Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
..skoda toho zaverecneho golu v poslednych sekundach..ale tak pre mna, ako divizneho supera, no beriem
zatial môzete byt montry s tym, co Habs predvadzaju spokojni..uprimne, ocakaval som, slabsi uvod, ale brankar, i obrana funguju OK a ak popracujete na efektivite budete este nebezpecnejsi
zatial môzete byt montry s tym, co Habs predvadzaju spokojni..uprimne, ocakaval som, slabsi uvod, ale brankar, i obrana funguju OK a ak popracujete na efektivite budete este nebezpecnejsi
Dam to sem do fora. na vcerajsom zapase Habs s floridou boli ludia z Flames. komentator televizie RDS (frankofonna obdoba TSN) tvrdi ze jednali o vymene Tanguay - Kovalev !!! Kedze zdroj je to vcelku doveryhodny, stoji zato sa touto klebetou zaoberat.
Tanguay podla mna nepodava nic extra vykony. Cakalo sa od neho ze bude vecsim lidrom. Na strane druhej rusov nechcem v time, hlavne nie utocnikov. Kovalev nie je typ do Flames ale pozor Keenan ho trenoval NYR ked vyhrali pohar. Neviem vobec ci by som tuto vymenu chcel alebo nie. Kovalev ma o milion mensi plat.
Tanguay podla mna nepodava nic extra vykony. Cakalo sa od neho ze bude vecsim lidrom. Na strane druhej rusov nechcem v time, hlavne nie utocnikov. Kovalev nie je typ do Flames ale pozor Keenan ho trenoval NYR ked vyhrali pohar. Neviem vobec ci by som tuto vymenu chcel alebo nie. Kovalev ma o milion mensi plat.
Kovalov ak hra to na co ma, je pre tim nenahraditelny, aspon podla toho, co som ho zhliadol v minulej sezone..Tanguaya beriem, kvalitny hracik, no neviem, podla mna, to uz nie je ten Tanguay, ktoreho som poznal este v drese lavin..byt fanusikom Habs, Kovalova chcem mat v time aj nadalej
veru tak, skoda, tych uvodnych 2 golov, to sa nemôze stavat..!..druhy gol Kovalova nestihla v pp ani americka televizia..efektvitu ste mali neskutocnu a golove akcie boli z Vasej strany naozaj pohladne..do polovicky zapasu absolutne vyrovana parta a potom to takmontreal píše:Aktivnější medvědi naráželi na stěnu jménem Huet.Střelecky byli hosté aktivnější a přestřileli nás 32-20.Tentokrát jsme ze střelbou šetřili o to více byla efektivní.Pomohla nám i obrana Bruins,která párkrát chybovala .
bola to naozaj pohladna akcia, ale zakoprcol Charamontreal píše:Po snížení Widemana přišla akce,kdy po chybě obránce Bostonu/tušim Ference,nejsem si jistý/,který upadl po atakování Dandenaultem na útočné modré čáře,přišlo bleskové přečíslení 2-1 a Smolinski nezadržitelně přihrál Grabovskému a Fernandez neměl nárok.Rychlá pohledná akce,se zakončením.
Huet, islo ma zneho vytocitmontreal píše:protože Bruins se mi zdáli aktivnější a několik nebezpečných akcí si vytvořili.Můžeme děkovat Huetovi,že to dobře dopadlo.Tentokrát nám zápas opravdu vyšel co se týká efektivity.Jinak krom golů jsme moc dalších šancí neměli a v našem obranném pásmu se hrálo častěji.

No Montreal má dnes dalšiu dobrú noc,zatial vedie v silnej Caroline už 1:5
po 1.tretine. Využili 4 presilovky...bolo 1:3 a 2min dokonca tretiny a MON išli hrať presilovku 5 na 3,Koivu dal gol a už o pol minutu využil Streit aj presilovku 5-4.
:o
Lenže asi si myslia že stačí hrať dobre prvú tretinu...v polovici tretej už je 3:6 a Carolina je aktívnejšia,takže ešte to možno olutujú Habs.
Nakoniec to zvládli a v divokom zápase vyhráli 4:7.Prvou hviezdou zápasu sa stal Tomáš Plekanec,ktorý si k 2 golom pripísal aj rovnaký počet asistencií
Lenže asi si myslia že stačí hrať dobre prvú tretinu...v polovici tretej už je 3:6 a Carolina je aktívnejšia,takže ešte to možno olutujú Habs.
Nakoniec to zvládli a v divokom zápase vyhráli 4:7.Prvou hviezdou zápasu sa stal Tomáš Plekanec,ktorý si k 2 golom pripísal aj rovnaký počet asistencií
V osmé serii překonal náhradníka /vystřídal Fleuryho /Sabourina, Markov a bylo rozhodnuto. Carey Price kryl osm penalt a v podstatě nám zařídil hubené vítězství.Chytal s přehledem a za obdržené goly během zápasu nemohl.Naopak,působil na mně velmi jistým,klidným dojmem.Má vysokou postavu a budí dojem,že je v brance málo místa..„Ani si nemyslím, že bych si často sáhl na puk,“ řekl Price. „Nakonec, právě tohle je úkolem brankáře – zmenšovat úhly. Naštěstí často minuli branku nebo mě trefili." viz NHL.pro cz“ Roste nám v něm vynikající golman a Huet má dobrého zástupce.Jsem opravdu moc rád,že se mu daří.Tak tento týden byl výborný.,,Držím palce HABS",jen tak dál
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé