Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Minuly rok sa meditovalo ci je trener Quenevile dobry trener alebo nie a ci by colorado nemalo hrat lepsie. Cas ukazal ze druhe kolo kolorada bol uspech ked to porovname so sucasnou agoniou a vyhadzov trenera asi chyba. Quenevile ukazuje aj v chicagu svoje kvality. Chicago pojde do playoff velmi pravdepodobne zo 4 pozicie a natrafi na Vancouver alebo Calgary.
BLACKHAWKS .1COLUMBUS .0

3:10, Kris Versteeg 22 (Andrew Ladd)
Obrázek

Jeden z najlepsich zapasov v tejto sezone,napinavy az do OT,ked bolo stale 0-0 a brankari predvadzali fantasticke vykony,tento zapas sa podobal na zapas Hawks-Bruins,zo zaciatku sezony,kde brankari carovali,bol to nervak az do konca.Nebola ziadna bitka,kazdy sa sustredil na puk,je to nezvyk pri nasich vzajomnych zapasoch,kde sa mastia od prvej minuty :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

97 points
debil píše:Minuly rok sa meditovalo ci je trener Quenevile dobry trener alebo nie a ci by colorado nemalo hrat lepsie. Cas ukazal ze druhe kolo kolorada bol uspech ked to porovname so sucasnou agoniou a vyhadzov trenera asi chyba. Quenevile ukazuje aj v chicagu svoje kvality. Chicago pojde do playoff velmi pravdepodobne zo 4 pozicie a natrafi na Vancouver alebo Calgary.
No ti poviem,ze ked vyhodili Savarda,mal som zmiesane pocity.Nastastie vsetko klape zatial,uvidime,ci sa udrzi aj v druhej sezone.
čakal som, že to vyhráte v riadnom hracom čase, čo by bolo ešte lepšie (z nášho pohľadu), ale vďaka aj za to :good:
Tak vcerajsi zapas si budem pamatat,mysle som,ze to rozhodneme v prvej,pretoze CLS mali zapas v nohach,/vacsinou sa tim dostane do tempa az v druhej,alebo tretej tretine/ a domov sa vratili nad ranom,ale Mason caroval a ich obrana bola ako kamen.Nasi urobili chybu,ze hrali bez preruseni a kuskovania hry.Tim ,ktory hraje den pred, v hre ,ktora sa kuskuje,citi sa byt skor unaveny,ked nema hra tempo a casto sa piska,hru sme spomalili az v tretej tretine,ale nic sme nedokazali zurocit,aj ked sme mali najviac sanci.Klobuk dole pred CLS,hraju ako dabli :good: a verim,ze to niekomu v prvom kole natru.. :frajer2:

Takze este STL BLUES a budeme mat 4 zastupcov,aj ked Nashville este tiez neni bez sance.
Vyborne jestrabi, dnesni mala vypomoc nam prisla velmi vhod stejne jako St.Louis :cool: Diky kluci :D
Díky Chicago :clap: , teraz nám stačí bod z 3 zápasov :poklona: a sme tam :!: :!: :!:
BALCKHAWKS .4NASVILLE PREDATORS .2

GOLY:
prva tretina:
Nashville 12:53, Vernon Fiddler 11 (power play) (Joel Ward)

druha tretina
0:12, Jonathan Toews 33 (Brian Campbell)
Obrázek
0:50, Dustin Byfuglien 14 (Andrew Ladd)
Obrázek
11:25, Patrick Kane 25 (Martin Havlat)
Obrázek

Tretia tretina:
3:29, Jason Arnott 30 (Steve Sullivan, J.P. Dumont)
19:05, Martin Havlat 28 (empty net) (Patrick Kane)
Obrázek

Nashville tlacil a my sme davali goly :clap:
Obrázek
Krasna fotka
:arrow:
Obrázek
99 bodov
Takze,CLS staci ziskat bod a my,aby sme udrzali 4tu poziciu,ktora nam zarucuje hrat pre zapasy PO doma,musime vyhrat,resp,ziskat este 2 body...
Dnes v zapase s CLS uhrame remizu a v OT vyhrame,takze si urobime sluzbu jeden druhemu,nie ze ma sklamete columbusaci,my sme pomohli Vam,teraz je rada na vas,aby sme si mohli zapasy z DET uz len v pohode zahrat... :wink:
nuž tak nebolo by lepšie hrať na istotu a vyhrať to pekne v riadnom hracom čase..? CBJ má predsa ešte dva zápasy k dobru, tak im pekne naložte :yes:
Heh, tak nakoniec sa to udialo všetko opačne a po samostatných nájazdoch zvíťazili Blue Jackets.
Veľmi sa mi páčil Khabibulinov zákrok hokejkou, to bolo fakt niečo a tiež Nashov vlastný gól bol pohľadný :D
Škoda že CHI nepremenili tlak v závere predĺženia na gól, ale tu už by aj tak bolo v podstate jedno, CBJ sú tam kde chceli byť.
Mimochodom, týmto zápasom si Chicago Blackhawks vytvorili nový rekord v návštevnosti čo sa týka jednej sezóny (835,972) a bol to zároveň 42. zápas v rade, keď hrali hokejisti Chicaga doma pred vypredaným hľadiskom United Center. A to sa do toho celosezónneho čísla nezarátava 40,818 ľudí, ktorí boli na Wrigley´s Fielde v zápase Winter Classic s Detroitom. :cool: :poklona2:
Závideniahodné. :yes: :yes:
to áno, ale ak si si všimol posledné zápasy mávame vypredané aj v Scottrade Center :smile03:
Tak rekord je to krasny,ked si spomeniem na prazdnu arenu s pred 2 rokoch a teraz ??..Pred tym sme kupili listok za 10$ a mohli si sadnut za pleksisklo,kde bol listok za 120$ a nikto nas ani nekontroloval,bolo tam ticho ako na pohrebe,teraz sa to ani neda porovnat .Vsimol som si,ze aj u Vas a aj V Columbuse sa to tuto sezonu poriadne zaplnilo,tak to ma byt... :yes:
Popradcane ty bydlíš v Chicagu??
Martin #27 píše:Popradcane ty bydlíš v Chicagu??
Ano...

http://www.youtube.com/watch?v=N8OLHehylbA

http://www.youtube.com/watch?v=JiBJhMqMRhI
tyy jo to se máš... a jak sess do ameriky dostal jestli to není tajné přess práci nebo přess rodinu? jednou bych se moc rád do ameriky podíval

Namiesto Columbusu ,nam pomohli zraneniami zuzovany Calgary.Vdaka :good:

Je to dobre,zapasy s Detroitom si mozme zahrat vo vlaznom tempe a kat Hawks ,Hossa, je na marodke.Takze nechat odychnut hviezdy,zrelaxovat a poriadne sa pripravit na dlhu cestu za vytuzenym poharom :-P .

100 bodov
Majo,doufám,že Flames dáte,budu vám fandit - můžete jen překvapit! :cinka:

Jinak doufám,že vám tu včerejší porážku dnes Detroit vrátí....... :box: :smile03:
Baffy píše:Majo,doufám,že Flames dáte,budu vám fandit - můžete jen překvapit! :cinka:

Jinak doufám,že vám tu včerejší porážku dnes Detroit vrátí....... :box: :smile03:
Vdaka Baffy..Ono tu si kazdy praje Calgary v PO,ale zdanie klame,poznam Calgary velmi dobre,v PO budu hrat uplne inac,je to vynikajuci tim,ktory ma vela skusenosti v PO,hraju tvrdo a dokazu vystavit aj ten najlepsi tim v NHL,preto nevyhral ani SJ sharks SC,lebo hrali s Calgary 7 zapasov a dosli im sily.Calgary hra system ,ktory mam najradsej v NHL,aj ked maju akoze "zranenia",to moze byt iba finta,nechali ich odychnut a chceli hrat s nami,zapasy v sezone neznamenaju nic,aj ked sme vyhrali vsetky 4 stretnutia.Mam z nich strach,urcite to bude tvrda seria,ale mozno sa nam podari. :wink:
Pocuj ake bude mat Chicago zlozene utoky? Az tak detailne chiocago nesledujem.
debil píše:Pocuj ake bude mat Chicago zlozene utoky? Az tak detailne chiocago nesledujem.
Tak to ti neprezradim .. :D :lol: To vie iba couch,ale ver mi,ze to bude hell seria a podla mna rozhodne 3 a 4-ta lajna,nie golmy,ale obrannou hrou,fights,penalty kill,zatvorenie top lajny..

Este 5 prispevkov a dostanem promotion a budem jazdit na zamboni ? :roll: ...uz ma nebavi stale len tlieskat :eek2:
PRE CHORCHEHO!!!!!

CHORCHE,dnes hrame posledny zapas v sezone a je to proti Detroit Sucks :roll:,dostali sme sa do PO,po 7 rokoch,urcite si cakal ,ako ja na znovuzrodenie ,stalo sa ..SME TAM,vratili sme sa tam ,kde patrime,trvalo to roky,ale sme "IN" a mame byt naco hrdy...

Precital som si kazdy tvoj prispevok,som hrdy,ze mozem prebrat stafetu po tebe,ako die hard fanusik BLACKHAWKS a ver mi,na kazdom zapase HAWKS budem na teba mysliet.Prezivali sme tazke casy,chceli sme ,aby sa nasi jastraby prebudili a konecne vzlietli.Je to nadherny pocit,mame historiu,tradiciu,ktoru nam mozu zavidiet a zacina dalsia etapa,kde mame nastartovane na dalsie uspechy,nas tim je "set" na dlhy cas!

Dakujem za tvoje COMMITTED TO INDIAN ... :poklona2: :poklona2: :poklona2: :cry: :coucou:

http://www.chicagotribune.com/sports/ho ... 7637.story

Cepi,dakujem za pozvanie na toto forum... :smile03:
Popradcan píše:PRE CHORCHEHO!!!!!

CHORCHE,dnes hrame posledny zapas v sezone a je to proti Detroit Sucks :roll:,dostali sme sa do PO,po 7 rokoch,urcite si cakal ,ako ja na znovuzrodenie ,stalo sa ..SME TAM,vratili sme sa tam ,kde patrime,trvalo to roky,ale sme "IN" a mame byt naco hrdy...

Precital som si kazdy tvoj prispevok,som hrdy,ze mozem prebrat stafetu po tebe,ako die hard fanusik BLACKHAWKS a ver mi,na kazdom zapase HAWKS budem na teba mysliet.Prezivali sme tazke casy,chceli sme ,aby sa nasi jastraby prebudili a konecne vzlietli.Je to nadherny pocit,mame historiu,tradiciu,ktoru nam mozu zavidiet a zacina dalsia etapa,kde mame nastartovane na dalsie uspechy,nas tim je "set" na dlhy cas!

Dakujem za tvoje COMMITTED TO INDIAN ...

http://www.chicagotribune.com/sports/ho ... 7637.story

:coucou:
Cepi,dakujem za pozvanie na toto forum... :smile03:
neda mi nebyt OT..ja dakujem Majo za tento prispevok :poklona2: mam na mysli najmä spomienku na chorcheho, vedel som ze sa tam Juraj hore konecne docka :( :good:
Obrázek
Gratulujem k výhre nad DET Majo :yes: . Nič neznamená, ale na nulu a futbalovým rozdielom triedy poteší. Hor sa na Play Off. :yahoo:
Bluesman píše:Gratulujem k výhre nad DET Majo :yes: . Nič neznamená, ale na nulu a futbalovým rozdielom triedy poteší. Hor sa na Play Off. :yahoo:
DAKUJEM!!!!! :smile03: .Dufam,ze sa nam podari prejst prvym kolom... :box:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO