Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ach ano, la, hextall, citim sa ukludne...flyers, berube...dobry pocit je fuč :)

rozhovor s martym: tu je povedane vsetko, co kto preco a ako: http://fireandice.northjersey.com/fire- ... -1.1261247" onclick="window.open(this.href);return false;
dunim píše:flyers, berube
Myslis jako, ze mel v lete nastoupit a rovnou Berubeho vyhodit?
vobec nie(nemal najmensi dovod). skor to bola nepodarena narazka :) inak hextallovi fandim a mam velke ocakavania.
Vôbec neľutujem, že som to vydržal do pol 4 ráno, ale vôbec.... :hroza:
To bola zasa oslava hokeja, neuveriteľná kanonáda 14 striel za zápas :!: Nevedel som, kde sa skôr pozerať kedže sa útoky valili z jednej strany na druhú v zbesilom tempe :scare:
Pens keď sa im zachcelo tak nás mačkali ako citrón. Vyhrali úplne zaslúžene a to aj napriek Corymu, že chytal čo mohol aj to čo nemohol.
Dúfam, že Ryder bol 2x po sebe HS z toho dôvodu, že sa ide meniť lebo ten útok to je tragédia. Neviem veď to možno v celej lige neexistuje tím, čo má horšie poskladaný útok ako my. Tým by nepomohol ani Babcock. To treba celé prekopať a zbaviť sa všetkých dedov, čo tu nemajú čo hľadať už.
Aspoň, že Greene+Larsson hrajú ako top pár NHL a verím, že onedlho ním naozaj budú, plus dnes by mal byť v bráne Kinkaid takže aspoň nejaký dôvod na radosť.
Ja osobne moc nechapu nastale zmeny a pokud bude Oates jmenovan hlavnim koucem velice se bojim o budoucnost. Jagr pri PP pred branou, Tootoo v PP misto Henriquea, Harold a Fraser in misto Gelinase, Zubrus o lajnu az dve vyse nez Jacobson atd atd

Proc pri sezone, ktera je stejne v riti, nehraji mladi co mame v tymu jako prave JJ a Gelinas? Proc se nemuzou ucit ze svych chyb, proc nedostanou vic casu neco zkusit? Chapu ze treba na farme neni nikdo kdo by mohl hrat, ale to se jako pocita s Haroldem a Fraserem do budoucna?

Predvadena hra, je i pri lepsich vysledcich, nadale priserna a my to resime Camem na centru treti lajny. to jako WTF?
Problem je (tak jako u nas), ze tahle sezona je bodove zvlastni. A vedeni mozna nezachytilio, ze PO je uz dost passe. Vetsinou je ucast v PO naznacena nekdy kolem TDL. Ze je to letos driv, to je dost velka anomalie.
Vedeni toho nezachytilo dost od odchodu klicovejch hracu, pres rozlusteni ze trener stoji za ho*no, az po spatnej draft.
tak 5 bodov zo 6tich moznych po prisernych(ofenziva) vykonoch.. poslednych 10 zapasov bilancia 6-2-2 a nasleduje celkom lahky rozpis. pozerat sa na to veruze neda, ale vidim to pozitivne, ze dokazeme vyhravat aj zapasy, ked hrame zle(to sme tu dlho nemali, nedokazali sme vyhravat zapasy ani ked sme superov zvalcovali posledne roky, ak sa tak stalo). ono ked netesi hra, tak potesia aj taketo vyhry. aj to ze bolo plne hladisko.
ze ked sme hrali bez akejkolvek ofenzivy, tak divaci skandovali aspon pocas pk, kedze nemohli pri sanciach.
viac sledujem larssona ako nasu snahu o beach volejbal a je vyborny(skusali ho na pp posledny zapas ale to bolo cele zle- ale vsak kedy inokedy ak nie teraz). brankari tesia. schneider sa dal dokopy. hned je to lepsie, ked ma cas trenovat, vycistit svoju hru. kinkaid ma vyslovene bavi. chyta zatial dobre a nie je to ziadny uniformny butterfly. zapasy s nim v branke si nemozem nechat ujst.
inak sice proti floride 0 ofenziva, ale za to skoro 100% defenziva( ach harrold, harrold). floride sme nic nedali a ked aj nieco, bol tam kinkaid. nemali sancu.aj to berem ako velke pozitivum.(nie ako proti pens, to bolo 60 minutove bago).tiez tesi ze bernier zbiera body,(zvysuje svoju hodnotu). len ci pripadne kolo draftu zanho, alebo svoj buduci plat u nas- to je otazka:D JJ to drti na pk a hlavne na buly.

par veci okrem hry sa mi ale nepaci. uz spomenuty oates. to je fakt nejaky fetisista. par napadov dobrych, ale on skusa a trva na takych hovadinach ze az. tootoo na pp? hroza.(ok lou to proti torontu vysvetlil ze to bola odmena za vykony. fajn, prezili sme. proti pens nic a znova proti floride? naco??. zeby sa mu snazili zdvihnut hodnotu, ako harroldovi?)
situacia gelinas je zvlastna. ale zrejme na to jednoducho nema. co dostane sancu, to je to parodia na obrannu hru.strasne je zly. pritom zo zaciatku sezony bol v pohode. neviem ake su podmienky toho kondicneho pobytu na farme. ja by som ho tam poslal na par zapasov a potom ho nechal na isto v zostave par zapasov chyby nechyby. nech sa nemoze vyhovarat na confidence. ako poslednu sancu. ale nemyslim ze na to ma.
este ma stve henrique. ja by som ho rovno posadil, bez vysvetlenia a nech sa spamata chlapec :bitka3: ked sa moze snazit 42 rocny jagr. 35 rocny gomez lieta po lade, defenzivny zajac sa po rokoch nuti do tvorby hry a taha utoky, tak preco by sa mal adam, plazit po lade ako duch, zbavovat sa kazdeho puku, ktory sa k nemu priblizi, vsetko brzdit, o nic sa nepokusit a bez puku sa dobreze nie nuti do pohybu a vsetko robi snad o 2 sekundy neskor ako by mal.ak vobec..ak sa mu nechce, nech sedi..
S Gelinasom súhlasím. Na PP výborný, obrana o ničom. Neviem určite sa na tom bude dať zapracovať, ale pri pohľade, že na svoju šancu čakajú Santini s Jacobsom, tak sa mi natíska otázka, či ho vlastne potrebujeme. Hlavne Santini už by mohol no novú sezónu urobiť Ačko.
Greene je náš najdôležitejší obranca zatiaľ, ten musí ostať. Trojica Larsson, Merrill, Severson tak isto. Pričom všetci traja vedia hrať aj dopredu aj dozadu, čiže sú použiteľnejší ako Gelinas. A držať ho tu ako 6teho či 7meho beka je podľa mňa škoda. To kľudne zahraje Helgeson, či Fraser. Takže nenahneval by som ako ak by sme ho vymenili/pribalili do nejakého balíčka hoci len za pick lebo top6 útočníka asi ťažko pred TDL zoženieme.

No a JJ mi je ľúto. Súhlas s megatonom. Kedy, ak nie teraz by sme ho mohli posunúť do prvých dvoch útokov a neskúšať len na PK, ale aj na PP občas. Pre pána, veď je to 1-kolový výber, prečo mu nedáme poriadnu šancu?! Dúfal som, že s novými trénermi sa to zmení, ale u nás vždy po nejakej zmene dostanú väčšiu šancu esá ako tootoo, bernier, gionta keby nebol zranený... . Štve ma to, lebo po odchode obľúbenca Tedenbyho som dúfal, že aspoň JJ sa presadí, ale to ťažko keď ho nenechajú zahrať si poriadne. Nuž to by som chcel asi veľa od nášho klubu, tak som aspoň rád, že na Larssonovi zdá sa postavíme celú našu obranu :wink:
Dnes dal gol Rútu from Tútu :giggle: . Další zápas doma s 15 strelami a výhra :slap: . Tá NHL je totálny joke v poslednej dobe.
Tom Gulitti ‏@TGfireandice 6h6 hours ago
Devils were outshot 154-87 on five-game homestand and went 4-0-1.

:ciga:

Obrázek

:klobuk:
z ILWT
First, this team has issues with not only the fundamentals of hockey but also the fundamentals of being a team. They played like they're in pick-up pond hockey; kids as opposed to the men of Edmonton, who came into Newark with a gameplan of sorts. This would explain why the defense is almost solely devoted to reacting what the opposition does instead of trying to dictate it. This would explain why the offense was a complete mess tonight and in past games where getting twenty shots on net seems like a dream. The Devils have to talk to each other, recognize what their teammates can and can't do, and provide help. The floating, chasing, and expectations of having others make plays isn't going to cut it.

Second, I've believed strongly that Lou would never tank but I'm becoming convinced that's what we're seeing. How else to explain a line change of three defensively-poor players: Gomez, Bernier, and Jagr? How else to explain seeing Fraser and Harrold as a pairing in this league in 2015? How else to explain the consistently bad performances of the last few weeks with little change (winning played a role in that)? For some fans who want to see the Devils get the best first round draft pick possible, then you should be loving this sort of result. For those like me who want to see competitive hockey, this is near-obscene. Unfortunately, the third thing I'm convinced that no 18-year old prospect is going to immediately fix all (or some) of the problems with the Devils that we've seen this season. The first rounder should be good (don't botch it, Conte) but he's not going to be the franchise savior. Not with this current make-up.
lepe bych to nenapsal
Je to tak na 4-5 let prace, to bez debat a tim myslim jine prace nez Lou predvadel v posledni dobe. Je zazrak, ze ten team ma vubec tolik bodu co ma, protoze ten projev na lede je brutus (14 strel doma s Edmontonem wtf?? a takhle je to zapas co zapas..). Je pro me zahada, ze do Prudential vubec na hokej nekdo jeste chodi.. Zacit poradne draftovat (striktne forwardy), cekat a davat bacha na jejich vyvoj a pak postupne a hlavne rozumne podepisovat. Zadnej Clowe, Ryder a podobny ulety..
Toho sa však už pod Louom nedočkáme, od je dočista senilný už. A ten, ktorý by tu ten tím na svoj obraz vybudovať mal tu nie je a kto vie kedy, ak vôbec bude, celé zle :hroza:

Som zvedavý, čo vykúzli na TDL. Ryder už je x zápasov HS, ale nikto ho jaksi nechce :scare: Dúfam, že sa zbavíme všetkej "plevele" teda: clowe, havlát, ryder, jágr, salvador, židlický, tootoo, gomez a aj zubrusa s ruutuom. Teda pardon opravujem, dúfam, že sa zbavíme aspoň jedného z nich, lebo od LL už nečakám nič.

Pri tomto skazenom systéme draftovania má pre nás prehra väčší význam ako výhra, takže v tomto smere je to v poriadku, ale pri tom ako to v tomto klube chodí z toho sotva bude top 10 pick :hroza: Kto vie, či by ho nebolo lepšie vymeniť za top útočníka :sarcasm: lebo pri pohľade nato ako sa tu s mladými prospectmi zaobchádza by sme nevyťažili maximum ani z McEichela.
Taký Josefson, ktorý nato evidentne má by sa mohol aj posrať a aj tak mu nedajú šancu v prvých dvoch útokoch. To si tam radšej budeme chovať len 35 ročného Gomeza, ktorý bude jednou z najväčších rýb na UFA trhu :bitka3: Tedenby toho sme odfajčili učebnicovo. Larsson? Ten má z pekla šťastie, že už tu neni génius Pete, ktorý ho dusil tri roky a Adamovi čím ďalej, tým viac otváral dvere tak max. do Európy.
Quenville a Wood ešte asi nebudú ready, ale taký Boucher a Matteau už viac ready ani nemôžu byť a aj tak im nedajú šancu. :sok: A to je z našich akých takých nádejí asi tak všetko. No ešte ten mladý čo sme ho nedávno podpísali, ale to je detto čo vyššie uvedený.
Ja som uz kludny. Po odvolani deboera razom zmizol vsetok hnev :D tak cierno to teda nevidim, dokonca naopak. Iste,serie ma ako hrame v utoku, ale za deboera sme boli viac bezzubi s viac strelami.. skor uz len sledujem hracov konkretne, hra ako taka sa nefixne. S oatesom a s tymto kadrom v takomto rozpolozeni to snad ani nejde. Poniektori nemaju motivaciu a niektori na to zhlboka seru..ehm..henrique..
Naco teraz nadavat? Ved vydrzme 3 tyzdne.. uvidime, co ziskame za rentalov.. ze pojde jagr je 100%, dufam ze zidlicky tiez a taktiez by sa nieco dalo vytlct za berniera a mozno rydera..(myslim ze hrac ako havlat ostane..niekto za nas musi ostat hrat).
Len minuly tyzden som cital zo 2 rozhovory s louom. Z nich je jasne ze vie co chce. vyjadrenie ako postavil obranu a branu a teraz musi adresovat ofenzivu(s poznamkou co som pochopil ze draftovat forvardov). Ze 2 veci z 3 uz mame.
Takze pekne postupne, krok za krokom. Najprv na tdl ziskat drafty, potom draftovat utocnikov.
Potom tu mame obrovsky priestor pod stropom(vacsina veteranov sa vycisti). To sa nadejam na lacny zisk forvarda-ov od timov s problemami so stropom. Par ich bude. Na Fa nic zaujimave, ale uvidime co ten dalsi rok. cap spaceu bude habadej(koncia kontrakty, eliasovi, zubrusovi,ruutuovi) a na Fa by sa dal ziskat niekto zaujimavy. K tomu by malo byt uz jasne ako na tom su nasi mladici v systeme. Plus teraz nadraftovani hraci(dufam ze minimalne 1.kolovy forvard moze byt ready). A razom by to nevyzeralo zle.. iste, vsetko je to obrovske keby. Ale da sa to. nesuhlasim s atlantikom ze potrebujeme 4-5 rokov a duplom nie ze prace ktoru lou predvadzal. Podla mna je do 2 max 3 rokov hotovy.(pricom stale budeme siahat na Po). Ta prestavba uz davno prebieha.(sice nie edmonton, buffalo style). Je to lou, za jazdy prestaval branu aj obranu s nadejou ze tim bude konkurencieschopny.
Dokonca verim ze sa to da aj do zaciatku buducej sezony. Ale to by muselo vsetko klapnut a nahravat nam okolnosti-kombinacia vsetkeho( spravny draft, dobre prilezitosti na vymeny. Pripadne podpis nejakeho euro hraca). Teraz sa spominaju 2 rusaci chcu do nhl(mozno bude viac takych hracov s ohladom na situaciu). Nevenujem tomu pozornost, ale priestor mame ako financny, tak aj v top 6.
Davvy, k nasim mladikom: boucher bol pol roka strateny v ahl(45z 11+10!!)- teraz posledny mesiac sa prebral. Za danej situacie nema v nhl co robit a okrem jedneho pripravneho zapasu pred sezonou nepredviedol nic, okrem toho ze na to nema(dufam ze je to, este nema).
Matteau to iste(43z 5+10). Aj ked si myslim, ze buduci rok by mohol hrat 4ty utok a po odchode zubrusa,ruutua sa posunut vyssie uz aj so skusenostami. Je to iny typ hraca a v nhl sa podla mna nestrati.
Quenneville: (42z 35b)podla statistik ma horsiu sezonu ako minulu :/ co som davnejsie cital, dokonca sa v time prepadol na post 3. Centra.
To ho bodovo ponahana,este aj nas draftovany bitkar baddock:D (46z 12+15) v rovnakej lige.( aj ked mladikov a juniorske ligy vobec nesledujem, len statistiky takze to berte s rezervou).
Kazdopadne myslim obaja zrejme dostanu po tdl sancu hrat nhl(boucher, matteau). K tomu urcite viac casu dostanu josefson, gelinas. Takze sance pridu, len treba vydrzat do marca. A tiez si myslim ze po trejdoch sa uvolni priestor a p. thompson dostane dvojcestny kontrakt a mozno ho skusime tiez.
Sanca ze budeme draftovat vysoko je velka. Ved pod nami naisto skonci, len buff, car,edm.. ostatní nas mozu este aj predbehnut(hlavne ked si vypredame polku top 6). Dobehnut nemame velmi koho v bodoch(mozno tak Ottawu comu neverim, to nas skor, columbus este aj preskoci).
Ps: tie nase strelecke vykony a zlu pp tiez treba brat pozitivne. Snad to znamena, ze sa oates sam diskvalifikuje z kandidata na post HC. Opakujem sa, ale teraz nie je preco nadavat. Uvidime o 3 tyzdne, akym smerom sa vyberieme.
no ja rozhodne nejsem takovy optimista. realne neco muzeme ziskat tak za Jagra a Zidlu. A pokud odejdmeme s necim lepsim nez s 2. kolem za Jardu a 3 kolem za Zidli, tak budu prijemne prekvapenej. Ryder? jeho cena je tak conditional 6th, Berniera nikdo chtit nebude a ostatni taky ne, vzdyt taky koho? Gomeze? to by museli bejt lidi blazni aby za nej neco dali. Harrolda nebo Frasera? mozna pokud by nekdo chtel posilit farmu. Budoucnost neni ruzova a podle me to 4 az 5 let zabere a to za predpokladu ze vyjdou nektera kdyby. Vzdyt takovej Dallas, ten ma jinej kadr a vyrazne lepsi scouting a kde je? Jedina nase moznost je vymenovat s tymy na hranici stropu, ale nemyslim, ze nas cekaj takove kaufy jake udelali Isles pred sezonou
Ad dunim.. Tim "4-5 let" myslim samozrejme to, ze ten team bude za takovy cas konkurenceschopnym a legitimnim PO materialem. A neni to samozrejmost, stane se to jen kdyz budete konat rozumne, coz tak jednoduchy zas neni. Nejde jen o skladbu (ta muze byt i driv) ale hlavne o samotny vyvoj mladych hracu (forwardu), ktery MINIMALNE tolik proste potrva a to i v pripade ze budete draftovat dobre. Rict ze budete ready za 2-3 roky nebo dokonce i pristi sezonu je poho-pouhej dezilusionismus.. asi jako kdyz si letos rikal ze mate PO kádr. Vzdyt za tak kratkou dobu nemas sanci aby vam mladi forwardi dorostli a tahli vas a bez toho se nepohnete, v utoku ted nemate skoro nic a projevuje se to primo zoufale.. Jiste, mate svuj uspavaci styl hokeje kterym muzete proklouznout do PO jednou za čas kdyz vsechno klapne, ale kdyz rikam "konkurenceschopny" tak tim myslim neco vic.
atlantik: iste ze som tvrdil, ze mame PO tim.. to nam minuly rok uslo o 5 bodov( na zapade to boli 3). najazdy sme mali 0-12 ci kolko, x stratenych vedeni v zavere.. do timu pribudol cammalleri, tiez som cakal, ze sa preberie ryder a hrali sme pritom najhorsi hokej aky som nas kedy videl hrat a neboli sme schopny vyhrat 2 zapasy po sebe- napriek tomu to bolo len trapnych 5 bodov.. preto som tvrdil ze na to PO mame.-chcel som tomu verit :) dokazatelne mylne..

jasne ze za rok vsetko napravit je fantasmagoria, ale keby sa vesmir zblaznil,mozne je vsetko- to je len fanusikovsky sen po troch rokoch katastrofy..
ja som pochopil tvojich 4-5 let, ze myslis vyvoj nanovonadraftovanych utocnikov.. nemyslim ze sa bude 4-5 rokov cakat na nich.. nie s nasou obranou a brankarmi, ci cammallerim podpisanym na dalsie 4 roky..
neviem co sa udeje, stale si vsak myslim ze to budu 2-3 roky..2 roky ta prestavba uz prebieha..
pokial mas vybornu branu a defenzivu, tak s priemernym utokom dokazes byt v prvej 8cke. a ten priemerny utok za tie 2-3 roky splasit je mozne.. minule som to ratal,a nam to vychadzalo okolo 20-24 volnych milionov na buducu sezonu.(na dalsi rok dalsich 12,5 minimalne k dobru)+ navysenia stropu. to je proste obrovsky priestor. k tomu draft do 10 miesta(ratam tak 6-8). na FA do utoku nie je nic. preco by sme nemohli zaplatit nejakeho rusaka z khl a dat mu prvy utok? preco by sme za facku nemohli zohnat trebars sharpa z chicaga(to je vystrel z brucha) a za draft a jedneho z nasich mladych obrancov zohnat dalsieho top 6 hraca? a podpisat dvoch fa obrancov(samozrejme ze nei vsetko naraz).aj keby spravil tretinu z toho, tak sme uz buducu sezonu na tom lepsie ako tuto.. k tomu treba priratat fa trh o 2 roky, kde si aj tak budeme moct vyberat z velkych rýb.. priestor bude.. preto tvrdim ze 2-3 roky.. o tych 4-5 rokov dorastu talenty a budeme mat depth. samozrejme za idealnych podmienok. ja som optimista, lebo sa to da. preto este nenadavam na loua, uvidim kam smeruje. vobec to nemusi byt tak katastroficke.

megaton: tak s vymenou jagra a zidlickeho ratam. nikto netvrdi ze sa podari zbavit vsetkych nasich ufa.(nebude zaujem+ by nemal u nas kto hrat).. som plny ocakavania co mozme dostat za duo jagr-zidla..
pozrel som si zbezne trejdy za posledne 2 roky.. pred 2 rokmi sa preplacalo jedna basen.. quincey za 1.kolo, gaustad tiez.. hraci ako grosmann za 2 a 3. kolo. kubina za drevo a 2 a 4 kolo.. a hraci urovne tych nasich sa tiez menili..smithson, commodore,gill, dokonca rolston..tam necakam protihodnoty- skor miesto pre nasich mladikov do konca sezony.. minuly rok to uz nebolo take ruzove: ale ked sa mohli vymenit hraci ako stempniak, meszaros,diaz- dvaja z nich dokonca za 3 kolo, tak sa mozno aj nam nieco podari. iste, taky gaborik siel za frattina a 2. kolo+3 conditional, ale napr taky legwand siel za eaves, jarnkrok a conditional 3...

jagr ma dobre postavenu zmluvu..v case uzavierky prestupov by mal byt jeho cap hit 0,75 ci kolko.(som to nasiel neikde). zidlicky je pravak, tam zaujem bude obrovsky.. tie 2. kola su pravdepodobne- ale moze to byt viac.. dokazem si predstavit dostat za jagra mladeho hraca a 2.kolo...(taky b. bennett a 2. kolo mmm :sarcasm: )
dunim píše: za jagra mladeho hraca a 2.kolo...(taky b. bennett a 2. kolo mmm :sarcasm: )
Tohle kdyby se stane, tak je to jako by nekdo hodil na Consol bombu. Fans Penguins by asi zešíleli, vcetne mne. Beau je takovy oblibenec a uz ted to presahuje meze.. Nic proti Jagrovi (ten 2nd rounder + beckovy prospekt klidne), ale obetovat nas nejvetsi home-grown talent na kridle za 43-letyho rentala navic k diviznimu rivalovi, to by byl brutus. Smutny je, ze se to na 100% asi vyloucit neda, fakt nechapu co se ted deje kolem Bennetta a proc nehraje :scare: Kouc jen opakuje jak je dobrej a jak je pro nas do budoucna klicovej, ale pak ho posadi a rika ze musi zlepsit hru u mantinelu.. Ted ho asi nasadi, ale do 4ty lajny, kde pokud nezaboduje tak ho mozna priste zas posadi. Fakt doufam ze neudelame takovouhle ptakovinu :nervozny:
Neverim ze by ste menili zrovna s nami,
ale nieco podobne s niekym inym je mozne.
Bolo by zaujimave zistit aku ma rutheford ci ako sa vola
Minulost na tdl
dunim: Vravíš, že mladí šance po tdl dostanú. Ja sa pýtam prečo ich nedostanú už teraz? O čo vlastne hrajeme? Veď nám už o nič nejde. Dobre možno zvýšime cenu nejakých dedov, ale reálnu hodnotu má len jágr a židla. Zvyšok je o ničom.
Ok, Matteua a Bouchera teraz nerátam, ale prečo teraz ku*va nedajú JJ hrať presilovky? Miesto v 2. lajne aspoň? Miesto toho ho zadusíme úplne a supertalentovaný Tootoo bude zbierať sekundy v PP :hroza:

Toto ma dokáže neuveriteľne vytočiť. To je možné snáď len u nás. Začínam si myslieť, že máme úplne najhorší systém v útoku. Tak prehnitých útočníkov jak my nemá nikto. Keby aspoň tie prehry boli prehry mladých, nepovedal by som ani pol slova, lebo to by aspoň niekam viedlo, ale toto čo nacvičujeme teraz je cesta do pekla. Už chýba len Oates na HC, čo zachvíľku už bude realita :scare:
davvy preto, lebo pre nich nie je miesto, supiska ma 23 hracov :) rydera nezmiznes ze abrakadabra..
preco nehra josefson pp? no asi preto, ze produktivita je jeho najvacsia slabina..preto. nema tam co hladat(som jeho velky fanusik).. co ma hrat pred cammallerim,zajacom, henriqueom? naozaj?
ze je oates fetisista co tam potrebuje pravaka(a napcha tam tootooa je ina vec, na to nie je ospravedlnenie). ze napcha jagra pred branu? oates je kus choreho vola, a ked moze rozhodovat je to aj vidno.. larssona uz skusali na pp a bol katastrofalny, pritom po tom volas uz 2. rok.. staci ze sme cirkus, nemusime byt aj humberto.. naco to silit.. ako by to asi tak brali hraci ako elias, camm, zajac, henrique, ze cez nich hraju horsi mladsi, lebo sezona je pasé? tí hraci tu budu aj dalsie roky, uz je to dost zle, nemusia sa vytvarat dalsie problemy.. po tdl, budu mat priestor..nenasilne. nech sa ukazu potom. nemusi sa to robit tak odporne ako v buffale. a opakujem,kazda volovina co stvara oates(sam si napisal,priserny system utoku-ktory ma na starost) znizuje jeho sancu byt HC..
:rofl: :rofl:
El Risitas zacina byt este vacsia legenda jak slavne video s Hitlerom :rofl:
Tak toto video nemá obdobu :hufi: :hufi: :hufi: :hufi: :hufi:

A otázka. To teraz podľa novej zmluvy môžme na konci každej sezóny vykúpiť ďalších dvoch hráčov alebo sme svoj limit už vyčerpali s Hedbergom a Volchenkovom? Vie niekto odpoveď? Lebo Clowea sa inak nezbavíme :hroza: to bol podpis toto. Pre mňa určite horší ako floridský Bolland.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS