klubu a ani brankáři moc nedaří/viz Dallas Turco/,tak prakticky jediné mužstvo,kde je poněkud slabší první golman je Los Angels,možná ještě Ottawa a nejasný je post ve Washingtonu.
A to také není zcela ode mne přesné!!!!Auld v Ottawě se celkem chytil.Chytá pravidelně a je na výkonnostní úrovni zhruba jako Jarda Halák.Čili v Ottawě by Halák byl přinejmenším ve stejné situaci jako v Montrealu a to vzadu čeká na svou druhou šanci znovu Gerber.
V Los Angels mají pro změnu hafo mladých golmanů Jonathan Bernier, Erik Ersberg, Jon Quick, Daniel Taylor a Kings určitě očekávají,že někdo z nich definitivně vyroste v oporu - golmana číslo jedna.Nadějně se zatím jeví Ersberg.Čili ani tady není zcela jisté,že by si Halák pravidelně zachytal!!!!
To platí i Washingtonu,kde také není zcela jasný post první golmana,ale v konkurenci Theodora a Johnsona,je vůbec otázka,jestli by se dokázal Jarda prosadit!!!Těžko říct - asi NE!!!Ani tady by mu pšenka nekvetla!!
O dalším klubů,kde by byl slabší post prvního golmana nevím.Pokud si tedy nechcete stěžovat na svého krajana Budaje a dvojku Raycrofta v Coloradu!!!Zápasy AVS nesleduji.Ovšem z vašich příspěvků mě vychází,že Peter chytá celkem slušně a je s ním přes některá drobná zaváhání celková spokojenost!!!!Čili beru to tak,že ani tady s postem prvního golman nemají problém.
Jinými slovy,,Konkurence na postu prvního golmana je v NHL obrovská a prosadit se v ní, je hodně složité!!!"
Včera proti Washingtonu zaváhal pouze při druhém obddrženém gólu,ale několikrát předtím to už vynahradil.Spíš bych řekl,že to byl nešťastný gól.Tak nějak se to divně od brusle odrazilo k Nylanderovi!!!
Naopak Jarda zaperlil při těch O´Byrneho kiksech a podržel nás!!!!Náš bezkonkurenčně nejlepší hráč na ledě.Kdyby všichni naši hráči hráli jako Jarda Halák,tak jsme ty dva poslední zápasy určitě vyhráli!!!!!
Prohry nejsou určitě špatným brankářem,ale totální neschopností útočníků dát gól!!!Přesilovky = to je úplná katastrofa,co letos předvádíme!!!!!!!Nemám slov!!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé