Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja som to riesila klasickym linkom, musim povedat az na par spadnuti celkom fajn prenos...a ten Millerov hit na konci :slintac: dakto tam letel jak handra :lol2:
cepi píše:taky zastupivsi zadak Miller tam vcera porozdaval vystavne hity
Cathy píše:a ten Millerov hit na konci dakto tam letel jak handra
http://www.youtube.com/watch?v=wJ95rOwGSfM" onclick="window.open(this.href);return false;

8:38 vyrovnavajuci gol Kings....opakovacka golu a hned potom pojde nasa golova akcia,....na ejden dotyk :slintac: naozaj toto vyslo :klobuk:
19:00 s Flyers na SlovakSport3. :hop:
Co k tomu rict :) asi dostanem :) Ale treba bude prekvapko :)
Vyborny vykon, defenziva, ofenziva, skvele akcie, Rask s istotou. Iginla 2+2, Zdeno 2+0, Krejčí 0+3. Co viac si priat :klobuk: Mozno uz len aby nedostal Campbell taky vyprask od Schenna aky dostal.

Mimochodom nevie niekto preco nenastupil Meszaros? Po Granakovom zraneni by ma uz asi slak trafil. :sad2:
powerforward píše:Mimochodom nevie niekto preco nenastupil Meszaros? Po Granakovom zraneni by ma uz asi slak trafil. :sad2:
Zraněnej není. :ee:
:slap:
"Andrej Meszaros would have been an acquisition target for the Bruins. "

Co o tomto viete? :neviem:
powerforward » ned led 26, 2014 7:23 am píše:"Andrej Meszaros would have been an acquisition target for the Bruins. "

Co o tomto viete? :neviem:
Spomína sa aj jeho meno ale pri divokej Metropolitan division stačí tímu pár výhier v rade a mňa šancu na playoff. Včera boli na zápise GM a Prezident Oilers... vraj Nick Schultz môže byť Bruin uz pred olympijskou prestávkou
cepi píše:
AndyF píše:
Joe S. píše:lepší než on minimálne Hiller, Bishop, Miller, Rask
Rask je dira. A vubec uz me sere, jak se tu adorujou prumerny golmani, ktery chytaj za nejlepsima obranama ligy.
lol fundovany odbornik na brankarov to cele zaklincoval
ano dlhodobo riesime obranu, ktora riesi najnizsi pocet inkasovanych golov, ale zabudol si na jednu vec, ze uz nejaky cas fungujeme s "polovicnou" obranou, kedze mame momentalne vyoutovanych 2 stabilnych D a to v priebehu sezony boli mimo Boychuk, Hamilton, McQ, Seid t.j. (posledne 2 menovani su dlhobo out) t.j. stabilna obranna 4ica.....

dalej by ma zaujimalo, kolko Andy odsledoval nasich zapasov.....podla jeho nazoru usudzujem, ze Rask ma pocas kazdeho jedneho zapasu prelozenu nohu a cigu v papuli......tak, ako tomu bolo v zapase proti Flyers.....takze ak tu niekto napise s prepacenim take :ho*no: tak sorry, ale inak reagovat nemôzem

to, ze sa jeho % uspesnost rok co rok pohybuje nad 92% to je samozrejme vyslovene zasluha obrany
ze z casu na cas pusti nejaky softak, kolko 1-2? za celu sezonu, tak to je jedna vazna diera, ale to, ze nam v
drvivej väcsine dava kazdy jeden zapas sancu na triumf, to je uz o inom ze
beriem, par zapasov spät bol mimo, vid. clanok http://www.nhl.cz/CZ/34105/julien__rask ... y_byl.html" onclick="window.open(this.href);return false; ale to co nam za tie roky vychytal, tu slabsiu chvilku si "dovolit" môze, nie je predsa robot

ale ak je tu niekto zastancom pana vesmiru, nema cenu sa v tom dalej sprtat

ale toto by sem patrit nemalo
jednou vetou k Priceovi, zopakoval by som to, co spomenul habs
Zajimavy je, ze darit se mu, uplne nahodou, prestalo presne kdyz vam vypadla obrana.
Vzdyt ty vlastne moje slova potvrzujes...
Jinak dira je samozrejme expresivne prehnany vyraz.
tak mna vytocilo to, ze si ho oznacil za dieru
tak ked vypadne beton Seid je to citit, v tom case bol mimo nielen Rask, ale cely tim bol nemastny neslany, ale taka mensia ci väcsia deka padne na kazdy jeden tim, ci brankara
minulorocne PO dalo za pravdu, ze nahrada za Thomasa je hned po ruke, nebyt jeho, mame daleko väscie starosti
btw
tento chlapik to uz ma za sebou :|
cepi píše:Obrázek
cepi píše:tak mna vytocilo to, ze si ho oznacil za dieru
Obrázek
Prida dnes Chara 500-sty bod v NHL?

Caka nas b2b....Isles a zajtra Florajda...
Nejak tu mŕtvo. Kower umrel?

Obrázek

Obrázek
:lol2: nestiham tahat tuto temu sama :D

Vysledky z posledneho b2b ma paradne prekvapili, nechcem robti unahlene zavery ale zda sa, ze obrana nasla konecne nejaku synchronizaciu po vypadku Seidenberga a zacina to celkom klapat...ale klopem na drievko, klop klop klop.

Den volna posluzi na zasluzeny relax....zapasy som nevidela, snad ziadne dalsie zranenia...

potom odohrame match s Montrealom...zas den volna a v sobotu ndavam do pozornosti obedny zapas o 19:00sec s Edmontonom ...tesim sa velmi, konecne cas poiadne preklepnut zrakom Marincina....okrem ineho :)
Getzo5 píše:Nejak tu mŕtvo. Kower umrel?
Nie, zatial zijem a som v plnom zdravy... len nemam cas na hokej cize som zapasy nevidel uz dlhsi cas. Mozno sa mi podari pozriet v sobotu.

Dari sa nam skvele, vidno ze 4 dnova prestavka medzi zapasmi ked sme mali 2 dni uplne volno bez treningov nam vyrazne dodala energiu. Tuukka tiez je oddychnuty a myslim ze Julien bude aj nadalej pokracovat v castejsom nasadzovani Johnsona lebo sa to osvedcilo a myslim ze ma 3 vyherne zapasy za sebou.
Do olympijskej prestavky nas caka est e5 zapasov....

Nahodou nviete co planuju robit pocas ten prestavky? Ci sa chysta nejake timove sustredenie alebo budu v domacich podmienkach trenovat a naberat kondicku na zvysok sezony...?
Cathy » čtv led 30, 2014 2:57 pm píše:Do olympijskej prestavky nas caka est e5 zapasov....

Nahodou nviete co planuju robit pocas ten prestavky? Ci sa chysta nejake timove sustredenie alebo budu v domacich podmienkach trenovat a naberat kondicku na zvysok sezony...?
Myslím že oficialne treningy sú zakázané takže hráči pôjdu na dovolenky a budú trénovať len individuálne. Myslím že v našom tíme nehrozí aby niekto úplne prestal trénovať a vypadol by z formy.
:wave: :wave: :wave: caro Scrivensa pominulo...parada....

Pekny zapas, kustik sme sa tazsie akoby rozbiehali, sanci sme mali do aleluja (keby tak existovali tabletky na golovu impotenciu hned by som im predpisala hadam trojnasobne davky).
Pekny zodpovedny vykon, par chyb v obrane, ael nic to nemeni na tom, ze sme hrali dobre. Velmi as mi pacil Hamilton, snad mu ten gol doda viac sebadovery.
Musime ovela castejsie striedat brankarov, snad uz Julien nasadi aspon pravidelnejsie striedanie, dnes nad odmenil Chad nulou,...a urcite to dobre padlo aj Raskovi, si kustik oddychnut, verim ze pocas olympijskej prestavky sa da dokopy nech bude potom vladat chytat ovela viac, ved playoff sa pomalicky blizi.
Hosti drzal Scrivens, nebyt jeho, mohlo to byt aj 7:0 urcite, ved sanci bolo ako maku a len zakrokmi Scrivensa bolo dlho 1:0, no v tretej tretine sa to zlomilo, extremne mu narusil jeho sebadoveru Hamilton, hadam jeho najkrajsi gol v drese Bruins.
Cathy píše:Pekny zapas, kustik sme sa tazsie akoby rozbiehali, sanci sme mali do aleluja (keby tak existovali tabletky na golovu impotenciu hned by som im predpisala hadam trojnasobne davky).
:lol3: ty jsi teda hustá, vašim chceš předepisovat léky na gólovou impotenci? Kolik jste dali gólů v posledních zápasech? Dvě šestky, dneska čtverec, jen s náma vám to tam nepadlo. Kdybysme tak stříleli my, tak by na tom světě bylo mnohem líp. Fakt neblbni a buď ráda za to, co máte :lol2:
Ty vole, keď ste vy impotentní podľa teba Cathy, tak Kings sú potom čo ? :lol:
Boychuk bol neskutocny v zapase proti Canucks, vyborny zapas mimochodom. :klobuk:

Nepochopil som neuznany Marchandov gol na 3:1, kedze Luongovi nijak a v nicom nebranil, ani nebol v brankovisku, co uz.

My potrebujeme hrozne vela vylozenych sanci aby sme dali gol...vtom som myslela nasu impotentnost....myslim vylozene to zanemana odkryte branky, najazdy a neviem co vsetko....a v tom zapase s edmontonom som trpla asi polku zapasu lebo hlavne v prvej tretine sme toho zahodili neurekom...
dnes to zariadil v predlžení Oshie ale remíza po riadnom hracom čase, myslím si zaslúžená :yes:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES