EDIT: Tak aspon, že Pens nasadí Fleuryho
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pouliot a Harju povoláni z Norfolku, oba dva by měli dnes nastoupit
V brance se pravděpodobně ukáže Smith... nevim jestli to je nejlepší volba. Ellisovi sice včerejší zápas nevyšel, ale Smith proti Pens uplně vyhořel, Dan naopak nepustil jedinou branku.
Yzerman okomentoval Vinnyho výkony následovně:
"I think he's playing very well," Yzerman said recently. "He's doing a lot of little things that don't show up on the stat sheet, but he's competing hard at both ends of the rink. He's blocking shots. We're really pleased with his play. ... We're asking him to play a certain way. He's doing that. We talked before the season about trying to be the best all-around player. Whether he's getting 60 points, 70 points or whatever, we're more concerned about him doing things the right way, and he's doing that."
Souhlas, ovšem tuto hru předváděl sotva v polovině oderaných zápasů. Jindy byl průměrný či naprosto marný... na druhou v posledních zápasech se dostával do formy, jen to nedokázal ( i díky smůle-3 tyčky v posledních 2 zápasech) statisticky potvrdit. Furt je ale evidentní, že Lecavalier > Malone. Dnes bude zajímavá konfrontace Malone-Harju, aneb 6 M vs. pár set tisíc dolarů.
"I think he's playing very well," Yzerman said recently. "He's doing a lot of little things that don't show up on the stat sheet, but he's competing hard at both ends of the rink. He's blocking shots. We're really pleased with his play. ... We're asking him to play a certain way. He's doing that. We talked before the season about trying to be the best all-around player. Whether he's getting 60 points, 70 points or whatever, we're more concerned about him doing things the right way, and he's doing that."
Souhlas, ovšem tuto hru předváděl sotva v polovině oderaných zápasů. Jindy byl průměrný či naprosto marný... na druhou v posledních zápasech se dostával do formy, jen to nedokázal ( i díky smůle-3 tyčky v posledních 2 zápasech) statisticky potvrdit. Furt je ale evidentní, že Lecavalier > Malone. Dnes bude zajímavá konfrontace Malone-Harju, aneb 6 M vs. pár set tisíc dolarů.
Úvod třetiny jsem zaspal, ale zatím se držíme. Je třeba to zabetonovat a využít nějakou PP či brejk. Na víc asi vzhledem k zranění a náročnému programu nemáme (3.zápas ve čtyřech dnech)
Co to komentuje za odborníka? Ritola je u něj Tyrell a Ritola pro něho pro jistotu ani nehraje
EDIT: Tak Tyrell vůbec nehraje, má nějaké příznaky chřipky. Komentátor Pens ale i tak dokázal dostat Tyrella na led.
Co to komentuje za odborníka? Ritola je u něj Tyrell a Ritola pro něho pro jistotu ani nehraje
EDIT: Tak Tyrell vůbec nehraje, má nějaké příznaky chřipky. Komentátor Pens ale i tak dokázal dostat Tyrella na led.
Dneska žádný bod nevytěžíme, až moc faktorů hraje proti nám. Bergenheim potřebuje řádně vynadat, už nasbíral dohromady 6 TM! Proti SJS tuším 4 TM a to je furt. Stupid penalty machine. Takhle to dál nejde... je dobrý, ale toto musí zlepšit!
K čemu nám je Malone jako power-forward,když nevyhraje jediný souboj? Všude je pozdě a neskutečně laxně brání. Já jsem s ním skončil, měls pravdu mountaine, je to totální tragéd
ale dokud se to od něj odráželo,bylo to dobré... v dnešní době za něj může nastoupit kdejakej farmář. Absolutně nepoužitelný hráč těžící akorát z hry top centra (ani to už neplatí...)
K čemu nám je Malone jako power-forward,když nevyhraje jediný souboj? Všude je pozdě a neskutečně laxně brání. Já jsem s ním skončil, měls pravdu mountaine, je to totální tragéd
Tak po druhý třetině prohráváme 0:2. Dneska ani nečekám, že dáme gol. Devět střel za 40 minut jsou toho důkazem. Ten druhej gol co sme dostali, byla výstavní chyba. Celá pětka v jednom rohu a Goligoski gol do prázdný branky. Ty přihrávky sou děsný, jak aport psovi. Máme minimum šancí, minimum střel. Dneska nepočítám ani s jednim bodem.
Ano, v pořádku, z 20 střel pustit pět gólů, to je u brankáře normální, hlavně když se to děje každý zápas... Nicméně třetí gól chytit asi fakt nešel, Talbot to trefil parádně... Ale ten čtvrtý pustil schválně, to jsem si jistý
Mimochodem - na Facebooku už to jede, Smith je tam fakt slavný
Mimochodem - na Facebooku už to jede, Smith je tam fakt slavný
První gol - nechytatelná (tečovaná) Letangova střela po celkové dobré akci Pens. Druhý gol - blbé bránění celé pětky doplněné invidiuální chybou Ritoly a jednoho z beků. Třetí gol - neskutečná hrubka Kubiny. Čili ne, Smith dnes NEBYL hlavní příčinou porážky! Čtvrtý a pátý gol už z našeho pohledu nic neřešil. Všichni víme,že chytá na úrovni AHL,ale dnes se musí hledat příčiny jinde. Neproměnování šancí, špatné bránění, laxnost v osobních soubojích atd.
1:5 
1st period
No Scoring
2nd period
PIT - 08:01 - Pascal Dupuis (Letang, Talbot)
PIT - 08:28 - Alex Goligoski (Rupp, Letestu)
3rd period
TBL - 05:30 - Steven Stamkos (St. Louis, Purcell) PP
PIT - 12:12 - Maxime Talbot ( - )
PIT - 16:44 - Sidney Crosby (Dupuis)
PIT - 18:50 - Deryk Engelland (Crosby, Kunitz)
K zápasu: Proč Boucher neustále cpe Smitha do brány, když z pěti pokusů 4x vyhoří? Well done Smith 15/20. Ten druhej a třetí gol bych mu odpustil, at nejsem zlej. Útok impotentní, pouze 16 střel za zápas, gol dal opět pouze Stamkos. Minimum šancí, z osmy přesilovek sme využili pouze jednu!! Hallovi tam chybělo hodně málo ke srovnání na 2:2, pak by zápas vypadal možná trochu jinak. Po dvou zápasech sme obdrželi 11 golů.
Mimochodem, začínám uvažovat, že ten říjen byl snad jen náhoda. V listopadu máme "skvělou" stats 1-6... vubec neproměnujem šance a dostáváme těžce laciný goly. Doma bude určitě zase HUGE WIN a venku dostanem na prdel.
Však já neříkám, že může za prohru jenom on (vyhrát s jedním vstřeleným gólem se moc nedá), jenom jsem ho po dlouhé době viděl chvilku zase v přímáku a fakt stačilo
A abych to upřesnil, koukal jsem na to jenom chvílemi, ale viděl jsem třetí gól, čtvrtý gól, Smithovo uklouznutí (special ability?) a taktak chytnutí nepovedené přihrávky... Asi jsem měl smůlu, že jsem nezastihl jeho světlé okamžiky (měl vůbec nějaké?)... První dva góly jsem neviděl vůbec...
Tak máme řadu zraněných, většina z listopadových zápasů byla venku a celá řada z nich back-to-back nebo 3 zápasy ve 4 dnech. A obrana s golmanem je prostě průměrná až podprůměrná. Tady Yzy musí udělat nějaký upgrade.PainKiller píše:Mimochodem, začínám uvažovat, že ten říjen byl snad jen náhoda. V listopadu máme "skvělou" stats 1-6... vubec neproměnujem šance a dostáváme těžce laciný goly. Doma bude určitě zase HUGE WIN a venku dostanem na prdel.[/center]
Pár šancí vychytal. Sice jsme propustili málo střel,ale udělali jsme celou řadu zásadních chyb což z mého pohledu rozhodlo.Megis píše:Však já neříkám, že může za prohru jenom on (vyhrát s jedním vstřeleným gólem se moc nedá), jenom jsem ho po dlouhé době viděl chvilku zase v přímáku a fakt stačiloA abych to upřesnil, koukal jsem na to jenom chvílemi, ale viděl jsem třetí gól, čtvrtý gól, Smithovo uklouznutí (special ability?) a taktak chytnutí nepovedené přihrávky... Asi jsem měl smůlu, že jsem nezastihl jeho světlé okamžiky (měl vůbec nějaké?)... První dva góly jsem neviděl vůbec...
Smith musí pryč,to je jasné. Bohužel není sám,začínám o dost hráčích pochybovat....
Že bude útok impotentní se dalo čekat, když nám chybí z top6 tři útočníci. Stejně jako v posledních zápasech, v tomhle máme prostě smůlu - takových zranění jsme neměli ani nepamatuju a dávat víc tyček jak branek je taky docela smůla. Ale není to jenom o tom, s Caps jsme měli šance na to ty branky dát a nedali jsme je.
Co ale není smůla je obraná hra. Z posledních zápasů sice jedna nula s Torontem, ale pak 5 s Pens, 6 s Caps, 5 se Sharks, no kde to sme. Toto není možné tak dělat, vždycky je v těch zápasech většina branek úplně zbytečných - nepokrytí hráči, kteří doráží do prázdné branky, zbytečné ztráty puku -> přečíslení, chyby gólmanů atd. a hned tam máme 4 kousky.
Gólmani sice nejsou jedinou a největší příčinou těch porážek, ale určitě k tomu přispívají.
ad Malone) k tomu se ani nevyjadřuju, všichni víte, co si o tomhle rádobyhráči myslím.
Co ale není smůla je obraná hra. Z posledních zápasů sice jedna nula s Torontem, ale pak 5 s Pens, 6 s Caps, 5 se Sharks, no kde to sme. Toto není možné tak dělat, vždycky je v těch zápasech většina branek úplně zbytečných - nepokrytí hráči, kteří doráží do prázdné branky, zbytečné ztráty puku -> přečíslení, chyby gólmanů atd. a hned tam máme 4 kousky.
Gólmani sice nejsou jedinou a největší příčinou těch porážek, ale určitě k tomu přispívají.
ad Malone) k tomu se ani nevyjadřuju, všichni víte, co si o tomhle rádobyhráči myslím.
Pochopitelně, Smith by určitě měl jiný čísla za obranou Detroitu než za naší. Ta druhá branka ze včera byla ukázková chyba, kterou děláme dost často. Celá pětka byla soustředěná v jednom rohu, Goligoski si vyjel k druhýmu, dostal přihrávku a mohl zakončit do uplně odkrytý branky. Další věc jsou teče před brankou... tam si to ti obránci musí vyčistit, a nenechat protihráče tečovat střelu, popř. jí dorazit. O těch neproměněných sedmi přesilovkách snad ani mluvit nebudu
Celkem se mě líbil Harju, předvedl tam několik slušných stahovaček atp. Klidně bych poslal Malona do Calgary za Coryho Sariche... ten si dokázal udělat před brankou pořádek.
Podle očekávání, Ellis bude dnes chytat. Downie se nejspíš rozhodne až těsně před zápasem, jestli nastoupí, nebo ne.
EDIT:
Zajímavý názor na hfboards:
Hedman is a huge disappointment this year since he totally changed his way of playing the game. Last years offensive Bobby Orr-rushes are gone and he seems more focused playing easy in defensive zone this year. Witch is good, but he developed as an offensive d-man in MoDo of SEL and that was what we thought he would be.
Looking back on last years draft we should have taken his defensive partner from Team Sweden U-20 Erik Karlsson instead.
Unfortunately the scouts predicted Hedman all wrong. But that has happened before. Daigle, Stefan and so on..
Now we are stuck w big baby Hedman and Isles got brilliant John Tavares and Sens got magnificent Erik Karlsson.
EDIT:
Zajímavý názor na hfboards:
Hedman is a huge disappointment this year since he totally changed his way of playing the game. Last years offensive Bobby Orr-rushes are gone and he seems more focused playing easy in defensive zone this year. Witch is good, but he developed as an offensive d-man in MoDo of SEL and that was what we thought he would be.
Looking back on last years draft we should have taken his defensive partner from Team Sweden U-20 Erik Karlsson instead.
Unfortunately the scouts predicted Hedman all wrong. But that has happened before. Daigle, Stefan and so on..
Now we are stuck w big baby Hedman and Isles got brilliant John Tavares and Sens got magnificent Erik Karlsson.
Kua vidim dobre ? Po prvni tretine MIN z 6ti strel 3 goly a mi z 16ti jen jeden ? jeste ze jdu spat... a snit o nejakym Golmanovi s velkym G.
EDIT: PK: byls o setinku rychlejsi. Ale ja spim... a zda se mi ze ve druhe tretine srovnavame a ve treti vitezime 7:3 .
PS: Videli jste ten gol Clutterbucka ? Haluz jak svina ... tohle je presnej obraz toho jak se nas drzi smula. TO snad ani neni mozny... ;-(
EDIT: PK: byls o setinku rychlejsi. Ale ja spim... a zda se mi ze ve druhe tretine srovnavame a ve treti vitezime 7:3 .
PS: Videli jste ten gol Clutterbucka ? Haluz jak svina ... tohle je presnej obraz toho jak se nas drzi smula. TO snad ani neni mozny... ;-(
V golmanovi to není, když dostanem takový první haluz gól, které padnou dva za sezonu a pak je pustíme do dvou šancí a oni dají obě, tak to je strašně kruté. Tohle si fakt nezasloužíme, Wild (a nejenom jim poslední dobou) stačí 2 šance na 3 branky a my klasicky z několika dobrých pozic dáme jenom jednu branku.
EDIT: na tu druhou třetinu se nedalo dívat. Wild pořád nic moc, ale my taky ne. Opět jsme vyrobili několik chyb, na které přesně Wild čekají. 2-3 jasné gólovky jsme jim dali, takže teď už ten počet branek v naší síti docela odpovídá. I my jsme tam nějaké možnosti měli, ale prostě zase nic. Backstrom dneska výborně kryje dorážky. Tohle by se za naší obranou velice hodilo.
A jinak furt za stejná písnička - chyby v obraně, neproměňování šancí. Je na nás deka jak sviňa....
EDIT: na tu druhou třetinu se nedalo dívat. Wild pořád nic moc, ale my taky ne. Opět jsme vyrobili několik chyb, na které přesně Wild čekají. 2-3 jasné gólovky jsme jim dali, takže teď už ten počet branek v naší síti docela odpovídá. I my jsme tam nějaké možnosti měli, ale prostě zase nic. Backstrom dneska výborně kryje dorážky. Tohle by se za naší obranou velice hodilo.
A jinak furt za stejná písnička - chyby v obraně, neproměňování šancí. Je na nás deka jak sviňa....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé