Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No ještě,že to naštěstí není na Tobě příteli,to by se nám o PO mohlo opravdu jen zdátCome on ENGLAND píše: Kdyby bylo na mě, tak ho beru do Philly okamžitě![]()
!!!!
Chápu XruCe,i když první zápas nic neřeší,tak jistý náznak pochybností a obavy o brakářský post u Caps jsou na místě!
Atlantu by měli dát i se strašákem do zelí v bráně,ale no co už,body jsou fuč a tak fandům Caps nezbývá,
než se modlit za to,že se gólmani vzpamatují. :modlenie:
Tak jsem zvedavy jak budou golmani Capitals pokracovat
Jestli takhle to se budou moci utocnici pretrhnout a stejne z toho nic nebude. ALe treba to byla vyjimka, ikdyz u Theodora nevim nevim.
Philly jako ze bys treba vymenil Thea za Birona jo??? To by meli fanousci Flyers asi radost
Uz vidim ty titule v novinach..... MAD MIKE IS BACK!
Philly jako ze bys treba vymenil Thea za Birona jo??? To by meli fanousci Flyers asi radost
Tak nakoniec sme vyhrali, Caps zvolili po prvej tretine zaujimavu taktiku-vsetky sili do utoku(co ine im aj zostavalo..ze?), v dosledku coho sa hrali zvysne 2 tr. hlavne pri branke Chabibulina, ktory bol inak paradny a drzal dlho CHI nad vodou, pri tak natlakovej hre neboli streli CHI na nase sitko az tak nebezpecne, takze uz neinkasoval, ale kazdy jeho zakrok bol maximalne neisty. Bohuzial sa budu musiet hraci, ja a ostatni fanusikovia zmierit, ze WSH bude prehravat aj zapasi, v ktorych bude inak lepsi.
Tak dnes mame Canucks, musim povedat, ze bod by bol nad ocakavania, ofenziva Canucks zatial slape pekne a ked si uvedomim, ze Theo nam pusti kazdu 5-6 strelu a nasej, aj ked dost silnej ofenzive sa nepodari strelit Luongovi viac ako 3 goly, tak dnes to vidim na prehru, nevadi, aspon sa rano nevytocim..
Hmm..no tak to je dost sila, Caps vyhrali aj druhy zapas s taktikou "vsetko do utoku, hadam na nas nevystrelia" a ono to fungovalo, za cely zapas len 10 striel, jedine stastie, ze mame az tak silny utok, lebo ak by sme mali stavat na brankaroch
No a nech niekto povie, ze Caps nemaju kvalitnu defenzivu, za posledne 2 zapasi na nas prilis vela striel neletelo - nastastie :modlenie:
šak ani nikto nehovorí že mate zlu defenzivu naopak mne sa celkom lubi a som rad že za posledne roky ju vylepšili o sobnosť ako Tom Poti.. ja tohto obrancu uznavam velmi som chcel aby bo lv New Jersey no nevydalo... inak je to velmi skvelý korčuliar jeho tvrda hra pomaha v defenzíve a vie zato aj golik dať, + pripojiť k nemu aj mena ako Green, Pothier... no proste kvalita darmo.. Jurčina s asistenciou... tiež slušne vydarený zapas pre caps
To, źe ste dali Fjodorova do obrany bol správny ťah. A mali by ste ho tam nechať. Viem, ako hral na poste obrancu v Columbuse a Detroite. A dala by som ho do páru s Greenom, prípadne by ste mohli povolať Alznera a dať ho ku Fjodorovovi. A niektorých obrancov vymeniť za brankára
Fedorov sa stahuje spat do utoku, co som bol teraz na fore, Kozlov sa nam zranil na par tyzdnov, Semin nevyzera ze by tiez mal hrat a pravdepodobe ani Brashear. Citelna je hlavne strata Semina, zatial nasho najlepsieho utocnika, ale aj Kozlova.
Na hokej.sk som cital, ze sa GM pokusa vymenit Nylandera, tak to dufam v ziadnom pripade, nadaval som sice nanho, ale mal vyborny kemp a zatial sa mu slusne dari, ked ho mame v tyme, mozme riesit rozne variacie s Fedorovom, ktory sa mi na poste obrancu fakt pozdaval, ale v pripade zranenia (ako nastalo aj teraz) mame vybornu zalohu do utoku. Jediny sposob ako by som Nyleta vymenil by bol, keby s nim sielo aj to nase sito za nejaku velmi kvalitnu brankarsku nahradu, uvolnil by sa nam rozpocet a ziskali by sme tak strasne potrebneho kvalitneho brankara, ale bol by tu problem v pripade zranenia jedneho z dvojice Backstrom-Feds, kto by potom robil centra druhej lajne?
No..ten optimizmus by som brzdil, chlapcom sa podarilo vyhrat 2 zapasi, ale vsetko to stoji a pada na sile utoku, az narazime na tym s rovnako silnym utokom, budeme pravidelne prehravat, v branke skratka nemame podporu, ja som co sa tyka tejto sezony dost velky skeptik
Tipujem to na Carolinu..
Na hokej.sk som cital, ze sa GM pokusa vymenit Nylandera, tak to dufam v ziadnom pripade, nadaval som sice nanho, ale mal vyborny kemp a zatial sa mu slusne dari, ked ho mame v tyme, mozme riesit rozne variacie s Fedorovom, ktory sa mi na poste obrancu fakt pozdaval, ale v pripade zranenia (ako nastalo aj teraz) mame vybornu zalohu do utoku. Jediny sposob ako by som Nyleta vymenil by bol, keby s nim sielo aj to nase sito za nejaku velmi kvalitnu brankarsku nahradu, uvolnil by sa nam rozpocet a ziskali by sme tak strasne potrebneho kvalitneho brankara, ale bol by tu problem v pripade zranenia jedneho z dvojice Backstrom-Feds, kto by potom robil centra druhej lajne?
No..ten optimizmus by som brzdil, chlapcom sa podarilo vyhrat 2 zapasi, ale vsetko to stoji a pada na sile utoku, az narazime na tym s rovnako silnym utokom, budeme pravidelne prehravat, v branke skratka nemame podporu, ja som co sa tyka tejto sezony dost velky skeptik
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé