Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Aj ja som celkom spokojný, ale výsledky to boli skôr podla očakávania a dokonca strašne vela ludí trafilo aj remízu v Tampe, takže dost tímov získalo o pár bodov viac. :|
Tak po 1x za 3 roky co tu tipujem som netipol MIN ale aspon X by mohla,ale ak by bude 2ka tak budem pokracovat v tradicii :D
V tomto kole je uz na case poradne zabodovat a udrzat si Play off-ovu poziciu,pretoze uz sme vsetci zvyknuty na tuto ucast tak snad tam nebudeme chýbat ani tento rok :smile03:
petrik píše:to je dobree, ja tiez Nucks moc nemusim :D (kedy uz konecne par zapasov prehrate aby ste nam prestali dychat na krk? :D )
A k tomuto dodam ze tiez oba kluby moc nemusim :yes:
Neviem ci som videl lepsie natipovani den ako sa dnes podarilo PETRIK-ovi s 21bodmi :taptap: a netrafil len 1 zapas Car:Chi
A dobre ta doplnil brat ktory mal slusnych 11b a tak dnesnych 32 bodov by nas mohlo vystrelit na celo tabulky :yes:
Len tak dalej...
heeej?
no obcas sa asi pani stastena naozaj unavi... :D
:thumbsup:
CG petrik parádny výkon, z posledných 3 tipovacích dní si mal 2x výkon dna tak štastie dotoho netahaj :wink: .
Škoda že dnes nahrali 32b aj DD a zostanú pred nami.

Ja by som bodoval slušne len keby nedám Edm,Cbj a Nyr na prekvapenie :buch: ani jedno mi nevyšlo...
petrík k dnešnému tvôjmu parádnému výkonu , i veľmi peknému bodovému súčtu vášho tímu z dnešného dňa , aj odo mňa prijmi CG. :oslava:

Prepáč,že sme vám oslavu trochu skazili,že sme vás dorovnali tímovým výkonom,ale mal si poslať tie 2 sudy piva čo sme sa dohodli predvčerom,na spoločnom sústredení našich 2 tímov pred posledným kolom v miestnom bare Angelika :D :oslava: aby sme sa toľko nesnažili a zvolili volnejší štart do kolečka. :D :lol2: Kedže to zatiaľ nedorazilo k nám do mesta zatiaľ, tak sme vám to pripomenuli aby ste si nemysleli,že vás to vyjde tak lacino. :D :lol:
No,tak tomu říkám příkladný výkon g.manažera týmu.... :poklona2:
Hm,sotva začalo 6.kolo a už máme víc než 10bodů ztrátu,pustili jste se do toho s Dragons pěkně zvostra ...... budeme se muset nad sebou zamyslet :(
tak dnes to zachranil ohlund s 8 bodmi :thumbsup:
+ mojich 5 a malo by to byt 13...

ziadna slava, ziadna tragedia, solidny priemerny vykon :thumbsup:
Petrik pozri si všeobecnú diskusiu v komisii a zistíš že nič som nezachránil, práve naopak som toho včera vela pokazil... :verysad:
dnes napriek 2 shutoutom (ja a pipo :D ) myslim ze slusnych 10 bodov :thumbsup: good job Ohlund a Minnesota
aj k DD by sme sa mali o 2 body priblizit
Dnes je odohratých zatial 7 z 9 zápasov a máme slabučkých 12b, petrik 7 a brat 5. Snád tie posledné 2 zápasy to trochu zachránia a nestratíme vela na konkurenciu.
mne to vyzera na konecnych 15 bodov...
pipo sa tymi poslednymi vysledkami vysvihol na 8, ja s minnesotom mame po 7

ziadna slava... :ja_neviem:
dfnes bolo sice viacero "ocakavanych" vysledkov, ale 28 bo dov by malo aj tak patrit k lepsim vykonom dna :thumbsup: :thumbsup:
vyborna trefa minnesota, 7 z 9 zapasov :good:
Bol to velmi dobrý výkon :thumbsup: , vdaka nemu sme sa vrátili aspoň na to 3. misto v konferencii, škoda že BF sú momentálne velmi dobre rozbehnutí, ich náskok neubúda ale len narastá... Na druhých drakov sme sa dotiahli na rozdiel 2 bodíkov.

Včera v noci mi vypadol net a kvôli tomu som nevidel ani zápas Canucks :x , až dnes okolo 9-tej znovu "naskočil" ktovie čo ten ..... správca vymýšla, radšej natipujem na 2-3 dni dopredu.
tak dnes sme to paradne pos... kakali :thumbsdown:
uff, pred nami je posledny tyzden ktory o vsetkom rozhodne.
konferencia je extremne vyrovnana, takze kazde dalsie zavahanie podobne tomu v sobotu nas moze zrazit na predposledne miesto ktore by nas vyradilo z PO. ziadny dalsi slaby den si uz nemozeme dovolit
verim vsak ze mame uz dost skusenosti na to aby sme sa s tlakom dokazali vyrovnat a predviest v rozhodujucich dnoch celej sezony(teda aspon zakladnej casti) vykony ktore nam ucast v PO s prehladom zabezpecia :povzbudzovanie: :pleaseantry:
Dnes pipo super 12b a hlavne vdaka nemu sme podali výkon dna a vrátili sa späť na popredné miesta :thumbsup: . Škoda že 19b dnes nahrali aj kentáci a sršne, teda tímy ktoré sú tesne za nami. Celkom je to v tabulke nahustené od 2. po 8. miesto, hádam to už nepokazíme. V konferencii DR by sme si užívali prvé miesto...

Ja som dnes nastúpil v bráne a tiež som predviedol solídny výkon, ked som vychytal shutout. :D
:good:
tak si predstavujem bojovanie o PO, keep it up :!: :povzbudzovanie:
dnes by sme to vzhladom na niektore prekvapujuce vysledky mali mat za priemernych 14 bodov. veeeeeeeeeeeelka skoda ze ohlund zmenil svoje tipy, mohli sme mat o 5 viac :scare: :hroza:

ale nevadi, hlavne ze sme (snad) vela nestratili na priamych superov...
Nj to by som asi nebol ja keby nedo.... čo sa dá. Mohli sme mať už 4b náskok na 3. miesto a namiesto toho stále môžme padnúť do dolnej polovice tabulky. :cry:
sakriš, dobre je to husté, kedykoľvek môže byť druhý tím na 8. mieste a naopak... :hmm:
veru pravdu mas ivan, aj preto som rad ze dnesok sme zvladli celkom solidne :yes:

najma vdaka minnesotovi a jeho 9 bodom :thumbsup: by sme mali mat celkovo peknych 14
co je este lepsie, teamy okolo nas by mali mat menej - podla mojich rychlych prepoctov: BF 11, WC 10, KH 12

takze teoreticky by sme sa mohli posunut aj tesne na 2 miesto :yahoo:

uz len 3 dni toto uz nesmieme dodr... pokazit :D
:povzbudzovanie:
ako som to tak zbezne checkol, ucast v PO by nam uz ujst nemala (sanca je uz len v cisto hypotetickej rovine) takze prvy ciastkovy ciel by mal byt uspesne splneny :thumbsup:
Umna uz je spokojnost i s touto sezonou ked sa nam podarí do tretice postupit do Play off,ale hlavne dnes to nemozme pokazit ked je 11 zapasov pretoze minule ked sa ich hralo vela sme mali dost malo bodov.
Som zvedavý kde sa nám to podari dotiahnut v PO tuto sezonu,ale prvorade je ze sa nam to opet na 95% podarí :juchu:
to uz je snad aj na viac ako 95% :)
aby sme nepostupili do PO, museli by nas v celkovej tabulke ZC predbehnut az 4 teamy z 8 ktore su momentalne pod nami.
borci nas uz nemozu predbehnut ani teoreticky, KH a WC iba teoreticky - v pripade svojho vitazstva v tomto kole a nasho umiestnenia na poslednych prieckach, co uz je tiez maximalne nepravdepodobne.
no a zo zvysnych 5 teamov co su v celkovej tabulke pod nami su 3 na aktualne poslednych miestach vramci 6. kola s pomerne vyraznym odstupom (trufnem si povedat ze v poslednych 2 dnoch nezmazatelnym)

takze cisto teoreticky by nas uz aj pri maximalne nevydarenych poslednych 2 dnoch 6. kola mohli v celkovej tabulke predbehnut iba 2 teamy - RD a ST
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS