Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nie nahodou az o rok? :hmm:
kajo píše:Nie nahodou az o rok? :hmm:
Tak jsem to hledal a jo.. :doh:
Ale zase nerekl, ze o tom nepremysli...
Hmm takze ani :andy: nevie vsetko. Ono je to ale v podstate jedno, aj tak nebude ready do dalsej sezony. Takisto ako ani Morin ci Hagg. Musime take 2-3 roky pockat a potom sa uvidi, ci to nie su len dalsie D busty v nasom talone :nervozny:
Rono píše:to Logan: moje reakce na MDZ směrem k finchovi
Rono píše:Nejde o to, že strašně nemusím. Ale jde o to, že my fakt potřebujem TOP beka a toho v MDZ, při vší úctě, nevidím, on se hodí do role, kterou momentálně u nás hraje Streit. A takovej typ ti stačí v týmu jeden. Takže toho asi nepotřebujem. :ee:
No, to bude asi tím, že jsem nevěděl koho pod MDZ myslíte, nějak mi to v tu chvíli nedošlo, tak to pak OK. Nicméně Gardiner tam pořád je :)
Gardiner ma ale teraz velku cenu :nervozny: Minimalne Simmondsa by si vypytali..
No, ale někoho prostě obětovat budem muset, jestli toho beka chcem, jinak to nejde ... Toronto by rádo centra, třeba by se s nima šlo dohodnout přes prospekty a drafty.
Kdyz z toronta tak bych chtel Fransona http://www.nhl.cz/CZ/hrac/6526/franson__cody.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo, Franson nebo Gardiner, nezlobil bych se ani za jednoho. :)
Hoši, my se tu bavíme, že potřebujeme TOP beka a vy tu dáváte příklady beků maximálně do druhého páru pro tým, který chce získat Stanley Cup... Kdybychom byli jako týmy, kterým stačí 1., příp. 2. kolo tak neřeknu půl slova... Ale v tom se plácáme už dlouho...
jenže jakýho TOP beka? Weber je prostě out of reality, spousta jiných též, šanci na Yandlea jsme asi propásli loni, pokud chceme toho beka už hotovýho, tak prostě musím obětovat jednoho z trojice Schenn - Coots - Laughton ... a nejspíš i nějaké vysoké picky ... a nebo dát šanci nekomu takovému a nechat ho do té role vyrůst ... koho navrhuješ ty?
Moj navrh bol Ehrhoff :dup: Franson top bek nie je, nebol a ani nebude. Gardiner ma na to aspon potencial...Obavam sa, ze Holmgrenov ciel bude FA Girardi :nervozny:
Logan píše:jenže jakýho TOP beka? Weber je prostě out of reality, spousta jiných též, šanci na Yandlea jsme asi propásli loni, pokud chceme toho beka už hotovýho, tak prostě musím obětovat jednoho z trojice Schenn - Coots - Laughton ... a nejspíš i nějaké vysoké picky ... a nebo dát šanci nekomu takovému a nechat ho do té role vyrůst ... koho navrhuješ ty?
Absolutne moje rec :)
Nějaký slušný prospekty máme (Cousins, Ghost, Morin, Hägg...) + mladé centry se skvělým potenciálem (Couts, Schenn, Laughton) + draft picky máme snad taky všechny...

K tomu se může přidat asi i bek, když vlastně by k nám jeden přišel, tak jeden by mohl jít... :yes:

Nabídnout tedy, myslím si, máme určitě co, ale jak píšeš, je těžký někoho sehnat, někoho koho bude ten tým ochotný vytrejdovat... Navíc se stejně asi musí hledat nějakej bek z týmů, co jsou poslední léta, nebo aspoň letos na nížších příčkách, pochybuju totiž, že týmy jako Blues, Blackhawks apod. by potřebovali trejdovat...

Třeba z Winnipegu mě tak blýskl hlavou Enström. :neviem: Líbil by se mi i J. Faulk z Canes, který je fakt nedoceněj a je v něm velkej potenciál...

Mezi nerealitními sny pak mám mladíky jako G. Reinhart :slintac: nebo R. Murray, H. Lindhölm, ale to jsou poklady, který ty týmy trejdovat určitě nebudou.. :ee: Nebo tajně se dostat k A. Larssonovi, aby požádal o trejd a získat jeho, když ho DeBoer tak (ne)využívá.. :sarcasm:
Nabídnout určitě máme co, já bych se tomu nebránil, problém je, jak říkáš, takovýho hráče. Enstroma upřímně řadím k těm hráčům, který jsi popsal výš, teda ala Gardiner a Franson, to pro mě není TOP bek. Faulk z Canes je jiná liga, to by byla bomba, problém je že Canes to kolem něj asi chtějí postavit ... když vezmeme ty mladíky, tak to je ale pořád cesta toho že to není hned TOP bek a musíme mu dát čas (což jednak moc neumíme a jednak to neřeší náš okamžitý problém a rovnou si můžeme počkat na Morina s Ghostem) .... Každopádně pokud někde vybírat mladíky, tak u Ducks, Isles nebo Sabres (Theodore,Lindholm, Vatanen, Reinhart, Pullock (proč jsme ho sakra loni nevzali na draftu?!), Ristolainen, Zadorov, McCabe) ... nebo se zkusit dostat k letošnímu 2. picku a vzít Ekblada no ...
EDIT: Larsson není a ani nebude top bek, ten na to už asi nemá si myslím ...
Faulk vubec neni nedocenenej, kdyz uz tak prave naopak.. O jeho potenciálu vi vsichni, je to ovsem americkej olympionik a v Caroline spolu se Skinnerem, Sekerou a Staalovcama jasnej untouchable. My jsme to na Rutherforda zkouseli pri trejdu J.Staala, ale pres Faulka se s nim pohnout nedalo.
Z Ekblada bych měl hned orgasmus. :slintac: :ninja:
Pulocka jsme nebrali, a nebralo ho plno dalších týmů dřív, protože prej v obraně a v bruslení má celkem problémy. :neviem: A Morin má větší potenciál na TOP beka vzhledem k (prý) hodně dobré two-way hře a hodně dobré fyzické hře.. Uvidíme, co se z něj nakonec vyvine.. :nervozny:
Atlantik píše:Faulk vubec neni nedocenenej, kdyz uz tak prave naopak.. O jeho potenciálu vi vsichni, je to ovsem americkej olympionik a v Caroline spolu se Skinnerem, Sekerou a Staalovcama jasnej untouchable. My jsme to na Rutherforda zkouseli pri trejdu J.Staala, ale pres Faulka se s nim pohnout nedalo.
Když USA ohlásila nominaci našlo by se fakt hondě lidí, co kritizovalo výběr Faulka na úkor Yandla. :neviem:
Rono píše:
Atlantik píše:Faulk vubec neni nedocenenej, kdyz uz tak prave naopak.. O jeho potenciálu vi vsichni, je to ovsem americkej olympionik a v Caroline spolu se Skinnerem, Sekerou a Staalovcama jasnej untouchable. My jsme to na Rutherforda zkouseli pri trejdu J.Staala, ale pres Faulka se s nim pohnout nedalo.
Když USA ohlásila nominaci našlo by se fakt hondě lidí, co kritizovalo výběr Faulka na úkor Yandla. :neviem:
Co rikaj lidi je mi sumak. Podle me je tam opravnene a svedci to o jeho obrovske hodnote kterou ma mezi GMs v NHL. To definuje jestli je nedocenenej nebo neni a od toho zavisi jeho "trade status". Nothing else matters.
Atlantik píše:Co rikaj lidi je mi sumak. Podle me je tam opravnene a svedci to o jeho obrovske hodnote kterou ma mezi GMs v NHL. To definuje jestli je nedocenenej nebo neni a od toho zavisi jeho "trade status". Nothing else matters.
I podle mě samozřejmě je tam oprávněně. Jinak já to bral tak nějak z pohledu fanoušků než z pohledu GMs, ale ano, pokud jde o spekulování na trejd, je třeba se na to dívat takto. :yes: A tam bohužel moc šancí není.

Ale zase, jak si to porovnával s J. Staalem, jeden Jordan nemůže ani vyrovnat hodnotu typu balíku B. Schenn + Hägg/Morin + 1st round pick.
Nicméně to o čem se tu bavíme je přesně to, co náš problém ale absolutně neřeší, protože kromě Faulka jsou to všechno hráči typu Morin, což znamená že stejně budem muset rok dva počkat než se dostanou na úroveň jakou potřebujem ... ok, možná Lindholm nebo Reinhart tam budou dřív, ale pořád je to rok dva minimálně. Pokud chceme TOP beka od další sezony, musíme se shánět po podobných jako je Faulk. Obětovat Schenna a 1st rounder ok, ale obětovat Morina by byla chyba. Máme jiný prospekty, který bychom mohli trejdovat spíš než jeho.
Jasne, Faulk je untouchable. Ale Atlantik, aspon ty by si sa mi mohol k tomu Ehrhoffovi vyjadrit, ked tu sa k tomu nikto (okrem Rona) nemal :D
btw. Toby Enstrom podla mna top obranca je, len tuto sezonu ma zatial nepodarenu. Toho by Peg nepustil lahko, ked uz niekoho od nich, isto by radsej menili Byfugliena, ktoreho ale neznasam a nemohol by som sa nanho pozerat v drese flyers :grc: Sice maju Bogosiana, Troubu a Postmu :hmm:

edit: Rono, prihod k tomu baliku Voracka a Poile ti za to da Webera :psst:
Já to samozřejmě uváděl jako příklad.

Mě furt hlavou "lítá" ten Yandle, sice Kojoti preferujou defenzivní styl hry, ale myslím, že by určitě přemýšleli aspoň nad nápadem mít v útoku slibné duo Domi-B.Schenn/Couts (kterého taky chtěli), na čemž by mohli za tři, čtyři sezóny stavět útok... :neviem:
kajo píše:btw. Toby Enstrom podla mna top obranca je, len tuto sezonu ma zatial nepodarenu. Toho by Peg nepustil lahko, ked uz niekoho od nich, tak Troubu
O Jacobovi si neměl psát. Toho už když jsem viděl poprvý, tak jsem věděl, že to bude neskutečnej steal Jets a kdybychom ho někdy měli, tak bych měl orgasmus na tejden. :lol2: Ale právě Ekblad mi na U20 připomínal svoji hrou i velikostí na ledě toho Troubu.. :neviem:
kajo píše:edit: Rono, prihod k tomu baliku Voracka a Poile ti za to da Webera :psst:
:D Možný to je, ale to je zas něco, co si nesmíme dovolit ztratit, no.. :noway:
Tak si vazne dame trocha lekciu z historie a kukneme sa co nas stal pronger...
Lupul + Sbisa + AHL trash +2x frist round + cond. third round

A to bol prosim pekne stary Pronger, mal vtedy snad 34. Za Yandla by si asi vypytali nieco podobne. Ked takeho beka chcem hned tak musime vysolit takyto ranec asi. Potom je tu este ta lacnejsia ale zdlhava cesta draftu, kde by sme si ziskali pekne picky a draftovali.

Inak najlepsie su na tom s bekmi pens :D sakra skoda ze zrovna oni, tam je trejd nerealny.
Finch182 píše:Inak najlepsie su na tom s bekmi pens :D sakra skoda ze zrovna oni, tam je trejd nerealny.
This. Kdybychom fakt potřebovali a chtěli, v Pittsburghu by se dalo dobře zalovit, ale bohužel právě v Pittsburghu, takže nic.. :-/
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING