Loni uz jsem v jistem case taky plejof odpiskal, no nakonec se to skvelym finisem podarilo. Ted je ta situace snad jeste zoufalejsi, nasi souperi vesmes porazi kamarady z vychody coz se o Ducks bohuzel rici neda. Reknu to takhle: moc s tim uz nepocitam, ale pokud bude alespon teoreticka nadeje budu doufatdebil píše:Nechcem podcenovat daks ale 12 bodov je prilis velka strata na plajof. Aj keby zahrali dobru druhu polovicu sezony. Pod ciarou este caka detroit a dallas.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
dnes v noci si zahráme spolu, my tiež živíme už iba teoretickú nádej na PO, ale dnes sa ukáže ako veľmi sa o to chceme pobiť. Ak dnes u vás vyhráme, tak by to mohlo znamenať, že sme z najhoršieho vonku. V noci sme totiž vydržali neuveriteľný nápor SJ a prehrali až v predlžení. Dnešné 2 body by padli vhod... :smile03:Selly8 píše:Loni uz jsem v jistem case taky plejof odpiskal, no nakonec se to skvelym finisem podarilo. Ted je ta situace snad jeste zoufalejsi, nasi souperi vesmes porazi kamarady z vychody coz se o Ducks bohuzel rici neda. Reknu to takhle: moc s tim uz nepocitam, ale pokud bude alespon teoreticka nadeje budu doufatdebil píše:Nechcem podcenovat daks ale 12 bodov je prilis velka strata na plajof. Aj keby zahrali dobru druhu polovicu sezony. Pod ciarou este caka detroit a dallas.
Ty si silný fanatik. Osobne počítaj čo chceš, výsledky Phoenixu by sa už tak zhoršiť nemali. Phoenix obdobie, kedy mali prísť zlé výsledky prežil. Teraz to prichádza na LA a San Jose, takže Kojotov by som odtiaľto vyčiarkol. Anaheim sa ako tak povzviechal, no podľa mňa sa v súboji s Dallasom potrápi, v tom, kto postúpi do Play Off. Ja osobne favorizujem San Jose, Phoenix a LA. Anaheim a Dallas nie. Ešte je pred nami veľa zápasov, no to by musela byť katastrofa, aby sme dohrali zle tak dobre rozohratú sezónu.ENGLAND-The3LIONS píše:Osobně počítám že se výrazně zhorší výsledky Pho a LA, možná i Nas, v silách Any je domnívám se PO poměrně v poho, zbývá opravdu strašně moc zápasů !!!!
No ještě neni nic jasnýho.... Furt je jenom půlka sezóny.... minulej rok, jsme byli taky na 5. místě... pak přišla all star brake a klesli jsme na 13.... Západní je opět hrozně moc vyrovnaná... náskok 8 bodů nemusí nic znamenat.... nepovede se 10 zápasů a můžem bejt mimo osmičku..... já myslim, že boje o play off budou ješě hodně zajímavé a že do nich promluví i všechny týmy z pacifiku.... doufam ve šťastný konec pro Phoenix a Anaheimu přeju devátý místo
))
Yzy: To jsi opravdu tak zaslapený že se domníváš že Pho má kádr na to aby se celou sezónu pohyboval tam kde je nyní ?? Asi ano dle tvého příspěvku. Proti Pho nic nemám, ale krize na ně přijde, tím jsem si jist a zároveň každému kdo hokeji alespoň krapet rozumí je jasné, že Pho vděčí za to kde nyní je a zejména jak hraje směrem dozadu (což je alfa a omega hokeje) před sezónou nově příchozímu Tippymu z Dallásku, to on naučil tým novému defenzivnímu stylu, který ovšem již předtím praktikoval v Dallásku. Kdyby jste tam stále měli Gretzkyho tak již nyní o PO jen sníte.
Ale dost o Pho, to není tým o kterém chci v tomto topicu psát - dnes Any hodně důležité 2 bodíky, kdo ví, možná že ten Beleskeyho gól chvilku před koncem kterým Bluesmanům sebral alespoň ten 1 bodík rozhodne v boji o PO. No a Marchant, to je mistr ve sběru bodů za góly do prázdné, nikde jsem to nezjišťoval ale domnívám se že v letošní sezóně nemá v NHL konkurenci v této činnosti
. Jen tak dál Any, jak říkám nic není ztraceno, osobně jsem o účasti Any v PO přesvědčen (vzpomeň si Selly na má loňská slova, také jsi nevěřil
), až se vrátí Teemu a Lupy bude to ještě lepší
!!!!
Ale dost o Pho, to není tým o kterém chci v tomto topicu psát - dnes Any hodně důležité 2 bodíky, kdo ví, možná že ten Beleskeyho gól chvilku před koncem kterým Bluesmanům sebral alespoň ten 1 bodík rozhodne v boji o PO. No a Marchant, to je mistr ve sběru bodů za góly do prázdné, nikde jsem to nezjišťoval ale domnívám se že v letošní sezóně nemá v NHL konkurenci v této činnosti
Jo Philly pamatuju se
Ja jsem to letos taky jeste neodpiskal, na druhou stranu ze soucasne pozice zrovna nadseny nejsem. Jak jsi psal zapasu je ale jeste kopa, bude dulezite vyhravat hlavne divizni zapasy, s LA jsme hrali tusim jen 1x.
Jinak je mi divne ze s postupem Ducks pocitas zato svym Stars moc neveris
Pritom jsou na tom lip 
jeste bych rad dodal, ze me mrzi jak jsem lenivy a zvonici budik v noci jen rychle vypnul, takhle jsem si zapas mohl pekne vychutnat. Pokud by ho tedy nekde davali.
Jinak je mi divne ze s postupem Ducks pocitas zato svym Stars moc neveris
jeste bych rad dodal, ze me mrzi jak jsem lenivy a zvonici budik v noci jen rychle vypnul, takhle jsem si zapas mohl pekne vychutnat. Pokud by ho tedy nekde davali.
Tak to víš Selly že bych si moc přál aby Dallásek do PO postoupil, ale zkrátka Cra je trenér naprd, navíc Hicks je zase majitel na ho*no, vlastní debílek několik týmů a zrovna na Dallásku škudlí jak starý ko*ot. Je to naprd, když si vzpomenu na náš skvěle propracovaný defenzivní systém který jsme pod Tippym hráli přes 2 lety tak je mi do breku, VždyŤ podívej se jak pod ním skvěle do zadu hraji i slaboučký Pho, to je přesně ten případ, kdy toto stojí na trenérovi, je mu vlastně jedno jaké má hráče, prostě ten systém je naučí !!!!
sry za off topic.. ale už to píšeš asi po pátý... tak k tomu taky přidam svůj příspěvek....ENGLAND-The3LIONS píše:podívej se jak pod ním skvěle do zadu hraji i slaboučký Pho, to je přesně ten případ, kdy toto stojí na trenérovi, je mu vlastně jedno jaké má hráče, prostě ten systém je naučí !!!!
Slaboučký Phoenix má zaryto hodně lidí..... přitom za posledních pár let se toho ve Phoenixu hodně změnilo.....
1. S draftama už se nenakládá tak špatně jako dřív... takže oproti minulým rokům, máme dobré vyhlídky do budoucna (Turris, Mueller, Boedker, Tikhonov, McLean, Spina [útok], Yandle, Ahnelov, Larsson [obrana], Lee [klec] + dvě volby v letošnim 1. kole draftu)
2. Nevim jak bereš loňské postavení Phoenixu, ale Yots minulý rok ukázali, že se v Ariozně buduje silný tým.... Což jsme dokázali 5. místem před All Star brake.... bohužel potom se projevili 2 faktory.... a) Měli jsme na lavici Gretzkyho (což mimo špatnou hru znamenalo i časté točení lajn).... b) V týmu hrálo strašně moc mladíčků, který ještě k tomu skoro nikdy neměli možnst se sehrát
Díky tomu, už by se loňský pokles neměl opakovat a Phoenix může vstoupit do 1. ročníku nové éry.... éry kdy sezóna nebude rok co rok končit v dubnu.....
Týmu samozřejmě do té špičky NHL ještě dost chybí (hlavně gólový hráč, nejlíp dva a možná nějakej ten QB na přesilovku), ale už podle mě patříme k lepším v NHL a pokud se Maloneymu tým povede dobře vést, jako že zatim vede.... Třeba se změní názor i ostatních fanoušků NHL....
Tak jako jejich fanda si to každopádně myslet můžeš ale objektivní realita je krapet odlišná, 2. 1/2 sezóny to opět prokáže.Wanic píše:ENGLAND-The3LIONS píše: ale už podle mě patříme k lepším
Naopak Any poslední 3 zápasy skvěle, plných 6 bodů, navíc se teď v Nas vrátil Teemu, hned skóroval, paráda, jen tak dále. Uvidíme co s Chic udělá jejich prosraný zápas v Min, třeba budou načnutí a podaří se tam dnes v noci něco vyválčit
Podarilo se nam vyhrat i v bozskem Chicagu
Hawks nas tedy slusne prehravali, ale tutovek meli zhruba stejne jako Anaheim. Obrana, ac to pocet strel nevypovida, hrala dobre a Hiller byl vyborny. Na tomto prikladu jde krasne videt, ze se da porazit i kopa talentu, kdyz se to hraje pekne zezadu s neprustrelnym golmanem v brane
Goly: Keith - Perry, Koivu, Selanne
Goly: Keith - Perry, Koivu, Selanne
Vyborne, pata vyhra v rade. Dnes jsme udelali strasne moc chyb, nastesti Bruins nepotrestali vsechny. Ve 3.tretine nas 2x proti Krejcimu podrzel Hiller a raz proti tusim Wheelerovi spojnice. Nebyli jsme lepsim tymem, ale rozhodl duraz v brankovisti + par stastnych odrazu
Ryan Getzlaf dal svuj 100.gol v NHL, Todd Marchant si u jeho golu pripsal 300.asistenci.
Velke obavy jsme mel pri zraneni Wisniewskiho, po case se ale do hry vratil a 2 asistencemi prispel k nasi vyhre. Poradnou slupku dostal i Selanne, trefil ho golfakem Whitney.
Z Bostonu se mi nejvic libil nestarnouci Mike Recchi a nase olympijska nadeje David Krejci
Ryan Getzlaf dal svuj 100.gol v NHL, Todd Marchant si u jeho golu pripsal 300.asistenci.
Velke obavy jsme mel pri zraneni Wisniewskiho, po case se ale do hry vratil a 2 asistencemi prispel k nasi vyhre. Poradnou slupku dostal i Selanne, trefil ho golfakem Whitney.
Z Bostonu se mi nejvic libil nestarnouci Mike Recchi a nase olympijska nadeje David Krejci
No tak Any se tedy řádně rozjel, že Selly
, zápas jsem neviděl, říkáš že to bylo s klikou, ale to je fučák, protože Bos je hodně nepříjemný soupeř a 2 body ze zápasu s ním jsou hodně důležité resp. vydřené. Každopádně 5. výhra v řadě a PO je již na dostřel, dnes MASAKR v LA, sice pro Any nepříjemné že je to pro ně 2. match ve 2 dnech, ale teď jste na takové vlně že se domnívám že tu 6. výhru můžete urvat, navíc LA jsou nyní poměrně ve sra*kách, tak proč jim ještě nešlápnout na hlavu a chvilku je tam ponechat
!!!!
Ten zapas mi prisel dost vyrovnany a dost tvrdy, pro me paradni podivana. Kdyz to porovnam se zapasem v Chicagu, ktere nas prehralo a prestrilelo tak s Bruins to bylo o necem jinem, meli oproti Hawks mnohem vic tutovek, ale hodne z nich jsme jim lacine nabidli. Na druhou stranu k nekterym chybam nas donutili dobre forcekujici hraci soupere.
LA mame co vracet a rad bych se na zapas podival i dnes, snad na budik zareaguju tak hbite a z postele vyskocim razne jako dnes
Co me ale strasne mrzi je to, ze po 3 zapasech nam opet bude chybet Teemu
Zitra ma jit na chirurgickou operaci a po ni se zhruba odhadne doba ve ktere nam bude chybet. Je to fakt pech, aby ve sve posledni sezone vynechal tolik zapasu kvuli zraneni. Navic ma pred sebou milnik 600 golu ke kteremu mu chybi uz jen 6 bananu. Doufam ze se co nejdriv uzdravi a tuto metu zdola
LA mame co vracet a rad bych se na zapas podival i dnes, snad na budik zareaguju tak hbite a z postele vyskocim razne jako dnes
Co me ale strasne mrzi je to, ze po 3 zapasech nam opet bude chybet Teemu
Dnes hrajeme totalni
Kings taky nehrajou nijak uzasne, ale s tim ze vedou 4-0 asi nespokojeni nejsou. Co jsem cetl v poslednich dnech v topicu LA ze koncovka je bidna, tak dnes se divim ze nam nedali jeste gol z pulky. 3 tecovane strely a do satny jeden negol a jako bonus Getzlaf vyprovokuje rvacku a dostane narezano od prcka Simmondse. Nevim jesli je to unavou, kazdopadne dnes ten nas tym nepoznavam. Nejradsi bych to zapichl pac to uz otocit nemuzeme a myslim ze Quick dnes 'vychyta' jednu z nejlehcich nul v kariere.
Ve 3.tretine se to vic mydlilo nez hralo a trestne lavice byly pekne zahrate. A to rozhodci jeste nekolik hranicnich i zahranicnich zakroku na obou stranach pustil. Nasi hraci uz to neunesli a hokej je opravdu nezajimal. Mno ale nejvic me pobavil Ivansas ci jak se pise, kurna to je mi hrdina
Necelych 5 minut do konce si chytne o 30 kilo lehciho Cartera, ale ani tak ho nezmastil
Asi se bal odvety, pac pobit se mohl klidne driv, prilezitosti bylo habadej. Kazdopadne jedine pozitivum ze zapasu je to ze uz skoncil, jine jsem opravdu nenasel. Ted uz prichazi sama negativa...
- to ze se nam dlouhodobe nedari na Sharks a Stars uz jsem si tak nejak zvykl, ale karta a uz se obraci i na stranu Kings, snad jen s Yotes mame jaks taks 50/50 bilanci. To se pak hodne projevi kdyz ve 24 zapasech s diviznimi rivaly uhrajeme nejakych 12-15 bodu
Bettmane, my chceme do jine divize
- zapas nedohral Koivu, pry nejake zraneni dolni casti tela
- doba leceni Selanneho celisti se odhaduje na 2-6 tydnu, slusny rozptyl... Finove ted maji asi radost
- to ze se nam dlouhodobe nedari na Sharks a Stars uz jsem si tak nejak zvykl, ale karta a uz se obraci i na stranu Kings, snad jen s Yotes mame jaks taks 50/50 bilanci. To se pak hodne projevi kdyz ve 24 zapasech s diviznimi rivaly uhrajeme nejakych 12-15 bodu
- zapas nedohral Koivu, pry nejake zraneni dolni casti tela
- doba leceni Selanneho celisti se odhaduje na 2-6 tydnu, slusny rozptyl... Finove ted maji asi radost
Ivan je divný bitkař, moc často se nepere, dnes už prostě při tolika bitkách musel, jinak by už bylo těžké obhájit jeho přítomnost v sestavě. Druhá věc je, že při jeho parametrech se s ním nikdo ani moc bít nechce, takže mu pak asi nezbyde nic jiného než čapnout prvního, kdo se namane
Hmm, tak dalo se to tak nějak očekávat, škoda jen že zrovna s LA, pro Any by jistě bylo lepší prohrát předtím s Bos, ale což, každopádně tu sérii výher Any již nikdo nevezme. Více se obávám aby Saku nebyl mimo na delší čas, to by již bylo kritické - Lupy, Teemu a kdyby ještě Saku......
!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé