Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ahoj Monty,gratulace k výbornému výkonu a přesvědčivé výhře nad Phillkou-montreal píše:![]()
![]()
![]()
Bezva,super!!!!
![]()
.Silná Philladelphie je naším skalpem.Dva body jsou doma.Ze zápasu jsem měl obavu,ale dopadlo to dobře.Čtyřicet jedna střel a totální střelecká převaha v každé třetině na naší straně.Vytáhl se kapitán Saku Koivu.Při signalizovaném vylučování si najel ze středního pásma a individuelní akci zakončil golem.To bylo opravdu pěkná akce,podívaná pro oko.Zřejmě se v něm vzhlédl Kovaljov při svém druhém golu v přesilovce.Také nikomu puk nepůjčil.Nejprve uspal všechny okolo sebe,sobecky nikomu nenahrál a švihem vypálil!!!Gol!!!Další vynikající individuelní akce.Tleskám.Biron nestačil reagovat.Moc se mi líbil třetí gol v oslabení!!Kdy nachytal Fleyrs, bránící Kostopoulos na naší modré,zmocnil se puku a dostal nás do brejku 3-1.Po výměně na jeden dotek s Markovem,zamotali hlavu bránícímu obránci a Kostopoulos přesně zakončil!!!!.Rozebrali je naši kluci do šroubku.Biron byl pouhý divák.Opravdu bezva,rychlá akce a gol.A to ještě přidal čtvrtý gol Lattendresse z rychlého protiútoku 2-1 a Chris Higgins se trefil při naší přesilovce popáté.Bezva večer v Montrealu a to ještě za stavu 3-1 byl faulován po návratu z trestné lavice Hamrlík a měl možnost penalty.Bohužel Biron ho vybruslil a Hamrlík nedal.!!!Hvězdy zápasu byly určeny Koivu,Hamrlík,Komisarek.Vynikající!!Jen aby to vydrželo.Držim palce.Na řadě jsou ,,modré listy" z Toronta - klasické derby.Tady vítěz předem, není nikdy jistý.Toronto se bude chtít po vysokých prohrách na někom zahojit.My máme co oplácet z loňska,kdy nás porazili v nejmméně vhodnou dobu a stálo nás to PO.Doufám,že jim nedáme kůži lacino!!!Tak snad to vyjde tentokrát a vyhrajeme!!!!!
No vidíš cepi,sice jsem tipl do KTLky 1,ale včera jsem už na nhlpro,psal Pavlovi,že vyhraje venku Toronto a Montyho obavy z pro Habs nepříjemných Leafs,se naplnily.Je to s nimi jak na houpačce,doma dostanou sedmičku a pak si vyšlápnou na doma neporazitelné Habs a oberou je o body!Jinak souhlasím,že liga je opravdu neskutečně vyrovnaná a o překvapivé výsledky rozhodně není nouze!cepi píše:pane jo, tie listky su taak nevyspytatelnes 2 bodmi pre Habs som 100%ne pocital, ale to su tie derby, to je ta NHL..
,,Tomáši Kaberlemu se v zápasech proti Montrealu daří. V prvním letošním vzájemném utkání rozhodl o vítězství Toronta brankou v prodloužení a i v sobotu přispěl vstřeleným gólem k výhře svého týmu na ledě odvěkého rivala, když v druhé minutě využil přesilovou hru.
Ani v tomto utkání nebylo daleko k prodloužení, ovšem v 59. minutě Matt Stajan zlomil nerozhodný stav 2:2. "Hráli velmi dobře v obraně," pochválil Saku Koivu soupeřovu defenzivu, která je přitom s 57 inkasovanými brankami nejhorší v lize". http://www.i.DNES.cz Další zápas je doma s Buffalem.Tak snad tentokrát to vyjde.,,Lets go HABS"!!!
Francúzsky hokejový brankár Montrealu Canadiens Cristobal Huet vychytal v pondelkovom dueli NHL proti Buffalu (2:0) prvé čisté konto sezóny a celkovo štrnáste v kariére. Naposledy sa to 32-ročnému Európanovi podarilo 28. novembra minulého roka, keď "Habs" zdolali Floridu až po samostatných nájazdoch.
Pre gólmana, ktorý nepúšťa do svätyne "červeno-modrých" Careyho Pricea ani Jaroslava Haláka, bola kľúčovou najmä prvá tretina, v ktorej musel čeliť 16 z celkovo 29 striel Sabres. "Skúšali na mňa zo začiatku veľa strieľať a vypracovali si aj nejaké dorážky. Tie som však zlikvidoval betónmi a to mi dodalo sebadôveru," uviedol Huet.
"Nepodali sme nejaký extra výkon, no vďaka Huetovi sa napokon zápas skončil naším víťazstvom," poznamenal český autor úvodného presného zásahu Montrealu Tomáš Plekanec.
Canadiens vyhrali šiesty z posledných 8 duelov, a hoci ich Buffalo v poslednom dejstve prestrieľalo v pomere 9:1, Bryan Smolinski do prázdnej bránky pečatil na 2:0. "Bolo to veľmi dobré stretnutie v podaní oboch mužstiev. Oba tímy hrali trpezlivo, ale my sme mali fantastického Hueta," dodal Smolinski (sita)
Pre gólmana, ktorý nepúšťa do svätyne "červeno-modrých" Careyho Pricea ani Jaroslava Haláka, bola kľúčovou najmä prvá tretina, v ktorej musel čeliť 16 z celkovo 29 striel Sabres. "Skúšali na mňa zo začiatku veľa strieľať a vypracovali si aj nejaké dorážky. Tie som však zlikvidoval betónmi a to mi dodalo sebadôveru," uviedol Huet.
"Nepodali sme nejaký extra výkon, no vďaka Huetovi sa napokon zápas skončil naším víťazstvom," poznamenal český autor úvodného presného zásahu Montrealu Tomáš Plekanec.
Canadiens vyhrali šiesty z posledných 8 duelov, a hoci ich Buffalo v poslednom dejstve prestrieľalo v pomere 9:1, Bryan Smolinski do prázdnej bránky pečatil na 2:0. "Bolo to veľmi dobré stretnutie v podaní oboch mužstiev. Oba tímy hrali trpezlivo, ale my sme mali fantastického Hueta," dodal Smolinski (sita)
sob 10. lis 2007 15:24
Ano Montry, naše předpovědi ohledně Priceho se začínají naplňovat............
!!!! Jinak letos zatím hrajete opravdu parádně.......... !!!!
1rd Period
..vyrovnana uvodna tretina..senatori si az na 1 poriadnu sancu moc nepipli..ale ani Montreal nemal nejake vylozene tutovecky aj ked ta zaverecna minutka I tretiny bola zaujimava..Ryder tam v najazde 2:1 mohol supnut 2 gol, ale neporieisl to idealne..zatial jedinym strelcom Markov..v presilovke napriahol a sup ho tam..takto sa riesia presilovky, nie ako u nas..
..k brankarom - OTT -) Gerber / MTL -) Huet..do tychto chvil spolahlivi..jo, citim, ze dôjde k
vymene..a neprekvapila ma ani pocetna fanusikovska enklava Montrealu..zatím kvalitny match 
2rd Period
..skvely hokej od uvodnych sekund..Huet je carodej..vytiahol zakrok, ktory bude zakrokom noci..a aby toho nebolo malo, likviduje trestne strielanie Alfieho
zapas naozaj graduje, toto je hokej s velkym H
ale ja to chtiac nechtiac v po II tretine musim zabalit, ked chcem byt ako tak "zivy" o 1:00 pri sledovani Bruins..
3rd Period
..vyrovnana uvodna tretina..senatori si az na 1 poriadnu sancu moc nepipli..ale ani Montreal nemal nejake vylozene tutovecky aj ked ta zaverecna minutka I tretiny bola zaujimava..Ryder tam v najazde 2:1 mohol supnut 2 gol, ale neporieisl to idealne..zatial jedinym strelcom Markov..v presilovke napriahol a sup ho tam..takto sa riesia presilovky, nie ako u nas..
2rd Period
..skvely hokej od uvodnych sekund..Huet je carodej..vytiahol zakrok, ktory bude zakrokom noci..a aby toho nebolo malo, likviduje trestne strielanie Alfieho
3rd Period
Koukal jsme sice jen na Highlights ale z toho co sem viděl, tak Montreal neměl daleko k vítězství což je s Ottawou úspěch
Po prvním gólu měl 2-3 šance ze kterých mohl dát gól, což mohlo rozhodnout.Pak Sens začali tlačit, ale držel Huet.Alfredsonův vyrovnávací gól byl po pěkné kombinaci, což je největší zbraň letošních Sens způsobená tím, že jádro týmu zůstalo.Druhý gól mi přišel docela nešťatný, Habs se snažili vyhodit, ale na modré to zachytili a poslali z5 na branku, kdy se puk po sérii odrazů dostal až k Neilovi.A třetí gól do prazdné...to je hold risk hry bez gólmana
Celkově myslím, že Montreal předvedl skvělý výkon
Celkově myslím, že Montreal předvedl skvělý výkon
Tomas Plekanec co to prezradil z kuchyne Habs..
NAjväcsi "ukecanec" -) Patrice Brisebois - vela sa rozprava, spieva, vymysla kadejake somarinky
NAJmanekyn -) predtym jednoznacne Souray - teraz uz nikto tak nevycnieva, mozno malicko Roman Hamrlik
Kto drzi timovu kasu -) Mike Komisarek - rozprava, organizuje, vybavuje, riesi
Kto by sa hodil na funkciu prezidenta -) Mike Komisarek
Diskdzokej -) trener v posilnovni ma na starosti hudobne zalezitosti
NAjväcsi "ukecanec" -) Patrice Brisebois - vela sa rozprava, spieva, vymysla kadejake somarinky
NAJmanekyn -) predtym jednoznacne Souray - teraz uz nikto tak nevycnieva, mozno malicko Roman Hamrlik
Kto drzi timovu kasu -) Mike Komisarek - rozprava, organizuje, vybavuje, riesi
Kto by sa hodil na funkciu prezidenta -) Mike Komisarek
Diskdzokej -) trener v posilnovni ma na starosti hudobne zalezitosti
photo momentka

..este raz gratulujem Montry k Vasmu zasluzenemu vitazstvu..ten pomer striel i vylucenych hovori jasnou recou..nastastie, dnes ste si to so senatotmi pokazili
resp. neporiesili ste taku vitaznu ceresnicku na torte, ktorou bolo mimoriadna udalost a tou bolo slavnostne vyvesenie dresu #19 pod strop Bell Centra -) legenda Canadiens Larry Robinson
Bývalý obranca a v súčasnosti asistent trénera v New Jersey je od roku 1995 v prestížnej Sieni slávy NHL a od pondelka sa ako 13. v poradí vyníma jeho dres už i pod strechou Bell Centre. Robinson prezývaný "Big Bird" pomohol Montrealu šesťkrát k zisku Stanleyho pohára a v roku 1978 ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča play off, za čo získal Conn Smythe Trophy.
"Nikdy som ani nesníval o tom, že moje meno a číslo budú patriť medzi týchto výnimočných hráčov, ktorý svojimi výkonmi tešili toľko generácií fanúšikov," povedal so slzami na krajíčku šťastný Robinson. Pri slávnostnom ceremoniáli sa hviezde večera najprv prostredníctvom videa prihovoril jej spoluhráč z trojročného pôsobenia v Los Angeles Wayne Gretzky a po ňom i trojica Ken Dryden, Guy Carbonneau a Dave Schult

..este raz gratulujem Montry k Vasmu zasluzenemu vitazstvu..ten pomer striel i vylucenych hovori jasnou recou..nastastie, dnes ste si to so senatotmi pokazili
Bývalý obranca a v súčasnosti asistent trénera v New Jersey je od roku 1995 v prestížnej Sieni slávy NHL a od pondelka sa ako 13. v poradí vyníma jeho dres už i pod strechou Bell Centre. Robinson prezývaný "Big Bird" pomohol Montrealu šesťkrát k zisku Stanleyho pohára a v roku 1978 ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča play off, za čo získal Conn Smythe Trophy.
"Nikdy som ani nesníval o tom, že moje meno a číslo budú patriť medzi týchto výnimočných hráčov, ktorý svojimi výkonmi tešili toľko generácií fanúšikov," povedal so slzami na krajíčku šťastný Robinson. Pri slávnostnom ceremoniáli sa hviezde večera najprv prostredníctvom videa prihovoril jej spoluhráč z trojročného pôsobenia v Los Angeles Wayne Gretzky a po ňom i trojica Ken Dryden, Guy Carbonneau a Dave Schult

Vcelku som podcenil Montreal po uvodnych vydarenych zapasoch. chcel som napisat ze je to nejaka momentalna forma ale asi ani nie. Pritom sa hracsky moc nezmenilo. Uvidime dalej. Velka skoda ze sa nehra trochu viac aj s tymami z inych divizii a konferencii.
Este k tej slavnosti mam rad historiu a taketo pripomienkove akcie. zial nie som az taky znalec a priznam sa ze tych starych panov moc nepoznam. No je to dalsi dovod zagooglit a dozvediet sa nieco nove z historie hokeja.
Este k tej slavnosti mam rad historiu a taketo pripomienkove akcie. zial nie som az taky znalec a priznam sa ze tych starych panov moc nepoznam. No je to dalsi dovod zagooglit a dozvediet sa nieco nove z historie hokeja.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé