Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak toto jsme posrali. :hroza:
Přitom ještě 10sekund před vyrovnáním měl na holi B. Schenn gól, ale Brodeur neskutečnej zákrok. :klobuk:

Ale pak takto nechat Rydera před bránou, když bráníme výsledek, oh my fucking got... :hroza:
Je to taaaaam.. :wave: :wave:
Emery proti Devils opět skvělej, imo bych proti NJD nasazoval prostě jeho. :giggle:

Úpřimně jsem s body z New Jersey moc nepočítal, takže o to je teď radost větší, mohla být ještě větší, kdybychom to dotáhli už v regularu, ale dva body jako dva body...
Mna ten Emery prave naopak desi. Dobre rozhodnutie Berubeho ale bolo nasadit ho ked mame b2b a navyse Emery ma proti devils ovela lepsie statistiky ako Mason. Mal tam aj par dobrych zakrokov, len ten jeho rebound control a "rychlost" premiestnovania sa od tycky k tycke..to je hroza. Vzdy trniem, ze z toho bude gol.

btw. B. Schenn uz prekonal svoje bodove maximum a celkovo jeho utok s Hartnellom a Simmondsom hra teraz dost dobre (co je pre mna prekvapujuce, lebo typologicky su ti hraci dost podobni..mozno to bude aj tym, ze dostavaju lahsie matchups :hmm: )

5. miesto :wave: Kto by to bol povedal po tom zbabranom uvode. Preskocili sme leafs a uz sme na urovni wings. Herne to stale nie je idealne, ale pokial sa boduje, zdrzim sa kritiky.
Tak ja som si chcel v praci pozriet zaznam ale dal som iba prvu tretinu a dalej som nemal nervy. Vlc sa mi kazde dve minuty vypinalo. Predpokladam ze obraz hry bol taky ako posledne zapasy. Prve tretiny este myslienkami inde a nechavame sa tocit, rychly inkasovany gol a po prestavke zmena a otacanie vysledku. Toto sme hrali dva roky dozadu a enormne ma to vytacalo :D no tentokrat to necham tak, radsej takto ako to co sme hrali minulu sezonu.
Zase nadruhou stranu nic jinýho nemůže hráčům psychiku tak zesílit jako právě otáčení zápasu. Pro hráče jsou vždy taková vítězství cennější než když vyhrají jasně 5:0 a stačí jim na to hrát po prvních gólech asi na 50% ani ne.. :giggle:

Každopádně páté místo v konferenci je fakt krásné a konečně, vlastně po skoro dvou letech, nemám strach se na tabulku dívat. :D :ninja:
Ja na to koukal asi od pulky druhy tretiny.Chvilema jsem mel pocit ze hrajem pernamentni presilovku bez presilovky :) Ale pak ve treti tak NJ chvilema na nas hralo docela ucinou hru a meli i sance ale pak meli i chvile kdy vubec nevedeli.Kdyz byla na lede Jardovo lajna tak jsem mel vzdycky strach , a musim uznat ze prihravka na Rydera od Zidlickyho byla fakt top , Skvelej hrac na svuj vek :)
Ale ja nechapem dovod, preco musia do zapasu vstupovat prispato a nechat superovi naskok :D akoze nech je nejaky poriadny challenge a zapas je zaujimavy? :D Tie dve sezony dozadu sme v 9z10 inkasovali ako prví a bolo tam vela rychlych golov do 2 min od buly.

Ale je fakt, ze vtedy bola ta psychika velka, potom tak aj vypadalo to play off s pens. Inak by sme take rodeo s nimi nehrali, ved aj oni casto vyhravali snad o 3 kusy na zaciatku a potom aj tak presrali :lol2:
Letos to ale teda zatím tak není. Letos jsme po prvních dvou minutách prohrávali možná tak třikrát, čtyřikrát.. :noway:
hej, to na rychle goli platilo na sezonu dva roky dozadu. Teraz aspon to nie :lol2:

Ale chcem aby sa zase chytil Lecavalier :|

Inak utocnikov mame fakt prebytok a to o rok by sa mohlo ratat aj s Laughtonom aj ked ho este asi prasknu radsej do AHL. To som teda zvedavy co bude na TDL :neviem: najpravdepobonejsi mi pride B. Schenn.

Na druhu stranu mozno by menil dres aj Downie....kebyze predlzenie kontraktu bolo v nedohladne. Ale to snad nie.
Mohlo? S ním už se počítá určitě! :dup:
Giroux takisto najprv pobudol myslim vo phantoms :neviem: zas niekedy je na skodu to uponahlat. Kukni deadmonton
Oilers jsou špatnej příklad. Ty si hráče nechali hned v áčku, zatímco Laughton od nás bude mít komplet odehranou jednu sezónu po draftu ještě v juniorkách.

IMO by u nás určitě zvládal hrát v "checking line" a pak si přeju, abychom z něj udělali našeho PK leadera s Coutsem. :slintac:

Naopak když tak přemýšlím, tak se obávám, aby po, pokud opravdu tak bude, příchodu Laughtona neskončil u nás Hall, kterej za ty prachy u nás odvádí fakt kvalitní job. :neutral:

Ale je fakt, že podpisy Downieho a B. Schenna jsou určitě prioritnější...

No a abych nezapomněl. Skončí Timonen takže po sezóně budeme téměř určitě trejdovat za kvalitního beka (Edler?) :neviem:
Jak můžeš zmínit kvalitního beka a jméno toho prasete v jedný větě? :sok:
Tak ja uz ho neberem ako potencialneho betonara jak sa povodne u neho planovalo ale ze z neho bude nakoniec nieco viac. Ved ma porovnatelne staty ak nie lepsie ako mali svojho casu Richie a Krater a myslim ze z neho moze byt velice dobry two way player :-P
Ale je to zas center, o dovod viac aby sme tuto sezonu jedneho menili a giroux a lecy su nemenitelní a potom uz mame iba dve moznosti.
Prase to je, ale TOP je taky, i když letos (prej) nehraje jak umí, ale má na to. :neviem: Byl to jen příklad, protože jsem četl, že by je fans klidně vytrejdovali. A TOP beka prostě trejdem jen tak neseženeš, nikdo se takovejch hráčů nechce zbavovat...

Jinak jsem prokoukl letošní free plejery a žádnej TOP bek UFA nebude. :-/

Zato jsem tam našel fakt plno kvalitních beků co budou RFA. Možná zkusíme někoho přeplatit... :ninja: A takovýmu J. Faulkovi bych se nebál připálit i cca 5 mega, ale tam Carolina asi na dorovnání mít problém nebude, když se zvedá strop, no...

Bude to zajímavý, jak to v létě bude vypadat...
Finch182 píše:Ale je to zas center, o dovod viac aby sme tuto sezonu jedneho menili a giroux a lecy su nemenitelní a potom uz mame iba dve moznosti.
Na to jsem právě narážel s tím konstatováním, že budeme shánět TOP beka... Ale imho centra trejdovat třeba nemusíme, B. Schenn už na LW hrál a Laughton si jednu sezónu na čtvrtým centru třeba bude muset odehrát, tak jak vlastně Couts v první sezóně NHL... :neviem:
Edlera bych u nás nikdy vidět nechtěl, to pro mě něco jako Kronwall :box: Faulka, oh, vůbec o takových jménech nemluv, to prostě nejde dohromady abychom někoho takovýho získalli ... zaměřil bych se na Ducks, mají mraky mladých obránců, že za chvíli nebudou vědět co s nima a hlavně ti kluci už teď rostou pomalu do TOP, takže tam bychom si mohli někoho najít :good:
Proč to nejde dohromady, abychom něco takovýho získali? Rozhodně mám co nabídnout, akorát "jen" z útoku a draftu no...

Z Ducks bych bral Lindholma nebo Fowlera, ale ty nám samozřejmě nevytrejdujou. Pak je tam Sbisa, který ale na TOP pairing dle mě nemá. :neviem: A pak ještě mladej Shea Theodore, což je furt neověřenej prospekt na kluzištích NHL... Ale zase má slibnou budoucnost.. :jj:
Akeho stvrteho centra by som hom videl nerad. Ja zastavam nazor, ze ked ides mladeho hraca skusat na nhl, tak by mal hrat hned tam kde ho chces casom mat. Cize ked ti rastie top 6 fw tak ho prdnut do top6. Snad bude max tretia lajna. U grinderov nech sa trenuje grinder, inak sa moze stat ze sa im iba prisposobi a zabije sa jeho talent....

A bek? No trochu ma mrzi ze MDZ siel dole a je to teraz velky kandidat na vymenu. Keby aspon hraje jak minulu sezonu tak by z neho nebol spatny bek. Ale tuto sezonu som ho videl snad dva krat a to som sa na neho ani nezameriaval ale podla stats nic moc. Ale viem rono ze ho strasne nemusis :lol2:
Logan » 08 Jan 2014, 15:43 píše:Edlera bych u nás nikdy vidět nechtěl, to pro mě něco jako Kronwall :box:
:sok: :sok: Edler je niečo ako Kronwall ? Kedy Kronwall špinavo a nechutne zranil hokejistovi koleno a kedy niekomu spôsobil svojim hitom otras mozgu (tým nemyslím, že Edler svojimi hitmi spôsobuje ostatným concussion) ? U Kronnera hity vyzerajú nebezpečne, ale sú čisté jak ľalia, pozor :nono:
Nejde o to, že strašně nemusím. Ale jde o to, že my fakt potřebujem TOP beka a toho v MDZ, při vší úctě, nevidím, on se hodí do role, kterou momentálně u nás hraje Streit. A takovej typ ti stačí v týmu jeden. Takže toho asi nepotřebujem. :ee:

Jinak mě napadá že Laughtonovi dát šanci v TOP6 jedině na LW vedle Gho a Vorase, kde teď hraje Raffl, což pro Laughtona může být rovnocenná konkurence. :hmm: Každopádně třetí lajna by měla být jasná - Read, Couts, Downie.
Když mluvíte o obráncích. Všiml si někdo z vás, že na MS20 za Švédsko hrál náš osmnáctiletý Hagg? :D A dokonce hrál už i minulý rok.
Jakyhokoliv naseho mladeho centra je skoda topit ve 4 lajne.Nekdo z nich bude muset jit na kridlo protoze mit Coutse nebo Laughtona ve 4 je proste zbytecnej luxus, nebo samozrejme trejd nekoho z nich za obrance a z toho se mi jako nejcenejsi artikl pro vymenu zda Shenn.

Ale tohle vsechno jsou takovy nase dohady a nikdo z nas netusi jak to gm splaca dohromady.Ovsem snad dobre kridlo trejdovat nebude ( Voracek).

Jo buh vi jak se to nakonec uplaca ale kazdopadne nejakyho mladyho beka co ma neco v hlave potrebujem a taky bude zalezet kolik si rekne Schenn , jestli si rekne 4 M tak bez problemu ale jestli bude chtit 6 M tak cago belo silenci :)
dejf píše:Když mluvíte o obráncích. Všiml si někdo z vás, že na MS20 za Švédsko hrál náš osmnáctiletý Hagg? :D A dokonce hrál už i minulý rok.
Jistěže. Od Hägga si slibuju celkem dost. Před draftem se mi hodně nelíbil a vůbec mě nenapadlo, že by nám mohl vydržet až do druhého kola. Podle TFho je u něj jedinej problém jen sebevědomí, jinak že kvalitama na NHL určitě má, resp. bude mít. :pray:
S tím kontraktem B. Schenna... Pro mě je to furt hráč, u kterýho nevíš, jakou bude mít sezónu... Tudíž právě tady by bylo nejideálnější to opět vyřešit přes bonusy. Něco jako zákl. plat dvě mega + 2 mega za tolik a tolik bodů a zápasů... :neviem:

Downieho snad nacpeme do cca 3,3 mega. :jn:
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA