Furt stejná písnička - opět jsme soupeře přehráli a jasně přestříleli, přesto jsme ''nečekaně'' prohráli. Sice zas tolik vyloženě scoring chances nebylo, ale i tak ten zápas měl být prostě vyhrán. Khabibulin je úplně jiná liga než Dan fucking Ellis.
Nájezdy se nemuseli ani jezdit, už předem byl znám vítěz při pohledu na golmany a střelce. Purcell jako náš nejlepší SO man měl vyjet až jako 3. v pořadí

a samozřejmě se na něj ani nedostalo... zrovna takové chyby bych od Bouchera nečekal.
Ohlund dnes zařídil branku - to byl z 90% jeho gol, nevzal si náhodou před zápasem doping či něco podobného? Tak rychlý výjezd do pásma soupeře podpořený dobrou nahrávkou jsem od něj v životě neviděl
PP je poslední dobou dost o ničem, chce to nějakou změnu, ačkoliv mám Lundina velmi rád, tak na PP nemá co dělat. Náš nejlepší bek Hedman nehraje ani blbou 2.unit

všechno to je až příliš okaté, Stamkos nemá moc prostoru, všechno se hraje na Purcella a ten to v podstatě nemá komu dát. Chybí pohyb, nápad... Vinny chybí a moc. Myslím, že s jeho návratem můžeme hrát 1.PP s 5 útočníky, prostě nemáme z beků nikoho, kdo by byl schopný dlouhodobě hrát 1.PP.
V podstatě ten zápas nebyl z naší strany vůbec špatný, ale zase jsme doplatili na naší nejslabší stránku. Ve 3.třetině jsme Oilers povolili 1x vystřelit... divím se, že Ellis z té jedné střely neinkasoval.
O Pouilotovi jsem si již udělal obrázek. Není špatný, ale na top6 v NHL evidentně nemá a do bottom six se zase přiliš nehodí. Kromě toho je děsně pomalej. Prostě takový Bochenski či Szczechura. Nedokáže přenést produktivitu z farmy nahoru. Nicméně není špatné mít takového hráče v systému, v případě zranění se může hodit. Ale na nějaké dlouhodobější setrvání v áčku to nevypadá. Harju,to je jiná liga. Sice ještě potřebuje čas, zdaleka nedosáhl svého maxima, ale už nyní může být v pohodě stabilním členem áčka. Je pozitivní, že i přes omezený ice-time se dokáže prosadit.
Dnes ve Vancouveru. Z reálného pohledu nemáme nárok, Canucks stačí, když 25x vystřelí na bránu a minimálně 4 branky v naší síti jsou zaručeny. Já se pouze modlím, at nedostaneme podobný kotel jako např. nedávno v Bostonu.
Ashton byl trejdlej do Tri-city, konečně si tedy zahraje v teamu s úspěšností nad 50%.
Norfolk si poradil s farmou Pens, nejlepším celkem AHL i přes absenci Harjua s Pouliotem... Dustin 33/35
Výměna Simeka nemůže být na škodu, jediné v čem vynikal byly nájezdy, jinak průměrný farmář. V NHL si podle všeho nikdy nezahraje. Nelson bude spíš grinder, je mladší, z Bostonu pochází i Thompson... nemůžeme nic ztratit.