ja som to urcite nestopol, veci riesim skôr v zakulisi
kajo píše:Do prvej aj tak postupia len ti aktivni, len som zvedavy ako to zoberu vypadavajuci
samozrejme ze do prvej postupia len aktivni, ale prave aj na ukor tych neaktivnych, je tam len 14 timov, z toho jeden tim riesi popo, jeden ja
(ale uz som ho poziadal aby skusil najst niekoho ineho, kader je slusny,dokonca si myslim, ze ak sa bude o tim starat pôjde pekne hore, ale mna nebavi hrat a vyhravat s mrtvolkami) takze to si rovno 2 odskrtnime, zostava 12, z toho pocitam ze ak taka 4ica GM´s na to kasle uz teraz, kolki sezonu seriozne dohraju...? 6-7-8?? ti aktivni za to samozrejme nemôzu, ale ta kopa neaktivnych pri tom pocte celkovych GM´s, cele zle
ano a to je presne o tom, ze ako to zoberu vypadavajuci, osobne lutujem tych, ktori by mali zostupit a riesit ? 2.ligu
jasne, ze postupujuci by boli ozivenim, taky FF. sloter, dudo, neely je tam aktivny,
(ak som na niekoho zabudol sorry) ale kazda minca ma 2 strany
kto si ju vezme na starost, popo na to logicky kasle
(ten riesi lig az az) nie co sa tyka svojho timu, ale co sa tyka nejakeho sledovania (ne)aktivity, ved ak by si sa ty nespytal FFho, nikto nevie ako to tam (ne)zije a zostal som dost zaskoceny, ze hned od uvdonych tyzdnov sa to nejako zadrhlo
k poctu vypadavajucich, si spomenul ze do 3?miesta, neviem, ci sa to vôbec uzatvorilo, ale realne bolo tusim 2, riesit 3 postupujucich z ? 2.ligy, to je asi moc
btw, ja nevypredavam kader:D ak uz nejaka ponuka pride, tak nech stoji aspon za nejake minutove zvazenie:D