Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:lol:
tak nic..prvych 10 minut bolo pozitivnych, potom priamy prenos presiel plynulo do spomaleneho zaberu celkom ineho sportu...niet co dodat len par vyjadreni..

Deboer na otazku, preco nehral larsson: "didn't make sense" to play Larsson tonight because he hasn't had a full practice and played 25 minutes last night in Albany.

Larsson este predtym, ked sa vratil od albany: “It was good for me because you get some body contact,” said Larsson, who had to agree do the conditioning assignment. “It’s hard when we never practice here. Whenever you get a chance to play a game instead of practice, I would say yes every time. So, it was fine.”

Deboer na to ze preco absolutne rozbil utoky, s ktorymi sme porazili tampu: “I felt we needed to get four lines going tonight and we wanted to get a lineup with as much speed as possible, considering the opponent,” DeBoer said. “It was our 11th game in the last 19 days. We didn’t score a lot last night. We got two, but it’s not like things were clicking, but that was the thought process to the lineup decisions and also trying to get four lines.
“Washington rolled four lines from the drop of the puck through the final buzzer. We needed to do the same thing.” :hroza: takze 1+1 henriquea utopime v trojke so sislom a havlatom, zivou vodou pokropenemu eliasovi pripneme vezensku gulu v podobe berniera, aby si nevyskakoval v dvojke a dosiahneme co? no nulu- presne to iste ako ked to urobil x krat predtym..

a potom uz len klasicke mudra typu: “They were fresher than us, bigger, stronger, faster, deeper and their best players were their best players. Ovechkin was very good tonight and Holtby was very good.

a I thought we were right there, a couple bounces, maybe someone buries one. It didn’t happen and it kind of ran away from us in the third.”
k tomu netreba nic dodavat, len ze je fakt super smart guy(dokonca ako jediny zaregistroval 3. svetovu).
strasne rad by som vedel, ze vdaka comu si poniektorí myslia ze bez neho by to bolo horsie..(kolko to mame? 3-14 posledne zapasy a hra je aka je). napriklad atlantik to niekde pisal.. ten chlap moze mat premakany system aky chce, ale vsetko ostatne s*rie kolosalne rad za radom..
A kedy sa má vrátiť salvy? Lebo s ním to mať na ceste za mceichelom bude EDM, či CAR prekérne ťažké :lol2:
A možnože LL na staré kolená fakt začne tankovať, veď je nad slnko jasnejšie, že keby sme vyhodili PDB tak by sme sa zdvihli, ale s ním máme istotu v boji o top pick :hmm:
Ja to teda po minulem zapase s Wash vynechal a lip jsem udelat nemohl. Uplne vidim ten "vykon" a poskladani lajn. Deboer by mohl byt nekde jinde fajn jako asistent trenera, ale jako head coach je hruzostrasnej. Take se odkazu na myslim Atlantikuv prispevek o dobrosti kouce a kompletnosti tymu a na to navazujici finale z pred milionu let. Na stridacce s nim byli jeste Oates a Robinson, tedy defakto tam byli tri hlavni treneri, Oates na utok, Robinson na obranu a Deboer na system a dohromady si to v kombinaci s prulomovou sezonou Henriqua, hot Kovyho, Salvadora (WTF)a Martyho a vyjimecne chemie vse sedlo v pravy cas. PDB je ocividne nekompetentni a jeho rozhodnuti jsou vice nez pochybna, coz jen umocnuji perly typu: starej udelat chybu muze, protoze hraje dlouho.

Je fakt ze s tim jak nekoukatelne hrajem (tedy na to nekoukam) a kolik mame zapasu za sebou si snad poprve v zivote preju tankovani.

Na druhou stranu, kdyz to tu bylo naposledy (lose for Larsson) tak to sice dopadlo jak jsme si prali, ale pak se to ruznou souhrou vlivu nevyvíjelo jak jsem si vsichni prali. Nemyslim, ze jsme a budeme tak spatny jako Edmonton, ale s uzdravenou Carolinou bychom si to skoro o Eichla rozdat mohli.
Havlát s Eliášem testovaný na příušnice...
:lol: :lol: :lol:

Tak ale vážně, jestli v nejbližší době nepřijdou změny, tak už se to dá brát jako regulerní tanking, ne?

Obrázek
Jagr on Xmas break: "After 3 days are we going to be the best team in hockey?"
Super, krásny začiatok Vianoc. Jediná maličká chyba je že sme získali bod, sakra. Ale to máme zato lebo podľa PDB (po poslednej výhre nad CAR) sú canes podľa neho zúfalý tím v NHL a oháňal sa s tým v rozhovoroch ako idiot, tak tú má odvetu......to že nás drvivo opäť prestrieľali neprekvapuje už nikoho.
Už teraz strácame x bodov na playoff a to ešte nie je ani polovička. Neviem nad čím premýšľa LL, ale ak si myslí že s PDB to z ničoho nič zlomíme a začneme drviť súperov zaradom, tak veľa šťastia. Smiať som sa už smial, nervy som mal tak isto, ale to všetko prešlo. Teraz je mi už vážne smutno z NJ a chcem si aj ja užívať hokej konečne, ale nedá sa som znechutený totálne.
Aspon nejaka ta "pozitivni" slova :)

http://novy.nhl.cz/nestastny-jagr-never ... za/5004009" onclick="window.open(this.href);return false;
niekto tu ma krasne vianoce :sok:
Nebudu lhat :) necekal jsem to :)
Nástupce Tortorella? :hmm:
Strieľajte šampanské, kupujte nové televízory. Nemožné sa stalo skutočnosťou :ejha: :ejha: :ejha:
Konečneee, teraz je na rade LL :yahoo:
Jirik19 píše:Nástupce Tortorella? :hmm:
Osobne by som bral MaCLeane čo vyrazili z OTT. Aspoň by sme tu možno mali nového Karlssona :sarcasm: za Adama mám najväčšiu radosť, verím že teraz začneme jeho potenciál využívať naplno.

Noa a ako špekulácie? Musí sa o niekom písať už, fakt žiadne mená? MacLean, Boucher, Bylsma či nebodaj Lemaire? :-D Kto to bude tipujte.
Devils' Elias tests positive for mumps virus, Havlat cleared

Mumplapolitan Division
Davvy píše:Noa a ako špekulácie? Musí sa o niekom písať už, fakt žiadne mená? MacLean, Boucher, Bylsma či nebodaj Lemaire? Kto to bude tipujte.
S tim, jak LL poslední dobou tu organizaci vede, bych se nedivil Oatesovi, to by vás Lou pěkně vytrollil. :-D
Vader píše:
S tim, jak LL poslední dobou tu organizaci vede, bych se nedivil Oatesovi, to by vás Lou pěkně vytrollil. :-D
To ani nesranduj kámo. Ale priznám sa aj on ma napadol. To by bol teda fail toto, z kaluže do blata. Ale úplne nereálne to nie je takže do zajtra do tlačovky budem tŕpnuť :scare:
:lol2: Lou is timhle zajistil nesmrtelnost a ted tu muze byt na veky veku amen!

Dumboer byl stejne jen figurka a prilis se toho nezmeni, tolik muj nazor.. S tou squadrou by zazraky neudelal ani Scotty Bowman v dobach svy nejvetsi slavy. Nicmene ano, uznavam ze i prohravat se da min frustrujicim zpusobem, takze tenhle tah minimalne z tohodle hlediska je urcite plus. Gratulace hosi a at se teda dari, abych vas opet mohl nenavidet. Takhle to proste neni ono :neviem:

EDIT:
@BradGFeldman: Per source Adam Oates name being discussed as possible Devils HC.
Former Devil a sucks.. Pokud tohle Lou udela, tak je to legitimne posledni existujici dinosaur na Zemi :scare:
Už je tu report o mrožovi... Za mňa nespokojnosť, zase ani ryba ani rak a skôr strednodobé rozhodnutie, takže ani tank ani vytiahnutie z biedy a zázraky s nevyrovnane rozloženým kádrom... Ale ak nás to má niekam posunúť, keď sa udejú skutočné zmeny aj na podstatných miestach (stolička generálneho manažéra a šéfa skautingu), tak prečo nie. Akurát vo vlastníkov nemám dôveru žiadnu, viď. the Sixers...
uz bolo na case(asi tak pred rokom)..

ale tak super. k tomu kto by mal byt hc sa vyjadrit neviem, o volnych a spominanych kandidatoch toho neviem dostatocne aby som si povedal, tak tento sa hodi, toho si prajem :)
skor ma zaujima s akym cielom pride k timu..(vsetci vieme co sa povie do medii. len ako to bude naozaj?). ci to bude boj o novu zmluvu zamerany na vysledky, tankovanie, oprava toho bordelu co tu je, alebo nieco ine..

snad pride tzmena kultury v satni, kde sa nechvali za samozrejmosti typu ze sme mali 4 tretiny po sebe effort po mesiaci. a mozno zacnu mat hraci z hokeja a jeho hrania aj nejaku radost.lebo tuto sezonu je to akurat tak lopota v uranovej bani..
Jsem na to zvědavý jak se s tim popasujete. Jakou cestou se vydáte, jestli přijde s novým trenérem proste čistka nebo jestli se tahle sezóna uz nejak doklepe a zemetreseni prijde az v létě. Treba se bude pakovat i #68 :giggle:
Getzo5 píše:Už je tu report o mrožovi... Za mňa nespokojnosť, zase ani ryba ani rak a skôr strednodobé rozhodnutie, takže ani tank ani vytiahnutie z biedy a zázraky s nevyrovnane rozloženým kádrom... Ale ak nás to má niekam posunúť, keď sa udejú skutočné zmeny aj na podstatných miestach (stolička generálneho manažéra a šéfa skautingu), tak prečo nie. Akurát vo vlastníkov nemám dôveru žiadnu, viď. the Sixers...
Byla tam lepsi moznost? Dobry motivator, veri mladym, ordinuje celkem akceptovatelnej hokej, ktery neni odstrasujici pro divaka.. Carodej to neni, ale co jinyho? Jediny problem muze byt, ze vas to pripravi o nejlepsi pick a stejne PO uz nebude.
Atlantik píše:
Getzo5 píše:Už je tu report o mrožovi... Za mňa nespokojnosť, zase ani ryba ani rak a skôr strednodobé rozhodnutie, takže ani tank ani vytiahnutie z biedy a zázraky s nevyrovnane rozloženým kádrom... Ale ak nás to má niekam posunúť, keď sa udejú skutočné zmeny aj na podstatných miestach (stolička generálneho manažéra a šéfa skautingu), tak prečo nie. Akurát vo vlastníkov nemám dôveru žiadnu, viď. the Sixers...
Byla tam lepsi moznost? Dobry motivator, veri mladym, ordinuje celkem akceptovatelnej hokej, ktery neni odstrasujici pro divaka.. Carodej to neni, ale co jinyho? Jediny problem muze byt, ze vas to pripravi o nejlepsi pick a stejne PO uz nebude.
O tom by som mohol polemizovať nielen ja. Pravda, nakoľko do toho babral Murray a hlavne Melnyk je už vec druhá, ale varovné prsty tam zdvihnuté byť musia.
tak stevens s oatesom? aj barr vyhodeny(mne sa zdal v pohode, co robil to fungovalo sh a pod).. a aj lou na striedacke. no to som zvedavy co z toho bude :D
To je komédia toto :hroza: Takže s Larssonom sa nemení prakticky nič, však? Oates :rofl: :rofl: :rofl: myslel som si, že po zmene sa trocha vyšvihneme hore ale s tým koko*om na lavičke budeme prudko atakovať top 3 pick.

FIRE LL :!:
:yahoo: Krásné Vánoce toto!
Dedo dokonca ani nikoho iného nekontaktoval :lol: však načo by sme brali nejakého MacLeane čo minule vyhral cenu pre najlepšieho trénera, načo?....Radšej ho prajem phile nech ho vezmú a ukážu nám čo za chybu sme urobili.
Tu proste veci už nemôžu fungovať normálne, to bude rovnaká blamáž jak griga s hip hopom v repre. Predpokladal som, že LL si chce ešte predĺžiť kariériu vyhadzovom PDB a angažovaním MacLeana, ale opak je pravdou. Sám si pod sebou začal píliť konár :bitka3:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE