Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

gratulacia Sellymu :serus:
na to, ze som v G stats ziskal jediny remizovy bod, spokojnost aj s prehrou 7:9
Selly to trhol v takych 2 bonusovych stats v SHP + SHO
presilovkovo sa mi prilis nedarilo, Prustovo zranenie mohlo prist o nieco skôr, Rydera by som pri momentalnej forme urcite nepustil, ale ked si vezmem, ze som ho Ohlundovi ponukal za nizsiu sarzu ako bol Tamagoci, aj tak dobre

no kuva, dalsi narocny suboj, 2 vs. 3 :roll: akurat ma napadlo, ze od zaciatku sutaze riesim dost narocne suboje, ziaden suboj proti lamam typu ****** ci *******
ale dobre vediet, ze aj v narocnych subojoch sa slusne dari a vytuzene PO je podla vsetkeho v kapse Obrázek

btw

nevie mi niekto zistit, ako je na tom Leopold? na injury stranke som sa pred istym casom docital, ze je out - Upper-body injury, svieti mi na IR uz pomaly mesiac, no najnovsie ho na injury stranke neviem najst, ale pochybujem, ze je uz fit

Wanic - kedy môzem cca ocakavat Schlemkov navrat?

najviac som ale zvedavy na Martyho :neviem: nech viem na com som, nech si to tam s G trosku do PO skonsolidujem

dnes mam v kleci Lehnera, tak hadam macovia zvitazia 0:1 po sn :jn:
:!: do konca sutaze posledne 4 tyzdne
no kuva, dalsi narocny suboj, 2 vs. 3 :roll: akurat ma napadlo, ze od zaciatku sutaze riesim dost narocne suboje, ziaden suboj proti lamam typu ****** ci *******
a po tomto suboji Denver Blizzard :roll:
v poslednych 2 tyzdnoch Anchorage Eagles + Minnesota NorthStars
a potom to pride :scare: no kto? :neviem:
to Cepi: Schlemko isn't ready yet but getting closer :neviem:

My jsme nezvládli zápas s Minnesotou :slap: :slap: ... zatím stále jenom jedno vítězství, takhle se o play off nehraje :nono:
tak konecne vyhra (11:6) na body dost presvedciva (48:17) okrem blokov som ziskal vsetky hracske stats ale z brankarskych 1:5 :scare: ale aspon nieco..playoff je vsak stale v nedohladne

:plus:
Kunitz :-O 6+3,+7, 3 PPP, 2 GWG, 14 SOG je priam vynikajuci
E.Staal 0+5 nadalej si udrzuje stalu formu (spolu s Kunitzom su na prvych dvoch prieckach v +/- v celej NHL a v prvej 7icke kanadskeho bodovania)
nova posila Kessel 3+4, 3PPP, 14SOG :good: presne to som od neho ocakaval
podarili sa picky z FA Fehr 2+2 :thumbsup: Bujoon 1+1 a ani od Clunea som gol necakal
pochvalit musim este Bollandove 4 nahravky a prispevok k FW ci hitom a Majo Hossa 2+2

momentalne je teda utok vo velmi dobrej forme a to ma este bod na zapas Hudler a chytil sa uz aj Desharnais

:minus:
brankari :-( mal som sice velmi peknych 8 startov ale iba jedna vyhra a napriek tomu ze som mal o dva starty viac ako Rono tak som prehral na pocet zakrokov (SV)..tu som ale spravil chybu mal som brat Grubauera namiesto Frazeeho a vyhral by som tuto stats iste
zranenie Fistrica a M.Staala ktore ma stali zrejme vyhru v blokoch
-4 od J.Schultza..trochu si to napravil dvoma nahravkami v poslednom zapase tyzdna

dalsi tyzden ma caka arek uz teraz kazdy zapas je pre mna dolezity staci jeden vypadok a som definitivne mimo playoff..stracam sice 10bodov na Dejfa ale tlaci sa tam viacero timov..ak mi utok neudrzi tuto formu a brankari nebude chytat na hranici svojho maxima tak playoff :ahoj:
ja len nechapem ako sa moze dejf s tolkymi zraneniami drzat tak hore :lol2:
Anty píše:ja len nechapem ako sa moze dejf s tolkymi zraneniami drzat tak hore :lol2:
Vzdy ked pozriem na jeho roster,chce sa mi plakat a vracaju sa mi spomienky na knihu "Cenkovej deti"... chudata ... :cry:
cepi píše: nevie mi niekto zistit, ako je na tom Leopold? na injury stranke som sa pred istym casom docital, ze je out - Upper-body injury, svieti mi na IR uz pomaly mesiac, no najnovsie ho na injury stranke neviem najst, ale pochybujem, ze je uz fit [/size]
Je uz pripraven, mohl hrat v nedeli, ale nevesel se do sestavy.
Halifax Royals 6:8 Silesia Ice Miners

Prvá prehra v sezóne. :nervozny: Rozhodli najmä brankári, kde v kvantitatívnych štatistikách bola remíza, ale ostatné som prehral. Viac menej všetky štatistiky boli tesné, až na FW kde som s prehľadom prehral. Tiež moji obrancovia sa rozhodli prestať blokovať strely.
James Neal 4+3, +5, 17 SOG
Jeff Carter 6+0,
Chrise Stewart 2+5,
Nicklas Backstrom 1+4, 37 FW
Seabrrokk 1+1 ale hlavne 10 HIT a 11 BLK
Howard 3 GS 2W 0.97 96.3% 1 SO
Crawford 4.42, 81.0%
Smerom dopredu viac menej spokojnosť, na 90% tímov by to stačilo. Aj keď taký Roy, Ennis, Gagne alebo Nudžent mohli mať o nejaký ten bod viac.
tento tyzden len strucne:
s dunimom nakoniec tesna prehra 7-8. tesne to bolo pocas celeho tyzdna, vacsinou som bol o 2-3 bodiky vo vedeni ja, nakoniec sa to otocilo. v brane som proti dunimovej letke a bez zraneneho warda spokojny aj s prehrou 2-4, nieco lepsie sa len tazko dalo cakat, mohol som len dufat ze vyhram aspon kvalitativne stats co sa nakoniec aj podarilo. skoda toho fasthovho shutoutu.
v poli potesila potencia mojich utocnikov (celkovo 20g+21a), solidne zabodovali takmer vsetci, este aj cucka mcclement dal 3 goly. vycnieva letang s bilanciou 0g+7a :slintac: "sklamal" wilson, ktory sa po galapredstaveni proti oilers (2g+2a) v dalsom zapase zranil a skoncil na IR :hroza: unsung hero je mark fraser z toronta - 0g+1a, +2, 20hitov, 11 blokov :slintac:
Harcov Drunks : Chicoutimi Bandits 9:7
Stále nic nového. Pár hráčů mi opět odpadlo. Ofenzivní statistiky jsem všechny prohrál a vítězství mi zajistil :king: a neskutečných pět bodů v oslabení (předtím jsem celou sezónu udělal jen jeden bod :D ).
Semin 2+4
Orpik +6, 9hit a 11blk
:king: 93,5%, 2w

Sharp, Kuemper IR :hroza:

Už druhý týden se držím na playoff pozici. :wave: Ale bude to těžké, protože hraju už jen proti soupeřům, kteří mají šanci na playoff. Jestli za moje body mohl doposud Henrik, tak teď to bude platit dvojnásob. Ze čtyř brankářů mi zbyl akorát on, tak potřebuju v posledních čtyřech týdnech jeho nejlepší formu, aby mi získal aspoň kvalitativní statistiky, jinak mi hrozí debakly.
Dneska se zase ty moje kopyta predvedly :slap: Mel jsem full roster a borci nasbiraji gigantickych 0+3 a samozrejme tecu ve vsech hracskych kategoriich az na hity. Kdyz jsem videl ze chytal Enroth a ja ho nechal sedet pekne me to sralo, no nastesti Lindback s Rinnem se taky predvedli :good:
ja som na tom podobne, 1+3 :panika: Ale Allen s Khudobinom sa hecli :good:
Moje bodove orgie pokracuji, ale jako kazdy tyden dostavam na prdel v brane... Rinne :x
Markstrom 3 goly z 13 striel :cool: som myslel ze na floridsku branu pojde v kazdom zapase 30+ striel..ale TB je asi neschopna :eek2: v utoku to bude s areckom tuhy boj 7+3 za noc je super a bodik v oslabeny potesil tiez
Devan :rofl: :poklona:
Petersa som mal na benchi :tomato:
kuva tam, Marty IR, Miller DTD (infekcia nos.dutin) , moje 2 mka, ktore ma tahali celu sezonu su off a ked siahnem po akej takej nahrade, ktora zriesi cennu roletu, :ho*no: z toho, ak by sa mi toto prihodilo v PO zapase :samovrazda:
tato nocna Peters strata bude zrejme na konci tyzdna rozhodovat, nevadi, ponaucenie, musime ako tak zabojovat v ostatnych stats
Vylucit za neaktivitu :!: martin uz caka na svoj tim a dockali by sme sa aj velkeho comebacku Kovaleva k Big Bad bruins :petrik:
kajo píše:Vylucit za neaktivitu :!: martin uz caka na svoj tim a dockali by sme sa aj velkeho comebacku Kovaleva k Big Bad bruins :petrik:
:nono: k Big Bad Pens :petrik:
myslis, ze by zvladol zmenit nazov timu? :sarcasm:
kajo píše:myslis, ze by zvladol zmenit nazov timu? :sarcasm:
však na čo máme komisára ligy :jn:
no kuva, naraz sa mi vratili vsetky IR Dcka - Leopold, Bieksa, Schlemko, tym padom mam preplnenu supisku a neviem koho mam pustit k vode :roll:
najidealnejsie to bolo v case, ked mi chytalo duo M+M, bolo po probleme, no pri 5G, je to uz o niecom inom, no pri tych G by bolo lahkvozne niekoho pustit k vode, Peters + Lehner si slusne zachytaju, tak neviem
v podstate sa uz pripravujem na PO, s akou zostavou don vstupim, pockam, ako sa vyvinie G situacia, nechcem riesit unahlene kroky, preto tieto posledne zapasy ma môzu co to stat; nejaky aktivny bench aj na ukor konecnej prehry si v podstate môzem dovolit, v PO to uz bude o inom
Pusti toho Bieksu, včera zavinil 2 goly Preds aj ked pri tom 2 mal smolu :? , potom Lui dostane 4 kúsky od Preds :hroza: a prehravam kvalitatívne stats... ale v útoku sa znovu raz darí, nikto nenahral viac bodov okrem Redyho... Lol a minulý týžden pri tom výprasku od areka som vyhral 2 G stats a pritom som mal len jeden jediný štartík, nič viac :giggle: :jn:
Crawford, Howard. :super: Dostal som sa do tesného vedenia, teraz to v posledný deň nezbabrať.
Luongo my pokazil všetky G stats, som mal nábeh na vysokú výhru, viedol som aj 11-4 a už prehrávam, dnes mi ani nikto nechytá, tak nádej na PO je už definitívne v háji, keby vyhrám toto kolo vysoko ešte by som veril :? . Ach tá brána, aj minulý rok ma zruinovala, Luonga som bral v prvom kole :hroza: pritom chytal prvý mesiac :ho*no: a Schneids dostával čoraz viac šancí, potom som ho vymenil za Reimera ktorý bol častejšie v nemocnici ako v bráne :slap: , túto sezonu zas picknem Hillera ako jednotku a tiež mal famozny štart... ako už spomínal megaton tak ozaj má tá brána privelký impact na hru, v hráčskych štatistikách ked som pozeral totals som bol väčšinou všade v hornej polovici...
Bobr :poklona: Price :klobuk:
Na Bobra nemám slov, neskutečné stats už asi 4. zápas po sobě :good: navíc Biron taky zatím ještě nezklamal, když už tu šanci jednou za uherskej rok dostal. :thumbsup: Od Priceho čekám furt víc jak 91,3%, ale dejme tomu.
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING