Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skvela zmluva pre Fehra, on si to zasluzi, som zvedavy, kde do zostavy sa s nim asi bude pocitat?
Pali_Caps píše:Skvela zmluva pre Fehra, on si to zasluzi, som zvedavy, kde do zostavy sa s nim asi bude pocitat?
Boninuv winger ve 3.brazde, pravdepodobne. Bude ted po operaci, takze se neda vyloucit ani to ze by zacal jako 4C, sam o sobe rika ze by hral radsi centra, na druhou stranu on neni 4th liner.. Nicmene jde o prijemny problem, jaky jsme nemeli snad nikdy.
jeste jednou tenhle souhrn a dukaz ze vime co delame a neni to nahoda:

Sutter (3.3M)
Obrázek
Bonino (1.9M)
Obrázek
Fehr (2M)
Obrázek
Rutherford: "The analytics are very strong on both @NickBonino and @EricFehr in all the aspects of what we look for in analytics."
Sam Ventura to rozbalil hned od zacatku, ted verim tomu ze pujdeme tim spravnym smerem, trend tam zacina byt videt a to jsme jeste tesne nedotahli Panarina, Reillyho nebo Saada.
Tak jsme doplnili utok o veteran presence Matta Cullena, za 0.8M/1year. Starej, ale aspon doposud byl jeste pouzitelnej, vybornej na bully, jako 4th liner/13-ty forward (zalezi co Sundqvist) to neni uplna tragedie a depth se hodi. Navic fehr zrejme nestihne prvni mesic sezony, takze i proto.
The Penguins are anticipating that Eric Fehr and Nick Bonino will both play on the third line. Both are centers, but Fehr told me last week that he is very comfortable at right wing, where he has played most of his career. Bet on him playing there.
Perron-Crosby-Hornqvist
Plotnikov-Malkin-Kessel
Kunitz-Bonino-Fehr
Bennett/Cullen/Sundqvist-Dupuis

Jo a Kessel prej trenuje jak divej, 3 tydny s Robertsem na Floride, dieta atd.. Planuje jit do sezony v nejlepsi kondici sve kariery, aspon to tak rekl.
Mohol by Sid aspon raz v kariere dostat top top kridlo vedla seba? Ja sa tesim na to, ze Kessel bude hrat s nim, ale zrejme to bude Malkin no..
Pali_Caps píše:Mohol by Sid aspon raz v kariere dostat top top kridlo vedla seba? Ja sa tesim na to, ze Kessel bude hrat s nim, ale zrejme to bude Malkin no..
Právě naopak, seděl by víc k Malkinovi, ale dostane ho beztak Sid, který prostě má přednost. Geno si loni vytrpěl až až s těmi křídly a přál bych to jemu.
Tak mne je jedno ku komu by sedel :-D ja by som rad videl konecne pri Sidovi top kridlo
Pali_Caps » sob srp 08, 2015 7:39 am píše:Tak mne je jedno ku komu by sedel :-D ja by som rad videl konecne pri Sidovi top kridlo
Ja myslim ze se prostrida tam i tam, momentalne je to vicemene ve hvezdach a resit se to bude za pochodu.
Atlantik, ty si na dovolenke? Pozerám, že zase Gonchar, tak letím sem, že čo tu k tomu napíšeš, a ono nič :) idem si teda niečo prečítať.
Niclas Andersén dostane šanci zabojovat ... dost zajímavý tahy. Který se mi hodně líběj ... bohužel Pens no :giggle:
lubo-86 píše:Atlantik, ty si na dovolenke? Pozerám, že zase Gonchar, tak letím sem, že čo tu k tomu napíšeš, a ono nič :) idem si teda niečo prečítať.
Nemam ted prilis cas, ale co k tomu dodat? Je to tryout, takze vlastne jeste nepodepsal nic. Ja Gonchara v organizaci chci, ale uz ne jako hrace. Ma nam hodne co dat, mentor PP QB Pouliota, pomoc na adaptaci Plotnikova, pohoda pro Malkina, respekt, leadership, pozice v organizaci, klidne i hned jako PP coach misto Toccheta.. Ale jako hrac uz fakt radsi ne, jedine ze by to znamenalo odkopnuti Scuderiho, protoze to uz by tam bylo plno a Dumoulin by musel pres waiver, takze to fakt ne. A mozna jen chce retirnout jako Penguin (a ten kontrakt by byl symbolickej) a pak se pridat do organizace? Co ja vim... Tech scenaru je tam zatim hodne, jsou dobry i spatny (blokovani Pouliota, Dumoulina, samotna pritomnost Gonchara na lede atd..), takze uvidime. Jak rikam ale, pritomnost Gonchara v organizaci dava smysl.
“We're here to win,” Rutherford said. “Whatever guys we can put together to give us the best possible chance to do that is what we're going to do. I already know ways of making room, as long as Sergei makes our team. I'm not concerned about that. "
:hmm: Letang, Maatta, Pouliot a vzhledem k novemu kontraktu i Cole jsou jasny locks. Kdyby byl tedy Gonchar in, tak jsou tam 2 fleky pro Lovejoye, Dumoulina a Scuderiho. Dumoulina se nezbavej jen proto aby dali 1 rok pro Gonchara, takze zbyva uz jen Lovejoy a Scuderi, pricemz trejdovat Lovejoye by bylo jasny priznani krachu. Takze tam zbyva ... ?? :hmm:
http://thehockeypress.sportsblog.com/po ... anche.html

:nervozny:
akoze z nasej strany to ziaden zmysel nedava takze prilis znepokojeny nie som, ale predsa len... :scare:
ale keby ste zobrali stuarta so zmluvou tiez na 2 roky a cap hitom len o malo vyssim... :hmm:
petrik » pon srp 17, 2015 1:27 pm píše:http://thehockeypress.sportsblog.com/po ... anche.html

:nervozny:
akoze z nasej strany to ziaden zmysel nedava takze prilis znepokojeny nie som, ale predsa len... :scare:
ale keby ste zobrali stuarta so zmluvou tiez na 2 roky a cap hitom len o malo vyssim... :hmm:
Pokud se zbavime Scuderiho, tak to bude za ucelem fleku pro Gonchara a cap prostoru. Takze zadnej Stuart :ee:

Premyslim co bychom museli pribalit aby jste ho vzali.. Kazdopadne, pokud tohle JR dotahne, tak je to Buh a dokona tim vybornou offseason. Dokonce bych mu odpustil i trejd Deprese, jen at se Scuderiho zbavi.. Capspace je klic.
Pred niekoľkými týždňami som písal, že sa kus obávam našej oslabovky, keďže nám z nej odišli všetci hráči a scuderi je zase o rok starší. Teraz som čítal o tom zaujímavý článok. Čo hovoríte na tieto návrhy? Som zvedavý,ako nám to pôjde, pretože oslabovky sú dosť dôležité, aj pre play off (trochu sa ich obávam. Dúfam, že zbytočne panikárim).
Nesledovali ste niekto turnaj nádejí. Zaujal vás okrem Spronga niekto? Vdaka za info a teším sa na novú sezónu...
Sorry, zabudol som dať link: :-D
http://www.pensburgh.com/2015/9/14/9314 ... -eric-fehr" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslím, že Cullen by mohl být s Boninem a měli bychom 2 slušné páry, a možná bude chodit zase Crosby nebo tak.
A já sledoval jen zápas proti Ottawě, tak nemůžu úplně soudit.
Sorry, jsem ted mimo hosi.. Letos zrejme pujde vsechno mimo me, ostatni zapasy, spekulace, zakulisni info, nic z toho asi nehrozi.. zmena priorit a podobne. Ani reporty asi nebudou, budu rad kdyz se dostanu k zapasum a jednou do tydne pridam nejakej ten postreh.
V tom bude zenska...... si snad nejaku nabuchal....
Obrázek
14 dalších hráčů vyřazenejch, mezi nima i Simon btw. Jsem fakt zvědavej, jak to teď dopadne s obráncema, podle mě by bylo ideální nějak se zbavit Scuderiho a na jeho pozici starý přítěže ve třetím páru ho nahradit Goncharem, kterej je na PTO - co se týče bránění na tom už budou oba stejně asi, s rozdílem že Gonchar aspoň umí s pukem a může hrát PP... Neumim si moc představit, že by zůstali oba, navíc by to asi znamenalo Pouliota na farmě, což by už asi taky nebylo to nejlepší...
Tak nakonec ani jeden.. Gonchar rozvázán a Pouliot na farmu...
Už to začíná, Dupuis out na 4-5 týdnů...
Dupuis by to asi mel zabalit, nicmene je to flek ve 3.brazde pro lepsiho Bennetta. 18lety Sprong byl nejlepsim hracem pripravy, ten kluk ma astronomicke sebevedomi, ale ve 4ty lajne s Farnhamem a Cullenem bude mit jen malou sanci dostat se pres tech 9 zapasu.. Kazdopadne jen 6 hracu z nabouchaneho draftu zustalo v NHL a Sprong jakozto 46th overall je jeden z nich. Obrovsky talent. Nicmene ta obrana, zejmena Lovejoy, Scuderi a opravnene farmnutej Pouliot pusobila hrozne a Johnston bude i nadale trnem v oku.. viz Kunitz v 1-ni brazde..
Když člověk vidí, co tam vyvádí Scuderi, tak si říká, že je Stoner ještě zlatý :-D
Když Penguins na začátku sezóny naposledy prohráli všechny první tři zápasy v regularu, psal se rok 2005.

Jinak fakt mi tu chybí Atlantik. Kunditz by byl poslanej už nejen na Mars, ale snad na Pluto...
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES