Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bertuzzi začne v Calgary pri Iginlovi a Langkowovi
Hlavný tréner hokejistov Calgary Flames Mike Keenan sa v príprave na novú sezónu pokúsi spojiť do jedného útoku s osvedčenou dvojicou Jarome Iginla a Daymond Langkow nového muža v tíme Todda Bertuzziho. Flames začali v piatok lekárskymi prehliadkami v domovskom stánku Pengrowth Saddledome prípravný kemp. Keenan viedol Bertuzziho v závere 90. rokov vo Vancouveri. "Oproti nášmu poslednému stretnutiu má oveľa viac skúseností. Dospel aj psychicky," povedal Keenan a dodal: "Začne s Iginlom a Langkowom a potom všetko vyhodnotíme. Ak sa im bude dariť, nie je dôvod ich oddeľovať." (hokej.sk)
Hlavný tréner hokejistov Calgary Flames Mike Keenan sa v príprave na novú sezónu pokúsi spojiť do jedného útoku s osvedčenou dvojicou Jarome Iginla a Daymond Langkow nového muža v tíme Todda Bertuzziho. Flames začali v piatok lekárskymi prehliadkami v domovskom stánku Pengrowth Saddledome prípravný kemp. Keenan viedol Bertuzziho v závere 90. rokov vo Vancouveri. "Oproti nášmu poslednému stretnutiu má oveľa viac skúseností. Dospel aj psychicky," povedal Keenan a dodal: "Začne s Iginlom a Langkowom a potom všetko vyhodnotíme. Ak sa im bude dariť, nie je dôvod ich oddeľovať." (hokej.sk)
caka nas riadna davka pripravy. konecne.vysledky su nepodstatne, dokonca prehra moze byt uzitocna.
dnes: florida
zajtra a pozajtra:phoienix
popozajtra:florida
ale rad by som si pozrel hlavne ci su mladici z kempu schopny dostat sa do timu. z ich pohladu to nebude ziadna rozohravka.
Backlund, Prust, Negrin a Pardy
Backlund je hodeny do vody, v prvom utoku centruje Iginlovia Bertuzzimu.
dnes: florida
zajtra a pozajtra:phoienix
popozajtra:florida
ale rad by som si pozrel hlavne ci su mladici z kempu schopny dostat sa do timu. z ich pohladu to nebude ziadna rozohravka.
Backlund, Prust, Negrin a Pardy
Backlund je hodeny do vody, v prvom utoku centruje Iginlovia Bertuzzimu.
cawte no co hovorite na pripravne zapasy?? ja si myslim ze zatial hrame super
tato priprava sa nam dari ovela viac ako minulu sezonu no a potesil ma hlavne zapas s floridou ktory sme vyhrali 8-2 no a bertuzzi dal gol a ne jeden prihraval takze je vidno ze hokej este vie hrat dost slusne len aby sa mu darilo aj v sezone no a dufam ze takato forma nam vydrzi aj do zaciatku sezony takze go FLAMES go
Ked ťa výhry netešia tak s dnešným výsledkom môžeš byť velice spokojný rovnako aj jadebil píše:flames - oilers 4:0 pekny vysledok ale koho to zaujima. Nepacia sa mi tie vyhry v priprave. v priprave vyhravaju timy ako LA. dobre timy v priprave prehravaju.
Dúfam že neako podobne skončí aj náš otvárací zápas. Ale velmi ma prekvapila štatistika brankárov, Kipper dostal 6 kusov z 23 striel a náš kapitán Lui pochytal 35 striel! Zápas som si ale pozrieť nemohol tak neviem aké to boli strely.. Velmi sa darilo útoku Hansen-Kesler-Burrows, Jannik strelil 2 goly a darilo sa mu aj v predchádzajúcich zápasoch, zrejme už je na NHL priprvený a prebojuje sa do tímu, Burr a Kes si pripísali po 3 asistencie. 3-bodový zápas odohral aj Demitra 1+2. Zatial máme v príprave 5-0-0 a pred nami sú 2 domáce zápasy so SJ a ANA.
Ja som to pozeral! Teda konkretne druhu polovicu. Vancouver hral dobre. U nas bordel v obrane. Ked k tomu pridame ze kiprusoff hned v prvom zapase vybuchol a pustil dva-tri lacne goly vysledok je na svete. Z Kiprusova nemam dobry pocit, nejak ide dole kopcom.
5-0-0 by som v ziadnom pripade nechcel mat a prehra sama o sebe je dobra. Minuly rok bola najlepsim a neporazenym timom v priprave atlanta
.
5-0-0 by som v ziadnom pripade nechcel mat a prehra sama o sebe je dobra. Minuly rok bola najlepsim a neporazenym timom v priprave atlanta
Atlanta, která pak v prvních šesti zápasech sezóny ani jednou nevyhráladebil píše:Ja som to pozeral! Teda konkretne druhu polovicu. Vancouver hral dobre. U nas bordel v obrane. Ked k tomu pridame ze kiprusoff hned v prvom zapase vybuchol a pustil dva-tri lacne goly vysledok je na svete. Z Kiprusova nemam dobry pocit, nejak ide dole kopcom.
5-0-0 by som v ziadnom pripade nechcel mat a prehra sama o sebe je dobra. Minuly rok bola najlepsim a neporazenym timom v priprave atlanta.
Nebola to az tak silna zostava. Nehral napriklad dost uspesny utok Bertuzzi - Lombardi - Cammaleri napriklad, zato hrali mladici ako backlund.MartinFC píše: Atlanta, která pak v prvních šesti zápasech sezóny ani jednou nevyhrálaTrošku ale přece jen nechápu Mikea Keenana a jeho trenérský štáb za jeho sestavy na přípravné zápasy. Vždyť nasazuje prakticky do každého zápasu velmi silnou sestavu a Iginla odehrál téměř každý zápas. Co to má za smysl? chce, aby se mu zranili ti nejlepší hráči či co? Místo nich by měl dát šanci mladíkům a ne jenom tam furt cpát hráče ze základu. Někdo namítne, že chce, aby ase tým sehrál, ale na to snad není potřeba hrát v nejsilnější sestavě už od prvních zápasů....
Podla toho co som videl ukazky z posledneho pripravneho zapasu s Edmontonom sa NHL uz zacala!
Krv na lade, 5 bitiek, trener MacTavish vykazany z lavicky, no proste parada.
Fakt je ze nova akvizicia oilers obrovsky bitkar MacIntire pravdepodobne pozmeni vzajomne zapasy a uz to nebude vrazdenie neviniatok. Ale to nevadi aspon to bude zaujimave.
ukazky: http://watch.tsn.ca/nhl/clip99664#clip99664
Konecna statistika pripravy: 5-2.....prilis pozitivne na moj vkus
Krv na lade, 5 bitiek, trener MacTavish vykazany z lavicky, no proste parada.
Fakt je ze nova akvizicia oilers obrovsky bitkar MacIntire pravdepodobne pozmeni vzajomne zapasy a uz to nebude vrazdenie neviniatok. Ale to nevadi aspon to bude zaujimave.
ukazky: http://watch.tsn.ca/nhl/clip99664#clip99664
Konecna statistika pripravy: 5-2.....prilis pozitivne na moj vkus
Cepi neni ten obrázok poslednej bitky náhodou zo zápasu PHX : CBJ
, ale inak g.j.
bol to ozaj tvrý zápas a kto nevidel bitku Rypien-Prust ktorá nebola v highlightoch tak ju sem dám, škoda že rozhodcovia zasiahli príliš skoro...Pozrel som si aj niekolko jeho predchádzajúcich bitiek a vždy si viedol velmi dobre, inak pred sezonou som nečakal že sa Rick dostane do 1. tímu, ale dobre hrá oslabenia a napáda, strelil už 2 goly a ešte aj bit sa vie dobre, zatial príjemné prekvapenie, len nech mu to vydrží.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé