Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

nuž my starší sme sa cez sviatky viac venovali rodine a tak zákonite nebola koncetrácia na tieto zápasy, ako má byť :ja_neviem: Ale teraz sa dáme dokopy a ideme na to, náskok máme našťastie pohodový, tak si to nepokazme a v 6. kole to zasa roztočíme... :yes:
Chalani toto už prestáva byť sranda,ešte tak pred 2 týždnami sme boli plece pri pleci v minulom kole s najlepšími,potom prišiel ALL STARS zápas,ktorý sme totálne pohnojili a odvtedy to je totálny prepadák den za dnom,už ani nemusím pozerať výsledky,dopredu viem,že to dopadlo na .... :scare: :hroza:
Bohužel,krize už nás zastihla v plné parádě......od těch svátků jsme mimo a nedaří se...... :sad2:
sezona je ale dlouhá a já věřím,že se to už brzy zlomí a chytíme se :cinka: :cinka: :cinka: :povzbudzovanie:
skúste pred tým než podáte aspoň pozrieť, ako to dali ostatní z nášho tímu, aby sme potom nevyzerali ako "retarďáci", že dávame takmer rovnako (ako napr. dnes) Ono ak to vyjde je to paráda, ale práve v týchto dňoch sú tie výsledky všelijaké, tak treba skúšať a nebáť sa riskovať. Mám za to, že práve tie odvážnejšie tipy vychádzajú momentálne viac.
Dnes skúsme do toho dať troška rozumu a občas aj zariskovať, mám pocit, že by to ráno mohlo byť veselšie. Mohli by sme pomaličky začať sťahovať stratu, verím že to pôjde, len to chce troška komunikovať a uvidíte, že sa karta obráti :smile03: :yes:
Ja tomu verím, toto nemôže trvať dlho...
a ráno je to veselšie... :)
Ešte zabojujeme chlapi, ono sa to musí zlomiť :smile03: :cinka:
suhlasim, bojujme ! sme si vo velkej krize, ale urcite sa nevzdavajme !!! :)
sorry chlapi, pri tej biede co predvadzam este aj zabudnem natipovat :thumbsdown2:
tak dnes poriadne zamakať, nech sa troška posunieme smerom hore... :cinka:
stane sa Fortune :wink: ,v tomto kole je to celé začarované už od úvodu,nevyšiel nám tuším ani 1 den poriadne ešte,len si na to daj pozor v dalších kolách,tam verím,ešte poriadneme zabojujeme a pokúsime sa nadviazať na pekné výkony z úvodu sezony a každé takéto zaváhanie môže prísť draho. :wink:

Chalani dnes je to hop alebo trop,zrejm posledná šanca niečo z výsledkom v tomto kole spraviť,tak vela šťastia pri tipoch a snad sa na nás konečne usmeje šťastie. :)
tak páni, dúfam že už máme po "zimných prázdninách" :ciga: pekne sa skonsolidujeme a plný energie znova naštartujeme do ďalšieho kola. Tie predošlé nám teda moc nevyšli a dovolili sme GK dotiahnuť sa na nás. :hroza:
Takže by sme mali zabrať, nech sa nestrápnime premrhaním tak skvele nadobudnutého náskoku (a to pri všetkej úcte ku kvalitám GK) :yes:
Ja verím že to pôjde, len to chce zdravo sa naštvať... :cinka:
Chalani ospravedlnujem sa vám,že som nenatipoval včera včas,som prechladnutý ,bolo mi včera zle,chcel som natipovať až večer len som od únavy a vyčerpania zaspal a zobudil sa,ked už bolo neskoro. :-( Dám si na to pozor aby sa to už neopakovalo,to slubujem. :wink:

No dnes je dôležitý deň,je na programe vela zápasov a hoci sme momentálne predposledný, až na to 1 miesto pavúčikov tá strata není neriešitelná a verím,že pri troche šťastia sa dá pred našich hlavných konkurentov do konca kola dostať.Tak podme chalani skúsme tú smolu zlomiť a ukázať,že taky umíme když teda chceme, :cinka: :cinka: jen zatím se nám moc nechcelo. :D
Baffyku dnes si predviedol další parádny výkon :yahoo: :wave: ,vdaka ktorému sme sa vyšvihli vyššie z predposlednej priečky a všetko je ešte otvorené,velmi dobre ti sekunduje Fortune,mám z vás radosť chalani,po tom minulom kole kde ste sa trápili ,šlapete velmi dobre a potvrdzujete,že ste stále šikovný tipéri. :good: Ja sa akosi neviem chytiť a som tu zatial len do počtu,nie a nie sa poriadne chytiť,dúfam,že sa to postupom času zlepší a aj ja vám trochu pomôžem svojimi výkonmi k postupu do play off. :-(
dnes sme to trosku skruhli, uff odlahlo mi, aj preto, ze sa mi zacina zas trosku darit, ideme chlapi :D
po vcerajsku to vyzera uz o cosi veselsie :good:
Fortune a Baffyk parádne ste dnes zabrali :good: a vdaka zlepšenému záveru sme predbehli arekovcov a tak sme toto nie moc vydarené kolo o niečo vylepšili. :wink: Tak chalani hlavy hore,je pred nami posledné kolo pred play off,zabojujme o čo najlepší výsledok aby sme si pred play off zdvihli sebavedomie a dostali sa pohody ktorá nám tu teraz trochu chýbala v tých posledných 3 kolách. :wink:
Baffy a Fortune chlapi dnes sme vdaka vám porazili mačky z Ice Cats :good: ,tak ako včera Killerákov,chalani skvelo ste sa rozbehli,pekne vám to tam padá,je supr,že sa vám vracia forma v pravý čas a ukazujete také výkony na aké máte schopnosti :good: ,držím palce nech vám forma vydrží a valcujete tu dalej a snad vám i my s Waltom pomôžeme potiahnuť team znovu na predné miesta po tom trápení v predchádzajúcich 3 kolách. :wink:

Fortune písal som ti,je to v tebe daj na intuíciu a výsledky sa dostavia,len si musíš viac veriť ,som rád,že tak ideš a znovu dokazuješ, že si skvelý tipér a dobrý kolega do teamu,len tak dalej chlape :smile03: :frajer2:
ci pana, no konecne sa nam dari !

musim priznat, ze pomohol aj rozhovor medzi styrmi ocami s nasim GM :D vratil ma na spravnu kolaj tipovania, snad sa opat nevykolajim :D
dufam, ze dnes nam tie tri body pustite :!:
Dnes sme to zase ale zvorali, už po 3 zápasoch bolo jasné,že sme v ....... :hroza: Nemôžem si pomôcť ale príde mi akoby nám po skvelom štarte do sezony vyhorelo palivo a počíname si ako parta dôchodcov, ktorý sa po úvodných 4 kolách uspokojili už s tým,že postúpia do play off a odvtedy až do konca základnej časti vegetia a žúrujú a uspokojili sa s tým,čo dovtedy dosiahli. :oslava: :ejha: :pivo: :beee: :ja_neviem: :hroza:

Ale pozor chalani :!: :!: Takéto výkony na play off stačiť nebudú ani omylom.Ak v takýchto výkonoch budeme pokračovať až do play off, tak tam s nami rýchlo zametú a bude po sezone. :stop: :thumbsdown2: Tento posledný týžden základnej časti KTL si môžme užiť v podstate bez nervov,pravdu povediac na 1 miesto po základnej časti už moc pomýšlať nemôžme, to sme si prešustrovali v predchádzajúcich kolách,postup do play off z 2 -3 priečky našej konferencie máme v podstate tiež v suchu, tak môžme do neho vstúpiť bez nejakých tlakov z výsledku, v klude ho dotipovať a premýšlať už tak trochu na súboje v play off.Tam budeme musieť poriadne zabrať a podávať oveľa lepšie výkony ako doteraz , ak budeme chcieť v tom play off postúpiť hoci cez 1 kolo,súperi nám nič nedarujú zadarmo,budeme sa musieť o každý 1 výsledok tvrdo pobiť.Ale verím,že sme dosť skúsený na to,aby sme kožu predali lacno a poriadne zabojujeme,čo poviete chalani. :fight: :povzbudzovanie: :hmm:
predsa by si po nás nechcel, aby sme všetkým ostatným znechutili sezónu... :) Takto dávame priestor aj iným a to podstatné ešte len príde, tak hlavu hore. My už sme svoje ukázali a ak na to príde zabojujeme (aspoň dúfam :smile03: )
najviac ma stve, ze v individualke sme teraz s baffym v prvej dvojke, ale timovo len na 5 mieste, vymenil by som to hned za timove 1 miesto, ach jaj :-(
Fortune píše:najviac ma stve, ze v individualke sme teraz s baffym v prvej dvojke, ale timovo len na 5 mieste, vymenil by som to hned za timove 1 miesto, ach jaj :-(

Chalani netrápte sa tým,čo sa už nedá zmeniť,mohli sme to neraz takticky lepšie uhrať a vybojovať lepšie výsledky,ale to už je minulosť. :-( Gratulujem k parádnemu individuálnemu výsledku aký ste dosiahli v tomto kole,forma sa vám vracia v pravý čas a to je veľmi dobrá správa pred play off :wink: Teraz treba tieto posledné 2 dni základnej časti už len dotipovať a pripraviť sa poriadne na pravý vrchol sezóny play off. :!: :!: Základný ciel postup do play off sme splnili,skončíme na 2 mieste,to není zlý výsledok,mohlo to byť aj lepšie,ale to už teraz neriešme,treba zagratulovať GK ktorý ukázali,že sú silným teamom a boli o ten kúsok lepší. :wink: Takže chalani hlavu hore,prichádza tá najdôležitejšia časť sezony a ja verím,že "dedkovia" svoju kožu lacno nepredajú a ukážu konkurencii,že nepatríme ešte do starého železa. :fucker: :box: :cinka:
to sa moze stat iba mne, pripravil som si zapasy a zabudnem ich napisat :shock: pripravil som seba o 11b. a team tiez. ach jo :-(
Stane sa Fortune ,nerob si z toho ťažkú hlavu, ten bodík navyše by už na výsledku teamu moc nezmenil,obsadili sme nakoniec 2 priečku a to je myslím pekný výsledok,čo poviete? :wink:

No zajtra začína play off a nastúpime proti silnému teamu korytnačiek :box: :wave: ktorý sa na poslednú chvílu predsa do play off kvalifikovali :yes: dokázali už 2 x za sebou vyradiť silný team Blue Angels v minulých ročníkoch play off takže pozor na nich ,sú zohratý a každé naše zaváhanie využijú aby nám zasadili tvrdý direkt,ale zase netreba sa ani obávať verím,že tvoríme dobre zohratý skúsený team,ktorý už tiež toho v KTL dosť preskákal a ktorý sa pri troche šťastia môže dostať v play off daleko. :wave: :box: Chalani je možné,že nás čakajú posledné spoločné dni-týždne v jednom teame v KTL ,možno i KTL ako takej,to ukáže čas,čo sa cez leto udeje,tak chcem aby ste si túto jazdu play off čo najviac užili a zabavili sa pri nej, nech už výsledok bude taký či onaký. :wave: :smile03: Koniec koncov je to len hra,netreba to zase prežívať nejako tragicky,ide predsa o zábavu, tak si podme tú jazdu play off užiť najlepšie ako vieme a súperom ukázať,že Blue Fleyers kožu lacno nikomu nedarujú a musia s nimi počítať. :wave: :cinka:
no dufam, ze toto playoff bude akcne, tesim sa na dueli tak zabojujme chlapi ! :)
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING