cepi píše:taky zastupivsi zadak Miller tam vcera porozdaval vystavne hity
Cathy píše:a ten Millerov hit na konci dakto tam letel jak handra
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Spomína sa aj jeho meno ale pri divokej Metropolitan division stačí tímu pár výhier v rade a mňa šancu na playoff. Včera boli na zápise GM a Prezident Oilers... vraj Nick Schultz môže byť Bruin uz pred olympijskou prestávkoupowerforward » ned led 26, 2014 7:23 am píše:"Andrej Meszaros would have been an acquisition target for the Bruins. "
Co o tomto viete?
Zajimavy je, ze darit se mu, uplne nahodou, prestalo presne kdyz vam vypadla obrana.cepi píše:lol fundovany odbornik na brankarov to cele zaklincovalAndyF píše:Rask je dira. A vubec uz me sere, jak se tu adorujou prumerny golmani, ktery chytaj za nejlepsima obranama ligy.Joe S. píše:lepší než on minimálne Hiller, Bishop, Miller, Rask
ano dlhodobo riesime obranu, ktora riesi najnizsi pocet inkasovanych golov, ale zabudol si na jednu vec, ze uz nejaky cas fungujeme s "polovicnou" obranou, kedze mame momentalne vyoutovanych 2 stabilnych D a to v priebehu sezony boli mimo Boychuk, Hamilton, McQ, Seid t.j. (posledne 2 menovani su dlhobo out) t.j. stabilna obranna 4ica.....
dalej by ma zaujimalo, kolko Andy odsledoval nasich zapasov.....podla jeho nazoru usudzujem, ze Rask ma pocas kazdeho jedneho zapasu prelozenu nohu a cigu v papuli......tak, ako tomu bolo v zapase proti Flyers.....takze ak tu niekto napise s prepacenim take :ho*no: tak sorry, ale inak reagovat nemôzem
to, ze sa jeho % uspesnost rok co rok pohybuje nad 92% to je samozrejme vyslovene zasluha obrany
ze z casu na cas pusti nejaky softak, kolko 1-2? za celu sezonu, tak to je jedna vazna diera, ale to, ze nam v
drvivej väcsine dava kazdy jeden zapas sancu na triumf, to je uz o inom ze
beriem, par zapasov spät bol mimo, vid. clanok http://www.nhl.cz/CZ/34105/julien__rask ... y_byl.html" onclick="window.open(this.href);return false; ale to co nam za tie roky vychytal, tu slabsiu chvilku si "dovolit" môze, nie je predsa robot
ale ak je tu niekto zastancom pana vesmiru, nema cenu sa v tom dalej sprtat
ale toto by sem patrit nemalo
jednou vetou k Priceovi, zopakoval by som to, co spomenul habs
cepi píše:
Nie, zatial zijem a som v plnom zdravy... len nemam cas na hokej cize som zapasy nevidel uz dlhsi cas. Mozno sa mi podari pozriet v sobotu.Getzo5 píše:Nejak tu mŕtvo. Kower umrel?
Myslím že oficialne treningy sú zakázané takže hráči pôjdu na dovolenky a budú trénovať len individuálne. Myslím že v našom tíme nehrozí aby niekto úplne prestal trénovať a vypadol by z formy.Cathy » čtv led 30, 2014 2:57 pm píše:Do olympijskej prestavky nas caka est e5 zapasov....
Nahodou nviete co planuju robit pocas ten prestavky? Ci sa chysta nejake timove sustredenie alebo budu v domacich podmienkach trenovat a naberat kondicku na zvysok sezony...?
Cathy píše:Pekny zapas, kustik sme sa tazsie akoby rozbiehali, sanci sme mali do aleluja (keby tak existovali tabletky na golovu impotenciu hned by som im predpisala hadam trojnasobne davky).