Ja som uz kludny. Po odvolani deboera razom zmizol vsetok hnev

tak cierno to teda nevidim, dokonca naopak. Iste,serie ma ako hrame v utoku, ale za deboera sme boli viac bezzubi s viac strelami.. skor uz len sledujem hracov konkretne, hra ako taka sa nefixne. S oatesom a s tymto kadrom v takomto rozpolozeni to snad ani nejde. Poniektori nemaju motivaciu a niektori na to zhlboka seru..ehm..henrique..
Naco teraz nadavat? Ved vydrzme 3 tyzdne.. uvidime, co ziskame za rentalov.. ze pojde jagr je 100%, dufam ze zidlicky tiez a taktiez by sa nieco dalo vytlct za berniera a mozno rydera..(myslim ze hrac ako havlat ostane..niekto za nas musi ostat hrat).
Len minuly tyzden som cital zo 2 rozhovory s louom. Z nich je jasne ze vie co chce. vyjadrenie ako postavil obranu a branu a teraz musi adresovat ofenzivu(s poznamkou co som pochopil ze draftovat forvardov). Ze 2 veci z 3 uz mame.
Takze pekne postupne, krok za krokom. Najprv na tdl ziskat drafty, potom draftovat utocnikov.
Potom tu mame obrovsky priestor pod stropom(vacsina veteranov sa vycisti). To sa nadejam na lacny zisk forvarda-ov od timov s problemami so stropom. Par ich bude. Na Fa nic zaujimave, ale uvidime co ten dalsi rok. cap spaceu bude habadej(koncia kontrakty, eliasovi, zubrusovi,ruutuovi) a na Fa by sa dal ziskat niekto zaujimavy. K tomu by malo byt uz jasne ako na tom su nasi mladici v systeme. Plus teraz nadraftovani hraci(dufam ze minimalne 1.kolovy forvard moze byt ready). A razom by to nevyzeralo zle.. iste, vsetko je to obrovske keby. Ale da sa to. nesuhlasim s atlantikom ze potrebujeme 4-5 rokov a duplom nie ze prace ktoru lou predvadzal. Podla mna je do 2 max 3 rokov hotovy.(pricom stale budeme siahat na Po). Ta prestavba uz davno prebieha.(sice nie edmonton, buffalo style). Je to lou, za jazdy prestaval branu aj obranu s nadejou ze tim bude konkurencieschopny.
Dokonca verim ze sa to da aj do zaciatku buducej sezony. Ale to by muselo vsetko klapnut a nahravat nam okolnosti-kombinacia vsetkeho( spravny draft, dobre prilezitosti na vymeny. Pripadne podpis nejakeho euro hraca). Teraz sa spominaju 2 rusaci chcu do nhl(mozno bude viac takych hracov s ohladom na situaciu). Nevenujem tomu pozornost, ale priestor mame ako financny, tak aj v top 6.
Davvy, k nasim mladikom: boucher bol pol roka strateny v ahl(45z 11+10!!)- teraz posledny mesiac sa prebral. Za danej situacie nema v nhl co robit a okrem jedneho pripravneho zapasu pred sezonou nepredviedol nic, okrem toho ze na to nema(dufam ze je to, este nema).
Matteau to iste(43z 5+10). Aj ked si myslim, ze buduci rok by mohol hrat 4ty utok a po odchode zubrusa,ruutua sa posunut vyssie uz aj so skusenostami. Je to iny typ hraca a v nhl sa podla mna nestrati.
Quenneville: (42z 35b)podla statistik ma horsiu sezonu ako minulu :/ co som davnejsie cital, dokonca sa v time prepadol na post 3. Centra.
To ho bodovo ponahana,este aj nas draftovany bitkar baddock:D (46z 12+15) v rovnakej lige.( aj ked mladikov a juniorske ligy vobec nesledujem, len statistiky takze to berte s rezervou).
Kazdopadne myslim obaja zrejme dostanu po tdl sancu hrat nhl(boucher, matteau). K tomu urcite viac casu dostanu josefson, gelinas. Takze sance pridu, len treba vydrzat do marca. A tiez si myslim ze po trejdoch sa uvolni priestor a p. thompson dostane dvojcestny kontrakt a mozno ho skusime tiez.
Sanca ze budeme draftovat vysoko je velka. Ved pod nami naisto skonci, len buff, car,edm.. ostatní nas mozu este aj predbehnut(hlavne ked si vypredame polku top 6). Dobehnut nemame velmi koho v bodoch(mozno tak Ottawu comu neverim, to nas skor, columbus este aj preskoci).
Ps: tie nase strelecke vykony a zlu pp tiez treba brat pozitivne. Snad to znamena, ze sa oates sam diskvalifikuje z kandidata na post HC. Opakujem sa, ale teraz nie je preco nadavat. Uvidime o 3 tyzdne, akym smerom sa vyberieme.