Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ale aspon bysme jim tam mohli hodit bombu.
kajo píše:Jasne, Faulk je untouchable. Ale Atlantik, aspon ty by si sa mi mohol k tomu Ehrhoffovi vyjadrit, ked tu sa k tomu nikto (okrem Rona) nemal :D
btw. Toby Enstrom podla mna top obranca je, len tuto sezonu ma zatial nepodarenu. Toho by Peg nepustil lahko, ked uz niekoho od nich, isto by radsej menili Byfugliena, ktoreho ale neznasam a nemohol by som sa nanho pozerat v drese flyers :grc: Sice maju Bogosiana, Troubu a Postmu :hmm:
Rad bych se, ale veci se maj tak, ze Buffalo si zasadne neladim :giggle: , takze nechci strilet slepejma.. Upgrade by to pro vas mel byt, ale od idealu ma myslim daleko. Nic konkretnejsiho ti nereknu :neviem:

Ve Winnipegu se zalovit da, ale kdyz uz, tak jen za pravaka. Enstrom podle jeho vykonu by letos mohl byt k dispozici, ale vzhledem na to ze je to jejich jedinej jakz-takz respektovanej levak, tak zrejme no chance. Buff je turnover machine, myslim ze byl na lede u uplne nejvic "golu soupere" v cely lize, v nedeli napr. jen Malkinovi krasne namazal na dva, do toho bych taky nelezl.

Nebyt toho trejd embarga mezi nama a vama, tak by melo smysl bavit se o tom, co date za Letanga, ten by vam i pres svy mouchy vsechno resil..
No Letang je supr :) Ale zalezelo by asi na cene a jeho plat je taky velkej :) ale zase Kimmo je za 6 tak mit Letanga za 7.2 M by nebyla zase takova tragedie :)

Zase my si tu muzem jen tak placat ale stejne to neni na nas.Letang se mi ale vzdycky libil.
Vzhladom na to ze ten ma cerstvu zmluvu s NMC alebo NTC je Letang passe pre zbytok ligy takze bud Maatta alebou Pouliot. Pripade je tam este niekto kto ma na to potencial?

Aj ked ani neviem preco sa vlastne o tomto bavime :lol2:
Koneckonců léto je pořád daleko. Na TDL myslím takhle TOP beka shánět nebudem. :neviem:

Teď je stejně nejdůležitější se soustředit na sezónu a pak si zajistit výlet do Kladna. :sarcasm:
Kimmo podepíše na další rok a nic se řešit nebude. :-P
len to ne
http://beta.thescore.com/nhl/news/402290" onclick="window.open(this.href);return false;
Wow, už takhle mladej... :klobuk:
Finch182 píše:Vzhladom na to ze ten ma cerstvu zmluvu s NMC alebo NTC je Letang passe pre zbytok ligy takze bud Maatta alebou Pouliot. Pripade je tam este niekto kto ma na to potencial?

Aj ked ani neviem preco sa vlastne o tomto bavime :lol2:
No pozor, jednak Letang tu NMC ma az od pristi sezony, zatim bere furt jen 3.5M bez jakekoliv NMC/NTC.. (takze pro vas idealni fit i co se tyce cap hitu na letosni sezonu a od ty pristi se capspace navysuje a pak se i nadale navysovat bude) A pak ta NMC samozrejme neni full, takze pokud ho budeme chtit menit, staci ho jen pozadat at si vypise svuj seznam destinaci, takze tam nejsou zadny spaleny mosty..

Krom Pouliota a Maattaho tam uz neni nikdo kdo by mel 1st pair potencial, ale stejne myslim ze to neni malo.. Despres velmi pravdepodobne skonci jako solidni 2nd pair bek a podobne (s o neco mensi pravdepodobnosti) to plati o Harringtonovi a Dumoulinovi, takze to asi nic. Kazdopadne potencial na dobre trejd partnery by tam byl, ale fakt nema smysl to dal rozvijet.. V souvislosti s bekama me napadaj jeste Devils, ale to je asi taky utopie (navic by se musel Lou vzbudit, je uz starej a dost toho naspi)..
Kouká na nás někdo? Vstal jsem až teďka, tak jestli by mi mohl někdo tak nějak popsat dosavadní průběh hry? A co ten Mesz se třema asistencema? :lol:
Tak už jsme taky doplatili na to laxní bránění při naší přesilovce. :slap: Neskutečný..
Ja koukam :) az na to jak to posrali pri vlastni presilovce jsem docela spokojen :)
Ok. Takže vedeme zaslouženě? To potěší. Jen to teď už neposrat a dotáhnout to.. :nervozny:
First time the #Flyers have won 10 straight at home all in regulation since 1985.
#Flyers have killed off 19 straight penalties.
#Flyers now have 50 points, good enough for 2nd in the Metro Division, 5th in the Eastern Conference.
The #Flyers have won the 2nd game of a back to back six straight times.
9-4-2 in November
8-4-2 in December
3-1-0 in January
:fan: :wave:
Vyhráli jste zaslouženě z toho pohledu, že jste byli efektivnější - řekněme si, že všechny ty tři góly byly hrozně laciné a de facto první dva góly přišly z ničeho, spíš jsme do té doby měli víc nebezpečných šancí my. Ale to je klasika, naše koncovka je dlouhodobě špatná. A on vlastně i třetí gól byl takový trochu náhodný, ale vím, že ve finále je to úplně jedno... Po něm jste nás zatlačili víc, ale řekl bych, že jen do konce druhé části - ve třetí jsme se zase malinko zvedli, přišel gól, ale potom to bylo jen možná o optické jalové převaze, která k ničemu nevedla.
Porážku jsem čekal, protože oba týmy se momentálně nacházejí úplně v jiném rozpoložení, takže žádné velké zklamání to zase není, i když to samozřejmě zamrzí jako každá jiná prohra... :| .
AndyF píše:Therrien rekl, ze kdyz nemaj zadnej tlak a za tretinu vystrelej 4x, ze nema smysl golmana odvolavat.

Jinak se divim, ze si Habs nestezuji u 1. golu na jasny interference golmana v brankovisti. Pokud by se gol neuznal, nemohli bysme rict ani popel..
To jsem si ani nevšiml, myslel jsem, že Budaj byl mimo brankoviště... Takže Therrien de facto potvrdil má slova, která jsem psal Ronovi v našem topicu :) .
Ještě k těm bekům ... u Jets bych šel pro Morrisseyho, ten se mi líbil na WJC asi nejvíc z kanadských beků, bude taky naprosto suprovej, s Troubou to bude skvělá dvojka ...
jeste tady nenapadne potvrdim Habsova slova. Opravdu ted nehrajeme nejakej extra natlakovej hokej. Je to spis takova oportunisticka jistota. Jenze vite co? To je hokej, s kterym se dneska vyhrava!
Uplne stejnej problem s nama meli v PO 2008. Kdyby se tu hloupe nesmazali PO topiky, urcite by se to tu i dohledalo. Habs nas tenkrat "drtili", meli spoustu nebezpecnejch sanci, ale krome jednoho zapasu, ktery se jim jeste pomoci takovyho divnyho vylouceni po akci Kovaljova podarilo otocit, ve vsech jsme dali prvni gol, udrzovali naskok, nikam se netlacili a z takovejhle "nahodnejch" golu vyhravali zapasy (nervozni Price tomu tenkrat taky nepridal).
AndyF píše:jeste tady nenapadne potvrdim Habsova slova. Opravdu ted nehrajeme nejakej extra natlakovej hokej. Je to spis takova oportunisticka jistota. Jenze vite co? To je hokej, s kterym se dneska vyhrava!
Akurat to rozoberame s papouskom. Hovorim ze hrame tak pi*a hokej ale extremne efektivny. Ono my sice supera nezvierame v nejakom drtivom tlaku, nie je tam mnozstvo velkych sanci, velkych akcii co dvihaju zo sedadiel....lenze.....supera ladime na rovnaku vlnu a takisto nas netlaci. My do toho ideme dobrovolne a s umyslom a super je akurat frustrovane nuteny sa prisposobit.

Vysledky su a trvaju uz dlhu dobu, na natlakovy hokej ci dviha zo sedadiel mam blues. Kym sa tu bude vyhravat tak nech sa hraje takto. Navyse nie je to sice extra hokej ale ani to nie je ten grc jak bol na zaciatku sezony a pozerat sa to da.

A dedko tebe manzelka zatrhla net? Si mi prisiel posledne dni malo aktivny a ZOH topicy takmer ignorujes :D
Abych jenom nechválil...
The power play is terrible at home for some reason, 29th in the league at home, 6th on the road.
To je pro mě nepochopitelný. :hroza:
To mi pride ako blba nahoda, nie je mozne aby to proste doma nevedeli hrat
Finch182 píše:A dedko tebe manzelka zatrhla net? Si mi prisiel posledne dni malo aktivny a ZOH topicy takmer ignorujes
Vcera vecer jsem se vratil z hor. Tam jsem mel sit jen po mobilu.. A po veceru.
No snad jo, ale včera ty PP opět tragédie.. :?
Rono píše:No snad jo, ale včera ty PP opět tragédie.. :?
Ta první PP včera byla náhodou dobrá, ta Cootsova lajna tam měla asi minutový tlak v pásmu ... pak už to šlo dolů no ...
Rono píše:A po veceru.
Nahodou Lecavalier,Streit,Couts,Downie a nevim kdo jeste to tam vcera zamkly na cely dve minuty , sice chybela strelba ale bylo to s prehledem.

Lecavaliera zacinam mit fakt rad.Vysokej a velkej , dlouhou hokejku.Ma prehled dokaze maknout fyzicky a ma to v hlave.Za 4 mice fakt dobrej kup :)
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG