od
megaton » ned 28. čer 2009 23:15
zdravim, kdyz uz je konecne odehran SC prebolelo me one os(t)udne vypadnuti s hurikany, a tek jsem opet pripraven se zapojit do diskuze o devils. Sutter? vubec mi nevadi ze je pryc. Tym potrebuje nekoho kdo bude s tymem chtit byt a chtit ho trenovat, Sutter to ocividne nechtel. Co je trochu blby tak ze trener porad neni, ikdyz podle poslednich spekulaci by mohl byt predstaven v pondeli vecer jejich casu a sili spekulace ze to bude pan Past (Lemaire), taky se mi to nezda, prece jen tym uz zacal hrat ofenzivne a spis bych privedl nekoho kdo uznava ofenzivnejsi hokej a dokoncil to co Sutter zacal. precejen ciste obrane hre odzvonilo. osobne by se mi libil Carbo kdyby jeste sebou privedl Koiva (to asi nehrozi) na druhou stranu s tymem uz neco vyhral (Lemaire) s Louem se shodne, tak by to snad mohlo fungovat. Co se draftu tyce tak se mi zda dobrej, uprime o nich nic nevim ale co jsem se docetl tak prvni, druha i treti volba maj opravdu potencial a sanci se prosadit, vseobecne zato se da rict ze rozvrstveni posil by bylo akorat, obvzlaste se zda ze jsme narostli na modry care a i dost posvedstili

ale co detroitu se to vyplatilo. Cetl jsem ze Josefson ma jeste rok kontrakt ve svedsku a pak chce do NHL, myslim ze idealni vzhledm k tomu, ze hraje eliteserien a v padesati zapasech ve 4. lajne odehral 50 zapasu a dal 5 golu a mel 11 asistenci. coz jde. navic se zna s Tedenbym a pokud by se on prosadil urcite by bylo i pro Josefsona jednodusi se adaptova. Navic se nam rysuje svedska lajna Tedenby - Josefson - Bergfors, navic skoro idealne poskladana, playmaker, obranar a strelec, ale to uz opravdu predbiham. no tesim se na 1. co se prihodi, jinak posledni spekulace - Devils jsou blizko podepsani Oduyi na 4 roky 3 az 3,6 mil za rok