Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vcera sa hral konecne prvy pripravny zapas. V turnaji hracov kempu flames porazili oilers 1:0. :wawe: A dnes je na rade Vancouver.

Obrázek
Myslím, źe to bol zápas medzi nováćikmi.
ano hraci kempu. a aj vancouver dostal 6:3. tak takto to moze kludne pokracovat.
Bertuzzi začne v Calgary pri Iginlovi a Langkowovi

Hlavný tréner hokejistov Calgary Flames Mike Keenan sa v príprave na novú sezónu pokúsi spojiť do jedného útoku s osvedčenou dvojicou Jarome Iginla a Daymond Langkow nového muža v tíme Todda Bertuzziho. Flames začali v piatok lekárskymi prehliadkami v domovskom stánku Pengrowth Saddledome prípravný kemp. Keenan viedol Bertuzziho v závere 90. rokov vo Vancouveri. "Oproti nášmu poslednému stretnutiu má oveľa viac skúseností. Dospel aj psychicky," povedal Keenan a dodal: "Začne s Iginlom a Langkowom a potom všetko vyhodnotíme. Ak sa im bude dariť, nie je dôvod ich oddeľovať." (hokej.sk)
caka nas riadna davka pripravy. konecne.vysledky su nepodstatne, dokonca prehra moze byt uzitocna.

dnes: florida
zajtra a pozajtra:phoienix
popozajtra:florida

ale rad by som si pozrel hlavne ci su mladici z kempu schopny dostat sa do timu. z ich pohladu to nebude ziadna rozohravka.

Backlund, Prust, Negrin a Pardy

Backlund je hodeny do vody, v prvom utoku centruje Iginlovia Bertuzzimu.
cawte no co hovorite na pripravne zapasy?? ja si myslim ze zatial hrame super :good: tato priprava sa nam dari ovela viac ako minulu sezonu no a potesil ma hlavne zapas s floridou ktory sme vyhrali 8-2 no a bertuzzi dal gol a ne jeden prihraval takze je vidno ze hokej este vie hrat dost slusne len aby sa mu darilo aj v sezone no a dufam ze takato forma nam vydrzi aj do zaciatku sezony takze go FLAMES go :clap: :clap:
flames - oilers 4:0 pekny vysledok ale koho to zaujima. Nepacia sa mi tie vyhry v priprave. v priprave vyhravaju timy ako LA. dobre timy v priprave prehravaju.
debil píše:flames - oilers 4:0 pekny vysledok ale koho to zaujima. Nepacia sa mi tie vyhry v priprave. v priprave vyhravaju timy ako LA. dobre timy v priprave prehravaju.
Ked ťa výhry netešia tak s dnešným výsledkom môžeš byť velice spokojný rovnako aj ja :P .
Dúfam že neako podobne skončí aj náš otvárací zápas. Ale velmi ma prekvapila štatistika brankárov, Kipper dostal 6 kusov z 23 striel a náš kapitán Lui pochytal 35 striel! Zápas som si ale pozrieť nemohol tak neviem aké to boli strely.. Velmi sa darilo útoku Hansen-Kesler-Burrows, Jannik strelil 2 goly a darilo sa mu aj v predchádzajúcich zápasoch, zrejme už je na NHL priprvený a prebojuje sa do tímu, Burr a Kes si pripísali po 3 asistencie. 3-bodový zápas odohral aj Demitra 1+2. Zatial máme v príprave 5-0-0 a pred nami sú 2 domáce zápasy so SJ a ANA.
Ja som to pozeral! Teda konkretne druhu polovicu. Vancouver hral dobre. U nas bordel v obrane. Ked k tomu pridame ze kiprusoff hned v prvom zapase vybuchol a pustil dva-tri lacne goly vysledok je na svete. Z Kiprusova nemam dobry pocit, nejak ide dole kopcom.

5-0-0 by som v ziadnom pripade nechcel mat a prehra sama o sebe je dobra. Minuly rok bola najlepsim a neporazenym timom v priprave atlanta :) .
debil píše:Ja som to pozeral! Teda konkretne druhu polovicu. Vancouver hral dobre. U nas bordel v obrane. Ked k tomu pridame ze kiprusoff hned v prvom zapase vybuchol a pustil dva-tri lacne goly vysledok je na svete. Z Kiprusova nemam dobry pocit, nejak ide dole kopcom.

5-0-0 by som v ziadnom pripade nechcel mat a prehra sama o sebe je dobra. Minuly rok bola najlepsim a neporazenym timom v priprave atlanta :) .
Atlanta, která pak v prvních šesti zápasech sezóny ani jednou nevyhrála :D Trošku ale přece jen nechápu Mikea Keenana a jeho trenérský štáb za jeho sestavy na přípravné zápasy. Vždyť nasazuje prakticky do každého zápasu velmi silnou sestavu a Iginla odehrál téměř každý zápas. Co to má za smysl? chce, aby se mu zranili ti nejlepší hráči či co? Místo nich by měl dát šanci mladíkům a ne jenom tam furt cpát hráče ze základu. Někdo namítne, že chce, aby ase tým sehrál, ale na to snad není potřeba hrát v nejsilnější sestavě už od prvních zápasů.... :sad2:
MartinFC píše: Atlanta, která pak v prvních šesti zápasech sezóny ani jednou nevyhrála :D Trošku ale přece jen nechápu Mikea Keenana a jeho trenérský štáb za jeho sestavy na přípravné zápasy. Vždyť nasazuje prakticky do každého zápasu velmi silnou sestavu a Iginla odehrál téměř každý zápas. Co to má za smysl? chce, aby se mu zranili ti nejlepší hráči či co? Místo nich by měl dát šanci mladíkům a ne jenom tam furt cpát hráče ze základu. Někdo namítne, že chce, aby ase tým sehrál, ale na to snad není potřeba hrát v nejsilnější sestavě už od prvních zápasů.... :sad2:
Nebola to az tak silna zostava. Nehral napriklad dost uspesny utok Bertuzzi - Lombardi - Cammaleri napriklad, zato hrali mladici ako backlund.
mna ani nestve ze sme prehrali aj tak si myslim ze sme odohrali celu pripravu celkom fajn no najviac ma stve vykon kiprusoffa :thumbsdown: ten cim dalej tak tym horsie chyta dufam ze sa to uz nebude opakovat a ze znovu bude podavat kvalitne vykony ako za starych dobrych casov :)
Podla toho co som videl ukazky z posledneho pripravneho zapasu s Edmontonom sa NHL uz zacala!

Krv na lade, 5 bitiek, trener MacTavish vykazany z lavicky, no proste parada.

Fakt je ze nova akvizicia oilers obrovsky bitkar MacIntire pravdepodobne pozmeni vzajomne zapasy a uz to nebude vrazdenie neviniatok. Ale to nevadi aspon to bude zaujimave.

ukazky: http://watch.tsn.ca/nhl/clip99664#clip99664

Konecna statistika pripravy: 5-2.....prilis pozitivne na moj vkus
dobry zapas, flames asi zuzitkovali vsetky ich zle vlastnosti. To je na uvod dobre, aby si hraci a treneri nemysleli ze nemaju co robit. Ak vsak keenan nezlepsi krytie obrannej zony a korculovanie do konca roka tak by som ho poslal kade lahsie.
Prvý gól v drese Flames zaznamenal Cammi a pridal aj 1 asist. a ešte bol vyhlásený za 2. hviezdu zápasu. :cool: Mimochodom prvou sa stal Demitra. :thumbsup:
Inak, čakal som že VAN bez problémov porazíte. :)
cammalleriho gol mal byt vitazny nebit debilnej defenzivy flames, ktora potrebuje kvalitne nakopat rit. je uvod takze je kopa casu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Cepi neni ten obrázok poslednej bitky náhodou zo zápasu PHX : CBJ :eek2: , ale inak g.j. :thumbsup: bol to ozaj tvrý zápas a kto nevidel bitku Rypien-Prust ktorá nebola v highlightoch tak ju sem dám, škoda že rozhodcovia zasiahli príliš skoro...Pozrel som si aj niekolko jeho predchádzajúcich bitiek a vždy si viedol velmi dobre, inak pred sezonou som nečakal že sa Rick dostane do 1. tímu, ale dobre hrá oslabenia a napáda, strelil už 2 goly a ešte aj bit sa vie dobre, zatial príjemné prekvapenie, len nech mu to vydrží.
Prust sa moze hanbit. ked sa planuje takto bit moze ist velmi rychlo na farmu (kde aj tak po par zapasoch skonci).
dnes neberiem nic ine ako vyhru dufam ze to s coloradom uz zahrame tak ako sa patri go FLAMES go :clap: :yahoo: :biglol:
jj dnes je musíme dat...
GO FLAMES GO!!!
Slaby zapas dvoch slabo hrajucich timov. Snad iba body su dobre. Inak nic.

Ale inak je to najlepsi start do sezony od lockoutu. :)
A Bert 2 goly :wawe: , v Colorade ho stale musia mat radi.. zatial ma v sezone priemer gol na zapas :thumbsup: . Len škoda že v ktl som dal Avs..
Ohlund píše:A Bert 2 goly :wawe:
ObrázekObrázek

Igi tam opät riesil :box: no nezda sa ten borecek :roll: inak mame do nasej video galerky iny to golik AVS, ked znizovali na 5:4, Kipper sa musel inak cervenat :oops: :D
fuuha dnes nas caka bitka o albertu jeden s najlepsich subojov nhl no a dufam ze vyhrame lebo ak nie budem dost nasraty mala by hlavne zabrat obrana aj s brankarom ktori predvadzaju zatial biedne vykony no a utok zatial super :good:
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO