Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk... Vy facky dostavate stale. Na CBJ a podobnych juzanskych novotvarov (Mimo SJS, Cats a Bolts + Stars) ma rozculuje to, ze vobec nie su v hokejovych lokalitach a ludia sa tam idu len prezrat hamburgerov a tvarit sa, ze sleduju hokej, pripadne si zdriemnut pred 12.000 ludmi.... To ma vytaca! A navyse v tychto novsich kluboch nie vzdy hra kvalita. Nash je fakt vynimka, ale zvysne drafty nedopadli prave takto, vela ocakavam od Voracka, to bol vyslovene mudry draft. A co sa tyka Chicaga, tak doteraz sme trpeli na neboheho "DollarBilla" Wirtza, ale jeho syn Rocky nasmeroval Jastrabov lepsim smerom. Mam ale pocit, ze Pulford, byvyly GM, stale ovlada ako babku ako Tallona (GM) tak i dalsich ludi. A Savvy je riadne tvrdohlavy trener! Tam to vybuchuje.
Atmosféru haly posúdiť nemôžem, ale spýtam sa ľudí priamo z Columbusu.

Čo sa týka Voráčka, mali sme veľké šťastie, že česká 18 vypadla z MS A (bohužiaľ :( , dúfam, že sa už tento rok vrátia tam, kde patria :good: ), keďže Voráček bol jeden z ašpirantov na prvé miesto v drafte a vďaka neúspechu mladých Čechov jeho cena dosť klesla.

K družstvu. Nie je to také tragické. Z Brassarda a Brulého budú špičkoví centri. Z Russella výborný ofenzívny bek. Problém je inde. A to prístup k mladým, ktorý je u nás, jemne povedané, tragický.
mt-svk píše:Atmosféru haly posúdiť nemôžem, ale spýtam sa ľudí priamo z Columbusu.

Čo sa týka Voráčka, mali sme veľké šťastie, že česká 18 vypadla z MS A (bohužiaľ :( , dúfam, že sa už tento rok vrátia tam, kde patria :good: ), keďže Voráček bol jeden z ašpirantov na prvé miesto v drafte a vďaka neúspechu mladých Čechov jeho cena dosť klesla.

K družstvu. Nie je to také tragické. Z Brassarda a Brulého budú špičkoví centri. Z Russella výborný ofenzívny bek. Problém je inde. A to prístup k mladým, ktorý je u nás, jemne povedané, tragický.
Jen proto, že se Čr nepovedl šampionát? Neblázni, byl to asi nejlepší hráč ČR a udělal velmi dobrý dojem. Podívej se na jiné národní týmy. Tam se mužstvu nedaří, ale ceny hráčů, kteří podali dobrý výkon se nezhorší :wink: A nejvíc se stejně dívá na juniorské soutěže apod...
Pozor, hrame uz o polnoci, co je silne pozeratelne. Cast zapasu urcite pozriem.
No jo vlastně. To by šlo. Otázka je jestli už nebudu :sleep: ale pokusm se to vydržet. Jinak se tady asi poprvý a naposled vyjádřím o Gilbertovi: :D Stále mu věřím, má na to aby se stal vynikajícím hráčem. Jen si vzpomeňte na Žerděva. Kdo mu po konci minulý sezóny věřil? A jak dnes hraje (a to nepočítám, že ani kemp nebyl moc dobrý, ale v sezóně je to parádá, což je samozřejmě jako jediné podstatné) !?! :good: :frajer2:
MartinFC píše:Jen proto, že se Čr nepovedl šampionát? Neblázni, byl to asi nejlepší hráč ČR a udělal velmi dobrý dojem. Podívej se na jiné národní týmy. Tam se mužstvu nedaří, ale ceny hráčů, kteří podali dobrý výkon se nezhorší :wink: A nejvíc se stejně dívá na juniorské soutěže apod...
S tým by som si taká istá nebola. Voráček predraftovú sezónu výbornú, klesol po šampionáte. Pri určovaní poradia sa berie každá maličkosť.

Mimochodom, Modin znovu nehrá. Takže zostava na dnešný zápas:
Nash - Malhotra - Fritsche
Chimera - Novotný - Boll
Murray - Peca - Žerdev
Brulé - McKenzie - Lindstrom

Nič v zlom, ale miesto mcKenzieho by mohli povolať Brassarda. Už mi to preferovanie "bijcov" lezie hore krkov, ako chceme dávať góly???
Tak tím já si jistý zase jsem. Před drftem by o možná význam mělo, ale po draftu? To nemá žádý smysl To už záleží jen na týmech jak bude jejich hráč hrát. Navíc se oproti minulé sezóně výrazně opakuji výrazně zlepšil a ten šampionát byl také velmi dobrý.
MartinFC píše:Tak tím já si jistý zase jsem. Před drftem by o možná význam mělo, ale po draftu? To nemá žádý smysl To už záleží jen na týmech jak bude jejich hráč hrát. Navíc se oproti minulé sezóně výrazně opakuji výrazně zlepšil a ten šampionát byl také velmi dobrý.
Martin, ja hovorím o preddraftovej, nie podraftovej sezóne. Bohužiaľ, mnohokrát závisí na výsledku družstva. I keď sa možno mýlime obaja. Na druhú stranu, máme Voráčka, ktorý je podľa mňa lepší ako Kane. :good:

A Bru? To bola len taká výmena názorov s chorchem. Hold každý ma iný názor. Uvidíme čo s neho bude, keď dostane šancu. Ja sa už teším na jeho dres s podpisom, ktorý je na ceste ... 8)
Voráček bol tahany az zo 7. miesta preto, lebo.... Ale, su to len dohady, udajne okolo 4.-5. miesta doslo k nejakej tajnej dohode azda dvoch klubov, ked sa potiahne nejaka lemra. A Chicago chcelo Kaneho uz mesiac pred draftom, len zatlkali. Preto siel Voráček ku modrym pyzamam. Dufam, ze sa tam nezmrvi. Hovorim to preto, lebo Zherdev - aj bez jeho povahy - by mal dosahovat lepsie cisla.... Moze sa stat vselico..... A nemyslim, ze to bolo len kvoli neuspechu CR na MS juniorov.
Výborná výhra!! Flames jsme naprosto přehráli a získali jsme zasloužené dva body! Výborě hrál opět Malhotra s Rickem Nashem a nyní se k nim připojil i Fritsche. Těmhle třem to v zpase fakt šlapalo. Podíleli se na všech gólech. Odpoledne tady napíšu víc...!!! :frajer2:
Ano, Malhotra ma asi svoje obdobie, zda sa mi, ze chalanovi v tomto obdobi obzvlast ide....
Obrázek 0 :yahoo: 3 Obrázek
Jak už jsem psal dříve, výborně zharála trojka Fristche-Malhotra-Nash. Zajímavostí je, že u našich gólů byly vždy jen ti samí hráči. Kromě zmiňované trojice si tři plusové body připsali také Rostislav Klesla a Jan Hejda. Výhru jsme tak Calgary vrátili i s úroky, minule jsme totiř prohráli 0:1, teď jsme naopak s nulou vyhráli my, ale dali jsme ještě další dva góly navíc.

Obrázek
Opět výborný Fredrik Norrena, jenž si připsal svou první nulu v sezóně zasahuje proti pokusu Wayne Primeaua.

Obrázek
Tvrdý chlapík Jared Boll v pěstní výměně názorů s Craigem Conroyem.

Obrázek
Stephan Yelle a Joakim Lindström bojují o puk.

Obrázek
Manny Malhotra se snaží obrat o puk Jarome Iginlu, jenž si v utkání připsal tři mínusové body.

Obrázek
A opět Manny Malhotra jenž předvedl vynikající výkon, když podruhé za sebou vstřelil dva góly.

SCORING SUMMARY

1st Period
Obrázek 03:26 Rick Nash (Dan Fritsche, Rostislav Klesla)

2nd Period:
NONE

3rd Period:
Obrázek 05:39 Manny Malhotra (Rick Nash, Jan Hejda)
Obrázek 06:49 Manny Malhotra (Dan Fritsche, Rick Nash)
Posily ako Eliáš či Prospal nám vôbec nepomôžu. Marleau už nie je starý Marleau. Osobne by som dala šancu našim mladíkom a podľa ich výkonnosti by som reagovala v priebehu sezóny. Okrem toho si myslím, źe nám treba jedného ofenzívneho a jedného defenzívneho obrancu. Páčili by sa mi Anton Volčenkov a Ryan Whitney.
Já osobně si třeba myslím, že nějaký takový zkušený centr by se mohl hodit. Ale na druhou stranu je pravda, že máme kvalitní mladé hráče. Třeba takový Prospal, který se Ti vůbec nelíbí, tak je mi sympatický a to jeho srdcařskou hrou a ty jeho přihrávky patří mezi lahůdkový. :frajer2:
Práve naopak Martin, ja mám Váška veľmi rada. :) Ale môj názor je ten, že musíme dať šancu mladíkom.
Tak prohráli jsme proti Detroitu což mě z vůbec nepřekvapuje, naopak čekal jsem to, takže no problem aspoň bude vyšší volba na draftu :cool: . Zklamalo mě ale to, že se nám zranil Dan Fritsche snad to nebude vážné :( ale naopak mě opět potěšil Manny Malhotra, který má fakt supr formu :cool: :frajer2:
photo momentka :roll:

Obrázek
Danny Fritsche si nezahrá do konca sezóny, Jared Boll jeden až dva zápasy. Miesto nich bol povolaný Alexandre Picard.

útoky po včerajšom tréningu:

Nash - Malhotra - Modin
Chimera - Peca - Brulé
Murray - Novotný - Žerdev
Picard - McKenzie - Lindstrom

ja by som skúsila urobiť úroky:

Nash - Malhotra - Modin
Picard - Brulé - Žerdev
Chimera - Peca - Lindstrom
Murray - McKenzie - Novotný

Ak by to bolo nefunkčné, kde je napísané, že Hitch nemôže počas zápasu zmeniť zostavu?
:o vy ste sa pred stretnutim dohodli, ze vytvorite rekord v najnizsom pocte striel..?! :eek2: 12 ran na Haseka.. :doh:
To bol Hitchov zámer a preto mali tragicky hrajúci hráči taký ice-time :D .

Mám taký pocit, že v Columbuse funguje niečo ako protekcia.
Promiň evko, ale takový názor já nesdílím. Několikrát jsem se například ddočetl, že Výborný hraje velmi málo a tady se zase povídá že hraje moc. Mladí hráči dostávají příležitosti, někdy víc někdy míň. Ale nemůžou hrát když se jim nedaří, to můžou být rádi, že nejdou ze sestavy. Naopak ty si myslíš, že by měli hrát víc čase a ten samý případ vidím u Výborného a postavila bys ho na tribunu. Beru že mladící potřebují nastřádat zkušenosti, ale dostávají ice-time v rámci možností a určitě mi to teď budeš arumentovat časem Novotného, tam s tebou sice souhlasím, ale jednou si ho zasloužit může. To je můj názor, takže nemá cenu mi odporovat, já si ho nenechám vzít :) A samozřejmě nic proti Tobě evko, jen máme odlišný názor nic víc :)
MartinFC píše:Promiň evko, ale takový názor já nesdílím. Několikrát jsem se například ddočetl, že Výborný hraje velmi málo a tady se zase povídá že hraje moc. Mladí hráči dostávají příležitosti, někdy víc někdy míň. Ale nemůžou hrát když se jim nedaří, to můžou být rádi, že nejdou ze sestavy. Naopak ty si myslíš, že by měli hrát víc čase a ten samý případ vidím u Výborného a postavila bys ho na tribunu. Beru že mladící potřebují nastřádat zkušenosti, ale dostávají ice-time v rámci možností a určitě mi to teď budeš arumentovat časem Novotného, tam s tebou sice souhlasím, ale jednou si ho zasloužit může. To je můj názor, takže nemá cenu mi odporovat, já si ho nenechám vzít :) A samozřejmě nic proti Tobě evko, jen máme odlišný názor nic víc :)
Fajn,. takže keď sa nedarí mladým hráčom, idú von zo zostavy, prípadne hrajú menej. O.K. A potom prečo starší hráči, prípadne niektorí preferovaní hráči majú vysoký ice-time aj napriek tragickej hre?

Spomínal si Novotného. Nechcela som menovať, ale budiž. Už niekoľko (a nie málo) zápasov nehrá nič moc, pričom sa to neodráźa na jeho ice-time. Alexandre Picard hral výborne a jeho čas niečo cez 5 minút. Otázka znie, prečo???

Len tak na okrej. Dúfam, že vedenie konečne pochopí, že treba mužstvo prestavať a začne sa tým riadiť.

Nezhodneme sa v mnohých veciach, ale koľko ľudí, toľko chutí 8) . Čo je úplne normálne :good:
MartinFC píše::yahoo: Obrázek 5:1 Obrázek :yahoo:
Výborně!! :clap: Tajně jsme si myslel na dva body a to se mi vyplnilo. Fredrik Modin je zpět ve hře a v dnešním zápase to bylo vidět!!! Odehrál opravdu dobré utkání, stejně jako Rick Nash a další. Oproti Chicagu to dnes bylo jako den a noc. Výborně zachytal Pascal Leclaire, jenž pustil jen jeden gól.Ohromně důležitá výhra je tedy doma! :biglol: Teď nás v neděli čeká zápas se St.Louis a pak Toronto, Ottawa a Montreal.
Obrázek
a est eteito loga jako robi chcel by som aj ja na montral takto robit aspon sem tam ked bude caas ak ti nebud evadi ako to udelat aj tieto loga takto hezky

:offtopic: taketo veci riesit cez pm :!: c.
Hmm, tak dnešní prohra mě opravdu naštvala. Ale na druhoi stranu o nic nejde, takže je potřeba si vybrat tu smůlu v této sezóně a do příští sezóny jít s malým množstvím této záludné věci :D aspoň, že už o nic nejde. Jinak dneska proti Chicagu
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING