Uff pozeala som prve dve tretiny, potom tomoja unava vzdala

a nmala som zapnuty kanadsky komentar, lebo dve vety ceskeho mi dostatocne zdvihli tlak
Necudujem sa ze v prvej tretine sa obrana hladala, nakolko su cerstvo vyskladani, a skusene opory chybaju. Boli to citelne straty a dufam ze nejaku schopnu nahradu za Seida najdeme. CO sa tyka Kruga....on potrebuje este nabrat skusenosti, je mlady a velmi ofenzivny, chvilku potrva kym vyzrie ale musi robit menej chyb, ale zas nerobi ich brutalne vela, ale musi sa naucit aj kumstu hokejovej zodpovednosti za tim, hold vcera obrana sa hladala, ale nevadi musia sa zohrat. Ale je nad slnko jasne, ze obrancu potrebujeme, citim vo vzduchu trejd, ale do deadline Chia isto daco vykuzli.
Ja som povodne chcela nadranom pisat post ale hovorim si, napisem neskor nemala som sil. V prvej tretine ma zamrazilo ako siel do kabiny Krejci no nastastie len drobny sram a o par minut uz hral na lade, tak mi padol balvan zo srdca.
Marchanda nespoznavam, je slabucky fyzicky, neustoji osobny suboj, zameriava sa na mimohokejove hovadiny, neviem ci fetuje alebo co, ale proste tropi hlouposti, namiesto toho aby vazne hral hokej aby bol prinosom pre team. Niekedy namiesta nahravky voli strelu alebo naopak a normalne ma vytaca do nepricetnosti, ked volakedy jasne situacie riesil razantne a s lahkostou a teraz je z neho fakt cintlavka ktora sa rozsype,len co k nemu pristupi hoc aj duch. Neviem neviem, je asi top adept na vymenu, lebo takehoto hraca nepotreujeme, hoci posledne roky patri medzi hviezdy timu ktore tahali klub a boli takou ikonkou, no spociatku som si myslela fajn prvy mesiac chlapec nema formu, musi sa rozohrat ...ale cim dale nadobudam pcoit ze bud mu preplo alebo strajkuje kvoli odchodu Seguina., ja by som ho najradsej poslala na tribunu, no zial pri tejto marodke si to asi tazko mozeme dovolit, hoci pri jeho sucasnom sposobe hry, by nam asi ani nechybal.
Ta marodka je neskutocna...Hamilton, Chara, Seidenberg, Eriksson, Kelly, Soderberg a Thorton (distanc).
Aby som len nekydala tak pochvalim Pailleho za nadherny prvy gol, a potom bolo vidno aku mal chut do hokeja, snazil sa, a to sa mi velmi pacilo, nech si Marchy berie priklad.