Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rinaldo je iný demen* :thumbsdown:
Taky jsem to teď nepochopil... 7 minut PP? wtf? To jsem ještě neviděl. :D
7 minútová powerplay Dallasu, fakt inteligent ten Rinaldo :rofl:
Ty voe, tam nejsou žádný lidi.
dejf » Sob Dec 07, 2013 9:14 pm píše:Ty voe, tam nejsou žádný lidi.
Ono to tam vyzerá ako na Slávii alebo na Leve :giggle:
Joe S. píše:
No nevím, proč si zrovna vybral dva týmy, které jsou v Česku každýmu u prd..
dejf » Sob Dec 07, 2013 9:18 pm píše:
Joe S. píše:
No nevím, proč si zrovna vybral dva týmy, které jsou v Česku každýmu u prd..
Lebo na ne chodí podobné množstvo ľudí?
Takže jako na většinu českých a slovenských týmů.
Tak to je vtipnej zápas dneska zatím. Rinaldo hrál 4 vteřiny a dostal 27 PIMs. Člověk neví, co si o něm má myslet, ale já ho mám stejně rád! :hehe:
Mason je zase skvělej. :!: :klobuk:
Podle komentátora NS nám celý to oslabení chytal Ellis. :slap:
Nejlepší pak bylo, že z tribun se začlo ozývat Let´s GO FLYERS, to už bylo fakt moc :lol2: a komentátor že konečně se začínají ozývat taky fanoušci. :cool:
dejf píše:No nevím, proč si zrovna vybral dva týmy, které jsou v Česku každýmu u prd..
Pff, tak to prrrr, já jsem Slávista :!: :yes:
Logan píše:Pff, tak to prrrr, já jsem Slávista :!: :yes:
Nic si z toho nedělej, to se stává i v lepších rodinách.
Obrázek

Predpokladám, že ďalší embelishment, je tak kajo? :giggle:
To tezko. Pak uz to nejsou lepsi rodiny..
Keď mám rád:
Obrázek

a nemusím Spartu, tiež sa rátam ako Slávista? :matika:
Tak tohle je zase neuvěřitelná blamáž ... nejen že si o to koledovali celou třetinu, ale co jako tady vymysleli to fakt nepobírám ... a Voráček ať ho mám rád sebevíc je fakt zralej na trejd, neuvěřitelný co udělal u 4. golu.
Rono píše:Tak to je samozřejmost. :ciga:
Hmm, moc samozřejmě to dneska nevypadá :slap:
Bylo to tak loni a zatim je to tak i letos.. Pokazde kdyz jste se dostali na 0.500 hranici, tak jste z ni hned spadli. Pres tyto dve sezony jste zatim v plusu ani jednou nebyli. Ale holt Dallas byl dnes kompletni i s hvezdnym tandemem Benn-Seguin..
Tomu taky moc nerozumím, že nejsou schopní se dostat přes tu hranici. Už to snad musím mít i v hlavách nebo já nevím, vždyť to není normální, pokaždý když už to můžou konečně překonat, tak přijde nějakej výbuch ...
To není v hlavách. To je akorát to, že ten tým na to prostě nemá.
Dejf sa tomu samozrejme rozumie ako brankarom. Ten tim na to ma, poslednych 14 zapasov 9-4-1 urcite nie je na zahodenie. Dnes boli hraci na lade prvykrat po poslednom pisknuti v zapase proti Red wings, na lad sa pred zapasom nedostali kvoli neakej sneznej burke, aj to urcite zanechalo neaky vplyv. Najväcsi problem bude, ze sme sa znova nechali strhnut v druhej tretine a zas tam bolo jedno precislenie za druhym. Nakoniec o zapase rozhodlo 62 sekund. Treba to hodit za hlavu. Najblizsie zapasy ukazu ako na tom sme
Ano a z těch 9 výher byla jedna proti Edmontonu, dvě proti Sens, jedna Sabres, jedna Isles, jedna Jets a jedna Nashville. To znamená 7 výher proti týmům mimo PO pozici.
:poklona: Ty voe, tak není co řešit. Jdem si koupit lístky na playoff.

EDIT: Jo amluvíme tady o tom, že už druhou sezonu se nedokážou dostat přes 0,500. Za to fakt nemůže to, že nebyli 2 dny na ledě.
Ty vole tak hraci mozu este aj za rozpis??? :-O
dejf píše:Ano a z těch 9 výher byla jedna proti Edmontonu, dvě proti Sens, jedna Sabres, jedna Isles, jedna Jets a jedna Nashville. To znamená 7 výher proti týmům mimo PO pozici.
:poklona: Ty voe, tak není co řešit. Jdem si koupit lístky na playoff.

EDIT: Jo amluvíme tady o tom, že už druhou sezonu se nedokážou dostat přes 0,500. Za to fakt nemůže to, že nebyli 2 dny na ledě.
Jenom je zajimavy, ze tusim loni to bylo naopak. Proti tymum do PO se nam darilo, a posrali sme to na tymech mimo PO.

fakt ynteligent s tvrdým I, ďalší, čo udiera do ležiaceho hráča na ľade.

Shanaban bude mať čo robiť po poslednej noci
Aspon nebije zenske
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS