to bol zapas vazenii,....popravde necakala som az tak hladky priebeh, Ottawa ma celkom huzevnaty team a predtym vyhrali dva zapasy a my bez opor v obrane - dlhodobo zranenych Seida a Adama, i bez olympionika Charu, sem odohrali neskutocny zapas. Ottawa posobila odovzdane, nasi boli neskutocnenabudeni, a pravdepodobne vysoko motivovany tym, ze najblizsie dva tyzdne mame volno, takze vidina relaxu a oddychu ci uz fyzickeho alebo psychickeho bola zrejme tou najlepsou motivaciou. Obranne sme az na dve tri chybicky posobili isto, taktovku prevzal boychuk s krugom, ktori to tam tocli poriadne, takisto treba pochvalit aj ostatnych zadakov, takisto velmi dobre zapadol Miller ktory tam fajne vyfliaskal tusim Smitha....Warsofsky prva assit.
Bergy hviezda zapasu, dal dva goly, dalsie min dva mal na hokejke, ale hlavne ten druhy jeho, to bola paradicka, jak si tam Andera vychutnal, a ako som hovrila, jemu sa o tom bude este nejaky ten cas snivat,.
Sens sme k nicomu poriadnemu nepustili, ten prvy gol do siete Chada bol taky softak a ten druhy, proste neprehladna skrumaz pri presilovke(tusim vtedy) a tam vymietol vinkel, newa, pri tom vysledku to je uplne sumafuk. CHlapci si spravili naladu na dovolenku, cast na olympiadu a snad im ta forma aj kondicka vydrzia. SIlno predpokladam ze obdrzia klubove rozpisy cviceni atd...urcite nevynechaju ani kontakt s ladom, kazdy individualne