Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no neviem čo to bolo túto noc ale strašne výsledky :o
jj mi to už dlouhodobě nejde, kurna epadá to vůbec :(
kua, kua dablici, zabrat, nas aky taky naskok pred 3 je z cudu, no co je este horsie zacinaju sa dotahovat aj ti ktori su este ako tak pod nami :hmm:
hehe, ak by NHL mala na programe zakazdym po 3-4 zapasy sme neporazitelni :cool: dnes nam to vsetkym padlo na :good:

zastavili sme aku taku crtajucu sa krizu a je to opät OK; srsne musime dat cim skôr pod seba, neexistuje aby im to v 3jici takto slapalo do nekonecna; jo, za posledne 2 kola sme co to skresali aj z ackovych "srotovnikov" :thumbsup:
no pekne :) dostali sme sa na 1.miesto :cool: len škoda že sa mne nedarí ale dnes to aj napriek divnim výsledkom potiahli Leci a Mitch :good:
Dnes je to z mojej strany slabota. Inac mali sme vcera firemnu party a kolegyna (inac velmi pekna) sa ozrala jak bomba a ukazovala nam kozy hahaha. A teraz ked sme jej to hovorili tak si mysli ze si robime srandu. :D :D :D
debil píše:ukazovala nam kozy
:o Mitch cekuj fotku, jasne tie kozy asi neuvidime, ale tak aspon tak :) hehehe, no ta musela mat na druhy den dost :oops: :lol:

dnes som myslim zabral celkom slusne, tak hadam si 1 nanajyvys 2 flek udrzime!..hlavne dnes treba zamakat..pestra ponuka zapasov..
no veru si sa dnes mohol aj trosku menej posnazit aby sme sa k vam trosku priblizili ;)
petrik píše:aby sme sa k vam trosku priblizili ;)
:fnuk: podarilo sa..to Vase bratske duo je fak :thumbsup: :x nic to, 1 bodik to sa pocas zajtrajsej "rozhodujucej" noci da v pohode zmazat..ja beriem aj flek do 3 miesta..

mne posledne 2 dni total nevysli, ale faj, ze dnes zabrali leci / kopi a mimo Falcons nase vyborne postavenie nik neohrozil..no zajtra to bude urcite viac ako zaujimave, tak :povzbudzovanie: dablikove :cert:
dneska dost zápasů chtělo by to se zase dostat do čela, ale hlavně aby nám nezdrhli. Do konce už moc nechybí tak to skusme
no dúfam že dnes nám pomôžem lebo pri mojom šťastí v poslednom čase trafím tak 6 bodov :( bodaj by som sa mílil :!:
vyborna robotka chalani :!: zapasy dopadli bez väcsich prekvapeni (hadam s vynimkou NJD) a to sa odzrkadlilo aj na nasom konte..mal som male obavy, ako to vypali s takym nadupanym poctom zapasov, ale dopadlo to na :good: na Falconov sme sa nielen ze dotiahli ,ale ich aj stlacili pod seba!..ale este nekricme hop, hop, hop, caka nas zaverecna 5 zapasova sichta..bolo by smutne, ak by sme 1 flek prenechali niekomu inemu..tak good luck a pevne nervy :cert:
to uz by musel byt zazrak - gratulujem, za dnesok si vyhrat zasluzite.
my sa este musime pobit aspon o druhe miesto :!:
petrik píše:to uz by musel byt zazrak - gratulujem, za dnesok si vyhrat zasluzite.
my sa este musime pobit aspon o druhe miesto :!:
nooo jistého ještě nic nemáme
Obrázek

mame za sebou celkovo 3 kola v KTL, po 1 :censored: sme v dalsich 2 triumfovali :shock: :clap: zopakovat triumf z 2 kola som absolutne necakal a ono to padlo :thumbsup2:

skvela praca chalani :taptap:
Tak to je super že sme vyhrali :wink: :good: .....čo sa týka mňa príliš spokojný niesom ale aspoň že som pomohol tímu k vítazstvu a dúfam že nám to pôjde takto ďalej
:oslava: :yahoo: :vitaz: :pivo3: :cup: Obrázek

Paráda hoši, po tom nic moc startě se nm to podařilo, tohle kolečko vyšlo našemu GM a hlavně Mitchovi, jen tak dále hoši. Tak jdeme do třetice ne.
gratulujem fakt super uspech :)
ziadne do tretice, nasim primarnym cielom do 4. kola je skoncit pred vami, takze vy mozete byt prinajlepsom druhi ;)
petrik píše:ziadne do tretice, nasim primarnym cielom do 4. kola je skoncit pred vami, takze vy mozete byt prinajlepsom druhi ;)
nech pocitam, ako pocitam, tak vzhladom k tejto sprave mozu byt Red Devils najlepsie 3. :D
ciele a prepocty sú jedna vec ale realita druhá :D
petrik píše:ziadne do tretice, nasim primarnym cielom do 4. kola je skoncit pred vami, takze vy mozete byt prinajlepsom druhi ;)
stavate sa nasim uhlavnym konferencnym "nepriatelom", lepsie povedane rivalom :fight: :hit: :wink: do nich! :cert:

vo 4 kole si ine ako bodovacie priecky nepripustame..s falconakmi to bude hore urcite zaujimave, ak sa na to mrkneme z celkovej KTL tabulky po 3 koleckach..pod nami akasi diera :eek2: :cool: jasne janik DIK

Mitch je asi K.O. Obrázek kedze sa o nasu radost do tejto chvile nepodelil :) ale tak nech sa sunda, jeho forma pocas celeho kolecka gradovala :thumbsup:
presne tak - ta diera pod nami je pomerne uspokojiva, takze sa prakticky nemusim zaujimat o to ktory tym je pred nami pokym vy budete za nami ;) (aspon teda minimalne v tomto 4. kole)
T.Kopecky píše:ciele a prepocty sú jedna vec ale realita druhá :D
nielen ciele a prepocty, ale aj dlhodobe skusenosti :D
Ziaden alkohol pani, oslavujem pracou. Najlepsie je ze som ani nevedel ze je uz koniec kola.
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES