Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

kajo píše:mam maturity,ale nie koli tomu nepisem.ale som chory a cely den lezim v posteli,tak dufam,ze zajtra budem moct pisat :)
a ako pozeram,konecne sme prvi,sami na prvej pozicii :cool:
heh, zaujímavé, ja mám tiež maturu a tiež som chorý :D

j0man píše:
kajo píše:mam maturity,ale nie koli tomu nepisem.ale som chory a cely den lezim v posteli,tak dufam,ze zajtra budem moct pisat :)
a ako pozeram,konecne sme prvi,sami na prvej pozicii :cool:
heh, zaujímavé, ja mám tiež maturu a tiež som chorý :D
tak vela stastia maturanti ;) a liecte sa aj ked asi to bude syndrom zvany "Matura" :lol: :lol: inak ako som povedal prvy sme boli len sme v polovici opat zavahali ako vzdy no dufam ze dnesna noc nas nasmerovala uz do plneho fungovania a vyhrame to ;)

tak vidite a ani dalsie kolo neprebehlo a opat su EI spolu s nami takze sa oplati kontrolovat svoje tipy najma pri velkom pocte zapasov tak poprosim kazdeho z vas nech si tie svoje obcas prebehne lebo kazdy bod je dolezity. aspon je teraz vidiet ze sme stiahli vacsiu stratu ako sme si nakoniec mysleli :cool:

dnes teda ziadna slava a mozme byt radi ze nam EI neodskocilo o viac bodov. a to nevravim o tom ze nas dobehlo aj BB. najviac som dnes sklamal ja ale ako tak sledujem j0mco tebe sa tento tyzden do timu nepodarilo priniest ani jeden bodik co nieje dobra vizitka. musime sa este zlepsit a udrzat najma nervy na uzde predsa 2 bodiky nieje v podstate nic len treba zlepsit nase vykony. tak do toho FireBirds

no, lebo keď ja chytím dosť, tak sa vždy nájde niekto, kto ešte viac :roll:

j0man píše:no, lebo keÄŹ ja chytĂ­m dosĹĄ, tak sa vĹľdy nájde niekto, kto ešte viac :roll:
tak musis este viac. dnes napriklad mnohi mali viac bodov ako kajo a derryl takze sa snaz :wink:

to uz hadam nie je mozne :evil: :evil:
takto si to vzdy sami pre*erieme :x :x :x

kajo píše:to uz hadam nie je mozne :evil: :evil:
takto si to vzdy sami pre*erieme :x :x :x
tomu sa hovori zle nacasovanie formy, kosicki hokejisti by o tom vedeli rozpravat :wink:

sorry chalanio po prve za moje biedne vysledky a po druhe ze vcera som cele HF odignoroval ale uz som potreboval trosku pauzu od toho vsetkeho a dnes konecne slusny vykon z mojej strany a timovo parada chalani super kajco som rad ze si sa spravne nastval a budes podavat take vuykony aj dalej. sme stale v hre a je to vsetko na nas ako to zvladneme lebo 2 b starat na EI nieje nic ale tak ani naskok na BB takze si vyberte ci chcete ist hore alebo dole a ideme do boja. GOOOOOOO FireBirds GOOOOOO :fan: :fan:

musíme zabrať, hlavne ja, mám teraz nejakú krízu :oops:

tak dnes poriadna bieda z mojej a derrylovej strany. kajo a j0man robili co sa dalo ale na skvelych evilov to nestacilo a tak sa nam vzdialili uz na 8 bodov. sami dobre vieme ze taky naskok sa da stiahnut ale musime zabrat a asi aj moje body chybaju a to ma najviac stve :( dnes keby sa to podarilo zlomit a dotiahnut EI o par bodikov aspon na 4 b tak by to bolo este otvorene ale stratu si NESMIEME dovolit :!: :!: ideme na nich :evil: GO Fire Birds

uf, no nedarí sa teraz :oops: moje a kajove body boli len vďaka vašej ešte väčšej neschopnosti, EI unikajú :roll:

velke sklamanie posledne dni zazivame kazdy den a zrejme sa musime uz sustredit len na boj o 3. miesto s drakmi... :(

takto by GM nema nikdy pisat,jano.navyse budeme mat hadam o 3 body viac,takze zas az take neriesitelne to nie je,cize ja to este nezabalim a zabojujme este vsetci,prvi byt mozme :cool:

Fire Bird je len jeden

neviem to pochopiĹĄ, dnes sme boli horší ako AM, ja som za poslednĂ˝ týždeĹ

neboli sme horsi ako Army men,ale je pravda,ze je to hrozne :?

kajo píše:takto by GM nema nikdy pisat,jano.navyse budeme mat hadam o 3 body viac,takze zas az take neriesitelne to nie je,cize ja to este nezabalim a zabojujme este vsetci,prvi byt mozme :cool:

Fire Bird je len jeden
pssst to je taktika ;) kujem pikle a j0man prid na icq som ti pisal ak mozes. ja nic ine ako prve miesto neberiem a urcite mi nezalezi na tom ked uz mame byt treti tak mozme byt aj stvrty ale radsej to risknem ako nic.

tak dnes vyzera ze ja totalne nic ale derryl zatial ide na 100% a vyzera to slubne kedze aj j0mco a kajco tam maju pochytane nejake zapasy tak drzim prsty nech vam to vydrzi chalani

kajo pochvala. ;)
derryl : vyzeralo to lepsie vcera zial EI teraz vyjde aj ked by dali asi vsetky x
ja: som to skusil aj ked to nepada zial nepadlo ani teraz nj ked sa ser. tak sa ser.
j0mco: tiez mimo formy trebsa posnazit este.

zbrane neskladame BB mame na dohlad a dost zapasov aj na to aby sme EI este dokazali uhrat ale musia aj oni trosku zahaprovat aspon tak ako vcera ale my to potom musime lepsie vyuzit. tak mame tyzden ukazme co je v nas kajo neboj verim ze tvoja forma nevyjde na zmar a pokusime sa ta podporit.

Matejko píše:Chlpi nemate velku stratu tak este zabojujte! Ste vyber pre vitazstva, 2.,3.... miesto nebrat :!:
yes sir !!

dam si zopar :bitka: :bitka2: a hadam sa preberem :D

ak ti to pomoze,tak si daj aj viac :D :)
skoda,ze nam to teraz nejako uteka,uz by sme s tym mali nieco robit,ved zapaosv je este dost.. 8)

kajo píše:ak ti to pomoze,tak si daj aj viac :D :)
skoda,ze nam to teraz nejako uteka,uz by sme s tym mali nieco robit,ved zapaosv je este dost.. 8)
dobre este si dam pre istotu :ucka: :bitka2: :bitka2: :bitka: :bitka: :bitka: :bitka:

sorry za moje výkony, sorry za nepísanie do topicu a sorry tebe janik, ale vôbec nezapínam ICQ, nemám na nič chuť :cry:

zas take zle to neni j0man.ved sme druhi a ani tebe sa nedari tak zle,pozri,kolko dobrych tiperov je pod tebou.treba si len verit a ono to pride,ak nie teraz,mozno druhu sezonu NHL :D
edit:no tak sme treti,ale o 2body,to nic neriesi
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS