Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak tak, info o kalininovi by sa zislo.. ako pise megaton, nie je co stratit. aj ked mne to pripada ako nosit drevo do lesa. ale vraj je ochotny zacat sezonu v albany, co je dobra sprava (pri tych centroch tam je iste ze bude prinos a ak nebude priserny, sancu v nhl dostane urcite skor ci neskor). sa nanho celkom tesim( podobne ako na harri pesonena), ale velke oci nemam..(ak by jeho prichod znamenal nepredlzenie berniera, tak uz teraz by to bol skvely podpis). bol v 23 rokoch kapitanom omsku, to nieco znamena. takze tu zrejme mame charakterneho ruskeho lidra a dríča. a teraz mu este zohnat partaka :-D
Čo by ste brali viac?

Boucher/Stevens, Housley/Stevens alebo Hynes/Reirden/Stevens?

Ja fakt neviem, ale konečne sa na voľbu trénera teším. :ciga:

tak a moje zdroje neklamali :cookies:
Ryan Yessie ‏@RyanHPscout 3h3 hours ago
Sarnia Sting holding press conference Monday at 10:00am. They're expected to announce the signing of New Jersey Devils prospect Josh Jacobs

In the 2014 HP Black Book Jacobs was described as "Fluid skating defenseman with high offensive upside" and a "raw young defenseman"

The 6'2" D should spend one year in Sarnia, but would benefit playing on a potential contending team and playing top mins w/ Chychrun
za mna to je boucher/stevens. pritom ked prisiel boucher do tampy, tak som ho neznasal a nieco mi na nom strasne vadilo, len uz si nespominam co :D ale ma uz skusenosti, urcite sa poucil, vie sa prisposobit situacii, takticky to vie postavit. nemyslim len jeho 1-3-1.. ale to namiesal z toho co mal a rok to fungovalo. to je nieco co by mal mat hc.(deboer to nemal). len neviem ako skoncil v tampe a co bolo dovodom. viem ze mu brankari nic nechytali, ale v hlave mam tiez zafixovane, ze v zavere mu uz nic nefungovalo. ak by mi to niekto objasnil budem rad, predsa len okolo bouchera bolo vtedy vzdy velke halo(ale kedze mi bol protivny, tak som tomu nevenoval pozornost). este vec co by sa mi na nom ako hc pacila je pripadna moznost rad od lemaira a tiez jeho emocie. po case potrebujeme na lavicke zivelnost, nejaky charakter, vietor(k nasim mladým).. myslim ze boucher by nam sedel.

combo hynes/reirden/stevens by tiez mohlo byt fajn a nebranil by som sa tomu. co som si precital tak vyzeraju velmi sikovne, ale viac menej o nich nic neviem.(vsetci tito treneri z juniorov a ahl su ale vzdy strasne chvalení ako polobohovia a potom vacsinou skutek utek). ja som za skusenost.

este si myslim ze tam moze byt faktor nadviazania na stevensovu pracu s obranou a spolupracu s nim. ten zjednoduseny system pre nasich mladikov im sedel a bola by skoda na to nenadviazat.
Na jednom sa zhodujeme, Stevensa tam kvôli obrane ponechať chceme. Z ostatných možností by som si asi ani vybrať naozaj nevedel, páčia sa mi všetky tri, čo je u nás ohromný nezvyk. :paperbag:
Getzo5 píše: tak a moje zdroje neklamali :cookies:
A keď už máš také spoľahlivé zdroje, koho "asi" draftujeme nevieš? O koho máme najreálnejší záujem za predpokladu, že top 5(hanifin,strome,marner) sa nezmení?
Viem, že je draft ešte ďaleko, ale tak zdá sa, že asi sa v tom dobre vyznáš.
Určite nie toho, koho chcem, na to Conteho poznám príliš dobre. :lol2:

Ale vážne, ak by sme neboli tak vysoko, tak rovnako ako mne, aj im sa veľmi páčil Merkley už vlani, aj v auguste minulého roka. Je veľmi šikovný, produktivitu má solídnu, aj upside. Hrá v Mem Cupe, uvidíme ako mu pôjde finále. Možno to znie ako šialená predstava, ale sme vo full rebuild móde, takže Shero prípadne nebude viazaný tradičnými predsudkami. Nebojí sa trejdovať, možno jeden vytiahne aj na Floride a získame ďalší low 1st/high 2nd, čo by bolo vzhľadom k depthu a menám vynikajúce. Viac ti povedať neviem, diskutovať sa bude až po drafte, nie pred ním. Ak však všetko pôjde podľa plánu, u Shera to tipujem na Barzala pred Zachom než naopak. Aj keď by som si netrúfal označiť, čo je správnejšie. A možno prekvapí Provorovom. IMO je to potenciálny shocker - riser.

Zdroj, ktorý ti prezradí, kde podpíše prospekt je jedna vec. Skauti si tipy neprezrádzajú ani brat bratovi... :wink2:

anyway,
Friedman reporting Devils could name coach in the next 24-48 hours. Housley, Hynes and the mystery candidate are the finalist.
Shit is gonna go down soon. :respect:
k tem zdrojum. mam je taky :giggle: uz ale nevim jaky to jsou, protoze jsem to vedel driv, nez jsi to sem dal. asi jsem to cetl nekde na twittru. :jn:

Co se treneru tyce, nedovedu rict, Interview jsem s nikym nedelal, vysledky maj celkem vsichni, tak jen doufam, ze to bude nekdo, kdo vydrzi par sezon :-D .
Highland Park Hockey ‏@H_P_Hockey 5m5 minutes ago
Local news station in Wilkes-Barre (WNEP) is reporting that John Hynes will be named #NJDevils head coach tomorrow. So there's that.

Už potvrdené aj TG.
"I actually had coach Hynes when I was playing for the under-18 team (2003-04). He was the head coach of the U.S. team and then he was an assistant at the world juniors," Schneider told NJ Advance Media.

"Obviously it's been a little while since then, but I do remember him being extremely detailed and prepared and a great motivator. He's definitely a younger guy and I know we're trying to transition that way. I had a great experience with him and hopefully he's the right fit for us."
:good:
V tomhle pripade bude ten 3rd round pick uplne opodstatneny, snad si ho budeme narokovat..
Atlantik píše:V tomhle pripade bude ten 3rd round pick uplne opodstatneny, snad si ho budeme narokovat..
Doufas, ze to bude 61. :bee:
AndyF píše:
Atlantik píše:V tomhle pripade bude ten 3rd round pick uplne opodstatneny, snad si ho budeme narokovat..
Doufas, ze to bude 61. :bee:
jestli tomu rozumim spravne, tak to muze byt jakykoliv treti kolo a v roce 2016 mame tri, takze i kdyby to bylo tak ze by to mohl byt 61. tak urcite nebude, protoze se da predpokladat, ze to bude z tohoto roku. Na druhou stranu by to znamenalo, ze to bude i 1st overall (pokud ho nevyhraje edmonton) :hmm:
Tak za mňa spokojnosť, snáď Shero vie čo robí. Ale keď Atlantik hovorí, že je ready, tak je ready! :frajer2:

Zaujímavé, že mrož je ešte furt bez roboty :eek2:
Az zacinam mat pocit ze sme analfabeti, prd sa tomu rozumieme a mroz je u nas overrated....

Inak mi to hlava neberie, ani len nejaky rumor...
megaton píše: jestli tomu rozumim spravne, tak to muze byt jakykoliv treti kolo a v roce 2016 mame tri, takze i kdyby to bylo tak ze by to mohl byt 61. tak urcite nebude, protoze se da predpokladat, ze to bude z tohoto roku. Na druhou stranu by to znamenalo, ze to bude i 1st overall (pokud ho nevyhraje edmonton) :hmm:
Ne celkem.. Uz je jasny, ze to bude vas originalni 2016´ 3rd. Cili ano, ciste teoreticky muze jit i o 61st.
Getzo5 píše::arrow: https://twitter.com/NicholsOnHockey/sta ... 6555986948

Prosím pekne ponížene... :jn:
pokud by přišel na rok za dva mice, tak neni co ztratit
http://www.inlouwetrust.com/2015/6/11/8 ... draft-2015" onclick="window.open(this.href);return false; :jj:
ja toho Barzala nejak nevim, nemam pro to zadne oduvodneni, ale ja bych ho nebral. Byt to na me tak vezmu Rantanena, mozna i Zachu
Jeden random ruský import :arrow: :thumbsup:
Jeden random český import :arrow: :thumbsup:

Už tomu chýba len Lotyš a Fín. :giggle:

kdyz randoma z plzne tak to mel byt Simon. tohle je noseni drivi do lesa
Tak Hynes si dotiahol ďalších svojich dvoch asistentov. Znamená to definitívny koniec pre Stevensa? :hroza:

Inak všetko sa tu inovuje, vymieňa, nahrádza len ten chu* Conte je ešte stále tu. Nech doserie aj tohtoročný draft a potom ho môžme vyhodiť :hroza:
Neodsudzujem tento krok, aj keď mi je Stevensa ľúto, šancu ešte dostane. Hynes si dotiahol svojho človeka a Ward je preverený z Bostonu. Takže v konečnom dôsledku spokojnosť.

Keď si Conte zase poťahá Chathamov, Baddockov a Rehillov namiesto normálnych hráčov, už ho vlastnoručne vyfliaskam, keď mi znova odpovie "size matters" (ako v prípade WHL hráča sezóny a môjho čierneho koňa spred dvoch rokov, Bjokstranda z Columbusu).
Tak me to prijde taky jako logicka volba. Navic nejsem uplne presvedcen o kvalitach Stevense jako trenera obrancu. Pochyby byly hlavne v prvni ere, tou druhou to trosku napravil, ale spis si myslim, ze zvednuti Larssona bylo spis na ukor odchodu PdB nez prichodu Stevense. Protoze kdo dalsi se vyrazne zvedl? Merril? Gelinas? Severson? Ani jeden. U Larssona jde spise o jeho hracske kvality a neduseni jich, nez o skvely koucing Stevense.
Tak je tu deň D-raftu. Dosť často sa skloňuje aj prípadný pohyb dole na drafte a jak tak nad tým premýšľam možno, že by som pri správnej ponuke bol aj za (max #10). Lebo tá top 10ka je poriadne nadupaná, tam sa snáď nedá vybrať zle. Som zvedavý, čo predvedie Shero.
Moje zajtrajšie želanie je R. Bondra :giggle: už dlho tu nebol Slovák, navyše s tak príznačným menom :jn:
Prej budete poustet 6. flek,..
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS