Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HUNGRY PIRANHAS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No ja tady rozhodne neusinam, v noci sem to tu hlidal a byl jsme pripravenej zmenit posledni zapas na nulu, cimz bych jednak zajistil 100% vyhru, (ovsem v pripade, ze by pan Vezina nedaroval Ducks vitezstvi) a navic ziskal vic bodu.danchez píše:tak třeba ještě neusnout na vavřínechAndyF píše:Tak, vse je zas jak ma byt...
aj ja chcem v time takehoto warrioraAndyF píše:No ja tady rozhodne neusinam, v noci sem to tu hlidal a byl jsme pripravenej zmenit posledni zapas na nulu, cimz bych jednak zajistil 100% vyhru, (ovsem v pripade, ze by pan Vezina nedaroval Ducks vitezstvi) a navic ziskal vic bodu.danchez píše:tak třeba ještě neusnout na vavřínechAndyF píše:Tak, vse je zas jak ma byt...
Ty vole, vlastne mas pravdudanchez píše:Nechápu, kde jsem prisel na to, ze se nehrajea mel bys byt rad ze jsem nenatipoval, plny pocet bych mel jinak ja
a ty bys nejspis vykryvaltakze (diky me) vypadas jako
![]()
![]()
Ale ne, snad vam to jindy vynahradim
Taky mi to neslo, ted uz by melo.Ivan píše:jasne, sak makam aj za vas a povedz mi, v ktorom time je tahunom GM?AndyF píše:Myslis jako, ze ti budem este doplacet!Asi znovu prejdeme na stary system s odstavkou teplej vody
![]()
Inac ten obrazok, co si sem dal, mi nechce zobrazit, chyba bude asi u mna, ci?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé