Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zajtra bude chytat Price. No ved nech sa mu dari. Uvidime ci je taky frajer za jakeho ho pasuju.
:) Jasně,že je Carey Price borec.První zapas s nebezpečným Pitsburghem a vítězství 3 -2 je naše :clap: .Media se mohou přetrhnout,oběvil se nový Patrick Roy.Osobně bych s tím nepředbíhal,ale nováčkovi vítězství rozhodně sluší.Jen tak dál,doufám že se to nezadrhne.Tuto sezonu jsme začali optimisticky a to je bezva.Mám radost,že jsme opět soupeře přestříleli a to dokonce soupeře o kterém se mluví jako o útočném mužstvu.Hamrlík definitivně do mužstva zapadl a spolu s Markovem zpevnili obranu.Opět jsme využili jednu přesilovku ze dvou.To cenim a konečně se trefil Kovaljov.Stále jsou s proměňováním přesilovek obavy po odchodu Souraye,naštěstí se to zatím nepotvrzuje.Držim pěsti HABS!!! :clap: :clap: :clap:
:? z Habs mam obavy..Jaro Halak sa zda sa pekne dlho zdrzi na tej farme resp. zmeni svoje pôsobisko..ceknut tucniakov na ich lade, to si zasluzi uznanie.. :!: pomaly, ale isto, sa nam blizi OLD SIX DERBY -) Habs :box: Bruins a ja budem pri tom live..na pred, pocas a po zapasovom sumare si dame zalezat :frajer2:
No tak a teraz ja.. Co som videl tie skratky zo stretnutia tak Price jje fakt dobry vyzera byt este lepsi ako Huet uz v takom mladom veku..Tak dufam ze neodide aj on do colorada a ostane u nas do konca karieri..
:) V Montrealu se snaží aby Carey Price oživil zlaté časy Patricka Roy a postavili ho na den stejně,proti stejnému soupeři - Pitsburgh. http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view ... 544&flag=7 Premiera se vydařila a dnes nás čeká Carolina jejíž forma stoupá.Nedá se nic dělat fans canes,dnes na body zapomeňte.Body zůstanou v nabitym chrámu v Montrealu.Zajímavá je změna systému hry,kdy Carbonnou přechází z loni čistě defenzivního stylu,založeném na proměňování přesilových her v osobě Souraye,na dnešní, mírně útočný styl hry se zabezpečenou obranou.Osoba Hamrlíka hrajícího kolem 24 minut je znát,také Markov se více vytahuje dopředu.Je to dáno i daleko lepším vzájemným zabezpečením dozadu defenzivnějším spoluhráčem Komisarekem.Je znát,že loňské Sourayovi útočné výlety,daleko více Markova zaměstnávaly zpátky.Teď se může daleko více uvolnit a zaútočit.Navíc přes léto posílil a hraje tvrdší hokej než bylo zvykem.Jinak Marku 85 i já jsem zhlédl zákroky Price a musim ti dát za pravdu.Jeho zákroky působily jistě a zápas s Pitsburghem se mu rozhodně povedl.Teď jen doufat,že mu to vydrží.Bohužel výborným výkonem Price trpí loni spolehlivý Jarda Halák na farmě.V současné době asi není rychlé řešení,jak mu z farmy pomoc,do prvního mužstva.Tandem brankářů je jasný.Huet - Price.Je to trochu škoda a doufám,že to Jardovi neveme výkonnost ani náladu.Byla by škoda ho zkazit.Někdy člověk musí mít v NHL trošičku štěstí.Budaj ho měl,Haláka zatim opustilo.Snad jeho chvíle ještě přijde!!!! :clap: :clap:
:( Tak bohužel zápas s Carolinou nám nevyšel a prohráli jsme 1 -3.Zápas se hrál ve vysokém tempu,bohužel jsme se nechali na začátku zatlačit a Canes si vytvořili jednu šanci za druhou.Jenže v naší bránce stojí skála jménem Huet.A Huet likvidoval jednu šanci za druhou.Díky jemu jsme byli stále v zápase.Nakonec byl odměněn za svůj výkon oceněním první hvězda zápasu.Oba goly chytit nemohl.Poslední byl do prázdné branky,kdy jsme se pokoušeli o vyrovnání.Teprve v poslední třetině jsme začali Canes přetlačovat a vytvořili si šance,žel bez golového zakončení.Co jsem měl možnost zhlédnout se hrálo ve velice vysokém tempu a na oko to byl velice pohledný moderně vedený duel.Soupeř byl opravdu silný.Nedá se nic dělat musíme první celou prohru v sezoně/s Torontem to bylo v prodloužení/hodit za hlavu a jet dál.Ve středu čeká doma Florida s Vokounem v bráně.To je jistě hratelný soupeř.,,Lets go HABS"
:( Vynikající Vokoun ovlivnil střetnutí s námi.Naši hoši byli ativnější,vytvořili velice pohledné akce,zakončené střelou,ale....To ,,ale" je Vokoun,který tento večer čaroval a krom Kovaljovová golu z úvodu utkání vše ostatní vychytal,včetně závěrečných penalt.Měl i potřebné štěstí,ale na to se vymlouvat nemůžeme.Sebral nám vítězství,protože tentokrát jsme vyhrát měli.Poměr střel byl v náš prospěch 37-25,podotýkám mnohem nebezpečnějších.Co je to ale platné,když chybí přesnost.Vždyť vyrovnání přišlo 11 sekund před koncem při přesilovce,kdy se trefil nekrytý Horton.Dobře chytající Huet už zasáhnout nemohl,protože se zvedal po předchozím zásahu.Chvilku před tím jsme měli při souboji u hrazení puk vyhodit,bohužel se tak nestalo.Potěšil útočný styl a krom závěru třetí třetiny, zcela jasná převaha našeho mužstvo.Ve třech případech jsme stali tváří tvář Vokounovi,a přestože naši střelci ihned z první pálili,vždy se jim dobře postavil Vokoun.Je fakt,že střely měly prudkost,ale šli do středu branky.Chtělo to víc pálit na vyrážečku.Ani Higginsův tísněný nájezd se neujal,ani Ryderův závar z první třetiny.I Jokinnen po zápase uznal že Florida mohla prohrát vysokým rozdílem nebýt Vokouna.Byl to jeho povedený den.Penalty jsou loterie.Tentokrát to nevyšlo.Máme bod,chtěli jsme dva.Čeká Ottawa a Buffalo.Čili velmi silní divizní soupeři.Ovšem s tímto přístupem a výkonem nemusíme věšet hlavu.Proti loňsku je tu značný útočný posun,naše hraje líbivější.Už nespoléháme tolik na defenzivu a přesilovky.Hraje se aktivně dopředu se zabezpečenou obranou.Tomu fandim.Zatím tomu chybí požadovaná efektivita.Ta ovšem přijde - musí!!!!Obránci Hamrlík a Brisebois zpevnili obranu,jejichpřítomnost je znát,můj obdiv má Markov.Daří se oběma brankářům.Huet je fantastický - jistý.Zlepšili se útočníci - víc bruslí,vytváří šance.Vznikají akce radost pohledět,jen ta koncovka.Ta je zatim žalostná.Ale s tímto úsilím se to určitě zlepší.Já tomu věřim!!!!
..skoda toho zaverecneho golu v poslednych sekundach..ale tak pre mna, ako divizneho supera, no beriem :D

zatial môzete byt montry s tym, co Habs predvadzaju spokojni..uprimne, ocakaval som, slabsi uvod, ale brankar, i obrana funguju OK a ak popracujete na efektivite budete este nebezpecnejsi
:) To je sice pravda že obrana a brankáři jsou slušní a celkový projev mužstva je nad očekávání cepi.Ani já jsem s tím tolik nepočítal,jenom dobře.Ale nám to moc nepomůže.Bod je v tahu a uvědomím-li si že naše divize je tak vyrovnaná a Bruins s Thomasem začali šlapat jak dobře namazaný stroj,tak jsem z toho dost smutný.V naší divizi není vůle najistotu udělat body,není tu slabší soupeř a to spolu hrajeme všichni 8x.Dostat gol 11 sekund před koncem gol je pech a zbytečná ztráta bodu.č.8 Komisárek si to musí vzít k srdci a nefaulovat příště v závěru,když není nic jisté.Při tak nízkém náskoku je vyloučení sebevražda,vždy tam soupeř pošle o toho hráče navíc a hraje se vabank.To je skoro povinnost,Florida nebyla vyjímkou a hrála jak se musí, s tím se musí počítat.Jinak útočníci teď se vážně zlepšili.Jen ta koncovka.č.27 Kovaljov opravdu jezdí je vidět,č.21 Higgins dře jak kůň,do nájezdů se dostane jen to zakončení.To ho dlouhodobě trápí.Je mi ho až líto,že mu to tam nepadá.To se přece při takové snaze musí změnit.č.73 Ryder zatim mě moc nepřesvědčil i když teď v šanci před Vokounem byl.Zatim jeho forma je slabší.Už hrál líp,chybí jeho goly.Výborně hraje č.14 Plekanec,dokonce je někdy střelec.S Floridou byl sice míň vidět,ale své si uhrál.Mladí č.46 Kosticyn,č.54 Grabovskij,č.84 Latendresse,č.28 Chipchura přínesli oživení a ani posila č.20 Smollinski nezklamal.č.6 Kostopoulos se porval,jinak ve čtvrté řadě zatim nijak zvlášť neperlil a ani v minulých zápasech nebyl tolik vidět.Krom dvou třetin s Carolinou jsme soupeře přestříleli,bohužel bez patřičné efektivity a vytvořili si řadu pohledných akcí a šancí.Až na zakončení spokojenost.No snad jim chuť vydrží a až zlepší efektivitu střelby bude to OK.Takže držim palce HABS.Budoucí soupeři Ottawa i Buffalo jsou favorité,ale já doufám,že to dopadne a vyhrajeme!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Dam to sem do fora. na vcerajsom zapase Habs s floridou boli ludia z Flames. komentator televizie RDS (frankofonna obdoba TSN) tvrdi ze jednali o vymene Tanguay - Kovalev !!! Kedze zdroj je to vcelku doveryhodny, stoji zato sa touto klebetou zaoberat.
Tanguay podla mna nepodava nic extra vykony. Cakalo sa od neho ze bude vecsim lidrom. Na strane druhej rusov nechcem v time, hlavne nie utocnikov. Kovalev nie je typ do Flames ale pozor Keenan ho trenoval NYR ked vyhrali pohar. Neviem vobec ci by som tuto vymenu chcel alebo nie. Kovalev ma o milion mensi plat.
:) To je pane kolego zajímavá spekulace,kterou slyším poprvé.Po loňské sezoně kdy Kovaljov nebyl ve své kůži,po ledě se poflakoval a po průšvihu s novináři,kdy si veřejně stěžoval na kvalitu spoluhráčů,bych ho být Gaineyem okamžitě vyměnil.Ale přes léto se dal dohromady,omluvil se,urovnal spory s vedením a v současné době za HABS válí.Na ledě je vidět,proti Floridě hrál v druhé řadě s Plekancem a Smolinskim a byl rozhodně nejvýraznější osobou tohoto útoku.Celkem tento útok vipadal zajímavě,škoda jen že Tomáš Plekanec nebyl tak aktivní jako obyčejně.Víc se vracel vypomáhat obraně.Ale jinak jim to spolu vcelku šlo,dozadu nepropadávali a v útoku si pár příležitostí vytvořili.Nedokážu posoudit jestli by Tanguay byl tou pravou posilou pro Canadiens.V Coloredu válel,teď píšeš,že nehraje nic extra.V rychlosti jsem mrkl na web Montrealu a ani v oficiálním webu vedení a ani na fanouškovských diskuzí/ty jsou v několika rubrikách,anglicky,francouzsky,po hráčích atd - vše jsem neprošel a francouzky neovládám,proto je neotvírám/jsem nikde nic nenašel.Tím neříkam,že něco takového neproběhlo.Dívám se nato s nedůvěrou.Kovaljov za Tanguaye?Na tom bychom prodělali!!!!To by nebyl dobrý obchod pro HABS!!!!My přece chceme postoupit do PO :!: :!: :clap: :clap: :clap:
:) spekulovat mozme, no nie..? :frajer2:

Kovalov ak hra to na co ma, je pre tim nenahraditelny, aspon podla toho, co som ho zhliadol v minulej sezone..Tanguaya beriem, kvalitny hracik, no neviem, podla mna, to uz nie je ten Tanguay, ktoreho som poznal este v drese lavin..byt fanusikom Habs, Kovalova chcem mat v time aj nadalej :!:
Je to na kazdom fore debatovane. Na oficialnom v teme - If I were GM 2007-08, Trade rumours, wishlists, etc.- co je presne tema pre klebety. Ja sa blbostami co povie kadejaka stranka typu hockeybuzz nezaoberam. televizia RDS je uz ale doveryhodnejsi zdroj.
:twisted: HF derby :twisted:

marek85, montreal :box: cepi, Kower, Jundrovak, Skorpion, Los

a ako to vyzeralo, 3 aprila´07 ked do Montrealu zavital Boston.. :?: :!: (Habs zvitazili 2:0)

..bez komentara..dnes to tam bude taky tak husty...
:) Bude to v Montrealu hustý určitě plný chrám.Po našem vítězství ze Sabres doufám,že budou naši chlapci nažhavení a vyhrají.Byl jsem upozorněn,že výkon v posledním zápase byl horší a Sabres nás dost tlačili,ale parádní výkon Hueta až střelecká potence našich útočníků,spolu s pevnou obranou,zachránili vítězství.Doufám,že si Chris Higgins veme dobře střílející hokejku a zase nějaký gol tam pověsí.Nedá se nic dělat cepi.Body potřebujeme jako sůl,nemůžeme rozdávat.Horší je,že medvědi chytili slinu a po serii vítězství je bude složité zastavit.Thomas se teď překonává a jsem zvědav jestli nastoupí.Očekávám,že to bude duel golmanů Huet - Thomas.,,Lets go HABS" :!: :!: :!:
montreal píše::) Thomas se teď překonává a jsem zvědav jestli nastoupí.Očekávám,že to bude duel golmanů Huet - Thomas.,,Lets go HABS" :!: :!: :!:
Dnes nastupi Manny a verim ze Vas vychyta :D
:clap: :clap: :clap: Supeeer :!: :!: Vysoké vítězství jaké fanoušci HABS nepamatují,ve vynikající atmosféře.Hoši děkujeme!! :clap: :clap: :clap: Aktivnější medvědi naráželi na stěnu jménem Huet.Střelecky byli hosté aktivnější a přestřileli nás 32-20.Tentokrát jsme ze střelbou šetřili o to více byla efektivní.Pomohla nám i obrana Bruins,která párkrát chybovala .Na začátju utkání mi zatrnulo,když rychlou akci 2-1 Bruins s námahou kryl Huet.To jsme měli štěstí.Ale pak se trefil po dorážce Higgins :cool: a dýchalo se lépe.Ve druhé třetině při přesilovce se po kombinaci ze střední vzdálenosti trefil Kovaljov po přihrávce Plekance.Tomu se dnes dařilo.Bruslil dopředu,dozadu byl vidět.Třetí gol padl po bleskovém přečíslení 2-1,kdy Kostopoulos nezadržitelně přihrál Beginovi a ten z první se trefil :cool: .Čtvrtý gol přidal Brisbois v přesilovce,kdy si najel zprava na přihrávku a bleskově zavěsil.Po snížení Widemana přišla akce,kdy po chybě obránce Bostonu/tušim Ference,nejsem si jistý/,který upadl po atakování Dandenaultem na útočné modré čáře,přišlo bleskové přečíslení 2-1 a Smolinski nezadržitelně přihrál Grabovskému a Fernandez neměl nárok.Rychlá pohledná akce,se zakončením. :cool:Poslední gol pak přidal obránce Markov,který si najel zprava před branku a přes chumel bránících hráčů zavěsil.Z vítězství mám samozřejmě radost,protože Bruins se mi zdáli aktivnější a několik nebezpečných akcí si vytvořili.Můžeme děkovat Huetovi,že to dobře dopadlo.Tentokrát nám zápas opravdu vyšel co se týká efektivity.Jinak krom golů jsme moc dalších šancí neměli a v našem obranném pásmu se hrálo častěji. Nezbývá než doufat,že zvládneme i dvojzápas Carolina,Pitsburgh a alespň dva body uděláme.Držim palce HABS :!: :!: :!:
:x gratulujem Montry..2 slova pre Vase vitazstvo = Huet + efektivita..
montreal píše:Aktivnější medvědi naráželi na stěnu jménem Huet.Střelecky byli hosté aktivnější a přestřileli nás 32-20.Tentokrát jsme ze střelbou šetřili o to více byla efektivní.Pomohla nám i obrana Bruins,která párkrát chybovala .
veru tak, skoda, tych uvodnych 2 golov, to sa nemôze stavat..!..druhy gol Kovalova nestihla v pp ani americka televizia..efektvitu ste mali neskutocnu a golove akcie boli z Vasej strany naozaj pohladne..do polovicky zapasu absolutne vyrovana parta a potom to tak :censored:
montreal píše:Po snížení Widemana přišla akce,kdy po chybě obránce Bostonu/tušim Ference,nejsem si jistý/,který upadl po atakování Dandenaultem na útočné modré čáře,přišlo bleskové přečíslení 2-1 a Smolinski nezadržitelně přihrál Grabovskému a Fernandez neměl nárok.Rychlá pohledná akce,se zakončením.
bola to naozaj pohladna akcia, ale zakoprcol Chara
montreal píše:protože Bruins se mi zdáli aktivnější a několik nebezpečných akcí si vytvořili.Můžeme děkovat Huetovi,že to dobře dopadlo.Tentokrát nám zápas opravdu vyšel co se týká efektivity.Jinak krom golů jsme moc dalších šancí neměli a v našem obranném pásmu se hrálo častěji.
Huet, islo ma zneho vytocit :x tak, ako sme dali vyniknut Lundqvistovi pri sanci Savvyho, teraz nam to predviedol Huet pri tutovke Murraya za stavu 0:0..mimochodom, prestrielat Vas na domacom lade to sa len tak nevidi a to ste mali len 4 vylucenych, zatial co my 8...uprimen, cakal som od Vas natlakovejsiu hru, ale stacilo to na nas, este raz smekam pred Vasou efektivitou a nasu :censored: si ponecham do topicu Bruins..

Obrázek

:arrow: po zapasove photo TU
:) Pěkný foto cepi.Zvláště se mi líbí zásah Hueta v jehož blízkosti stojí Krejčí.Nebýt tohoto brankáře,zápas s vámi bychom asi prohráli.Skutečně byl famozní.Někdy bývám k němu nespravedlivý,protože vím,že mu dělájí potíže penalty.Ty moc neumí,ale jinak je to golman,který nás drží v každém zápase.S vámi hned v první třetině,chytil nájezdd 2-1 a střelu Murraye do odkryté poloviny branky.Klobouk dolů,už jsem myslel,že tam je.A nejen tuto šanci i další,kdy měl zakrytý výhled.Není extremně mrštný,ale umí se zkušeně postavit a je opravdu spolehlivý.Jedním slovem opora.Price má vynikajícího učitele.A to přitom v LA byl vlastně na odstřel a dostal se k nám výměnou za Garrona.Nedoceněný nákup HABS a přitom vynikající,tak jako příchod Hamrlíka.S ním je obrana daleko jistější a rozhodnější.Kupodivu si sedl i z útočníky a slušně rozehrává.A ještě bych chtěl upozornit na obránce Komisareka.Ačkoli se o něm tolik nemluví,je lepší zápas od zápasu.Přes něj se jen tak někdo nedostane.Opravdu teď hraje dobře.Nedoceněný defenzivní obránce.Jsem rád,že ho v mužstvu máme :!: :!: .Teď venku Carolina.Posledně jsme 3-1 prohráli.Tak doufám,že jim to oplatíme :!: I Pens jsou taky překonatelní,naposledy 3-2 pro nás.Tak doufám,že to vyjde a nějaké body urvema.Tabulka naší divize je vyrovnaná a Ottawa v trháku.To se musí změnit!!!!,,Lets go HABS"
No Montreal má dnes dalšiu dobrú noc,zatial vedie v silnej Caroline už 1:5 :shock: :shock: po 1.tretine. Využili 4 presilovky...bolo 1:3 a 2min dokonca tretiny a MON išli hrať presilovku 5 na 3,Koivu dal gol a už o pol minutu využil Streit aj presilovku 5-4. :thumbsup: :thumbsup: :o

Lenže asi si myslia že stačí hrať dobre prvú tretinu...v polovici tretej už je 3:6 a Carolina je aktívnejšia,takže ešte to možno olutujú Habs.

Nakoniec to zvládli a v divokom zápase vyhráli 4:7.Prvou hviezdou zápasu sa stal Tomáš Plekanec,ktorý si k 2 golom pripísal aj rovnaký počet asistencií :good:
Habs mě tímto výsledkem naramně potěšil, jinak je fajn jak se zadařilo krajanovi Plekancovi. První třetina 5:1 s Carolinou :?: , hmmm :thumbsup:
..fuuha, iny vysledok poriesili Habs..v posl 2 zapasov to tam supli dokopy 13x :roll:
ObrázekObrázek
:clap: :clap: :clap: Tak to je super!!!Pět využítý přesilových her,to je opravdu rekord.Zápas nám vyšel nevídaně.V druhé třetině jsem měl trochu obavu,protože nás Canes docela slušně sevřeli.Ještě že máme Hueta.Penalta byla zakončená přesnou střelou.Tu chytit nemohl.Ale jinak chytal opět skvěle.Ovšem těch pět golů ve Wardově brance v první třetině. - pohádka.Přesilovky nám tentokrát vyhráli celý zápas.Trenér Carbonnou má pravdu.Přes vítězství vede jen efektivní střelba.Musíme se o střelbu pokoušet!!Proti loňsku jsme v tomto ohledu lepší i když nás teď Carolina přestřílela.Teď ještě zvládnout dnes zápas s Pens.Ze současnou formou by se to reálně mohlo zdařit. :clap: :clap: :clap:
video zo zapasu

odporucam mrknut zaverecny gol do prazdnej branky Hurricanes..hrac hurikanov mal na korculiach asi lepidlo :lol:
:clap: :clap: :clap: Vynikající,vítězství s Pens je naše,byť po penaltách.I druhý zápas po sobě jsme nakonec zvládli.Tentokrát se štěstím a za oba body můžeme děkovat mladíčkovi Carey Pricemu.Po výborné první třetině a dvougolovému náskoku,jsme na začátku druhé třetiny dokonce vedli 3-0.Nastřádaná únava postupně utlumila tempo zápasu a pomohla převzít mírnou iniciativu Pens.Ti nejprve snížili a v poslední třetině dvě minuty před koncem Whitneyem Pens vyrovnali.Utkaní šlo do prodloužení a posléze došlo na penalty.,, První polovinu zápasu jsme kontrolovali hru,“ řekl trenér hostí Guy Carbonneau. „Byl to však druhý zápas za sebou, kdy nám v závěru došly síly.“ viz NHL.pro cz
V osmé serii překonal náhradníka /vystřídal Fleuryho /Sabourina, Markov a bylo rozhodnuto. Carey Price kryl osm penalt a v podstatě nám zařídil hubené vítězství.Chytal s přehledem a za obdržené goly během zápasu nemohl.Naopak,působil na mně velmi jistým,klidným dojmem.Má vysokou postavu a budí dojem,že je v brance málo místa..„Ani si nemyslím, že bych si často sáhl na puk,“ řekl Price. „Nakonec, právě tohle je úkolem brankáře – zmenšovat úhly. Naštěstí často minuli branku nebo mě trefili." viz NHL.pro cz“ Roste nám v něm vynikající golman a Huet má dobrého zástupce.Jsem opravdu moc rád,že se mu daří.Tak tento týden byl výborný.,,Držím palce HABS",jen tak dál :!: :!: :clap: :clap: :clap:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS