Emery proti Devils opět skvělej, imo bych proti NJD nasazoval prostě jeho.
Úpřimně jsem s body z New Jersey moc nepočítal, takže o to je teď radost větší, mohla být ještě větší, kdybychom to dotáhli už v regularu, ale dva body jako dva body...
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Na to jsem právě narážel s tím konstatováním, že budeme shánět TOP beka... Ale imho centra trejdovat třeba nemusíme, B. Schenn už na LW hrál a Laughton si jednu sezónu na čtvrtým centru třeba bude muset odehrát, tak jak vlastně Couts v první sezóně NHL...Finch182 píše:Ale je to zas center, o dovod viac aby sme tuto sezonu jedneho menili a giroux a lecy su nemenitelní a potom uz mame iba dve moznosti.
Logan » 08 Jan 2014, 15:43 píše:Edlera bych u nás nikdy vidět nechtěl, to pro mě něco jako Kronwall![]()
Jistěže. Od Hägga si slibuju celkem dost. Před draftem se mi hodně nelíbil a vůbec mě nenapadlo, že by nám mohl vydržet až do druhého kola. Podle TFho je u něj jedinej problém jen sebevědomí, jinak že kvalitama na NHL určitě má, resp. bude mít.dejf píše:Když mluvíte o obráncích. Všiml si někdo z vás, že na MS20 za Švédsko hrál náš osmnáctiletý Hagg?A dokonce hrál už i minulý rok.