Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zapas jsem chtel po ocku shlednout, ale bylo to fakt o nicem.. Dost slaby z obou stran, ale bylo jasny ze si to nejak uhrajete.

Jinak v jistem smyslu vam mame co zavidet, vy tam mate momentalne v ty sestave jen minimum totalniho odpadu (definici totalniho odpadu je akorat Mesz a i ten je brzy pryc a pak by se dalo polemizovat o Rinaldovi, Emerym, Hartnellovi a mozna L.Schennovi). My tam musime trpet kazdy zapas Glasse, Engellanda, Adamse, Kobasewa, Gibbonse, Silla, Vitaleho v top6, Connera, Zolnierczyka, J.Jokinena, Bortuzza (relativne), Zatkoffa(relativne), Dupuise v 1.lajne a podobne exoty :scare: (to je 13 kusu co jsem jen ted napocital a to jsem urcite jeste na nekoho zapomnel, napr. Samuelsson i kdyz tu byl jen chvili)
• Rinaldo je do 4. formace OK.
• Emery jako backup taky OK.
• Hartnell sice suckuje, ale u něj furt věřím, že v play-off se nám furt aspoň nějak vyplatí.
• L. Schenn na těch 16-17 minut co dostává je relativně v pohodě. Ale je fakt, že by měl asi změnit do blokování střel nebo prostě to, z čeho si dává tolik vlastňáků..
• A Mesz doufám s návratem Gusty už potáhne definitivne na tribunu...
Ok, mam jakozto fan aktualne nejlepsiho teamu Vychodu mozna trosku prisnejsi kriteria (a hrat ti zminovani hraci za nas tak je bombarduju den/noc), ale kdyz rikas ze jedinej odpad u vas je Mesz, tak se hadat nebudu(to jste asi fakt brutalne dobri!). I kdyz u Emeryho jako sorry, ale chapu ze z nejakych neznamych duvodu budes hajit kazdyho golmana u vas, viz Bryz..

O kritiku vasich hracu mi nakonec ani primarne neslo, je evidentni ze tam mate mnohem mnohem min odpadu nez my.. U nas jich tam vidim minimalne 10-12 kusu kazdej zapas, to je ten problem, ten rozdil mi proste prisel drastickej, nic vic, nic min :cry:
Atlantik píše:Ok, mam jakozto fan aktualne nejlepsiho teamu Vychodu mozna trosku prisnejsi kriteria, ale kdyz rikas ze jedinej odpad u vas je Mesz, tak se hadat nebudu(to jste asi fakt brutalne dobri!). I kdyz u Emeryho jako sorry, ale chapu ze z nejakych neznamych duvodu budes hajit kazdyho golmana u vas, viz Bryz..

O kritiku vasich hracu mi nakonec ani primarne neslo, je evidentni ze tam mate mnohem min odpadu nez my.. U nas jich tam vidim minimalne 10-12 kusu kazdej zapas, to je ten problem, ten rozdil mi proste prisel drastickej, nic vic, nic min :cry:
V tom pripade je ale divny ze kazdyho nevalcujem :) Protoze mit hrace jako Lecavalier nebo Shenn kvuli pretlaku jako hrace treti lajny je docela luxus.

Na druhou stranu je mazec ze s pulkou tymu AHL porad dokazete vitezit :)
Emery je tu jen od toho, aby odchytal v regular season pár zápasů, aby měl Mase taky nějakej odpočinek a na tu roli mi někdo jako Emery přijde fakt OK, když vemu, že jsme tu měli dvojky typu Boucher, Leighton...
Je jasný, že kdyby se nedejbože Mase zranil na delší dobu, tak by to bylo v p*deli...

Rinalda bombardovat za těch pár minut na ledě? On si to odjezdí, odhituje a nikdo od něj nic víc nechce...

Hartnella tu myslím bombardujem dost, já jen napsal, že VĚŘÍM, že na play-off se nám ještě nějak vyplatí..

Naopak si mezi něma třeba zapomněl napsat B. Schenna, kterej sice teďka proti CGY zabodoval, ale jinak poslední měsíc, možná už dva byl hroznej... To je ale koneckonců i Simmer při hře 5-on-5...
O B.Schennovi jsem to tu uz jednou psal, ze ten kluk je pro mne velka zahada. Nic nic, hraje houby a najednou gol. Dokud to funguje tak co s nim nadelas.. vitezove se konec-koncu nesoudej..

A Simmonds sel neskutecne nahoru, momentalne nepredstavuje nejmensi problem.
Nahoru šel, už to není ta tragédie jako na začátku, ale jak jsem psal, při hře 5-on-5 je furt marnej, ale to bude asi vždycky, resp. nahrávky mu moc neříkají... :neviem: Ale když bude góly dávat (klidně i třeba furt z PP), tak platnej bude...
Atlantik píše:O B.Schennovi jsem to tu uz jednou psal, ze ten kluk je pro mne velka zahada. Nic nic, hraje houby a najednou gol. Dokud to funguje tak co s nim nadelas.. vitezove se konec-koncu nesoudej..
Chtel jsem napsat uplne presne to samy.. :klobuk:
Hartnellovi už moc nevěřím že to bude lepší. Naopak B.Schenn pokud kápnem PO tak bude zase čarovat. Emery jak píše Rono .... nemám sním problém a Luke Schenn není až tak špatný .... mě se jeho hra líbí.

Jenže ono sranda je, že vy stou sestavou porážíté kde koho :verysad:
Jenže u vás je toho odpadu tolik, protože to máte postavený na 6 hráčích co berou 5M +. Od příští sezony těch 6 hráčů bude brát dohromady cca 40M, za co pak chceš postavit zbytek týmu, když ti na 16 hráčů zbývá 25M? což je průměrně 1,5M na jednoho. Když to máte postavený takhle, tak se nelze divit ... když se pak ještě zraní půlka toho zbytku, tak to je v prdeli uplně no :giggle:
Philly.com reports Philadelphia #Flyers GM Paul Holmgren said he’s already had some contract talks with Steve Mason’s agent
arek píše:Philly.com reports Philadelphia #Flyers GM Paul Holmgren said he’s already had some contract talks with Steve Mason’s agent
Oh boy, to zase bude 6M na 6 sezon s absolutní NMC, už to uplně vidím :slap: :nono:
To nebude. Vidím to na cca 3-5 let za cca 3,5-5mega na rok. :neviem:
Rono píše:To nebude. Vidím to na cca 3-5 let za cca 3,5-5mega na rok. :neviem:
Hmm, to by byla pro nás super smlouva, jenže když Masův agent mluví o tom že pro něj chce podobnou smlouvu jako má Price, tak se bojím s čím se Homer vytasí :jn:
Po třech měsících nemůže dostat smlouvu jako Price. :hroza:
Rono píše:Po třech měsících nemůže dostat smlouvu jako Price. :hroza:
Mně to vysvětlovat nemusíš, ale sám bys měl vědět kdo je náš GM :scare:
Logan píše:Mně to vysvětlovat nemusíš, ale sám bys měl vědět kdo je náš GM :scare:
Ten kdo podepsal za famózní prachy Vorase, Coutse, Simmera...? :jn:
Vážně... já myslím, že od doby, co přišel Hextall, už to hrozný není... Jedinej přeplacenej se stal Streit, ostatní podpisy imho ok..
Rono píše:Hartnella tu myslím bombardujem dost, já jen napsal, že VĚŘÍM, že na play-off se nám ještě nějak vyplatí.
Scott Hartnell quietly has a five game point streak (2-4).
Já hlavně asi ráno omrknul po dlouhý době individuální stats a byl jsem šokovanej...

Hartnell má +3, což je třetí nejlepší v týmu :!: :!: To by mě ani ve snu nenapadlo, že bude v plusu..
A pak mě nemile překvapili Couts s Readem... Sean měl nedávno asi +8 a teď je na nule.. A Read má už -7.. :scare:
První gól Coutsův jednoznačně ... a to co mi nedáme je hrozny :bitka3:
U prvního gólu to Couts fakt nepohlídal... Každopádně, jak píšeš, co jsme nedali... Ale zase to spíš Varly byl nadopovanej, chytil tři góly.. :?
od toho brankár je, aby niečo chytil :ciga:
Joe S. píše:od toho brankár je, aby niečo chytil :ciga:
To jo, to jsem taky nepopřel. :) :giggle:
Raffl concussion :hroza:
kajo píše:Raffl concussion :hroza:
To se vedelo hned po zapase...
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS