Tak jsem to hledal a jo..kajo píše:Nie nahodou az o rok?
Ale zase nerekl, ze o tom nepremysli...
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No, to bude asi tím, že jsem nevěděl koho pod MDZ myslíte, nějak mi to v tu chvíli nedošlo, tak to pak OK. Nicméně Gardiner tam pořád jeRono píše:to Logan: moje reakce na MDZ směrem k finchoviRono píše:Nejde o to, že strašně nemusím. Ale jde o to, že my fakt potřebujem TOP beka a toho v MDZ, při vší úctě, nevidím, on se hodí do role, kterou momentálně u nás hraje Streit. A takovej typ ti stačí v týmu jeden. Takže toho asi nepotřebujem.
Absolutne moje recLogan píše:jenže jakýho TOP beka? Weber je prostě out of reality, spousta jiných též, šanci na Yandlea jsme asi propásli loni, pokud chceme toho beka už hotovýho, tak prostě musím obětovat jednoho z trojice Schenn - Coots - Laughton ... a nejspíš i nějaké vysoké picky ... a nebo dát šanci nekomu takovému a nechat ho do té role vyrůst ... koho navrhuješ ty?
Když USA ohlásila nominaci našlo by se fakt hondě lidí, co kritizovalo výběr Faulka na úkor Yandla.Atlantik píše:Faulk vubec neni nedocenenej, kdyz uz tak prave naopak.. O jeho potenciálu vi vsichni, je to ovsem americkej olympionik a v Caroline spolu se Skinnerem, Sekerou a Staalovcama jasnej untouchable. My jsme to na Rutherforda zkouseli pri trejdu J.Staala, ale pres Faulka se s nim pohnout nedalo.
Co rikaj lidi je mi sumak. Podle me je tam opravnene a svedci to o jeho obrovske hodnote kterou ma mezi GMs v NHL. To definuje jestli je nedocenenej nebo neni a od toho zavisi jeho "trade status". Nothing else matters.Rono píše:Když USA ohlásila nominaci našlo by se fakt hondě lidí, co kritizovalo výběr Faulka na úkor Yandla.Atlantik píše:Faulk vubec neni nedocenenej, kdyz uz tak prave naopak.. O jeho potenciálu vi vsichni, je to ovsem americkej olympionik a v Caroline spolu se Skinnerem, Sekerou a Staalovcama jasnej untouchable. My jsme to na Rutherforda zkouseli pri trejdu J.Staala, ale pres Faulka se s nim pohnout nedalo.
I podle mě samozřejmě je tam oprávněně. Jinak já to bral tak nějak z pohledu fanoušků než z pohledu GMs, ale ano, pokud jde o spekulování na trejd, je třeba se na to dívat takto.Atlantik píše:Co rikaj lidi je mi sumak. Podle me je tam opravnene a svedci to o jeho obrovske hodnote kterou ma mezi GMs v NHL. To definuje jestli je nedocenenej nebo neni a od toho zavisi jeho "trade status". Nothing else matters.
O Jacobovi si neměl psát. Toho už když jsem viděl poprvý, tak jsem věděl, že to bude neskutečnej steal Jets a kdybychom ho někdy měli, tak bych měl orgasmus na tejden.kajo píše:btw. Toby Enstrom podla mna top obranca je, len tuto sezonu ma zatial nepodarenu. Toho by Peg nepustil lahko, ked uz niekoho od nich, tak Troubu
kajo píše:edit: Rono, prihod k tomu baliku Voracka a Poile ti za to da Webera