Rad bych se, ale veci se maj tak, ze Buffalo si zasadne neladimkajo píše:Jasne, Faulk je untouchable. Ale Atlantik, aspon ty by si sa mi mohol k tomu Ehrhoffovi vyjadrit, ked tu sa k tomu nikto (okrem Rona) nemal![]()
btw. Toby Enstrom podla mna top obranca je, len tuto sezonu ma zatial nepodarenu. Toho by Peg nepustil lahko, ked uz niekoho od nich, isto by radsej menili Byfugliena, ktoreho ale neznasam a nemohol by som sa nanho pozerat v drese flyersSice maju Bogosiana, Troubu a Postmu
![]()
Ve Winnipegu se zalovit da, ale kdyz uz, tak jen za pravaka. Enstrom podle jeho vykonu by letos mohl byt k dispozici, ale vzhledem na to ze je to jejich jedinej jakz-takz respektovanej levak, tak zrejme no chance. Buff je turnover machine, myslim ze byl na lede u uplne nejvic "golu soupere" v cely lize, v nedeli napr. jen Malkinovi krasne namazal na dva, do toho bych taky nelezl.
Nebyt toho trejd embarga mezi nama a vama, tak by melo smysl bavit se o tom, co date za Letanga, ten by vam i pres svy mouchy vsechno resil..