Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Btw Clendening sel i proto ze se blizi cas povolani Pouliota, ktereho hra se v AHL udajne zlepsila a stabilizovala. Nase defenziva je mnohem mobilnejsi, trejd Scuderiho za Daleyho pomohl a vcera bylo vyborne videt proc. Ted jeste Pouliot za Coleho, Hagelin veme misto Perrona v lajne s Malkinem a Kesselem a nase identita by mela byt jasna. Rychlost, rychlost, rychlost, co nejprimocarejsi prechod do utoku. To jak jsme vcera drtili takhle Tampu se mi moc libilo, nestihali nam a ted by se to melo jeste posunout vys. Jo a na jinou notu, podle Pronmana je Sprong ctvrty nejlepsi prospekt vubec, hned za D.Stromem, Marnerem a W.Nylanderem. Pro porovnani, Kapanen 26th.
Konečne strieľame viac gólov, za posledné 2 zápasy devať. Inak Kuhnhackl si mi celkom páči, len aby si zachoval vyrovnanosť svojich výkonov, čo býva pri našich ahlkároch dosť problém. A dnes aj Rust a Sheary celkom dobre. Zeby sa konečne aspoň trochu ukázalo, že sme tento rok špička v ahl?
Včera dostane pochvalu ako najlepší rozhodca NHL a dnes toto. Ach, Tim Peel. Určite nechcel, ale to je aj na blbú náhodu priveľa. :hroza:
slavo » pon led 18, 2016 12:43 am píše:Konečne strieľame viac gólov, za posledné 2 zápasy devať. Inak Kuhnhackl si mi celkom páči, len aby si zachoval vyrovnanosť svojich výkonov, čo býva pri našich ahlkároch dosť problém. A dnes aj Rust a Sheary celkom dobre. Zeby sa konečne aspoň trochu ukázalo, že sme tento rok špička v ahl?
Rust hral vyborne uz posledne v Tampe. Kuhnhackl si misto zastane. Simon a Pouliot jsou samozrejme to nejlepsi co v ahl mame, ale jsme opatrni s jejich vyvojem a nechtej to s nima uspechat. Na to ze se hralo bez Letanga, tak tezka pohoda, hrajeme proste dobre a vysledky jsou jen logickym dusledkem. Daley za Letanga zaskocil v prvnim paru vyborne, za Scuderiho je to terno :) Crosby dva goly, konecne i stastnej break, Hornqvist se taky rozehrava a hlavne se na to da divat. Konecne. To playoffs snad dame, kvalita na to je a pak uvidime..
Pouliot recalled.. Souvisi to i se zranenim Warsofskyho, i s nejasnym statusem Letanga, ale Rutherford rikal, ze jak Pouliota jednou povola, uz ho zpet posilat nebude, ale ze musi byt na to ready.
B2B s cestovanim a 3ti zapas za 4 dny, pricemz 2 tretiny jasne prehrajeme Blues... ale je nam to houby platny protoze podrbanej Zatkoff to zaridi. Katastrofa co to tam dnes predvadel, padal, kroutil se tam, nesmyslne rozehraval na hokejky Blues, nechytil nic, no proste sabotaz. Nemuzeme si dovolit takhle zadarmo vyhazovat body :hroza:
Zitra proti Flyers nas ceka zatim nejdulezitejsi zapas sezony. Mel by se vratit Bennett a vse nasvedcuje tomu ze to bude do jednoho z prvnich dvou utoku. Kunitz momentalne hraje celkem fajn, tak jsem zvedavy misto koho by to bylo (Hornqvist? taky hraje dobre.. Hagelin? vypadal dobre.. Kessel? furt je to "Kessel"..).

Letang opet netrenoval, ale ocekavam ze ho tam nacpeme, i kdyby mel hrat na jedny noze. A hlavne uz to nebude B2B a nebude chytat Zatkoff, to nas letos nici. Jinak hrajeme dobre a furt cekam tu viteznou snuru, jenomze to jaksi neprichazi i presto ze s vyjimkou zapasu v Chicagu jsme furt tim aktivnejsim teamem zapas co zapas. Musime to vyhrat a promitnout tu hru i do vysledku + zlomit to prokleti. Neverim ze kdyz budeme hrat takhle, tak ty vysledky neprijdou. Flyers proti Torontu byli extremne sloppy a prohrali zcela zaslouzene, proti nam ale urcite predvedou jiny vykon.
U Letanga opravdu slo jen maintenance day, tak snad zitra nastoupi a bude pokracovat v ty jizde :pray:
A Cole sucks, uz to chce Pouliota misto neho. Dumoulin-Lovejoy taky nemusi byt konstanta, Lovejoy na tu roli nema a zacina delat chyby. Maatta-Letang.. Dumoulin-Daley.. Lovejoy-Pouliot.. takhle si tu obranu predstavuji.
Fuuuu, je to tam:-) do kýbla, zbytočné nervy. Po 1. tretine som myslel, že je to v pasé, v polke 3. tretiny to vyzeralo na 6:2, tak sme ich drvili a nakoniec sme to ubránili horko-ťažko 4:3. Každopádne sa oplatilo pozerať, až na 1 tretinu super zápas z našej strany a ako atlantik spomína, chcelo by to teraz víťaznú šnúru. Hádam to s Kunitzom nebude zlé... Inak na nás vidno, aký je tréner dôležitý - ako sa hráči ako Kunitz a Hornqvist prebrali, čo som ani neočakával
Konecne jsme to zlomili a to ve velkem stylu po impresivnim ofenzivnim vykonu.. Hagelin, Crosby a dnes i Kessel si s obranou Flyers delali co chteli, Philadelphia nam vubec nestihala a mistama to byla z nasi strany az exhibice. Ale tohle je tu porad, jen na to jak umime ovladat hru, tak to skore casto vypada jinak a dnes v ty posledni vterine to bylo na infarkt, Flyers tam minuli cistou golovku na 4:4.. Coz by teda byl vrchol a zazrak, ale tak nejak by to dokumentovalo to co se u nas odehrava. Proste kdyz jsme sakra lepsi, tak mame ty zapasy i podle toho vyhravat a ne takhle krkolomne. Holt neumime branit a dnes jsme byli i nedisciplinovani (s prispenim sudich, kteri prisili Flyers minimalne dve presilovky navic, z obou byl gol..) a pak si koledujeme. Dalsi vec je, ze z ty spousty sanci co si vypracujeme musime proste davat jeste vic golu.. Ale hlavne ze je fakt zabava na nas se divat, ne jako za Johnstona a konecne se tesim na kazdej jeden zapas.

EDIT: Kunitz sice hral v posledni dobe fajn, ale ma se vratit Bennett a nepochybuji ze ten by byl lepsi nez Kunitz. A aspon by nebyl problem kam s nim. Mne by zraneni Kunitze nevadilo, prave naopak.

Hagelin s Kesselem dva rychliky, mozna tohle bude to co Kessela probere, dnes tam ujizdeli neskutecne. Bennett-Sid-Horn.. Hags-Malkin-Kessel. Ma to potencial. perron tohle nepredvedl za celou sezonu. A taky zlatej Daley, je zazrak ze takovy hrac k nam prisel za Scuderiho :rofl:
teraz máme nahustený program - v sobotu Vancouver, v nedeľu Washington a v utorok New Jersey. Otázka je, čo so Zatkoffom? Kedy ho dať do bránky? Ja by som ho šupol na Washington, tam budeme mať B2B s malou šancou na úspech, dôležitejší bude zápas s Jersey. Dúfam, že v tychto zápasoch konečne vyskúšame aj Pouliotta. 4 body z týchto 3 zápasov by potešili
slavo píše:teraz máme nahustený program - v sobotu Vancouver, v nedeľu Washington a v utorok New Jersey. Otázka je, čo so Zatkoffom? Kedy ho dať do bránky? Ja by som ho šupol na Washington, tam budeme mať B2B s malou šancou na úspech, dôležitejší bude zápas s Jersey. Dúfam, že v tychto zápasoch konečne vyskúšame aj Pouliotta. 4 body z týchto 3 zápasov by potešili
Potrebujeme nutne dva body s Canucks, nemuzeme tam riskovat se Zatkoffem, protoze zapas s WSH pak muzeme prohrat i kdyz zahrajeme nase maximum a s Fleurym. Pokud nahodou prohrajeme doma s Canucks, tak se neda nic delat a Fleury musi i na B2B ve Washingtonu. Pokud vyhrajeme, tak bych tam pak hodil Zatkoffa, stejne je ta sance tam v B2B mala.. Idealni by bylo kdyby se ten zapas kvuli snehove kalamite co je ve WSH zrusil a bylo by to vyreseny.. Kritickej stejne ale bude zapas s Devils v utery. Chce to 4 body pred Allstar pauzou, to souhlas.
No, to odložení je dost možné, Anaheim se odložil
Rono píše: Jo, a jen tak mimochodem. Tak jak hrajou Pens, tak přesně bych chtěl, abychom hráli i my, až nám do sestavy nastoupí Konecny, Provorov, Sanheim, Lindblom a další. Fakt se na to dobře koukalo. I když jsem u toho trpěl. :oops:
Dik.. ja se taky ted velmi tesim na kazdy nas zapas, i kdyz treba ty vysledky tam jeste zdaleka nejsou takove jake by mohly a mely byt (at uz jsou duvodem prospane starty zapasu, Zatkoff nebo obrana). Nicmene, musis mit na to kadr.. Vy s tim co momentalne mate k dispozici takhle zatim hrat nemuzete, to by to chtelo jeste aspon jednoho nebo mozna i 2 Ghosty a nejakeho toho forwarda k tomu. Nam se podarilo dvema trejdama (paradoxne dvema trejdama dvou niemandu a vymenou dalsiho niemanda na trenerske pozici) urcit identitu teamu, coz je strasne dulezity a chybelo nam to v podstate od vyhry SC. Nevedel jsem co vlastne hrajeme, ted to vim. Jsme sice soft, ale jeden z nejrychlejsich teamu v lize, ktery hraje na utok za jakehokoliv stavu. Sullivan dal Crosbymu volnost a uz nemusi hrat tretiho beka jako pod Johnstonem. Vymeny pomaleho Perrona a ultrapomaleho Scuderiho za velmi mobilniho a kreativniho Daleyho a rychlika Hagelina daly teamu novou tvar a perfektne to zapadlo do toho co chceme hrat. Tady zaslouzi Rutherford kredit, protoze to nebylo jen o nahodne hre na vyhru trejdu, ale zohlednoval i typologii hracu. Navic velmi rychly je i Rust z farmy, zatim nejlepsi z AHL callupu. Pak treba Crosby, Kessel, Letang, vsechno vyborni bruslari. Malkin, Cullen, Bennett, Dumoulin taky nejsou zrovna pomali..
Atlantik píše:Idealni by bylo kdyby se ten zapas kvuli snehove kalamite co je ve WSH zrusil a bylo by to vyreseny..
Your dream comes true :bitka3: Nevadi, aj tak budem radsej ak vas porazime a nebudete sa mat na co vyhovarat. Hrozne vas chcem do PO (tentokrat v ramci fair-play) nech vyhra lepsi..a moja (hokejova) dusa by nasla svoj pokoj
To sa akože vyžívame v otáčaní zápasov? len som zvedavý, dokedy nám to vydrží. Ale aspoň tie góly dávame, čo sami páči. Ale ked dal vancouver na 3:1, už som nedúfal v body
Tak nakoniec máme zajtra voľno, čo je dobrá správa aj pred zápasom s jersey. Budeme mať trošku viac oddychu pred dôležitým zápasom
Tohle byla haluz sezony, za ten rybnik jsme si dnes nezaslouzili ani bod, tlacili nas sudi, Canucks si dali neskutecny vlastnak a nakonec jsme vyhrali o empty-netter Crosbyho... K tomu jeste asi 5 nepromenenych najezdu Canucks. A opet ty uvody, ted vsechno otacime, nebo aspon vyrovnavame, ale dlouhodobe to takhle nejde. Aspon ze davame goly, ale dnes ta vyhra byla fakt totalni haluz po nasem asi nejhorsim vykonu za posledni mesic. Nicmene verim tomu, ze pristi zapas to uz opet bude lepsi, to ze mame ukradeny 2 body ktere jsme nemeli mit je jen bonus.

Ad XruC.. vy mate spoustu bodu.. pro vas bude zapas na ferovku proti nam mnohem zajimavejsi nez celit unavene squadre se Zatkoffem v kase. Takovy zapas by pro vas neznamenal nic. Jinak v prvnim kole se snad nestretneme, ja verim ze se vam vyhneme tim ze predbehneme aspon jeden z NY teamu.
Vy do PO pôjdete na isto. Už sa rozbiehate :nervozny: A nebudete to cez WC podľa mňa. Sakra, otázka je cez koho sa tam prekušeme my, keď nikto akosi nepoľavuje. To je vyrovnaná sezóna toto, jak má byť.
Davvy píše:Vy do PO pôjdete na isto. Už sa rozbiehate :nervozny: A nebudete to cez WC podľa mňa. Sakra, otázka je cez koho sa tam prekušeme my, keď nikto akosi nepoľavuje. To je vyrovnaná sezóna toto, jak má byť.
Ak odíde forma Mrázekovi a Larkinovi, tak je dosť možné, že cesta by mohla viesť aj cez nás :giggle: o šesť PO spotov hrá 11 tímov (niektorí sa síce ochvíľu odpoja, Tampa trebárs) :panika: :scare: :nervozny:
Bennett se pri pokusu o navrat proti Nucks zase zranil, obnovil si zrejme to rameno. No comment uz, tohle uz asi fakt nikam nevede. Kunitz proti Devils game-time decision, takze beru zpet a rikam ze potrebujeme i Kunitze.. :scare: Pokud ne, dal bych tam na to LW1 Rusta, ten hraje ted velmi dobre a vypada NHL ready, rychlostne dokonce vic nez jen to.

Btw Sullivan vyslysel i moje prani o rozdeleni paru Dumo-Lovejoy a uz byla TOP4 Maatta-Letang a Dumo-Daley. Spravne i posadil Coleho a Pouliota nasadil s Lovejoyem. Tleskam. Obrana sice v globalu moc dobre nevypadala, ale Canucks byli extremne rychli (dokonce rychlejsi nez my) a par ktery mel problemy byl hlavne Maatta-Letang, predevsim teda Maatta, ktery je proste bruslarsky slabsi. U toho paru ale dlouhodoby obavy nemam. Pouliot-Lovejoy nebyli nic moc, ale furt lepsi nez Cole.. Dumoulin-Daley hrali velmi dobre coz je pro nas klicove, mit legitimni prvni a druhy par. Ten treti uz se nejak da dohromady.. snad. Takovy Despres sice furt ohromne chybi, ale uz ta obrana aspon neni na vysmech jako kdyz tu byli Cole a Scuderi.. a Lovejoy v TOP4.
Tak Kunitz dnes out.. Na jeho miste nakonec Cullen.

Zajimavy je osud Plotnikova, ten je zrejme definitivne done, aspon co se tyce Pittsburghu. Sullivan preferuje rychlost a vyziva se ve svych AHL hosanech.. Plotnikov byl na zacatku sezony ocekavan v zakladu prinejhorsim jako 12-ty utocnik, dokonce se pres neho neprosadil Sprong, ktery je Pronmanem uz ted povazovan za lepsiho prospekta nez treba Zacha, Provorov, Barzal atd a to jel na draftu ze 46-tyho fleku.

Ted oproti zacatku sezony neni z ruznych duvodu Dupuis, Sprong, Bennett, Kunitz ani Bonino a Plotnikov stejne nehraje. Sullivan si radsi vzal Rusta (zatim vybornej), Wilsona(v AHL 32 zapasu a 20 golu), Kuhnhackla, Shearyho a Portera (u tech je to LOL, teda az na Kuhnhackla ktery si to sve odehraje). Plotnikov je done.
Atlantik » úte led 26, 2016 7:43 pm píše:Tak Kunitz dnes out.. Na jeho miste nakonec Cullen.

Zajimavy je osud Plotnikova, ten je zrejme definitivne done, aspon co se tyce Pittsburghu. Sullivan preferuje rychlost a vyziva se ve svych AHL hosanech.. Plotnikov byl na zacatku sezony ocekavan v zakladu prinejhorsim jako 12-ty utocnik, dokonce se pres neho neprosadil Sprong, ktery je Pronmanem uz ted povazovan za lepsiho prospekta nez treba Zacha, Provorov, Barzal atd a to jel na draftu ze 46-tyho fleku.

Ted oproti zacatku sezony neni z ruznych duvodu Dupuis, Sprong, Bennett, Kunitz ani Bonino a Plotnikov stejne nehraje. Sullivan si radsi vzal Rusta (zatim vybornej), Wilsona(v AHL 32 zapasu a 20 golu), Kuhnhackla, Shearyho a Portera (u tech je to LOL, teda az na Kuhnhackla ktery si to sve odehraje). Plotnikov je done.
A sprong uz hraje nebo co je s nim? Je hezky ze je povazovanej za dobryho prospekta, ale od zacatku sezony krome tech par zapasu jsem o nem neslysel ...
Logan píše: A sprong uz hraje nebo co je s nim? Je hezky ze je povazovanej za dobryho prospekta, ale od zacatku sezony krome tech par zapasu jsem o nem neslysel ...
Uz sel do juniorky, tam ve 13 zapasech za slabej team 8g+9a. Taky o nem nevim vic, ale v NHL za tech par minut co dostal ukazal ze jeho rychlost i strela(ta bude drtiva) jsou NHL ready. Nechybelo mnoho a Rutherford byl jasne pro to aby hral stabilne, ale nakonec se rozhodlo jinak. Johnstonovi nesedelo ze nebyl precizni v defenzive, pod Sullivanem by mu to mozna sedelo vic. Tak snad pristi rok, to uz by mel byt jasnej.
Atlantik » úte led 26, 2016 8:40 pm píše:
Logan píše: A sprong uz hraje nebo co je s nim? Je hezky ze je povazovanej za dobryho prospekta, ale od zacatku sezony krome tech par zapasu jsem o nem neslysel ...
Uz sel do juniorky, tam ve 13 zapasech za slabej team 8g+9a. Taky o nem nevim vic, ale v NHL za tech par minut co dostal ukazal ze jeho rychlost i strela(ta bude drtiva) jsou NHL ready. Nechybelo mnoho a Rutherford byl jasne pro to aby hral stabilne, ale nakonec se rozhodlo jinak. Johnstonovi nesedelo ze nebyl precizni v defenzive, pod Sullivanem by mu to mozna sedelo vic. Tak snad pristi rok, to uz by mel byt jasnej.
Joo tak pohoda, ja myslel ze porad sedi, takhle aspon hraje.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING