Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

AndyF píše:
arek píše:1. cislo bulletinu o nasom time:
http://issuu.com/areksvk/docs/phf-times1" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosimte, ktera je ta treti stabilni formace?? :matika:
:evil:
este som tam aj zabudol dat fotku cheerleaderiek :hroza:
Wanic píše:/colors red 45 FFFFFF 03679A
/colors blue 90 FFFFFF CE6C0A (or kdyby si s tim arek nějak vyhrál ať ten přechod vypadá plynule, ale já jsem skor za první variantu): /colors blue 90 FFFFFF FC850C E6780B CE6C0A
tie modre su :slintac:
Dodatečně vám gratuluji k zaslouženému a skvělému postupu do play-off i k bojovně odehranému prvnímu kolu PO, který jsem celý sledoval live. :serus:

Zatím jedete podle původního plánu (postup do PO, v první sezoně vsadit na defenzivu, kdežto v té druhé už zlepšit ofenzivu atd.) a vychází vám to, tak snad vám to tak bude pokračovat i v dalších sezónách. :yes:

Arekovo vyjádření mě moc nepotěšilo, ale ok, beru to, chápu to, od začátku jste mě neměli moc rádi, tak by byla blbost čekat něco jiného. Každopádně to byl jeden z důležitějších důvodů, proč jsem haxu nechal. Po zkušenostech i já vím, že týmová práce je ten nejlepší možný klíč k úspěchu, a proto jsem vám to dál kazit nechtěl. Já to nechtěl teda kazit nikdy, ale asi holt jsem to bral moc vážně a chtěl jsem, abychom byli ještě lepší a lepší, ale to bez občasných výčitek jeden na druhého prostě nejde, min. právě v reálných sportech jako fotbal, hokej atd. :jj:

GL, guys. :salute:
To je parada arek, ty by ses tim mohl zivit! Precetl jsem to jednim dechem. :thumbsup: :poklona:
Rono píše:Arekovo vyjádření mě moc nepotěšilo
:hmm: nie skor Antyho?
dakujem redy za pochvalu, aj ostatnym.
Taky se mi nelibi, jak s tam do Rona navazi(te), aspon se to mohlo napsat diplomaticky, jako zbytek textu..
ja som to s ronom nijako zle nemyslel :hmm:
Vybodol, vyprd, zabalil..
Myslel jsi to dobre :andy:
slovo vyprdol malo vyzniet vtipne, nie urazlivo. A na slove zabalit nevidim nic zle.
ja som Rona vzdycky obhajoval a presviedcal som vsetkych ze potrebujeme mat aj takyto tip utocnika a preto ma trochu sklamalo ze sa na to vybodol bez nejakeho upozornenia..keby bol aspon napisal ze konci ze nema cas na trenovanie ze ho to nebavi alebo aspon nejaky dovod ale ani buu..tak ja nemam dovod sa tu teraz tvarit diplomaticky...to ze sa na to vybodol je fakt..to ze bol najproblemovejsi to je tiez fakt

ja si stale inak myslim ze takehoto utocnika potrebujeme ale neviem ci som schopny dat Ronovi dalsiu sancu..tych uz bolo ...a asi by to ani neposobilo dobre na tim
Wanic píše:Chlapi.. co kdybysme do příští sezónu zkusili nový dresy? Mě se ty naše alternativní moc nelíbí a naše domácí sada (modro-šedá) je v systému dvou dresů nevyužitelná.. co to teda zredukovat jenom na dvě oficiální sady...

/colors red 45 FFFFFF 03679A
/colors blue 90 FFFFFF CE6C0A (or kdyby si s tim arek nějak vyhrál ať ten přechod vypadá plynule, ale já jsem skor za první variantu): /colors blue 90 FFFFFF FC850C E6780B CE6C0A

koukněte ve hře.. tam to vypadá líp jak v editoru

nebo popřípadě nechat naší modro-bílou kombinaci a přidat nějakej jinej alternate... :jn:

btw. ještě jednou .. arek poklona za to shrnutí :poklona:
tak tu modrosedu sme ani nemali pouzivat ja som ju ani nikdy nedaval len redy tusim dvakrat ked som nehral..cize 2 dresy stacia

podla mna tie dve co sme mali boli OK ale zmene sa nebranim
Kika píše:Najlepšie je to okienko ,,Ako sa číta Wanic? "
Takové by tu mělo bejt i na hokejfóre... :cool: ... pořád to někdo skloňuje tak prazvláštně :scare:

Co se toho Rona týká, napsaný to bylo podle mě dobře... Rono bohužel, i přesto že má vysokou haxballovou kvalitu, nikdy neoplýval tím správným přístupem, kterej náš systém hry vyžadoval a vyžaduje.. v týmech jako Karslberg by určitě našel uplatnění... no v týmu, kde se sází na propracovanej systém, prostě Ovechkin style player nadělá více škody, než užitku (proto i oceňuju ten jeho poslední post :cool: )

V současnosti je týmu určitě daleko prospěšnéjší Danny, který s náma chodí pravidelně trénovat, snaží se naučit styl hry, kterej hrajem a z něho vycházet.. Rono dělal věci přesně naopak, on uměl hrát hax a z toho vycházel a snažil se to zkloubit s našim stylem hry... což pro tým samozřejmě prospěšnější není...

I tak je mu třeba ale poděkovat, do historie PHF se svým dílem zapsal a hlavně na Summer Cupu nám pomohl dosáhnout úspěchu, kterej náš tým prakticky nastartoval.... no a bůh ví, třeba i někdy v budoucnu bude tu historii znova sám psát... (jestli nám skončí nějakej hráč po každym vypadnutí z play off, tak prostoru na doplnění kádru bude dost :giggle: )
arek píše: nie skor Antyho?
Myslel jsem, že jsi to psal ty, pokud ne tak sorry. :moj:
nazdar chalani,

gratulujem k peknemu umiestneniu a dufam, ze sa zlepiste ... mma oho teraz fakt moc velam nbodaj by aj nie, ked mam 4 obory ... rad by som vam v nejakych zapasoch pomohol, ale obavam sa, ze nebudem mat moc casu ... mozem s vami trenovat, ak by ste mali zaujem, ale neviem, ci odoham nejaky zapas ... takdaje vediet, co a ako ...
Ivan
Ivan píše:nazdar chalani,

gratulujem k peknemu umiestneniu a dufam, ze sa zlepiste ... mma oho teraz fakt moc velam nbodaj by aj nie, ked mam 4 obory ... rad by som vam v nejakych zapasoch pomohol, ale obavam sa, ze nebudem mat moc casu ... mozem s vami trenovat, ak by ste mali zaujem, ale neviem, ci odoham nejaky zapas ... takdaje vediet, co a ako ...
Ivan
no momentalne mame ustalenu sesticu hracov takze zasahovat do toho nebudeme ak sa nic nestane..ak postupime a budeme zakladat Bcko tak budes prvy na zozname hracov..obcas by si potom mohol zaskocit v Acku ak to bude potrebne
co sa tyka nasich sanci na postup tak postupime (ak som dobre pozeral) vtedy ked sa do novej sezony neprihlasia dve timy z vyssich lig/rozpadnu sa...ak by boli vyhrali Saints proti Karlsbergu tak by stacilo aby sa rozpadol 1 tim ale nestalo sa tak

dneska by som chcel vecer trenovat...cas cca ako stale
Anty píše:dneska by som chcel vecer trenovat...cas cca ako stale
já doufam, že se tuhle offseason budem scházet zase trochu častěji... rád bych, abysme si ty základní principi nějaký ofenzivní činnosti osvojili ještě před startem ligy.. protože jestli to budem pilovat až v sezóně, tak ztratíme nespočet zbytečných bodů
podla mna by sme mali najskor trenovat inHF..alebo len medzi sebou. Osvojit si nejake utocne akcie a potom ich skusat v priatelakoch. Hlavne by niekto mohol dat dokopy nejaku elektronicku tuzku na utoky...aby sme vobec vedeli, co robit....ako urobil wanic na obranu....captain? :giggle:
nevim no... byl to první den.. takže z toho netřeba vyvozovat nějaký závěry.. ale musíme bejt radikálně lepší... a to ani né co se týče směrem dopředu.. jako směrem dozadu!! ... musíme se nuačit kombinovat a současně uhrát v zadu nulu!! ... :!: jakejkoliv gól v naší síti bych příště rozebral.. proč se stal a v čem je chyba že jich dostáváme tolik (dneska jsme měli skóre tak 20:140) .. tzn. je co zlepšovat
ako by sme mali premienat 2vs1 :) (po kliknuti)
Obrázek
Nadhera. 40% danny, 30% arek, 30% Anty. Takto asi vidim vas podiel na tom gole. :poklona:
nechce sa mi vysvetlovat o co presne ide kedze nemam cas sak si precitate pohladate info ked budete chciet
http://hax24.vherne.cz/index.php?a=zahr ... lizi-se-da" onclick="window.open(this.href);return false;
tak ma danny predbehol :D postu som cital az po tom co som to pisal
skusit to mozme :neviem:
toto ste videli? :rofl:

na to neexistuje komentar :D :D :D :D :D :D...
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO