Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Na serveri www.nhlpro.cz bol Paul Martin označený za najpodceňovanejšieho hokejistu ligy. :frajer2:
jj on vyhrál tu anketu už i nedávno si myslím na nějakem jinem serveru
Trocha som gúglil a vo viacerých rebríčkoch vyšiel ako jeden z najprecenovanejsich hracov Gomez a v rebrickoch nechybali ani Drury a Redden (suvisi s ich kontraktmi.)
jj to je jasné mají nehorázné kontrakty a výkony slabé begbee koho by si chtěl za trenera?? myslím že maclean by byl ideální - pracoval se Sutterem sám u Devils strávil pěkné časy jako hráč takže bych ho zkusil
Určite. MacLean by bol dobrá voľba. Za pokus by to stálo.
A čo tak Keenan? :twisted:
nevím těch jmen je hodně slyšel jsem i že to můžou být Carboneau a Lemair jako nemuselo by to být špatné ale podle mě Maclean tým zná nejlíp a jako asistent určitě ví co a jak
Carbo nemusí byť zlý, osobne som presvedčený, že v Montreale zlyhal ako taký manažér Gainey, ktorý vytváral tlaky aj na zostavu.

Čo sa týka Lemaira - NIKDY! :scare:
Ten chlap svoje už (aj u nás) splnil, vymyslel pascu, pasca ako systém vlastne vládol NHL od výluky do výluky. Žiaľ po výluke liga ako taká prechádza na trošku iný štýl (zabezpečená obrana a veľmi flexibilný prechod do útoku) - z tohto pohľadu je Lemaire dinosaurus, ktorý nekráča s dobou. Minnesota pod ním veľa nedokázala, bol tam dlho a nemal vždy najhorší káder... :frajer2:

Carbo a MacLean sú v pohode, ja by som možno riskol aj toho Keenana.. Ale Lemaira nikdy!
Lemair myslím ten jeho styl hrál i v Minesotě jestli se nemýlím a určitě nechu aby k nám šel !!!
co se týče carba nevím no to jsou takové odhady které celkem k ničemu nevedou možná by mu tým sedl možná ne ale kdybych si měl vybrat mezi ním a Lemairem tak určitě Carbo
Carbo, MacLean - ani jedno nebude krok vedla IMO.
Mna skor trapi omladenie kadra - ale nie na ukor kvality. Toto je otazka, ktoru treba riesit. Inac suhlasim, ze Weekes ostane zrejme.
ono celkově naše organizace s mladýma moc nepracuje si myslím rozhodně bych aspon 2 mlade hráče zkusil o Tenebym jsem neslyšel vůbec třeba
No ak to dokaze nahradzat Lou z inych zdrojov, bohuzial najvyssi vekovy priemer v lige - tade cesta nevedie.
mám celkem obavy jak to s nám bude za takových 10 let snad mladí talenti přijdou ale podle mě se za 10 let celá NHL otočí a budou vládnout jiné kluby (podle mě Islanders budou nahoře)
Niektoré teamy dokážu dominovať dlhé roky a prakticky neopustiť špičku, oi. napríklad aj NJ ktoré za posledných 15 rokov medzi špičku patrí a za 15 sezón min. jedna generačná výmena nutná je.
Absolútne dôverujem Louovi.
tak to je jasné Lou ví co dělá je to nejlepší manažer v NHL !
Neviem či ste registrovali jeho vstup do siene slávy vo funkcionárskej kategórii (teraz spolu so Yzermanom, Robitaillom, Hullom a Leetchom).
Lamoriello priviedol Devils k poháru v 1995, 2000 a 2003. Pod jeho vedením majú Devils túto štatistiku 873-601-208 (ZČ), 121-102 (PO).

Minulú sezónu sme dosiahli rekord (51 víťazstiev v ZČ) na ceste za 11tou 100-bodovou sezónou a 8-memu Atlantic Division title - všetko pod jeho vedením.

Lamoriello sa pripojil k Devils v roku 1987.
begbeee píše:Neviem či ste registrovali jeho vstup do siene slávy vo funkcionárskej kategórii (teraz spolu so Yzermanom, Robitaillom, Hullom a Leetchom).
Ja som to zaregistroval a píšem o tom aj dlhší článok :).
jj taky sem to zaregistroval myslím že si to zaslouží za to jak je v tomto dění dlouho
No on je s Hollandom asi najlepší.
A je to dobrý žrgľoš, ale pokiaľ to neovplyvňuje kvalitu problém nevidím.
Martyho zmluva na 5 melónov hovorí sama za seba.
kantere kde píšeš ten článek?
Kanter píše na slovaknhl.sk
aha díky :good:
Ten článok nakoniec písať nemusím, keďže ho napísal Hymy.
begbeee píše:Kanter píše na slovaknhl.sk
Presne tak. Chcem nabrať skúsenosti a teraz mám dobrú príležitosť, keďže ma čaká veľká previerka, ktorou je draft a prestupové obdobie :yes:. Prvý vážnejší "krst ohňom" som mal pred týždňom, keď sa odovzdávali trofeje :).
20. Jacob Josefson
centr, narozen 2. března 1991, Stockholm, Švédsko
původní klub: Djurgarden IF (Švédsko)
klub v NHL: New Jersey Devils

Obrázek

bilance v letošní sezóně: 16 bodů (5+11) z 50 zápasů, 14 trestných minut

Two-way player, spolehlivý při bránění. S pukem na hokejce dokáže projít skrumáží a jeho hlavní zbraní jsou přesné přihrávky, což z něho činí klasického tvůrce hry.

S výberom som spokojný, úplne klasický Devilsácky výber.. My predsa nepotrebujem nezodpovedných "hrr-hrr útočníkov" :frajer2:
jn to je pravda ale kdoví za jak dlouho si v áčku zahraje ... už chcu konečně nějakeho mladeho vidět v sestavě snad teneby nebude farmář a aspon pár zápasů odehraje
zdravim, kdyz uz je konecne odehran SC prebolelo me one os(t)udne vypadnuti s hurikany, a tek jsem opet pripraven se zapojit do diskuze o devils. Sutter? vubec mi nevadi ze je pryc. Tym potrebuje nekoho kdo bude s tymem chtit byt a chtit ho trenovat, Sutter to ocividne nechtel. Co je trochu blby tak ze trener porad neni, ikdyz podle poslednich spekulaci by mohl byt predstaven v pondeli vecer jejich casu a sili spekulace ze to bude pan Past (Lemaire), taky se mi to nezda, prece jen tym uz zacal hrat ofenzivne a spis bych privedl nekoho kdo uznava ofenzivnejsi hokej a dokoncil to co Sutter zacal. precejen ciste obrane hre odzvonilo. osobne by se mi libil Carbo kdyby jeste sebou privedl Koiva (to asi nehrozi) na druhou stranu s tymem uz neco vyhral (Lemaire) s Louem se shodne, tak by to snad mohlo fungovat. Co se draftu tyce tak se mi zda dobrej, uprime o nich nic nevim ale co jsem se docetl tak prvni, druha i treti volba maj opravdu potencial a sanci se prosadit, vseobecne zato se da rict ze rozvrstveni posil by bylo akorat, obvzlaste se zda ze jsme narostli na modry care a i dost posvedstili :) ale co detroitu se to vyplatilo. Cetl jsem ze Josefson ma jeste rok kontrakt ve svedsku a pak chce do NHL, myslim ze idealni vzhledm k tomu, ze hraje eliteserien a v padesati zapasech ve 4. lajne odehral 50 zapasu a dal 5 golu a mel 11 asistenci. coz jde. navic se zna s Tedenbym a pokud by se on prosadil urcite by bylo i pro Josefsona jednodusi se adaptova. Navic se nam rysuje svedska lajna Tedenby - Josefson - Bergfors, navic skoro idealne poskladana, playmaker, obranar a strelec, ale to uz opravdu predbiham. no tesim se na 1. co se prihodi, jinak posledni spekulace - Devils jsou blizko podepsani Oduyi na 4 roky 3 az 3,6 mil za rok
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES