Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

petrik píše:
Anty píše:tak vytuzena remiza..teraz nam moze byt teoreticky jedno kto vyhra nie? ak by sme vyhrali obe zapasy tak ak nebude prekvapenie tak to mame tak ci tak
ee, nori by mali vyhrat... ak sa francuzi dostanu na 7b tak im staci porazit danov za 3b a uz ich nepredbehneme...
pravda uz som na to prisiel
tak a teraz fandit Danom
Takze nepredbehneme :giggle: Ale tak Dani budu mat este o co hrat asi, nie?
este pozeram ze ked prehraju vsetko cesi? :giggle: no jeden mozu vyhrat
mňa asi fakt je*ne z našich útočných faulov
Joe S. píše:mňa asi fakt je*ne z našich útočných faulov
no kludne aj polovica vsetkych nasich vyluceni na celom turnaji bolo utocnych
základný cieľ je splnený, sme zachránení :good:

a teraz sa už len spoliehať v zázrak, že postúpime do štvrťfinále :pray:
Obrázek
:giggle: :slap:
neviem kam to dat, tak to dam sem :giggle:

My jsme Danove :!:
Obrázek

aspoň, že na tréningu cvičíme praktické veci :giggle:

Obrázek
Gooooool
To uz mohli udrzat :hroza: Hraju to ako analfabeti ti Dani...
Podal jsem na neprohru Dánů, sorry, guys. Nedošlo mi to. :oops:
a sme hotovy
Dáni nás krásne napodobili.
Getzo5 píše:Dáni nás krásne napodobili.
Jsem tedy myslel, že máte lepší obranu jak Dánsko. Protože to co dnes předvádí jejich beci je síla..
FRA zaslúžene. SVK si môže gratulovať :slap: ochvíľku budeme na MS jazdiť s cieľom vyhrať jeden zápas ako 20ka a nevypadnúť. Fakt niečo neuveriteľné čo sa tu stalo s futbalom za 20 rokov a čo sa tu deje s hokejom. :hroza:
Ono sa nič nedeje (heh, výstižné), ono sa už dávno stalo... a TO je problém. A nielen u nás. :slovakia2: :cze:
Francuzi su v QF uplne zasluzene. Na ich hokej sa da vcelku dobre divat :thumbsup:
Kto by to bol pred par rokmi povedal ze si budem zelat aby aj nasi hrali aspon taky hokej ako francuzi :giggle:

Co sa nasich tyka, ja osobne som vcelku spokojny. K lepsiemu vysledku nechybalo vela, mozno jeden-dvaja skusenejsi obrancovia o ktorych by sa mohli treneri a mladsi spoluhraci v rozhodujucich momentoch opriet. Stacilo aby sa nezbabral zaver aspon jedneho z tych prvych 3 zapasov a to QF mohlo v pohode byt. Za hlavnych vinnikov tohto “neuspechu” ako sa to bude oznacovat teda ja osobne nepovazujem hracov ani trenerov, prstom treba ukazat na vsetkych tych barankov, starostov atd ktori sa na MS vybodli kvoli “unave” alebo preto ze nemaju zmluvy… skoda zraneni granaka a sekeru, ti by easily mohli byt tym difference-makerom co by nas do QF dostal.

Smerom dopredu vcelku solidne, tam sme IMO zahrali na urovni svojich moznosti. V branke tiez problem nebol, laco v ziadnom zapase vyslovene nesklamal, sem-tam chytil aj nieco navyse.
Najsmutnejsie na tom je ako to cele skonci. Za tento "neakceptovatelny vybuch a neuspech" asi bude musiet padnut nejaka hlava. No a kto to asi bude… :roll2: borat urcite nie.
Po titule v roku 2002 bolo napisanych X-clankov, na temu ako ten uspech nevyhnutne potrebujeme pretavit do podpory rozvoja mladeze, lebo realne hrozi ze zlata generacia nebude mat nasledovnikov. Samozrejme ze sa pretavilo :ho*no: , zostalo len pri peknych reciach a skutek utekl. Chlapci co mali v 2002 6-8r. maju dnes 18-20 a kde su? Na drafte NHL oslavujeme ked sa raz za 5r niekto od nas objavi v prvom kole. Na MS 18r aj 20r chodime uz dlhe roky s cielom zachranit sa, nevidno ziaden progress smerom k lepsiemu, skor naopak. Na seniorskych MS sme sa uz davnejsie zaradili do skupiny timov druheho sledu, ktore sice obcas mozu silnu sestku potrapit ci porazit, ale kvalitou sa im nemozu rovnat. Namiesto boja o medaily chodime na MS s cielom pobit sa so svajciarmi/ lotysmi/bielorusmi/nemcami/francuzmi/normi atd o stvrtfinale, pricom nikoho nijak zvlast neprekvapi ked sa nam to nepodari… preco? Lebo cuduj sa svete, tie katastroficke scenare spred 12 rokov sa skutocne naplnili (kto by si to bol pomyslel?) a nasu zlatu generaciu naozaj nema kto plnohodnotne nahradit. Nikdy sme namali nejaku siroku spicku, ale z cca 30-40 hracov co boli schopni konkurovat najlepsim timom sveta sa nam za poslednu dekadu scvrkla mozno na 15-20 a dalej klesa… charovia, hossovia, gaborikovia starnu (satana, handzusa atd uz ani nespominam) a ziadni mladi adekvatnej urovne ich nenahradzaju.
ako by aj mohli, ked z hokeja sa stal elitarsky sport pre bohatych, kde na talente zalezi az v poslednom rade. Najviac asi chyba nejaky komplexny project pripravy mladeze ako maju vo vyspelejsich hokejovych krajinach a uz aj menej tradicnych hokejovych krajinach ktore nas vdaka tomu milovymi krokmi dobiehaju ak nas uz aj nepredbehli. Projekt dvadsiatky v extralige a 18-ky v 1. lige je strasne malo a hlavne je to neskoro. Potrebovali by sme nieco aj pre mladsich chlapcov… neviem bolo by take strasne zlozite vytvorit jedno 8-rocne hokejove gymnazium, kde by mohlo napr. 50 najtalentovanejsich chlapcov z kazdeho rocnika od svojich 10r. hokejovo rozvijat a rast pod dohladom spickovych odbornikov? Bolo by take strasne nakladne udelovat studentom takehoto gymnazia od zvazu stipendium aby to ich rodicov nic nestalo a neprisli sme o talenty len kvoli tomu ze ich rodicia si hokej nemozu dovolit?

V nasom hokeji je X veci 100 rokov za opicami v porovnani s vyspelejsimi krajinami. A co sa s tym urobi? Odvola sa trener… :slap:
Pricom nasmu hokeju sefuje 20 rokov ta ista skupina ludi ktori su za toto vsetko primarne zodpovedni, ale nejakej sebareflexie, priznania si viny ci nebodaj odstupenia sa od nich asi tazko dockame…
Obrázek

These are legitimate businessmen who do NOT run a dry cleaning business on the side with a meth palace underneath.

:rofl:
Hovorte si čo chcete na miesto GM by som zasa rád videl P. Šťastného. Nie preto, že ho nejako extra obľubujem alebo podporujem, ale preto lebo hovoril, že pod ním mala SK repre výsledky a dokonca sa vo svete hovorilo o big7 nie 6 :-D a od kedy odišiel tak nemáme výsledky, čo je pravda, ale pravdou je aj, že vtedajšia generácia sa s tou dnešnou absolútne nedá porovnávať, takže keď je taký frajer nech to dokáže aj teraz :good: Sýkora ven
petrik píše:Francuzi su v QF uplne zasluzene. Na ich hokej sa da vcelku dobre divat :thumbsup:
Kto by to bol pred par rokmi povedal ze si budem zelat aby aj nasi hrali aspon taky hokej ako francuzi :giggle:

Co sa nasich tyka, ja osobne som vcelku spokojny. K lepsiemu vysledku nechybalo vela, mozno jeden-dvaja skusenejsi obrancovia o ktorych by sa mohli treneri a mladsi spoluhraci v rozhodujucich momentoch opriet. Stacilo aby sa nezbabral zaver aspon jedneho z tych prvych 3 zapasov a to QF mohlo v pohode byt. Za hlavnych vinnikov tohto “neuspechu” ako sa to bude oznacovat teda ja osobne nepovazujem hracov ani trenerov, prstom treba ukazat na vsetkych tych barankov, starostov atd ktori sa na MS vybodli kvoli “unave” alebo preto ze nemaju zmluvy… skoda zraneni granaka a sekeru, ti by easily mohli byt tym difference-makerom co by nas do QF dostal.

Smerom dopredu vcelku solidne, tam sme IMO zahrali na urovni svojich moznosti. V branke tiez problem nebol, laco v ziadnom zapase vyslovene nesklamal, sem-tam chytil aj nieco navyse.
Ja sosbne som rada, ze neprisli. Tym padom dostali sancu novi hraci, co je pre nas hokej potrebne ako sol, nasim hracom chybaju medzinarodne skusenosti.
Do teamu prislo 12 novacikov, myslim ze herne sme ukazali potencial, ano je jasne kde su medzery, nedostatky, na ktore posty nemame hracov a tym je predovsetkym obrana, kde chybali skusensejsti trebars jeden Sekera a Granak, a myslim ze by to malo aj iny obraz, ale myslim si ze celkovy dojem sme zanehcali viac ako slusny.
Mladi ukazali ze korculiarsky su velmi zdatni, len v niektorych momentoch to mentalne nezvladaju...vid zapas s Ceskom v zavere resp. s Francuzskom, nechavat sa zbytocne vylucovat za somariny...a o tom je aj ista psychologicka priprava, a prave na tuto stranku sa podla mna vobec neorientuje vychova dnesnej mladeze, ktora je aj beztak dost mizerna. Tym vsak nechcem hadzat strnaku neuspechu len na psychiku, ale otazka motivacie, otazka nnabudenia hracov je nielen trnerova uloha ale aj uloha nejakeho psychologa v teame, mozno by nebolo naskodu skusit aj taky experiment.....

Niektori hraci prekvapili, ini sklamali, ale mne sa nas herny prejav pacil, to korculovanie bolo zive, bojovne, miestami chybala vacsia hra do tela, viac chtíče...ale ciastocne je tu aj mladicka neskusenost, ale je fajn ze konecne aj pre niektorych nezname mena dostali prilezitost, dufam ze nie poslednu.

Mna len stve ze ludia, ktori majuu v rukach moc hokeja na slovensku permanentne zatvaraju oci pred realnym stavom hokeja, a prikrasluju si ho na svoj obraz..... Narodna liga je v :ho*no: , ide to dolu vodou, vychova mladeze je taka ze tam diktuju tempo rodicia a samotni mladi - Jakub o tom vie svoje, a ja uz radsje fandim mladikovi ktory ide radsje vonku hrat hokej, do inej juniorskej ligy, lebo v tychto podmienkach tu sa neda......

Je to na velmi dlhu debatu...ale aspon zrnka mojich myslienok som tu nacrtla...
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO