Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vatanen určite nie. My potrebujeme skúseného borca na PO a nie mladé ucho... tých máme dosť. Phila nám zobrala dalsieho obrancu, Phillips vraj predlžuje v Sens... My fakt skončíme s Meszarosom... alebo GM poruší svoje slová a vymení niekoho z kádra za Keith Yandle (každoročné prianie okolo deadline) prípadne Eriksson for Vanek s jeho podpísaním na ďalšie roky..... a potom som sa z tohodsna zobudil :-) uvidíme zajtra teda keď pri tomto tempe do zajtra ešte niekto voľný ostane...
Wow, tak GM sa zmohol iba na Harryho Pottera a Meszároša???

Na Pohar môžme zabudnúť... vidím že sa budem stresovat aj v 1.kole... a to keď sa niečo prihodí v obrane tak sme úplne out
Kower píše:Wow, tak GM sa zmohol iba na Harryho Pottera a Meszároša???

Na Pohar môžme zabudnúť...
Ba naopak, s Potterem je Ohnivy pohar vas...
Kower píše:Wow, tak GM sa zmohol iba na Harryho Pottera a Meszároša???

Na Pohar môžme zabudnúť... vidím že sa budem stresovat aj v 1.kole... a to keď sa niečo prihodí v obrane tak sme úplne out
,

Preco robis paniku???? Este nezacalo play off a ty tu robis ......
Potter nepotter, myslim, ze prichodom Andreja by sa nasa obrana mohla trosku ukludnit, ved koniec koncov nehrame brutalne zle, len jednoducho ta obrana nie ej taka pevna ako ked by hral Dennis s Adamom...

Ja som spokojna s prichodom tyhcto hracov, navse Potter sa moze chytit,.....Andrejovit reba dat par zaapsov cas, kym si zvykne na styl hry....ale tak tu predpokladam, ze Zdeno mu pri niekolkych kavickach vysvetli strucne a jasne jak sa veci maju.

Najhorsie je byt dopredu pesimistom ;)7
Z tohoc o mame, vieme vyskladat tri dost slusne obrany...netvrdim ze budeme vsetko vyhravat, ale svoju cest si uhajime.

Inac nejake novinky ohladom Adama?
Nie som pesimista, myslim na PO... Za predpokladu ze vsetci budu zdravi a nikto nesokuje v PO tak narazime na Pens... Maju tam Malkina a Crosbyho okrem inych v 2 roznych utokoch... minuly rok sme na nich mali top 4: Chara, Seidenberg, Ference a Boychuck... Koho na nich dame teraz? Zdena, JB a? Meszarosa ktory v slabej File sedel na tribune? Ci Hamiltona ktory stale nevyhrava osobne suboje? ci Bartkowskeho ktory ma pravidelne aspon 2 obranne vypadky? Ostava uz len Adam McQ ktory pri nich bude vyzerat ako v permanentnom slow motion a to je otazne ci bude vobec fit... teraz je out 3 tyzdne bez namahy a potom sa uvidi... aby som nezabudol na cierne tromfy Harry Potter, Trotman ci Wafsofsky z farmy :D Zamerne som vynechal Kevana Millera lebo u mna prave on ma najvacsie sance byt shut down D na PO a tato predstava ma troch desi...

To ze teraz vyhravame bude v PO bezpredmetne... statistika klame... nebyt zazrakov Raska a nemohucnosti NYR tak ten posledny zapas inkasujeme 4-5 goly uz v 1.tretine. V PO hraju vsetci v inom leveli, viac do tela, viac defenzivne a oslabenia su klucove...

Ja hodnotim GM za tento deadline na 4 minus... to co dali ine tymi za MacDonalda, Gaborika ci Vaneka sme uplne v pohode bez oslabenia do dalsich rokov mohli dat aj my. Netreba zabudat ze sucasne jadro timy starne a mame maximalne dalsie 2-3 roky na to byt hlavny aspirant na Pohar... tento rok sme podla mna premrhali... za volny cap space nam nikto neda volnu kartu do finale PO... a to nehovorim ze fanusikovia Bruins platia jedne z najvyssich cien listov a na buducu sezonu sa opat vsetko zdviha o cca 20% pre sezonne permanentky. Konspirativne by som to mohol zhodnotit ze z business pohladu musi byt Jacobs velmi spokojny... mame za dobrych okolnosti na finale konferencie a pri tom usetri kopec penazi za zranenych. Platy Savarda, Seidenberga a McQ plati poistovna.
A uplne na zaver... nechcem byt zlym prorokom... dokazes si nas predstavit v PO ked nam Zdeno vypadne na viac ako 1 zapas? Uz ma svoj vek a pri back to back games teraz ked hra cez 25 min. aj na nom vidno unavu a to sa marec este len zacal.
Ja myslim, ze vas vyradi slaba Fila.
kajo » čtv bře 06, 2014 9:37 am píše:Ja myslim, ze vas vyradi slaba Fila.
Uvidíme či si Flyers vôbec zahrajú v PO v ich 'super' divizii sa bude bojovať o postup do PO do posledného zápasu.
Ta "super" divizia ma o 14 bodov viac ako Atlanticka...

Jasne, ze Phila postupit nemusi, to ale neznamena, ze Bostonu nenakope zadok niekto iny :jn:
kajo » čtv bře 06, 2014 12:05 pm píše:Ta "super" divizia ma o 14 bodov viac ako Atlanticka...

Jasne, ze Phila postupit nemusi, to ale neznamena, ze Bostonu nenakope zadok niekto iny :jn:
Veď o tom bolo to moje zhrnutie a sklamanie z GM...

Porovnávať kvalitu tímov podľa súčtu bodov je dosť zaujímavé... Možno by bolo zaujímavejšie porovnať body získané v zápasoch mimo divízie... keď hrá PHI s NYR tak vaša 'divízia' má 2 body isté...Ale to do tejto témy nepatrí.
Obrázek
Meszároš (prý) dnes HS.
:neviem: to s uvidi az na lade ci nastupi alebo nie....asi jak sa dohodne s nimi, ci uz dnes alebo este par dni potreuje a tak nastupi...ja citala ze by hrat mal, tak neviem....
Andrej dnes tribuna... cez víkend by už mal hrať... ak mu to v hlave funguje a na tréningoch pochopí nás štýl v obrane
Kower píše:ak mu to v hlave funguje
Tak tu bude trochu problem...nikdy mi neprisiel ako vynimocne inteligentny mimo ladu a bohuzial ani na nom :neviem:

Ale fandim (verim) mu. Len skoda, ze prestupil prave tam, kde prestupil :?
kajo píše:
Kower píše:ak mu to v hlave funguje
Tak tu bude trochu problem...nikdy mi neprisiel ako vynimocne inteligentny mimo ladu a bohuzial ani na nom :neviem:
Mozno ma milo prekvapi, podla mna u nas ma idealnu a asi aj poslednu prilezitost ukazat ze ma na top 6 v NHL time. Predsa hrame iny styl kde utocnici pomahaju obrancom a ma v time rodaka s obrovskou autoritou Zdena. Neprevapilo by ma keby ich trener dal hrat vo dvojici. Inak GM samozrejme potvrdil ze ziskanie Meszarosa konzultoval so Zdenom.... a ked mu este Flyers budu platit polovicu platu tak toto je opat mensia lupez v podani nasho GM... skoda ze Nuck cely deadline pokaslali a zrusili nam dohodnuty trade Edlera.
Videla som v noci iba druhu tretinu ale ta bola taka nemastna neslana s piatimi golmi, v podstate sa nehralo v nijak strhujucom tempe, padali pomerne goly po chybach obrancov....ktori si nepostrazili hracov, vsak Chara? :jn: a potoma j to prepadnutie obrany Tampy a Sodyho najazd, ten bol krasny, si Bishopa vychutnal. Cize som za ten jeden bodik rada.

Dnes mame Floridu....som zvedava na dnesny zapas, hrame uz o desiatej!!! Uvidime kto bude chytat, za Floridu predpokladam Luongo, za nas mozno Chad...kedze Rask vcera si nebol trikrat isty svojimi zakrokmi.
Cathy » 09 Mar 2014, 11:35 píše: a potoma j to prepadnutie obrany Tampy a Sodyho najazd, ten bol krasny, si Bishopa vychutnal. Cize som za ten jeden bodik rada.
Však ste vyhrali po nájazdoch :giggle: Tak jak si rada za jeden bodík ? Smith vám to rozhodol v nájazdoch :wink2:
:rofl: to je tak, ked neprecitam po sebe :lol2: :lol2:

Sodyho najazd som myslela ten gol v druhej treteine :D

a samo ze som rada ze tie dva body :giggle:
:moj: Samozrejme Vám za to ďakujeme, Tampe som predpovedal zosun po OH, zatiaľ sa to akosi naplňuje. Iste, veľa v tom hrá aj nedávny trejd St.Louisa, vidno, na tíme to zanechalo stopy. A my ich dúfam čoskoro predbehneme. Dal by som si s Bostonom PO sériu :yes: :jj: Čo na to vy, Bruins fans ?
Moze byt, neskodny super na rozbeh sa zide :frajer2:

Dnes uz dufam nastupi aj Mesz o desiatej proti Floride. Davaju na Slovaksport 3 :clap:
powerforward » ned bře 09, 2014 11:19 am píše: Dnes uz dufam nastupi aj Mesz o desiatej proti Floride. Davaju na Slovaksport 3 :clap:
Uvidíme či ho tréner nasadí. Inak chudak Julien nezvládol slnko na Floride tak ma opalene okuliare :-D
Ešte k tomu zápasu. Tampa môže ďakovať za bod rozhodcovi ktory nám neuznal čistý gól. Hlúpe pravidlo o 'úmysle odpískať' sa využilo pretože puk bol jasne v bráne pred momentom keď rozhodca zapískal.

Nám to môže byť v podstate jedno ale ktovie či práve tento extra bod Tampy ich neposunie do PO na úkor niekoho iného.
Kower píše:opat mensia lupez v podani nasho GM
hral teda ten steal aspon zapas? :hmm:
kajo píše:
Kower píše:opat mensia lupez v podani nasho GM
hral teda ten steal aspon zapas? :hmm:
Akurat dal gol :clap:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO