Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše:Z meho pohledu to mohlo byt i horsi.. Ja to beru z pohledu HBO 24/7 a 100x radsi se podivam na zakulisi Flyers nez na MONUMENTALNE nudnou supersolidni organizaci Detroitu a co si budeme rikat, ani na Leafs tam tolik zajimaveho nenajdeme (jedina zajimava osobnost Lupul). Navic mezi Wings a Leafs je nulova rivalita, coz je dalsi minus. HBO delaji skvelej job, ale s Detroitem toho moc nevykouzli ani Panbuh.. Verim ze tady to bude o rok zajimavejsi.

Nicmene to mate uz po 3x a je jasny ze je za tim ta televizni smlouva a ze ostatni budou pravem nasrani.. Takze bezte dohaje..
Omnoho radšej by som si pozrel Ducks a Kings či Sharks, ak ten Stadium Series nebude prepadák. Liga ma už s tou ohranou pesničkou začína s*ať, a to nemám proti Flyers nič. :antry: Tu ide o princíp.
:wave: Po špatným začátku (Coburn u prvního gólů.. :hroza: ) jsme to nakonec dali. Já teda šel spát po první třetině, ale né že bych už nevěřil, ale že jsem byl už fakt ospalej. :giggle: Naopak jsem si myslel, že toto neprohrajeme, protože jsme hned od gólů Nugetky byli lepším týmem a měli dost šancí.

To že jsme nakonec potřebovali na všechny góly až přesilovky je druhá věc. Vyloučení jsem neviděl, takže nemůžu posoudit... Jinak ale můžu posoudit druhej gól Simmondse. :shock: Tic-Tac-Toe :slintac: I když je mi jasný, že Hartnell tu "nahrávku" Vorasovi tak určitě nechtěl.

Bryz, co jsem četl, chytal fakt hodně dobře, čemuž se jaksi nedivím ani. :giggle: Ale na nájezdy nás nezklamal. :jupi: Raffl btw. parádní nájezd, ten kluk se vyplácí čím dál víc a víc...
Dela mi velkou radost Voracek s Girouxem :) Voras zase 2 acka :) a ta druha byla moc peknej pass :)

Jinak na tyhle volny agenty mame ohromny stesti nebo velkej skill :) Read,Rafl oba jsou to hodne slusni hraci zadarmo (jejich ziskani) a maj hodne malej plat.I kdyz plat 4M Voracka je dneska taky velice friendly.
Tak 4 miliony pro Vorase byli už od začátku fakt "malé" peníze na to, že to je náš TOP winger, (asi) TOP winger reprezentace a TOP10(?15?) RW v NHL. :jj:

Jo, vytáhnout Reada i Raffla byly dost dobré tahy a jen abych tě ujistil, Read od příští sezóny už ten malej plat mít nebude, ale když ten plat. strop tak stoupne, tak je to v pohodě. :ciga:
Rono píše:Tak 4 miliony pro Vorase byli už od začátku fakt "malé" peníze na to, že to je náš TOP winger, (asi) TOP winger reprezentace a TOP10(?15?) RW v NHL. :jj:

Jo, vytáhnout Reada i Raffla byly dost dobré tahy a jen abych tě ujistil, Read od příští sezóny už ten malej plat mít nebude, ale když ten plat. strop tak stoupne, tak je to v pohodě. :ciga:
Samozrejme vim :) jeho plat by mel byt tusim 3.5 M coz ale na takovyho univerzala kterej je schopnej hrat krom branky snad vsechno a dokaze nastrilet tech 20-30 golu za sezonu vice nez dobra cena :) (koukam na 6M Claksona ) :)

A jo treba ted je velka kritika na Hartnella ale ja si myslim ze bude zase okey , vsak hraje u nas spoustu let a obcas ma vypadky ale vzdycky je nakonec platnej a myslim ze to tak bude i dal.I kdyz plat by mohl mit o mega mensi.
Dostat se z druhé švédské ligy do NHL, tomu už se nedá ani říct štěstí jako spíš zásah vyšší moci. :-D
Já Hartnella beru hlavně takhle, jak jsi napsal koneckonců i ty, hraje tu už hodně dlouho, v kabině patří svým způsobem k nejzkušenějším a hlavně je to někdo, kdo je dobrej do party a baví kabinu, což dělá dobro v každým týmu. :jj: A na ledě se nám, věřím, vyplatí hlavně v play-off svým nasazením a tvrdostí... Wau, to bude... Hartnell, Schenn, Simmer a už i Downie.. :petrik:
Zapas pekny, PP special teams uz konecne nejaku dobu funguju. S tym Raflom na najazdoch som myslel ze sa Berube po*ral, cakal som Reada ale nakoniec toho Bryza pekne vykupal.

Lubi sa mi ze dokazeme konecne otacat zapasy, nie je to tak davno co by som s cistim svedomim mohol za stavu 0-2 vypnut pc a ist spat ze to je uz bez bodu.

Ale Downieho v stvrtej a Hartnella v druhej proste neskusnem. Aj ked ten Downie tam rotoval potom tak vselijak ze uz ani neviem kde vlastne hral
Obrázek
V poslednych 8 zapasoch 15 bodov (5+10) :salute:

Obrázek :hehe:
Na konci bola obnovena formacia 24 - 14 - 9
Tak na ty okolnosti co vedly k dlouhemu 5 na 3 tak tesne pred koncem jsem se musel podivat.. Zachranilo vam to body a jinak by to byla zrejme ostuda proti Oilers, ale bohuzel musim konstatovat ze ta 5 na 3 byla plne opravnena.. Oba fauly jasny, i kdyz oba totalne zbytecny, jeden vic nez druhej. Hemsky & Petry, dva tragedi vam to zachranili :bitka3: (Ja jen doufam ze Shera nenapadne nic v souvislosti s trejdem Hemaka)
Atlantik píše:Tak na ty okolnosti co vedly k dlouhemu 5 na 3 tak tesne pred koncem jsem se musel podivat.. Zachranilo vam to body a jinak by to byla zrejme ostuda proti Oilers, ale bohuzel musim konstatovat ze ta 5 na 3 byla plne opravnena.. Oba fauly jasny, i kdyz oba totalne zbytecny, jeden vic nez druhej. Hemsky & Petry, dva tragedi vam to zachranili :bitka3: (Ja jen doufam ze Shera nenapadne nic v souvislosti s trejdem Hemaka)
Uz ted se Hemace bojis co ? :)
Mám takový přání na Nový rok...
Odpalte někdo Meszároše. Děkuji.
Vite co? Seru vam na statistiky golmanu!
Pocitejte si nejaky po*ebany GAA, SV, poserte se z golmanu LA (fakt uz vam to neni divny?).
Nemeli sme vubec narok. Sudi nas rezali jak pistalku, dokonce mu museli dat vlastnaka.
Tahle vyhra jde ciste za Masem.

jeste k tem :ref: , souhlasim, ze Nanuci meli vic ze hry, ale nesnasim, kdyz se jejich neschopnost dat gol snazi :ref: kompenzovat. To podrazeni na Voracka bylo tak jasny, s plnym jeho vyhledem, ze mi nikdo nevymluvi, na koho mel ten bastard vsazeno!

EDIT: Jo koho vybrali ty buzeratni za hvezdy zapasu, to uz se ani neda komentovat..
Ja sa obycajne na zebry nestazujem ale toto bolo moc. Nam piskli aj to kde nic nebolo ale ked je faul na nas tak nepisknu nic alebo este diving :lol2:

Mason je zase hot a mame dalsi otoceny zapas.

Ale inak stale hraje len jedna lajna :D za to by som im :bitka3:

A Coburn ma kramy alebo jak ho mam chapat teraz?
Finch182 píše:ked je faul na nas tak nepisknu nic alebo este diving :lol2:
Vsak to taky byl diving! Ale byl naprosto opravneny!
Byl tam hak jaxvina, a kdyby neupad, hrozilo, ze puk ziska protihrac a sudi by nepisknul a bylo by po ptakach..
:wave: :wave:

Další důležité body. Už jen tři bodíky od Crapitals a zápas k dobru... :petrik:

G mj. už v TOP20. A jenom čtyři bodíky na první desítku. :thumbsup:
giroux slape.

Ale inak ja vlastne zlozena druha a tretia lajna respp stvrta? Mi pride ze mimo prvej lajny boli zvysne kazde striedanie inak.
Střídá se to všelijak. Je to pro Berubeho složitý, když Raffl si vybojoval místo v první formaci a tudíž mu do zbývajících dvou lajn zbývá hned sedm hráčů.. :giggle:
ja by som mu hned poradil jak to ma vypadat....presne viem kam s hartnellom :D:D
Ale nepride mi ze menit to kazde striedanie je stastne riesenie.....potom ta hra vypada jak vypada....
Ja dufam, ze Hartnella vytrejduju a podpisu Downieho do top9. Inak ten Raffl je paradny tah Holmgrena (po Readovi uz druhy takyto "out of nowhere" hrac). Presne sa mi aj zda typologicky ako Read :giggle: Z druhej svedskej ligy do prveho utoku NHL timu :klobuk: Streitov a Girouxov gol vlastne vypracoval on. Asi dost bolo onanie, ale citil som, ze jej tu trochu na tohto sikovneho Rakusana chybalo.

Proti Canucks Giroux a hlavne Mase z ineho sveta...
edit: a aby som nezabudol, aj Mesz z ineho sveta :?
Mě se zalíbil Raffl hned při prvním zápase, co hrál. Už tehdy byl hlavně výbornej u mantinelu, kde dokázal kolikrát neuvěřitelně držet puk, ale našli se tu stejně někteří, co ho posílali zpět do AHL a raději by McGinna, což jsem fakt nechápal. :dudo:
Teď už jen, aby se uzdravil Gusta a Mesz zase vypadl první gól byl celej jeho a při druhým chyboval taky. :hroza:
kajo píše:aj Mesz z ineho sveta
Nutno ovsem podotknout, ze Torts na nej dusledne nasazoval Sediny a to je setsakra tezkej matchup..
pekne 4 vyhra v rade a konecne dava zase goly aj druha lajna. Ale inak na to, s akym odpadom ligy sme hrali tak ma ten vykon teda nepresvedcil. Rozdiel bol akurat v tom, ze nam to tam padalo a im nie.
Hráli jsme B2B, třetí zápas za čtyři dny, před každým jsme museli cestovat...

Zápas byl takový pohodový, nemuseli jsme ani hrát na plno (CGY jsou fakt marní) a stačilo nám to v pohodě na dva body a vo to jde. :ciga:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS