Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Parádní výsledek !! :cool: První místo :yahoo: je úspěch který jsme si zasloužili :yes: v předešlých kolech jsme měli kopec smůly.Máme velmi dobrý tým o tom už není pochyb.
Vzhůru do Vánočního kola :fan: :fan: hodně štěstí borci.
Dado: ešte to nehovor, veď nikto ani nevie, koľko tímov bude hrať play-off, len aby sme potom neboli prekvapení... :hroza:
Gratulujem chalani,skvelo zvládnuté kolo,nech sa darí aj v dalších kolách. :clap:
7 timov bude, tam sa veselo vojdeme :yes: dakujeme milos :good: gratulacia aj tebe a BF ako ste rozbili tu druhu konferenciu :cool:
pekne sviatky vam prajem kolegovia :)
Podobne.
den 13/17 miesto 8.
den 14/17 miesto 7.
den 15/17 miesto 6.
den 16/17 miesto 5.
den 17/17 miesto 3.
:clap: super chalani, hlavne dado nas posledny den vytiahol :good:
Skvělí finiš 5.kola !! :good: :clap:
švolco píše:den 13/17 miesto 8.
den 14/17 miesto 7.
den 15/17 miesto 6.
den 16/17 miesto 5.
den 17/17 miesto 3.
:clap: super chalani, hlavne dado nas posledny den vytiahol :good:
v nasej konferencii by ste skoncili na 7. mieste :razzi:
gratulujem vasej konferencii ze sa konecne zobudila :lol3: aj stevenovi bez ktoreho by ste vy neskoncili na 7. mieste ani u nas :smile03:
s*at na system, nase (ani inych) pripomienky nepomohli, argumenty typu "nabuduce si mozte zvolit inych" su sice trochu zbabele ale my s tym nic uz robit nemozme, pravidla su pre vsetkych rovnake, zial tuto sezonu na to troska doplacame, nevadi treba bojovat :box:
Kvalitní tým jako je ten náš žádný systém nepodělá.
Když máme dobrou náladu :D nandáme to každému!

!!! Let’s Go HOCKEY KENT !!!
Dnes skvělá trefa ThrashersFan :thumbsup2: :taptap:
to ano :clap:
aktualne sme najlepsi tim 6.kola ktl :good:
!!! Skvělé !!! Vynikající výkon !!!!

ThrashersFan - 15 :yahoo:
Dado - 14 :clap:
švolco - 12 :wave:

:thumbsup2: :thumbsup2: Chlapi jsme na 1.místě konference vyšlo vám to náramně. :taptap: :taptap:
kubo s dadom paradne ste to tam natriafali a vystrelili sme vdaka vam na prve miesto :clap: :clap:
super chalani, dve kola do konca, musime to dokazat :wave:
Pekny vykon, ale este ocakavajte nas mohutny finis :cinka: :smile03:
nevadi dado, hlavne ze sme to uhrali :oslava: :clap:
Tak švolco si závěrečný finiš doslova vychutnal :cool: a soupeřům zasadil smrtící ránu v posledních vteřinách :lol2: :lol2: Parádní výkon šéfe !!!

ThrashersFan odehrál 6.kolo v mistrovské formě :yes: díky,díky,že jsi nás dotáhl k výhře :cool:

Dado si jistě také zaslouží pochvalu :good: dokázal tým podržet v kritických situacích.

...no já jsem byl tentokrát nějaký nevýrazný :hroza:

Nyní vzhůru do 7.kola Bijte je,řežte je :box:

Hodně štěstí HOCKEY KENT
Ufff, uff, prvé tri miesta neuveriteľne našľapané, šťastie, že nám to stačilo.

Inak to prvé miesto v konferencii je krásne, mohli by sme si ho udržať do konca sezóny, po tom nevýraznom začiatku je to skvelé, že sme sa takto chytili.
no to bola veru sranda ze v noci som ten posledny zapas upravil a pomohlo nam to :lol2:
a exo, nehovor ze nevyrazny, kazdy z nas obcas zatiahol aj ked najlepsie to islo kubovi :good:
veru, PO mame v kapse ale ak by sme podrzali prve miesto tak mame prve kolo volne, co sa veru oplati :clap:
musime sa obaval hlavne drakov, jastericky sa porazia aj same :haha:
exo ty si to teraz rozstrielal ako keby si tie zapasy sam dohodol :hop: :groupwave:
Včerejší noci mě to tedy sedlo :ejha:
a zas si nas riadne vytiahol :wave:
ty vole !! mě to tam padá :yahoo: :yahoo:
:arrow: sem první v individuálce !! :beee: ....... promiňte jsem trochu namyšlený :rofl: tohle se my už dlouho nestalo takový nástup :D :D sem fakt zvědavý jak dlouho mi to vydrží. :?: :?: :?:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO