Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:jupi: :wave: :jupi: :wave:

to bol zapas vazenii,....popravde necakala som az tak hladky priebeh, Ottawa ma celkom huzevnaty team a predtym vyhrali dva zapasy a my bez opor v obrane - dlhodobo zranenych Seida a Adama, i bez olympionika Charu, sem odohrali neskutocny zapas. Ottawa posobila odovzdane, nasi boli neskutocnenabudeni, a pravdepodobne vysoko motivovany tym, ze najblizsie dva tyzdne mame volno, takze vidina relaxu a oddychu ci uz fyzickeho alebo psychickeho bola zrejme tou najlepsou motivaciou. Obranne sme az na dve tri chybicky posobili isto, taktovku prevzal boychuk s krugom, ktori to tam tocli poriadne, takisto treba pochvalit aj ostatnych zadakov, takisto velmi dobre zapadol Miller ktory tam fajne vyfliaskal tusim Smitha....Warsofsky prva assit.
Bergy hviezda zapasu, dal dva goly, dalsie min dva mal na hokejke, ale hlavne ten druhy jeho, to bola paradicka, jak si tam Andera vychutnal, a ako som hovrila, jemu sa o tom bude este nejaky ten cas snivat,.
Sens sme k nicomu poriadnemu nepustili, ten prvy gol do siete Chada bol taky softak a ten druhy, proste neprehladna skrumaz pri presilovke(tusim vtedy) a tam vymietol vinkel, newa, pri tom vysledku to je uplne sumafuk. CHlapci si spravili naladu na dovolenku, cast na olympiadu a snad im ta forma aj kondicka vydrzia. SIlno predpokladam ze obdrzia klubove rozpisy cviceni atd...urcite nevynechaju ani kontakt s ladom, kazdy individualne :jn:

:jupi: Chlapci mi urobili naladicku, a teraz hor sa fandit SLovakom :cinka: :cinka:
Obrázek
Obrázek
Wow, to co Chara udelal v OT?? Matt ****ing D´Agostini musel mit Vanoce :giggle:
Pozeram, ze olympijsku formu si preniesol aj do NHL :clap:
Andreja chcem ku nám :pray:
Ak myslis Meszarosa, tak take lacne to (snad) nebude. Jedno zranenie a bude musiet hrat Gill :| A navyse nevidim dovod, preco by sme mali pomahat Bostonu...
Vlastne ani nevim, co bysem ted za Mesze mohli chtit. Nas porad nejvic trapi PMD a to nam poskytnout snad ani nemuzete. leda nejaky multitrade.
Co by mohli..jedine 3rd alebo 4th round.
K cemu by nam to bylo???
Ved k nicomu...preto som hore napisal, ze take lacne to (snad) nebude. Ja verim tomu, ze Mesz by v Bostone pookrial a to vidiet nechcem. A uz vobec nie za nejaky trapny pick, z ktoreho bude tak na 8% raz hrac NHL. Nema Boston nahodou Joe Morrowa? To by sme k Meszarosovi aj nieco pribalili :jn:
kajo píše:Ved k nicomu...preto som hore napisal, ze take lacne to (snad) nebude. Ja verim tomu, ze Mesz by v Bostone pookrial a to vidiet nechcem. A uz vobec nie za nejaky trapny pick, z ktoreho bude tak na 8% raz hrac NHL. Nema Boston nahodou Joe Morrowa? To by sme k Meszarosovi aj nieco pribalili :jn:
Myslim, ze by nebylo nutne nic pribalovat.. J.Morrow ma problemy s defenzivou v AHL uz druhym rokem. Myslim, ze byl nekolikrat i HS. Ofenzivni produkce tam je, ale je to nejspis dalsi Delmore/MAB. Nenajdes vetsiho experta na D-prospekty nez je organizace Penguins (kde to je snad kult :| ) a i kdyz za neho dostali slabou protihodnotu (B.Morrow + 3rd), tak myslim ze alespon spravne identifikovali kterej nas D-prospekt byl v tu dobu nejvic postradatelnej.
Stale je dost mlady no...ale asi ho mas odsledovaneho viac ako ja. Teda urcite. Tak potom mi uz nikto nenapada ako realna protihodnota za Mesza. Radsej sa obratit na Colorado, ktore ma onho vraj tiez zaujem.
Když dali 1st round za Kaberleho, Predators dali 1st round za Gusta. Tak min. 2nd round bychom dostat museli. :neviem:
kajo » Štv Feb 27, 2014 12:33 pm píše:Pozeram, ze olympijsku formu si preniesol aj do NHL :clap:
tiež mi to napadlo ako prvé :lol2:

ale jemu rýchlo dôjde, že teraz o niečo hrá :(
Atlantik » čtv úno 27, 2014 4:59 am píše:Wow, to co Chara udelal v OT?? Matt ****ing D´Agostini musel mit Vanoce :giggle:
Zdeno zrejme nevidel hráča hneď a potom už nemal šancu... Ale hlavnú chybu spravil Loui keď tam nahral Sabres na čistý break.

Celkovo sme vyhoreli v obrane... potrebujeme top 4 defenzívneho obrancu čo Meszároš nie je takže neverím že o neho máme veľký záujem.
Obrázek
Tam uz len chyba Chara s fotkou Satana v ruke.
Streda sa blíži, my potrebujeme obrancu alebo rovno dvoch keďže Adam McQ je veľmi otázny... no taký Gáborík by tiež nebol na zahodenie... niečo medzi nami a Columbusom sa vraj môže udiať...
Dnes sme bez Erikssona kvôli 'minor issue' na jeho miesto nastúpi Caron... keďže je zajtra deadline už sa objavili špekulácie že môže dôjsť k jeho výmene alebo čo je aj môj tip že niekto chce vidieť Carona v hre a práve jeho zajtra vymeníme snáď za obrancu... jeden nám už padol... Robidas do Ducks
Caron je dost cucka nie? Ma aspon potencial na 3rd line? Ak ano, Mesz-Caron :serus:
Carona nám tehdy nabízeli s 1st roundem (což byl nakonec 29. pick) za Brierea, ale vzhledem k tomu, že pak měl Danny otřes mozku, tak se trade neudál. :-/
Caron je taky 3-4 line hrac....bojovnik....

Kower ...nesuska sa niec ohladom Marchanda? Ten je celu sezonu nevyrazny....neviem...nechava sa zbytocne vylucovat....nic zle mu neprajem, ale myslim ze urcite by sme nasli nejakeho dobreho nahradnika, ale obavam sa ze Gabby by bol pre nas pridrahy....

zajtra tu bude pernô :waa:
Nič som o Marchandovi nepočul. Neverím že ho teraz vymeníme... Ale ak bude aj naďalej hlúpo oslabovat tím tak myslím že po sezóne u nás skončí.

Vzhľadom k zraneniam Gabby nebude drahý ale neviem či ho Columbus pustí za málo keď si ho môžu nechať ako zbraň v boji o PO. 3. útok Gabby-Carl-Loui by bol smrteľný
Uvidime ake ma Chia plany, co vsetko ma vo svojom notesi....ale uplna ale uplna priorita je kvalitny obranca..... radsej ejden proiadny ako dva cuckovoidne.... hm ale taky Vatanen by potesil :jn: a nie je drahy,a vie hrat paradne
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG