Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skoda prehry. Po par dobrych zapasoch bol dnes Marchy opat viac pritaz ako vypomoc... neviem ci si uvedomuje ze on je top kandidat na vymenu aby sme ziskali nahradu za Seidenberga ale takymito vykonmi to Chiarellimu len ulahci... Krug mal dnes najslabsi zapas.... vidno ze je to ofenzivny obranca a top 4 rola mu nesedi, hlavne ak nema pri sebe Zdena alebo Dennisa.

Som zvedavy ako sa k strate Dennisa postavi GM... ci bude konat hned alebo pocka ako sa vyvinie situacia po uzdraveni Zdena (mozno to je len chripka) a Hamiltona (mozno za tyzden bude fit do zapasov)... no rozhodne defenzivneho obrancu so skusenostami potrebujeme... ako lacna vypomoc sa niekde zacal spominat aj stary-znamy Mark Stuart... no uvidime
kvôli oslabenej imunite:/ som odsledoval oba zapasy so senatormi, ten uvodny to bola hra macky s mysou, toho druheho skoda, obzvlast potom, co sme dotiahli na remizovy stav z 0:2 a 1:3, Krugova hrubka par minut pred koncom rozhodla
na to, ako bola obrana vyskladana na poslednu chvilu ok
Atlantik píše:Dobre vim jak supersolidni defenzivni kamen Seidenberg byl a jak tezko se pres neho prosazovalo.
nahrada za Seida byt musi o tom zadna, citelna strata
Uff pozeala som prve dve tretiny, potom tomoja unava vzdala :D a nmala som zapnuty kanadsky komentar, lebo dve vety ceskeho mi dostatocne zdvihli tlak :D

Necudujem sa ze v prvej tretine sa obrana hladala, nakolko su cerstvo vyskladani, a skusene opory chybaju. Boli to citelne straty a dufam ze nejaku schopnu nahradu za Seida najdeme. CO sa tyka Kruga....on potrebuje este nabrat skusenosti, je mlady a velmi ofenzivny, chvilku potrva kym vyzrie ale musi robit menej chyb, ale zas nerobi ich brutalne vela, ale musi sa naucit aj kumstu hokejovej zodpovednosti za tim, hold vcera obrana sa hladala, ale nevadi musia sa zohrat. Ale je nad slnko jasne, ze obrancu potrebujeme, citim vo vzduchu trejd, ale do deadline Chia isto daco vykuzli.

Ja som povodne chcela nadranom pisat post ale hovorim si, napisem neskor nemala som sil. V prvej tretine ma zamrazilo ako siel do kabiny Krejci no nastastie len drobny sram a o par minut uz hral na lade, tak mi padol balvan zo srdca.
Marchanda nespoznavam, je slabucky fyzicky, neustoji osobny suboj, zameriava sa na mimohokejove hovadiny, neviem ci fetuje alebo co, ale proste tropi hlouposti, namiesto toho aby vazne hral hokej aby bol prinosom pre team. Niekedy namiesta nahravky voli strelu alebo naopak a normalne ma vytaca do nepricetnosti, ked volakedy jasne situacie riesil razantne a s lahkostou a teraz je z neho fakt cintlavka ktora sa rozsype,len co k nemu pristupi hoc aj duch. Neviem neviem, je asi top adept na vymenu, lebo takehoto hraca nepotreujeme, hoci posledne roky patri medzi hviezdy timu ktore tahali klub a boli takou ikonkou, no spociatku som si myslela fajn prvy mesiac chlapec nema formu, musi sa rozohrat ...ale cim dale nadobudam pcoit ze bud mu preplo alebo strajkuje kvoli odchodu Seguina., ja by som ho najradsej poslala na tribunu, no zial pri tejto marodke si to asi tazko mozeme dovolit, hoci pri jeho sucasnom sposobe hry, by nam asi ani nechybal.

Ta marodka je neskutocna...Hamilton, Chara, Seidenberg, Eriksson, Kelly, Soderberg a Thorton (distanc).

Aby som len nekydala tak pochvalim Pailleho za nadherny prvy gol, a potom bolo vidno aku mal chut do hokeja, snazil sa, a to sa mi velmi pacilo, nech si Marchy berie priklad.
Myslím že Marchand ma dni v Bruins zratane... po uzdraveni by sa Loui vratil na lave kridlo cim by sme mali solidny 2.utok. Kelly to ma tiez nahnute ale myslim ze ist do PO so Spoonerom ako centrom by bol veľký risk a Kelly je veľmi obľúbený v kabíne aj u trénera.

Caron sa u nás trápi a myslím že jemu GM už dlhšiu dobu hľadá nové pôsobisko. Zhrnute: potrebujeme ( najprv sa samozrejme vyliečiť čo najviac) slušného obrancu so skúsenosťami plus práve kridlo do 3.útoku (Jagr? :-D) a všetkých vtesnať do platoveho stropu čo by po prípadnej výmene Marchanda nemal byť problém.... no ešte by som mu dal jeden pohovor do duše a 3 týždne čas na spamatanie.
Pohovor do duse? Palicou po zadku, a benchnut na dva tri zapasy, mozno by dostal chut na hokej a.nie prasacinky.
Dnes uz Chara trenoval, jeho zajtrajsi start je otazky, ale nie je beznadejny.
Soderberg sa uz citi lepsie(zacina pomalicky sam korculovat), ale start v silvestrovskom zapase je vyluceny, spolus Erikssonom mali osobitny trening.
Hamilton zacal trenovat s timom, no este musi dohnat nejake kondicne resty.
Seidenberga budu operovat, ako nahle mu zmizne opuch z kolena, ale zostava pozitivne naladeny.

Practice lines...
White: Lucic-Krejci-Iginla,
Gold: Marchand-Bergeron-Smith,
Grey: Caron-Spooner-Fraser,
Merlot: Paille-Campbell-Thornton^CS
Pri vsetkych tych zraneniach a suspendacii treba podotknut aj pozitivny obrat v produktivite Iginlu... pomaly ale isto sa uz prepracoval k 12 golom rovnako ako Lucic, viac ich ma len Smith (14) takisto v celkovej produktivite sa posunul hore: 1. D. Krejci, 34 (8-26); 2. R. Smith, 30 (14-16); 3. M. Lucic, 28 (12-16); 4. J. Iginla, 26 (12-14).

Myslim ze ak ostane aspon nas utok zdravotne fit (najma top 6) tak sa nikam nebudeme ponahlat s hladanim obrancu... aj som niekde cital ze Chiarelli ostatnym GM ktory by mu radi ponukli obrancov povedal ze to bude riesit posledny den, tak sa mozme tesit na napinavy trade deadline day... teda samozrejme ak sa nic dalsie necakane nestane co by donutilo GM konat rychlo.
Rask zacina chytat nervy.. Ten kluk je vubec strasnej pripad, je zvyklej na poradek a fungujici masinu Bruins a kdyz se mu neco nelibi jako ted, tak umi neskutecne vypenit. Ted po (rozhodne mel na tom i svuj podil) vybuchu proti Isles na tiskovce nervozne popiral jakoukoliv svou vinu na poslednich dvou prohrach a argumentoval tim, ze zapas predtim vychytal shutout.. Good, good, ted jde o to aby obrana bez Seidenberga znejistela a Rask zacal ukazovat prstem kolem sebe :petrik:
Svedberg dnes proti NAS absolvuje NHL debut

Obrázek
Rask je znamy pripad pre psychiatra/psychologa... ale zaroven skvely brankar. Tuto sezonu (ako som to uz spominal aj minule) ho pretazujeme... Johhnson je o dost slabsi nahradnik ako bol Khudobin a doteraz chytal malo a vsetko zapasy s lahkymi supermi...myslim ze povolanie Svedberga nie je len jeho skuskou ale je realne sanca ze ak dnes zachyta dobre tak u nas ostane a bude chytat ako nahradnik viac zapasov ako to je v pripade Johnsona.

Inak perlicka (a mozno dokaz ze Rask ma svoje issues) z dnesneho treningu... Tuukka si v satni obliekol tricko s napisom "Free Thorton"... zial v satni je zakaz fotit pre novinarov okrem oficialneho fotografa Bruins a ten asi nemal odvahu tu foto zverejnit.
Jak je na tom Eriksson?
CatsFan píše:Jak je na tom Eriksson?
v zelenom ale na lade :)
Obrázek
cepi píše:
CatsFan píše:Jak je na tom Eriksson?
v zelenom ale na lade :)
Obrázek
Podla Juliena: "still ways to go"... myslim ze budeme cakat kym nebude 110% istota ze je fit... osobne by som ho necakal v hre skor ako o 2 tyzdne... mozno symbolicky navrat v Dallase, 16. januara
Takže OH není v ohrožení? O to mi právě jde. Zrovna jeho mám totiž hodně rád a letos budu SWE hned po našich přát úspěch nejvíce. Navíc když si vzpomenu jak před rokem válel se Sedinama na MS.. byla by to velká škoda! :)
Ja myslim, ze by nemali byt, ak sa dostane do zaverecnej nominacie a bude fit. Mat dva otrasy mozgu za sebou nie je prechadzka ruzovou zahradou, takze radsej nech sa vylieci poriadne.

Svedbergova vyhra potesila, zapas som nevidela,a el snad zanechal dobry dojem :)
Tesi ma, ze pomalicky sa davame dokopy.

Btw. Horton uz nastupil za Columbus, a dal aj prvy golik, hrozne mi tento hracik chyba....
Loui bude do OH fit, podobne ako Stammer :P

ked pozeram relive, väcsinou si to rovno hodim do 3tr. teda pokial uz nie je vysledkovo prilis vymalovane bolo 0:1 ok a predatori musia byt spokojni s bodom, takto nejako ako v 3 tr. by to mohlo z nasej strany vyzerat v kazdom jednom zapase, Marcha bolo opät vidiet a jeho vykon bol korunovany OT GWG

Obrázek

Svedberg u mna bezproblemova 2jka Bruins (finsko-svedske kombo done)

Obrázek
na tom puku ma napisany zly rok :lol2:
Velmi zabavny zapas s Winnipegom. Nahravky mali neskutocne oci, len skoda, ze sa z toho premenilo tak 15%. Zaujali tri pastne suboje, Zdeno si moc neporadil s Thornburnom, Fraser s Wrightom, ale cest uhajil McQuaid proti Stuartovi. Tuukka chytal velmi dobre, pripisal si 36 zakrokov. Vyborne zahral Krug (2+1) a Smith potvrdil formu po vybornej suhre s Bergym a Marchandom.

Jets neskutocne spalovali prazdne branky, potom sa niet vysledku co cudovat.

Herne to bolo dobre, fakt sa na to fajn pozeralo :)

Florek opat povolany...na nas nadchadzajuci tazky kalifornsky trip... 7 -9 -11 Januar...postupne Anaheim, Kings a San Jose...

Obrázek
tieto suboje nam hned ukazu na com sme
snad na Zapade potvrdime, ktora konferencia je kvalitnejsia :sarcasm:
cepi píše:tieto suboje nam hned ukazu na com sme
snad na Zapade potvrdime, ktora konferencia je kvalitnejsia :sarcasm:
To bych netvrdil, my jsme prohrali na vychode 5 zapasu v rade ( Flo, TB, Tor, Mon a tusim Car ) a stejne si myslim svoje :giggle:
Selly8 píše:To bych netvrdil, my jsme prohrali na vychode 5 zapasu v rade ( Flo, TB, Tor, Mon a tusim Car )
A my na západě vyhráli 4 z 5, takže se u našich týmů pravda ukázala. :yes:
Selly8 píše: To bych netvrdil, my jsme prohrali na vychode 5 zapasu v rade ( Flo, TB, Tor, Mon a tusim Car) a stejne si myslim svoje :giggle:
samozrejme to bylo v Pittsburghu, kde momentalne prohrava kazdy :wink2: Ale ne, Zapad je letos urcite lepsi, hlavne co se tyce hloubky. Je tam vic teamu, ktere vylozene dominuji a to predevsim doma. U Anaheimu, San Jose a Los Angeles je to az do oci bijici. V St.Louis se taky skoro neda vyhrat. Napr. i takova Minnesota je doma velmi dobra, ale venku neumi vyhrat ani zaboha.. Tenhle trip Boston perfektne proveri.
Vyzera to tak, ze dnes bude hrat Florek, namiesto Carona...
Loui este nema povoleny kontakt.-..este len tyzden korculuje, ale predpokladam, ze ist yprogres uz nastal.
Lucic-Krejci-Iginla,
Marchand-Bergeron-Smith,
Söderberg-Spooner-Fraser,
Florek/Caron-Campbell-Paille

Co sa tyka ZOH vyzera to, ze z nasho teamu pojde 5 hracov:
Rask, Bergy, Eriksson, Krejci a Chara.
Zatiaľ mala vzorka ale:
Pred zranením Seidenberga:
26 vyhier, 10 prehier, 2 prehry po predĺžení. Priemer 2 inkasované góly na zápas. 93.2% uspesnost zákrokov brankárov. 86.9% penalty kill

Po jeho zraneni:
2-3-0, 3.39 gólov na zápas, 88.9% brankári a otrasný penalty killing- 58.8%!

Myslím že keď sa tento trend nezmení budeme potrebovať náhradu oveľa skôr ako sa plánovalo.
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS