Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Chalani toto už prestáva byť sranda,ešte tak pred 2 týždnami sme boli plece pri pleci v minulom kole s najlepšími,potom prišiel ALL STARS zápas,ktorý sme totálne pohnojili a odvtedy to je totálny prepadák den za dnom,už ani nemusím pozerať výsledky,dopredu viem,že to dopadlo na ....
skúste pred tým než podáte aspoň pozrieť, ako to dali ostatní z nášho tímu, aby sme potom nevyzerali ako "retarďáci", že dávame takmer rovnako (ako napr. dnes) Ono ak to vyjde je to paráda, ale práve v týchto dňoch sú tie výsledky všelijaké, tak treba skúšať a nebáť sa riskovať. Mám za to, že práve tie odvážnejšie tipy vychádzajú momentálne viac.
Dnes skúsme do toho dať troška rozumu a občas aj zariskovať, mám pocit, že by to ráno mohlo byť veselšie. Mohli by sme pomaličky začať sťahovať stratu, verím že to pôjde, len to chce troška komunikovať a uvidíte, že sa karta obráti :smile03:
Ja tomu verím, toto nemôže trvať dlho...
Dnes skúsme do toho dať troška rozumu a občas aj zariskovať, mám pocit, že by to ráno mohlo byť veselšie. Mohli by sme pomaličky začať sťahovať stratu, verím že to pôjde, len to chce troška komunikovať a uvidíte, že sa karta obráti :smile03:
Ja tomu verím, toto nemôže trvať dlho...
stane sa Fortune
,v tomto kole je to celé začarované už od úvodu,nevyšiel nám tuším ani 1 den poriadne ešte,len si na to daj pozor v dalších kolách,tam verím,ešte poriadneme zabojujeme a pokúsime sa nadviazať na pekné výkony z úvodu sezony a každé takéto zaváhanie môže prísť draho.
Chalani dnes je to hop alebo trop,zrejm posledná šanca niečo z výsledkom v tomto kole spraviť,tak vela šťastia pri tipoch a snad sa na nás konečne usmeje šťastie.
Chalani dnes je to hop alebo trop,zrejm posledná šanca niečo z výsledkom v tomto kole spraviť,tak vela šťastia pri tipoch a snad sa na nás konečne usmeje šťastie.
tak páni, dúfam že už máme po "zimných prázdninách"
pekne sa skonsolidujeme a plný energie znova naštartujeme do ďalšieho kola. Tie predošlé nám teda moc nevyšli a dovolili sme GK dotiahnuť sa na nás.
Takže by sme mali zabrať, nech sa nestrápnime premrhaním tak skvele nadobudnutého náskoku (a to pri všetkej úcte ku kvalitám GK)
Ja verím že to pôjde, len to chce zdravo sa naštvať...
Takže by sme mali zabrať, nech sa nestrápnime premrhaním tak skvele nadobudnutého náskoku (a to pri všetkej úcte ku kvalitám GK)
Ja verím že to pôjde, len to chce zdravo sa naštvať...
Chalani ospravedlnujem sa vám,že som nenatipoval včera včas,som prechladnutý ,bolo mi včera zle,chcel som natipovať až večer len som od únavy a vyčerpania zaspal a zobudil sa,ked už bolo neskoro.
Dám si na to pozor aby sa to už neopakovalo,to slubujem.
No dnes je dôležitý deň,je na programe vela zápasov a hoci sme momentálne predposledný, až na to 1 miesto pavúčikov tá strata není neriešitelná a verím,že pri troche šťastia sa dá pred našich hlavných konkurentov do konca kola dostať.Tak podme chalani skúsme tú smolu zlomiť a ukázať,že taky umíme když teda chceme,
jen zatím se nám moc nechcelo.
No dnes je dôležitý deň,je na programe vela zápasov a hoci sme momentálne predposledný, až na to 1 miesto pavúčikov tá strata není neriešitelná a verím,že pri troche šťastia sa dá pred našich hlavných konkurentov do konca kola dostať.Tak podme chalani skúsme tú smolu zlomiť a ukázať,že taky umíme když teda chceme,
Baffyku dnes si predviedol další parádny výkon
,vdaka ktorému sme sa vyšvihli vyššie z predposlednej priečky a všetko je ešte otvorené,velmi dobre ti sekunduje Fortune,mám z vás radosť chalani,po tom minulom kole kde ste sa trápili ,šlapete velmi dobre a potvrdzujete,že ste stále šikovný tipéri.
Ja sa akosi neviem chytiť a som tu zatial len do počtu,nie a nie sa poriadne chytiť,dúfam,že sa to postupom času zlepší a aj ja vám trochu pomôžem svojimi výkonmi k postupu do play off.
Fortune a Baffyk parádne ste dnes zabrali
a vdaka zlepšenému záveru sme predbehli arekovcov a tak sme toto nie moc vydarené kolo o niečo vylepšili.
Tak chalani hlavy hore,je pred nami posledné kolo pred play off,zabojujme o čo najlepší výsledok aby sme si pred play off zdvihli sebavedomie a dostali sa pohody ktorá nám tu teraz trochu chýbala v tých posledných 3 kolách.
Baffy a Fortune chlapi dnes sme vdaka vám porazili mačky z Ice Cats
,tak ako včera Killerákov,chalani skvelo ste sa rozbehli,pekne vám to tam padá,je supr,že sa vám vracia forma v pravý čas a ukazujete také výkony na aké máte schopnosti
,držím palce nech vám forma vydrží a valcujete tu dalej a snad vám i my s Waltom pomôžeme potiahnuť team znovu na predné miesta po tom trápení v predchádzajúcich 3 kolách.
Fortune písal som ti,je to v tebe daj na intuíciu a výsledky sa dostavia,len si musíš viac veriť ,som rád,že tak ideš a znovu dokazuješ, že si skvelý tipér a dobrý kolega do teamu,len tak dalej chlape :smile03: :frajer2:
Fortune písal som ti,je to v tebe daj na intuíciu a výsledky sa dostavia,len si musíš viac veriť ,som rád,že tak ideš a znovu dokazuješ, že si skvelý tipér a dobrý kolega do teamu,len tak dalej chlape :smile03: :frajer2:
Dnes sme to zase ale zvorali, už po 3 zápasoch bolo jasné,že sme v .......
Nemôžem si pomôcť ale príde mi akoby nám po skvelom štarte do sezony vyhorelo palivo a počíname si ako parta dôchodcov, ktorý sa po úvodných 4 kolách uspokojili už s tým,že postúpia do play off a odvtedy až do konca základnej časti vegetia a žúrujú a uspokojili sa s tým,čo dovtedy dosiahli.
:beee: :ja_neviem:
Ale pozor chalani
Takéto výkony na play off stačiť nebudú ani omylom.Ak v takýchto výkonoch budeme pokračovať až do play off, tak tam s nami rýchlo zametú a bude po sezone.
:thumbsdown2: Tento posledný týžden základnej časti KTL si môžme užiť v podstate bez nervov,pravdu povediac na 1 miesto po základnej časti už moc pomýšlať nemôžme, to sme si prešustrovali v predchádzajúcich kolách,postup do play off z 2 -3 priečky našej konferencie máme v podstate tiež v suchu, tak môžme do neho vstúpiť bez nejakých tlakov z výsledku, v klude ho dotipovať a premýšlať už tak trochu na súboje v play off.Tam budeme musieť poriadne zabrať a podávať oveľa lepšie výkony ako doteraz , ak budeme chcieť v tom play off postúpiť hoci cez 1 kolo,súperi nám nič nedarujú zadarmo,budeme sa musieť o každý 1 výsledok tvrdo pobiť.Ale verím,že sme dosť skúsený na to,aby sme kožu predali lacno a poriadne zabojujeme,čo poviete chalani.
Ale pozor chalani
Fortune píše:najviac ma stve, ze v individualke sme teraz s baffym v prvej dvojke, ale timovo len na 5 mieste, vymenil by som to hned za timove 1 miesto, ach jaj
Chalani netrápte sa tým,čo sa už nedá zmeniť,mohli sme to neraz takticky lepšie uhrať a vybojovať lepšie výsledky,ale to už je minulosť.
Stane sa Fortune ,nerob si z toho ťažkú hlavu, ten bodík navyše by už na výsledku teamu moc nezmenil,obsadili sme nakoniec 2 priečku a to je myslím pekný výsledok,čo poviete?
No zajtra začína play off a nastúpime proti silnému teamu korytnačiek
ktorý sa na poslednú chvílu predsa do play off kvalifikovali
dokázali už 2 x za sebou vyradiť silný team Blue Angels v minulých ročníkoch play off takže pozor na nich ,sú zohratý a každé naše zaváhanie využijú aby nám zasadili tvrdý direkt,ale zase netreba sa ani obávať verím,že tvoríme dobre zohratý skúsený team,ktorý už tiež toho v KTL dosť preskákal a ktorý sa pri troche šťastia môže dostať v play off daleko.
Chalani je možné,že nás čakajú posledné spoločné dni-týždne v jednom teame v KTL ,možno i KTL ako takej,to ukáže čas,čo sa cez leto udeje,tak chcem aby ste si túto jazdu play off čo najviac užili a zabavili sa pri nej, nech už výsledok bude taký či onaký.
:smile03: Koniec koncov je to len hra,netreba to zase prežívať nejako tragicky,ide predsa o zábavu, tak si podme tú jazdu play off užiť najlepšie ako vieme a súperom ukázať,že Blue Fleyers kožu lacno nikomu nedarujú a musia s nimi počítať.
No zajtra začína play off a nastúpime proti silnému teamu korytnačiek
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé